Quantcast
Ποιο είναι το αδύναμο σημείο του για να τον κατακτήσεις; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποιο είναι το αδύναμο σημείο του για να τον κατακτήσεις με βάση το ζώδιο του; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποιο είναι το αδύναμο σημείο του για να τον κατακτήσεις;

Οι ανθρωπολόγοι και οι μελετητές της ανθρώπινης συμπεριφοράς και ψυχολογίας ισχυρίζονται, ότι ο άνθρωπος που συνήθως μας έλκει, επιλέγεται ασυναίσθητα από μας γιατί είναι πιο συμβατός με τα γονίδιά μας. Στην πραγματικότητα μπορεί να μας αρέσει ένα άτομο όχι απαραίτητα γιατί είναι ψηλό ή κοντό, αδύνατο ή μυώδες, λευκό ή μελαμψό, αλλά γιατί κάτι κάνει στην ψυχή μας ή έστω με κάποιο τρόπο, προκαλεί την εγκεφαλική μας διέγερση. Από τη μεριά της η αστρολογία διαθέτει την ανάλογη ερμηνεία, αφού είθισται να συγκρίνει δυο γενέθλιους χάρτες και να βρίσκει σε ποια σημεία κουμπώνουν ή δεν κουμπώνουν τελικά δυο άνθρωποι.

Ποιο είναι το αδύναμο σημείο του για να τον κατακτήσεις;

Πάμε να δούμε σήμερα ποιο είναι το αδύναμο σημείο του κάθε τύπου άντρα στο ζωδιακό κύκλο, εκείνο που τελικά δεν μπορεί να αντισταθεί και θα τον κάνεις δικό σου.

ΚΡΙΟΣ

Είναι γεννημένος κυνηγός και για να τον κατακτήσεις, θα πρέπει κυριολεκτικά να τον προκαλέσεις ξεκάθαρα. Πρέπει να του ταΐσεις την περιέργεια να σε ανακαλύψει, να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον για να σε πολιορκήσει. Είναι ένας φλογερός εραστής που δεν του αρέσουν τα ημίμετρα, παθιάζεται όταν του λένε το «όχι» ή τον απειλούν με το «απαγορεύεται». Εάν θες να τον κρατήσεις αιώνια δεμένο στην αύρα σου, μην του δώσεις ποτέ την εντύπωση ότι σε κατέκτησε. Ούτε καν ότι σε έφτασε. Πρέπει να νιώθει συνεχώς την ανάγκη να σε διεκδικεί. Ευαίσθητο σημείο του; Μπορεί να γίνει απίστευτα ζηλιάρης.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά γενική ομολογία, είναι ένας από τους ομορφότερους άντρες του ζωδιακού, αφού πάνω του η αρμονία έχει σχεδιάσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Όχι, δεν είναι κυνηγός αλλά αγαπά το ωραίο και το προσεγμένο. Δεν μπορεί να πει όχι στο έξυπνο φλερτ και στο πλάσμα εκείνο που ξέρει όπως λέμε να ζει, που ξέρει να γεύεται το καλύτερο κομμάτι της ζωής. Δεν μπορεί να αντισταθεί μπροστά σε ένα εγκάρδιο χαμόγελο. Σε ένα χάδι έστω φιλικό, σε μια βραδιά και στα όμορφα λόγια που λέγονται μεταξύ δύο ανθρώπων πάνω από ένα ποτήρι κρασί. Ευαίσθητο σημείο του; Κολακεύεται να μιλά για τον εαυτό του και τις απόψεις του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Υπερκινητικός και με αξεπέραστο χιούμορ, είναι ο άντρας που μπορεί να ασχοληθεί με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να τα καταφέρει. Όλα τα περνά από τις απίστευτες εγκεφαλικές του ταχύτητες το ίδιο και τον τρόπο που θα τον φλερτάρεις. Δε λέει όχι ποτέ σε μια αισθηματική πρόκληση ακόμα και αν ανήκει ήδη σε ένα μόνιμο δεσμό. Όλα τα βλέπει σαν παιχνίδι που έχει σκοπό να το κερδίσει όχι με τα χέρια, αλλά με το πνεύμα του. Εδώ βέβαια ταιριάζει η παροιμία που λέει ότι το έξυπνο πουλί, τελικά από τη μύτη πιάνεται. Έτσι το ευαίσθητο σημείο του είναι να παίξεις με το μυαλό του και να τον κερδίσεις σε ταχύτητα και εξυπνάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαθέτει την ομορφότερη αγκαλιά του ζωδιακού και ανήκει στους πιο προστατευτικούς άντρες. Βαθιά συναισθηματικός μπορείς σχετικά εύκολα, να «παίξεις» με την καλή έννοια, επάνω στο συναίσθημά του και να τον κερδίσεις. Το πρότυπο της γυναίκας που προτιμά, πλησιάζει κατά πολύ αυτό της μητέρας του ή επιλέγει βάση των θέλω και των επιθυμιών της μητέρας του. Ναι, είναι δεμένος και συναισθηματικά εξαρτημένος στο άρμα της πατρογονικής του οικογένειας και των παραδόσεων αυτής. Το ευαίσθητο σημείο του; Δεν μπορεί να πει ποτέ όχι σε ένα πλάσμα που ζητά να χωθεί κάτω από τα φιλόξενα φτερά του.

