Quantcast
Ποια ζώδια είναι τυχερά στον έρωτα το φθινόπωρο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποια ζώδια είναι τυχερά στον έρωτα το φθινόπωρο; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποια ζώδια είναι τυχερά στον έρωτα το φθινόπωρο;

Εδώ κολλάει καλύτερα η φράση “το διάλειμμα τέλειωσε τα κεφάλια μέσα”, αφού το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετά. Είναι η εποχή που αξίζει τον κόπο να κάνει κανείς μια καινούργια αρχή πάνω σε διαφορετικά δεδομένα για τη ζωή του, όμως πως θα μπορέσει να τα καταφέρει, εάν δεν υπάρχει έμπνευση;

Δεν υπάρχει λοιπόν μεγαλύτερη έμπνευση από τον ίδιο τον έρωτα. Πάμε να δούμε μαζί, ποια ζώδια είναι τυχερά στην αγάπη το φθινόπωρο, αν και με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, όλοι λίγο ως πολύ, θα έχουμε μικρές ή μεγαλύτερες επιστροφές από το ερωτικό μας παρελθόν και κάποιοι επανασυνδέσεις.

Οι τυχεροί του ζωδιακού θα είναι:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε, λέει ένα ρητό και αυτό για εσάς σημαίνει πως εάν το καλοκαίρι σας έφερε μία καινούργια αγάπη, μπορεί να καλλιεργηθεί για λίγο ακόμα η συνέχειά της.

Αποφύγετε ωστόσο να ζορίσετε τα πράγματα ή να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, οι οποίες δε θα έχουν ισχύ. Άλλωστε κατά το τελευταίο 10ήμερο του Σεπτέμβρη και μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, μια παλιά ιστορία που έμεινε στη μέση, επανέρχεται με την πρόθεση να επανεξεταστεί.

Λίγο περίεργα μπορεί να φερθεί σε ορισμένους από εσάς, ο φτερωτός θεός, τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου. Υπάρχει η προδιάθεση να βρεθείτε μπλεγμένοι σε ένα τρίγωνο και δεν εννοώ Πανοράματος. Ειδικά όσο βαδίζουμε προς τον τελευταίο μήνα της εποχής, ίσως να καταλάβετε, ότι άλλα σας λέει η λογική και άλλα ακολουθεί η καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένοι μου Ζυγοί, το φθινόπωρο σας πάει πολύ, αφού φαίνεται ότι αν στα επόμενα σχέδιά σας, είναι να μην περάσετε μόνοι τις κρύες νύχτες του χειμώνα, τότε θα έχετε κάθε ευκαιρία να γεμίσετε την αγκαλιά σας με αγάπη και συντροφικότητα, με τον κατάλληλο φυσικά για εσάς σύντροφο, που αν μη τι άλλο, θα σας παρέχει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, στη προσωπική και ερωτική σας ζωή.

Αποφύγετε ωστόσο να κοιτάτε τη βιτρίνα ενός ανθρώπου και ανακαλύψτε την ουσία του, γιατί δεν αποκλείεται σε ορισμένες περιπτώσεις, να εξιδανικεύσετε παρουσίες που ξέρουν να λανσάρουν καλά τον εαυτό τους αλλά ο χαρακτήρας τους, διέπεται από αμφίβολης ποιότητας χαρακτηριστικά.

Οι καλοκαιρινές αγάπες και περιπέτειες, μάλλον καταχωρούνται στις αναμνήσεις σας αφού δε φαίνεται να έχουν εκ των πραγμάτων συνέχεια, ενώ οι επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν, δεν αποκλείονται.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας θα έρθει από το πουθενά, ή μετανοημένος μιας πρώην αγάπης που δεν έκανε τον κύκλο της. Μπορεί οι αρχές του φθινοπώρου, να έχουν αρκετό τρέξιμο για σας, από το τέλος του Σεπτέμβρη και μετά και καθώς τα θέματα της καθημερινότητας θα σταθεροποιούνται, η προσωπική και ερωτική σας ζωή, σας υπόσχεται εκπλήξεις.

Δε θα ήταν κακό να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για ένα πρόσωπο που αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στον εαυτό σας, ακόμα μέσα σας κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά.

Η σύμπτωση θα παίξει κι αυτή το παιχνίδι της. Συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό, θα σας φέρουν σε επαφή με γνωριμίες ιδιαιτέρως γοητευτικές. Από τα μέσα του φθινοπώρου και μετά, ο κοινωνικός και φιλικός σας κύκλος αλλάζει και η ατμόσφαιρα ξαφνικά γίνεται πιο ερωτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για πολλά πράγματα θα αλλάξετε τους τρόπους που τα αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα. Αλλαγή λοιπόν προβλέπεται και στην ερωτική σας ζωή. Η διεύρυνση του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου, θα σας φέρει σε επαφή με καινούργιες γνωριμίες, που μπορεί να ξεκίνησαν ακόμα και την περίοδο του καλοκαιριού.

Δεν αποκλείεται λοιπόν με μία από αυτές αφού κρατήσετε επαφές, η σχέση σας να γίνει περισσότερο δεμένη και πιο στενή.

Παράλληλα, βάζετε φραγή εισερχομένων στα μηνύματα μιας πρώην αγάπης, που ενώ στο παρελθόν της είχατε δώσει κάποιες ευκαιρίες, δεν τις εκτίμησε. Από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη, μάλλον θα σας πολιορκήσει και θα σας διεκδικήσει εκ νέου.

Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίστε έναν άνθρωπο που έχει όλα τα προτερήματα ώστε να δημιουργήσετε μαζί του έναν μόνιμο δεσμό, εάν αυτό ανήκει στις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αρκετό δυναμισμό, με καινούργια αισιόδοξα σχέδια στοχεύοντας ευθύκριτα ακριβώς εκεί που επιθυμείτε, ξεκινάει για εσάς το φθινόπωρο. Αποφασισμένοι να ασχοληθείτε περισσότερο αυτή τη φορά με τα «θέλω» και τις επιθυμίες τις δικές σας, παρά με εκείνα που ζητούν από σας οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, θα κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας με περισσότερη αφοσίωση.

Η δυναμική και σοβαρή με όλη την ουσία της λέξης, παρουσία σας, θα γοητεύει όπου και να παρευρεθείτε. Μια καινούργια αγάπη από το εργασιακό σας περιβάλλον, φαίνεται ότι είναι δυνατή την εποχή αυτή αλλά μπορεί και να έρθει από κάποιο χώρο που μπορεί Να δραστηριοποιείστε.

Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείονται οι ερωτικές επιστροφές, από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του Οκτώβρη. Εάν μάλιστα επιθυμείτε εσείς κάτι τέτοιο, τότε τα στοιχήματα παίζονται υπέρ σας!

problepsi-me-1-euro