Quantcast
O Άρης στους Ιχθύς ως τις 30 Απριλίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

O Άρης στους Ιχθύς φέρνει ηρεμία στον εσωτερικό κόσμο!

O Άρης στους Ιχθύς ως τις 30 Απριλίου 2024.

Στις 23 Μαρτίου ο Άρης κάνει την εμφάνιση του στους Ιχθείς και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 30 Απριλίου 2024, είναι μία όψη που θα φέρει ηρεμία στον εσωτερικό κόσμο, φεύγει η έντονη αναστάτωση, η νευρικότητα, η διάθεση για αντιπαράθεση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, κατανόηση, οριοθετημένες θα είναι οι αντιδράσεις, θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση. Έκταση θα έχει η φαντασία και η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός σε θέματα που έχουν να κάνουν με αποφάσεις και πρωτοβουλίες, ωστόσο δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί διστακτικότητα στα νέα εγχειρήματα και στα ρίσκα.

Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση συμφωνία και αποδοχή, στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες θα πρέπει να αποφευχθούν οι ρήξεις και οι πεισματικές εναντιώσεις. Αποστροφή θα εκδηλωθεί στον εγωισμό, στην χειριστική διάθεση, γενικότερα σε προσωπικότητες εγωκεντρικές και σε διαλόγους έντασης. Στον αισθηματικό τομέα ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να εκδηλωθούν και να βιώσουν συντροφικές στιγμές. Για τους ελεύθερους οι προσεγγίσεις θα είναι διακριτικές, ευγενικές, ρομαντικές, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Άρης στους Ιχθύς;

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Άρη στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση σας, θα μπορέσετε να συμπεριφερθείτε με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Στις συζητήσεις και στις επαφές σας δεν θα έχετε τη διάθεση να τεντώσετε το σκοινί και να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Ευαισθησία, συμπόνια, δοτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να προσφέρετε τη βοήθειά σας στα άτομα που θα νιώσετε πως σας χρειάζονται. Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να μην έχετε τη διάθεση να προχωρήσετε σε ρίσκα και νέα εγχειρήματα, ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε και να κατοχυρώσετε, θα προτιμήσετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό. Στον αισθηματικό τομέα θα είστε σε θέση να βγάλετε στην επιφάνεια τη ρομαντική και αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές οικογενειακές αισθηματικές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να πλαισιωθείτε από τα άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα έχετε τη δυνατότητα να συσφίξετε τους δεσμούς σας. Ανάγκη σας θα είναι να ενεργήσετε και να δράσετε με ομαδικό πνεύμα, θα καταφέρετε να κινητοποιηθείτε μέσα από συλλόγους ή μέσα από κοινωνικά σύνολα που νιώθετε πως ανήκετε ιδεολογικά και συναισθηματικά. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα βήματά σας θα είναι σκεπτόμενα, κατά πάσα πιθανότητα θα αποφύγετε τα ρίσκα, ανάγκη σας θα είναι η σταθεροποίηση. Στον αισθηματικό τομέα αν έχετε δεσμό θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ισορροπημένες και διακριτικές. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι υπευθυνότητα, επαγγελματισμός, έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, θα θελήσετε να αποσπάσετε θετικά σχόλια είτε από τα φιλικά σας άτομα, είτε από τους επαγγελματικούς συνεργάτες. Σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις βλέψεις σας, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε και να τακτοποιήσετε, οργανώστε τα βήματα και τις ενέργειές σας, θα μπορέσετε να κλείσετε συμφωνίες και να βελτιώσετε τις αρνητικές συνθήκες. Εφευρετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Με συμπόνια και ενδιαφέρον θα χειριστείτε τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας είτε αυτά είναι φιλικά είτε συναδελφικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να είναι κάπως ανήσυχος ο εσωτερικός σας κόσμος, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθησή, αντίδραση. Στις συζητήσεις και στις επαφές στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες ή νιώσετε πως δεν μπορείτε να περάσετε το δικό σας προσοχή να μην τεντώσετε το σχοινί, καλό θα είναι να βγάλετε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική και διπλωματική πλευρά της προσωπικότητάς σας αποφεύγοντας τις έντονες αντιπαραθέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, ωστόσο τα ρίσκα που θα πάρετε θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, προσοχή στην ανυπομονησία στη νευρικότητα και στη βιασύνη. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να βάλετε νερό στο κρασί σας, στις περιπτώσεις που νιώσετε εκνευρισμό καλό θα είναι να αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση. 