ΛΕΩΝ

Είναι ένας εκπληκτικά λαμπερός άντρας που ξεχωρίζει σχεδόν αμέσως από το σύνολο του κύκλου των ανθρώπων που θα παρευρεθεί. Είναι ο τύπος που διαθέτει γούστα ακριβά και εξεζητημένα και αποστρέφεται να ημίμετρα στις αισθηματικές του επιλογές. Ξέρει να δίνει και να δίνεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Ξέρει να περνάει καλά και να περνούν μαζί του και όλοι όσοι τον συντροφεύουν. Κολακεύεται όταν ακούει κομπλιμέντα ή όταν του δώσεις την εντύπωση ότι είναι ο ένας και ξεχωριστός. Αδύναμό του σημείο; Κάνε το Λέοντα να πιστέψει ότι έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας και μετά είναι όντως ικανός να γίνει χαλί να το πατήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ έχουμε έναν καθαρά εγκεφαλικό και πρακτικό χαρακτήρα του ζωδιακού, που πάντα σχεδόν ξέρει τι ακριβώς θέλει από τον αισθηματικό στίβο και από τον άνθρωπο που θα κάνει την καρδιά του να χτυπάει δυνατά. Σκέρτσα και χαριτωμενιές δεν του λένε τίποτα, αφού ψάχνει την ουσία και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε μια γυναίκα. Αγαπά την αμεσότητα στη συμπεριφορά της και σιχαίνεται γενικότερα να του μιλούν με υπονοούμενα. Του αρέσει να διαθέτει μια τακτοποιημένη σκέψη και να αποφεύγει τους μελοδραματισμούς όταν μιλά. Το ευαίσθητο σημείο του; Να καταφέρεις να σ εξιδανικεύσει. Δηλώνει σκλάβος σου για πάντα.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Λεπτεπίλεπτος και ιπποτικός στη συμπεριφορά του, καλοφτιαγμένος και με ύφος που χαρακτηρίζεται από τους ήπιους τόνους του, είναι δικαίως ένας αληθινός ζεν πρεμιέ. Η γοητεία του φωνάζει από μακριά και έχει τον τρόπο να σε προκαλεί να τον ανακαλύψεις. Φλερτάρει απίστευτα έντεχνα, χωρίς περιττούς εντυπωσιασμούς, ακόμα και με ένα νεύμα του. Όχι, δεν ανήκει στους πιο πιστούς χαρακτήρες του ζωδιακού. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις καταφέρνει να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με πρώην σχέσεις του. Ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο του; Δεν αντέχει τη μοναξιά κι επιδιώκει να είσαι ο μόνιμος δεσμός του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ παντρεύεται το αναλλοίωτο πάθος με το βαθύ συναίσθημα και συνήθως επιδιώκει να φτιάχνει σχέσεις, που να διέπονται από σταθερότητα και να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Μπορεί να είναι ένας άντρας που κρατά τις σκέψεις του για τον εαυτό του, προσπαθεί πάντοτε να διαβάσει τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις ή τις χειρονομίες του ανθρώπου που τον διεκδικεί. Όλα ή τίποτα είναι η μεγαλύτερη πεποίθησή του, τόσο από τη ζωή όσο και από τον αισθηματικό στίβο. Παίζει να είναι από τους λίγους χαρακτήρες που νιώθουν καλά, μόνο