Quantcast
Ζώδια: Πως θα κάνεις το πρώην ταίρι σου να σκάσει από ζήλια; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πώς θα κάνεις το πρώην ταίρι σου να σκάσει από τη ζήλια του; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Πως θα κάνεις το πρώην ταίρι σου να σκάσει από ζήλια;

Όσο και αν μια σχέση έκλεισε τον κύκλο της, ένας χωρισμός σπάνια είναι ανώδυνος. Οι κοινές σας αναμνήσεις, οι όμορφες ή οι πιο έντονες στιγμές, η συναρπαστική στιγμή της γνωριμίας σας, όλα όσα περάσατε μαζί, σίγουρα δεν μπορούν να σβηστούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Το να τον ή την ξεπεράσεις θέλει χρόνο. Τι γίνεται όμως αν πονάει ακόμα το δοντάκι σου για κείνο/η ή νιώθεις ότι σου φέρθηκε σκάρτα, πράγμα που πρέπει να πληρώσει. Αντίποινα στον έρωτα; Ναι καμιά φορά, τυχαίνει να χρειάζονται και αυτά.

Πως θα κάνεις τον/την πρώην σου να ζηλέψει;

Κριός

Καταρχάς δεν του αρέσει να έρχεται δεύτερος. Οπότε όταν εσύ προχωρήσεις τη ζωή σου και έρθει ένας καινούργιος άνθρωπος στο πλάι σου, σίγουρα θα τον πειράξει αρκετά. Και μόνο από το γεγονός ότι δεν του έκανες τελικά τη χάρη, να είναι για σένα ο ένας και ο μοναδικός τον τρελαίνει. Για να μην πούμε ότι πέφτει στη σύγκριση αν εσύ τελικά διάλεξες άλλον καλύτερό του να κάνεις δεσμό. Ακόμα και αν εσύ φλερτάρεις, είναι σα να τον υποτιμάς, αφού έτσι είναι σα να δέχεται πλήγμα στην αυτοπεποίθησή του.

Ταύρος

Σπάνια ένας τόσο σταθερός ζωδιακό χαρακτήρας, θα φύγει χωρίς δώσει εξηγήσεις από μια σχέση. Δε σημαίνει όμως, ότι έχει τόσο ισχυρές αντιστάσεις, ώστε να μην κολακεύεται από διερχόμενους πειρασμούς. Παρόλα αυτά δε βάζει πάνω από τη ρουτίνα του, ούτε τα «θέλω» σου, ούτε τις δικές σου επιθυμίες. Θα του ήταν πολύ δύσκολο να πιστέψει πόσο μακριά μπορείς να πας χωρίς να τον έχεις καμία ανάγκη. Αν σε δει λοιπόν πως προχωράς, εξελίσσεσαι, γνωρίζεις κόσμο, να αλλάζεις συνήθειες, σίγουρα θα δυσανασχετήσει.

Δίδυμοι

Ε καλά, δεν γνώρισες και τον πιο πιστό χαρακτήρα του ζωδιακού, ούτε και τον πιο σταθερό, αφού το έχει εύκολο να λέει και να ξελέει. Άσε που δε θεωρεί απαραίτητο να τηρεί όλες τις υποσχέσεις του, για να μη σου πω, πόσο ανερυθρίαστα «παίζει το μάτι του» από δω και από κει. Κλείσε του την πόρτα όχι μόνο της καρδιάς σου μα και από όποιο σημείο μπορεί να του δίνει πρόσβαση στη ζωή σου. Μη του μιλάς και μην επικοινωνείς μαζί του. Μη δίνεις αναφορά, του τι κάνεις και πως είσαι ούτε καν στους κοινούς γνωστούς σας. Τρελαίνεται.

Καρκίνος

Δεν νομίζω να έχει τη δύναμη να ξεκοπεί τελείως από σένα και θα φροντίζει με την πρώτη ευκαιρία να δίνει το παρόν στη ζωή σου. Μα θα σε παίρνει για ευχές, μα θα σε ρωτάει μια πληροφορία, έτσι για να έχει την ευκαιρία να κοιτά και να μαθαίνει, τι μπορεί να κάνεις στη ζωή σου. Όμως δεν είναι από ενδιαφέρον αλλά μια έκφραση χειριστικής συμπεριφοράς. Φροντίζεις λοιπόν να μάθει ότι προχώρησες και έκανες αλλού φωλιά, χωρίς να του δίνεις περισσότερες λεπτομέρειες. Ε μετά από αυτό, άσε τον αν βράζει στο ζουμί του.

Λέων

Φαντάσου ότι αυτός ο τύπος, δεν πιστεύει πως μπορείς να βρεις καλύτερό του. Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και δεν είναι λίγες οι φορές που και εσύ όσο ήσασταν μαζί, του τόνιζες τον υποδόριο ναρκισσισμό του. Το να σε δει να προχωράς χωρίς να τον έχεις καμία ανάγκη, πίστεψέ με πραγματικά τρελαίνεται. Όπως και το να βρεις έναν άνθρωπο, που δεν έχει μόνο προσόντα βιτρίνας αλλά πιο ουσιαστικά και γενικώς παραδεκτά από τον κύκλο σας. Για να μη σου πω τι παθαίνει άμα νιώσει ότι τον είχες μόνο για να περνάς καλά.