ΛΕΩΝ

Αυτοπεποίθηση δυναμικότητα και διάθεση για κυριαρχία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, από την άλλη πλευρά προσοχή στην καχυποψία στην εμμονή και στην ανάγκη σας για καθοδήγηση. Στον επαγγελματικό τομέα μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα μπορέσετε να κινηθείτε μεθοδικά και δυναμικά, θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Δώστε μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα κινηθείτε και θα επικοινωνήσετε, ανάγκη σας θα είναι να μεθοδεύσετε τις ενέργειες και τις σκέψεις των τρίτων, θα προσπαθήσετε να καθοδηγήσετε για να μπορέσετε να φτάσετε στον στόχο σας. Στον αισθηματικό τομέα ελκυστική θα είναι η στάση σας, όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να προσκολλήσετε επάνω σας το ταίρι σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε και να εξασφαλίσετε, τόσο σε θέματα αισθηματικά όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εικόνα στόχος σας θα είναι να κερδίσετε θετικά σχόλια και να αναγνωριστεί η αξία σας. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις αισθηματικές και συναδελφικές, θα έχετε τη δυνατότητα να συσφίξετε τις επαφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε την ανάγκη για δέσμευση, στις συνομιλίες σας προσπαθήστε να μιλήσετε με ξεκάθαρα λόγια, φανερώστε τις σκέψεις σας, προχωρήστε σε προτάσεις θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή και διπλωματία, αποφύγετε την ανυπομονησία και την αυστηρή κριτική. 

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να βελτιωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα και να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στις επαγγελματικές σας βλέψεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στα σκαμπανεβάσματα, από τη μία θα νιώθετε αυτοπεποίθηση η στάση σας θα είναι δυναμική, από την άλλη όμως ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας και να γίνουν απερίσκεπτες ενέργειες. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, προσοχή στις συναισθηματικές εναλλαγές. Στις συζητήσεις στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις, επιστρατεύστε τη διπλωματία σας, προσπαθήστε να συνεννοηθείτε και να αποδεχθείτε. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, προσοχή στην αφηρημάδα και στην αναποφασιστικότητα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα καταφέρετε να κοινωνικοποιηθείτε και να δραστηριοποιηθείτε μέσα από φιλικές σχέσεις και επαφές, ανάγκη σας θα είναι να αποσπάσετε την προσοχή των τρίτων, να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε θετικά σχόλια. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στις γνωριμίες που θα προκύψουν, ελκυστική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες συναναστροφές, ωστόσο δεν αποκλείεται να δείξετε προτίμηση στις περιστασιακές σχέσεις και όχι στη δέσμευση. Προσοχή στον εγωκεντρισμό, ανάγκη σας θα είναι να οριοθετήσετε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, να τους καθοδηγήσετε και να τους χειριστείτε για να μπορέσετε να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμισμός, ισχυρή θέληση, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και κυρίως στην εμμονική πλευρά της προσωπικότητας σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, ενδεχομένως να χρειαστεί να χειριστείτε κάποιες δυσκολίες ή κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με οικογένεια σπίτι περιουσιακά στοιχεία. Φανείτε οργανωτικοί, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ανυπόμονες και σπασμωδικές ενέργειες, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η υπομονή και η μεθοδική τακτική. Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα και να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις επιθυμίες σας. Προσοχή στις υπερβολές, στην περίπτωση που θελήσετε να καθοδηγήσετε τις σκέψεις και τις ενέργειες των τρίτων θα πρέπει να είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά, θα χρειαστεί να ‘ρθείτε στη θέση των άλλων για να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευστροφία, ευρηματικότητα, ευφράδεια λόγου θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σας βοηθήσουν να επιχειρηματολογήσετε και να πείσετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις, να διορθώσετε λάθη της προηγούμενης περιόδου, να συσφίξετε τους δεσμούς σας και να οργανώσετε τις ενέργειες σας. Στον επαγγελματικό τομέα φανερώστε τις σκέψεις σας, διατυπώστε ιδέες και προτάσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αποδοχή, θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον, ωστόσο για να μπορέσετε να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο θα χρειαστεί υπομονή και μεθοδική τακτική. Στις συζητήσεις σας αποφύγετε τις έντονες διαφωνίες, βγάλτε στην επιφάνεια τη διπλωματική και δοτική πλευρά της προσωπικότητάς σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποδεχτείτε για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης και γενικότερα σε ενέργειες που έχουν να κάνουν με ρίσκα και νέα εγχειρήματα, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε μεθοδικά και σκεπτόμενα αποφεύγοντας την ανυπομονησία. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμός, θα είστε σε θέση να τρέξετε τα βήματα σας, ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη στασιμότητα και την αδράνεια. Όσο πιο μεθοδικές και οργανωμένες θα είναι οι κινήσεις σας, τόσο πιο θετικό θα είναι το αποτέλεσμα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να υπολογίσετε όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά αποφεύγοντας την εξιδανίκευση. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε και να περάσετε ευχάριστα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ανήσυχο θα είναι το πνεύμα σας, ενδεχομένως να είναι κάπως δύσκολο να διατηρήσετε την εσωτερική και συναισθηματική σας ισορροπία, ίσως να μην λείψουν τα σκαμπανεβάσματα. Επιρρεπείς θα είστε στους ενθουσιασμούς, ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τα ασφυκτικά δεδομένα να δώσετε ώθηση στις σχέσεις και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να σας ανανεώσει. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, ορμητικότητα, ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, στην περίπτωση που σας πιέσουν προσοχή στις εξάρσεις και στα απότομα ξεσπάσματα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Σε θέματα επιδιώξεων μείνετε συγκεντρωμένοι στις αρχικές σας βλέψεις, ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία ίσως να μη σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίσετε με αυθορμητισμό, θα έχετε τη δυνατότητα να γοητεύσετε, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε.