Quantcast
Ζώδια: Σε θέλει ακόμα ή απλά βολεύεται στη σχέση; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Σε θέλει ακόμα ή απλά βολεύεται στη σχέση; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Σε θέλει ακόμα ή απλά βολεύεται στη σχέση;

Κι όμως μπορείς αφού από τα σημάδια που σου δείχνει μπορείς να αφουγκραστείς ή και να διαβάσεις την ψυχολογία του. Νιώθει ακόμα τα ίδια συναισθήματα για σένα; Σίγουρο εδώ ο χρόνος και οι καταστάσεις που έχετε περάσει, σίγουρα αλλοιώνουν εκείνη την πρώτη ορμή, εκείνο το πρωτόγνωρο πάθος που σας έδεσε, μα μετά καθώς ωριμάζει η σχέση σας και γίνεται πιο ουσιαστική, αναπτύσσονται η αγάπη και το νοιάξιμο.

Πως θα καταλάβεις αν νοιάζεται για σένα;

Όταν όμως υπάρχουν σιωπές, το μεταξύ σας συναισθηματικό μοίρασμα παγώνει γίνεται να μπορείς να καταλάβεις από το ζωδιακό του χαρακτήρα αν σε θέλει ή απλώς βολεύεται στη σχέση σας;

Κριός

Αυτός ο υπερκινητικός τύπος συνήθως δε βολεύεται εύκολα σε μια σχέση. Ειδικά εάν υπάρξει ρουτίνα και δεν του ταΐζεται το ενδιαφέρον να πολιορκήσει το σύντροφό του να τον κυνηγήσει για να τον κερδίσει. Γι αυτό και αν βαρεθεί αλλά είναι από συνήθεια, μιλά χωρίς πολλές ευγένειες και σεβασμό.

Ταύρος

Είναι από εκείνους που πραγματικά τους αρέσει να βολεύονται μέσα στη σχέση τους. Μάλιστα εκείνο που ονομάζουνε σταθερότητα ταυτόχρονα είναι και η ρουτίνα τους που δεν την αλλάζουν ο κόσμος να χαλάσει. Όμως όταν απομακρυνθεί από τη σχέση του φορτώνει τα της καθημερινότητάς της σε σένα.

Δίδυμοι

Είναι απίστευτο το πόσο βαριέται τα ίδια και τα όμοια στη σχέση του, που στην πραγματικότητα προκύπτουν από τις επαναλήψεις της ρουτίνας της καθημερινότητας. Αν θες να δεις εάν έχει βολευτεί στη σχέση σας, σπάνια θα σου ανοίξει συζητήσεις και ότι έχει να σου πει το μέσω απλών μηνυμάτων.

Καρκίνος

Μπορεί να ανήκει στα περισσότερο συντροφικά ζώδια, όταν όμως σταματήσει συναισθηματικά να παίρνει από τη σχέση του, προτιμά την απομόνωση στον προσωπικό του χώρο και στη φωλιά του, χωρίς να προσπαθήσει να δικαιολογηθεί, να εξηγήσει τους λόγους. Σπανίζουν οι τρυφερότητες& επαφές.

Λέων

Εάν η σχέση του έχει τον τρόπο να ενισχύει την εικόνα του, μπορεί να συνυπάρχει με έναν άνθρωπο μονάχα από συνήθεια. Εξάλλου την επιβεβαίωση από άλλους ούτως ή άλλως την παίρνει οπότε και δεν την ψάχνει. Θα το καταλάβεις όμως ότι μαζί σου είναι από συνήθεια, αφού έχει μια τάση να σε υποτιμά.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

Παρθένος

Είναι ένας από τους πιο τυπικούς χαρακτήρες στις σχέσεις τους, κοινωνικά και ερωτικά. Δίνεται τόσο όσο, χωρίς περιττές υπερβολές και το ίδιο απαιτεί με τον τρόπο του και από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική του ζωή. Είναι μαζί σου από συνήθεια, όταν συχνά σχολιάζει με κρητική σε ότι κάνεις.

Ζυγός

Σπάνια θα ακούσεις να σου μιλά για τα δικά του «θέλω» και επιθυμίες και ακόμα πιο σπάνια θα φτάσει στο σημείο να σου πει ευθαρσώς, τί τον πειράζει στη σχέση σας και τι όχι. Γι αυτό και ποτέ δε θα καταλάβεις εάν τελικά είναι μαζί σου από συνήθεια. Εάν ναι, τότε θα συνομιλεί με τις ή τους πρώην του.

Σκορπιός

Μπορεί αν μην ανοίγει το στόμα του να σου πει πολλά ο χαρακτήρας αυτός, όμως το πώς νιώθει μπορείς να το καταλάβεις από τη συμπεριφορά του απέναντί σου. Αν ακόμα σε επιθυμεί, επιδιώκει να βρίσκεστε συνεχώς μαζί ή να μιλάτε αν υπάρχει απόσταση. Στην αντίθετη περίπτωση φέρεται πολύ ψυχρά.

Τοξότης

Γενικά ανήκει στους χαρακτήρες εκείνους που όταν νιώσουν πως δεν έχουν να πάρουν τίποτα από τη σχέση τους απομακρύνονται αψυχολόγητα. Καταρχάς δεν συμπεριλαμβάνεσαι στα μελλοντικά τους σχέδια και έχει μια ευκολία να ακυρώνει οτιδήποτε έχετε κανονίσει να κάνετε μαζί δείχνοντας ασυνέπεια.

Αιγόκερως

Δε χαλάει εύκολα την επίσημη σχέση του, καθότι για να καταλήξει σ αυτή, πάει να πει ότι του προσθέτει κύρος στο προσωπικό του πρεστίζ. Όταν όμως υπάρξουν σοβαρές αναταράξεις σ αυτή, τότε δεν τη χαλά απλά τη συντηρεί ακόμα και αν φτάσει να έχει διπλή ζωή. Για σένα θα είναι πάντα απασχολημένος.

Υδροχόος

Το ότι μπορεί να είστε καιρό αλλά ακόμα δεν έχεις γνωρίσει τα άτομα του κύκλου του αυτό θα πρέπει να σε θορυβήσει. Γενικά δε μιλά για την προσωπική του ζωή γιατί του αρέσει να προβάλει ένα προφίλ ανεξάρτητου, όμως όταν δεν ξέρεις φίλους ή συγγενείς του πάει να πει πως δε σε βλέπει σοβαρά.

Ιχθύς

Μπορεί να περνάτε μια χαρά μαζί, να θέλει να σε κάνει να ζήσεις μαζί του ένα παραμύθι ή να βιώσεις πολλές ερωτικές εμπειρίες, εντούτοις εάν διαπιστώσεις πως δε σε ρωτάει το πώς είσαι και τί κάνεις αλλά νοιάζεται μόνο να ικανοποιήσει τις ορέξεις του, τότε μάλλον είναι μαζί σου από συνήθεια.