όταν είναι ερωτευμένοι. Το ευαίσθητο σημείο του; Να του προκαλείς ζήλια και ανασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ο τύπος που μαζί του δε θα πλήξεις ποτέ αφού καταφέρνει να μιλά στην καρδιά και στο μυαλό σου στη γλώσσα που καταλαβαίνουν. Είναι πνευματώδης και τον ξεχωρίζεις από το έξυπνο χιούμορ του. Αγαπά το διαφορετικό από όπου και αν προέρχεται και εντυπωσιάζεται από γυναίκες, που αποπνέουν τον αέρα της αναγνωρισιμότητας. Διεκδικεί συνήθως το πλάσμα εκείνο που θα ήθελαν πολλοί να το κατακτήσουν. Του αρέσει η καλοπέραση και σε μια γυναίκα ψάχνει να βρει ανοιχτό μυαλό, μακριά από συντηρητικά πρότυπα. Το αδύνατο σημείο του; Δε λέει ποτέ όχι όταν του προσφέρεις άνεση χρήμα και σηκώσεις υποχρεώσεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ μιλάμε για ένα απόλυτα γοητευτικό αρσενικό, που καταφέρνει να σε κερδίζει χωρίς καν να σε προκαλεί, παρά μονάχα με την εικόνα και το στήσιμό του. Συντηρητικός κατά τα φαινόμενα, όντως ψάχνει τη γυναίκα εκείνη που θα μπορούσε να συμπληρώσει με την παρουσία της την άψογη εικόνα του. Μπορεί να μην εκφράζεται με βαθύ συναισθηματισμός θα φροντίσει όμως να μην της λείψει τίποτα. Το κατακτάς πρώτα με το μυαλό και ύστερα με τα θέλγητρά σου. Το ευαίσθητο σημείο του: Δεν αντέχει να σου πει όχι, όταν με τον τρόπο σου ζητήσεις να σταθείς κάτω από τα φτερά του ζώντας παράλληλα ένα συνεχόμενο φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φλερτάρει ακατάσχετα αλλά δηλώνει σχεσάκιας. Σίγουρα το φλερτ ανήκει στα αγαπημένα παιχνίδια του. Πολλές φορές φλερτάρει μόνο για να πειραματιστεί, χωρίς να επιδιώκει παραπάνω δεσμεύσεις με κανένα. Δηλώνει υπέρμαχος της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του, επιδιώκει όμως ανακόλουθα να βρίσκεται εντέλει σε ένα μόνιμο δεσμό. Το ευαίσθητο σημείο του είναι να παίξεις με τις εγκεφαλικές του ταχύτητες και να είσαι ξεχωριστή από το σύνολο, ακόμα και αν το καταφέρεις, με μια εκκεντρική παρουσία ή φέρσιμο. Αν ταΐζεις συνεχώς το ενδιαφέρον και το μυαλό του, μετά θα μπορείς να τον έχεις αιώνια σκλάβο σου.

ΙΧΘΥΣ

Είναι ο άντρας με την απύθμενη φαντασία. Μπορεί και μετατρέπει τα πάντα σε τέχνη ακόμα και το φλερτ. Φλογερός εραστής με φαντασία και όρεξη, αγαπά τα ανοιχτά μυαλά, ιδίως στο κρεβάτι. Μιλά με όμορφα λόγια και δε διστάζει να πει το σ αγαπώ. Σε πολλές των περιπτώσεων, το εννοεί κιόλας. Ξέρει να δίνει και να δίνεται. Δεν αντέχει τις πολύ γειωμένες με την πραγματικότητα γυναίκες και να προγραμματίζεται η ζωή του με ένα ρολόι. Δεν είναι από τους πιο πιστούς άντρες του ζωδιακού αφού ξεμυαλίζεται εύκολα από τους διερχόμενους πειρασμούς. Το ευαίσθητο σημείο του είναι να διαθέτεις αχαλίνωτη φαντασία.

problepsi-me-1-euro