Παρθένος

Ποια παράπονα είχε από σένα όσο βρισκόσασταν σε σχέση; Το ότι μπορεί να μην είχες ας πούμε ένα πρόγραμμα για το τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Να μην ταίριαζαν οι δεξιότητές σου με τα προαπαιτούμενα που έθετε για να είσαστε μαζί. Να μη στεκόσουν στη λεπτομέρεια σε όσα σου έλεγε. Έ λοιπόν πέρνα καλά και άστο να φανεί αυτό, ώστε να καταλάβει, πόσο μίζερη και περιορισμένα στην κοινή ρουτίνα σας, ήταν η ζωή σου κοντά του. Κάνε καινούργια πράγματα, ταξίδεψε, ανελίξου κοινωνικά.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

Ζυγός

Δύσκολα θα σου δείξει ότι μπορεί να πειράζεται, αν σε δει να προχωράς στη ζωή σου. Θα φροντίσει όμως να κρατήσετε επαφή, για να σε κατατάξει και εσένα στο «κρυφό» καρνέ που έχει καταχωρίσει τις πρώην σχέσεις του, αφού μπορεί περιστασιακά, να ξαναβρεθείτε. Άρα που πονάει; Στο ότι δε θέλει να ξεκοπεί από σένα. Κλείνεις λοιπόν την πόρτα πίσω σου εκκωφαντικά και φροντίζεις να του αποδείξεις με τη στάση σου, πως με σένα ο καλός σου δεν μπορεί ούτε να παίζει μα ούτε και να ελπίζει σε μια επανασύνδεση.

Σκορπιός

Θα σου έλεγα να τα βρεις με τον καλύτερό του φίλο, όμως αυτό είναι μικροπρέπεια και καλό θα ήταν να το απέφευγες αφού έτσι ίσως να ρίχνεις την ποιότητά σου σαν άνθρωπος. Καταρχάς πάντα θα βρίσκει τρόπους ώστε να ρίχνει κρυφές ματιές στη ζωή σου. Είναι ζηλιάρης και επιμένει να σε βρίσκει εκεί που σε άφησε, ακόμα και αν ο ίδιος τα έχει κάνει μαντάρα. Γέλα διασκέδασε, πέρνα καλά, αφού τρελαίνεται να ξέρει πως μετά από αυτόν εσύ συνέχισες να ζεις. Είναι από τους πιο χειριστικούς χαρακτήρες και δεν ξεχνά.

Τοξότης

Άλλος ένας όχι και τόσο πιστός χαρακτήρας του ζωδιακού, ο Τοξότης, που έχει μια ευκολία στον κοινό κύκλο σας κάποιες φορές να το παίζει πως αυτός όσο ήσασταν μαζί ήταν το θύμα, ενώ είναι εκείνος που έφταιξε ώστε να χωρίσετε τελικά. Αγνόησέ τον και ο χρόνος θα αποδείξει και στους άλλους, πως σε θέματα σχέσεων, μάλλον ανήκει στους πιο αναξιόπιστους. Σίγουρα δε θα αντέξει για πολύ τη σιωπή σου και δε θα δεχτεί, ότι μπορεί σε ότι λέει να τον αγνοείς. Κάνε «ζωάρα» και χωρίς αυτός, πράγμα που θα τον τρελάνει σίγουρα.

Αιγόκερως

Μπορεί ήδη να γεύεσαι την παγωνιά και την απόσταση που έχει δημιουργήσει για να σου κλείσει κάθε προοπτική επαφής μαζί του. Το ότι δε σου έδωσε την ευκαιρία να μιλήσετε ή να λύσετε ότι υπήρχε ανάμεσά σας που σας έφτασε στο τέλος, αυτό σε τρελαίνει. Αν δείξεις όμως ότι και εσύ τον αγνοείς, ότι αμφισβητείς με τη στάση σου τη δική του αξία, αυτό θα ήταν χτύπημα κάτω απ τη μέση και θα έπιανε τόπο τελικά. Το σπουδαιότερο μάθημα όμως θα ήταν, ότι εσύ μπορείς και χωρίς αυτόν, αφού τελικά φέρθηκε αναξιόπιστα.

Υδροχόος

Μπορεί να διαλαλεί στους πάντες τσιτάτα περί ελευθερίας και ανεξαρτησίας, τη σταθερότητα όμως που ένιωθε μαζί σου, σίγουρα θα τη νοσταλγήσει. Οπότε κοίταξε μη φανείς προβλέψιμη και με την πρώτη ευκαιρία του πεις το «ναι» γιατί θα επανέλθει εάν δε βρει κάτι ανάλογο στον ερωτικό στίβο. Δε θα του αρέσει καθόλου να του αποδείξεις ότι δεν είναι ουδείς αναντικατάστατος, άσε που θα φροντίσει να δίνει το παρόν στη ζωή σου ακόμα και αν το κάνει για να σε προκαλέσει. Εκείνο που δε θα άντεχε είναι να του γυρίσεις μια για πάντα την πλάτη.

Ιχθείς

Το περίεργο με αυτόν το ζωδιακό χαρακτήρα είναι, ότι ενώ χωρίσατε και μπορεί να έφταιγε, πάντα μες στο μυαλό του θα υπάρχει η προοπτική ότι μπορεί να τα ξαναβρείτε, ακόμα και αν σε δει να έχεις προχωρήσει με άλλον τη ζωή σου. Έτσι εάν πραγματικά θα ήθελες να τον κάνεις να βράσει στο ζουμί του, γύρισέ του την πλάτη και κάνε δηλώσεις τύπου «δε θέλω να με ξαναενοχλήσει ποτέ». Αυτό το ποτέ θα μπει στο μυαλό του θα διογκωθεί με χίλιες δυο σκέψεις και θα τον τρελάνει. Άσε που είναι αρκετά ζηλιάρης και θα σκεφτεί διάφορα.