Quantcast
Πως θα καταλάβεις ότι σε έχει ερωτευτεί με βάση το ζώδιο του; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα καταλάβεις εάν ένα ζώδιο σε έχει ερωτευτεί και πως εκδηλώνει τα αισθήματα του;

Πως θα καταλάβεις ότι σε έχει ερωτευτεί με βάση το ζώδιο του;

Έχοντας για πυξίδα το ένστικτό σου, μπορείς να αντιληφθείς τον έρωτα και τον πόθο ενός ανθρώπου που σε φλερτάρει και δείχνει συναισθηματικό ενδιαφέρον, πέρα από το γεγονός ότι καθένας από εμάς έχει τον δικό του τρόπο να εκδηλώνει τα αισθήματά του στο ταίρι που πιστεύει ότι ολοκληρώνει με την παρουσία του, με τον ψυχικό του κόσμο, αλλά και με τον χαρακτήρα του τα όνειρα και τις επιθυμίες μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως όταν υπάρχει αγάπη και έρωτας στη ζωή μας, τότε όλα γύρω μας μοσχοβολούν ζωντάνια και λάμψη, ακόμα και όταν μας λείπουν άλλα βασικά αγαθά, αν έχουμε δίπλα μας το πρόσωπο που θα μοιραστούμε τα πάντα, νιώθουμε καλύτερα και οι έγνοιες μας αντιμετωπίζονται ευκολότερα και πιο ισορροπημένα. Μάθε πώς εκδηλώνονται ερωτικά οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου και τι δεν μπορούν να κρύψουν όταν χτυπήσει το καμπανάκι της καρδιάς τους.

Πως θα καταλάβεις ότι σε έχει ερωτευτεί με βάση το ζώδιο του;

ΚΡΙΟΣ

Πολλές φορές ένας Κριός από τον έμφυτο παρορμητισμό του, μπορεί να ξεστομίσει το «σ’ αγαπώ», και άλλες τόσες ο εγωισμός και το πείσμα δεν επιτρέπουν να εκφράσει όσο εκ βαθέων αισθάνεται για το ταίρι που τον ενδιαφέρει. Θέλει να δει πράξεις και δεν πιστεύει σε λόγια που εξατμίζονται και τα παίρνει ο άνεμος, και αν δείξεις με ειλικρίνεια και ευθύτητα τις προθέσεις σου και τις βλέψεις σου, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αρχίσει να σε ερωτεύεται, να σε βοηθά σε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητά σου, θα θελήσει να μπει μπροστά σε κάθε άτομο που θα στρέψει τα βέλη του εναντίον σου, θα υπερασπιστεί την αγκαλιά που κρατάει ζωντανή την αγάπη στη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν αρχίζει να σε συμπεριλαμβάνει ακόμα και βουβά, στα μελλοντικά του σχέδια και τα πλάνα που καταστρώνει για την υπόλοιπη ζωή του ένας Ταύρος ή μια Ταυρίνα, τότε να ξέρεις ότι είσαι κομμάτι της ύπαρξής του, ακόμα κι αν δεν έχει τολμήσει να το βροντοφωνάξει παρ’ ότι το αισθάνεται πολύ έντονα. Είναι ένα γνήσιο παιδί της Αφροδίτης που γεννήθηκε για να αγαπηθεί και να το αγαπήσουν, για αυτό διαθέτει στις πράξεις και το λόγο σταθερότητα, σοβαρότητα και ωριμότητα, σπάνια κάνει φλύαρες δηλώσεις δίχως νόημα και ουσία για το μέλλον της σχέσης. Ίσως δείξει απολυτότητα και κτητικότητα, ωστόσο από τη στιγμή που θα ερωτευτεί, παραμένει εκεί με πίστη και αφοσίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφού θα έχεις κάνει πολύωρες συζητήσεις επί συζητήσεων για το τι ακριβώς σημαίνει αγάπη και έρωτας, ένας/μία Δίδυμος θα προσπαθήσει να σου εξηγήσει πολύ παραστατικά και με διπλωματική φρασεολογία πως μπορεί να φερθεί επιπόλαια κάποιες φορές, ίσως πάλι να βρεθεί μπροστά σε εσωτερικά διλήμματα για το τι αισθάνεται και αν είναι δυνατό, η αγάπη είναι για το Δίδυμο «σήμα κατατεθέν» της σχέσης. Την φανερώνει με λόγια και με πράξεις, δείχνοντας ανά πάσα στιγμή ότι νοιάζεται για εσένα και μπορεί να συζητάει μαζί σου μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα, μέχρι να διαισθανθεί πως έχει βοηθήσει αρκετά για να ξεμπλέξεις από οποιεσδήποτε αντιξοότητες σε ταλανίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυσκολία για να καταλάβεις αν σε έχει ερωτευτεί ή όχι ένας/μία Καρκίνος, γιατί το ζώδιο της Σελήνης είναι εκείνο που αγαπά για πάντα και αληθινά και θα το αντιληφθείς σχεδόν αμέσως μόλις το αισθανθεί. Όπως και να το κάνουμε είναι ο άνθρωπος της προσφοράς και θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά με τα βαθιά του συναισθήματα. Θα σε προστατεύει συνεχώς, θα σε φροντίζει καλύτερα από τα μάτια του, θα κοιτάζει να μην σου λείπει τίποτα, ποτέ, ωστόσο θα γκρινιάξει αρκετά αν δεν εισπράττει την προσοχή σου, θα κλαψουρίσει άλλες τόσες για να πάρει την σημασία που αξίζει και εσύ θα τα δώσεις όλα στο βωμό του έρωτα.

ΛΕΩΝ

Πώς θα μπορούσε να κάνει τσιγγουνιές στον έρωτα ένας Λέοντας ή μια Λέαινα, από τη στιγμή που κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Ήλιος, που είναι η πηγή της ζωτικότητας και του δυναμισμού, της περηφάνιας και της λάμψης. Ακόμα και τις στιγμές που βγάζει εγωισμό και πείσμα για να γίνει το δικό του, δεν θα αφήσει να καταλάβεις ότι δεν σε αγαπά, ότι δεν σε ποθεί, ότι δεν έχει γενναιοδωρία στα αισθήματα και πλουσιοπάροχη καρδιά. Ετοιμάσου για εκπλήξεις και δώρα, προετοιμάσου για υπερβολική δοτικότητα και κτητικότητα ακόμα και ζήλια, και να είσαι σε εγρήγορση γιατί το Λιοντάρι γίνεται εχθρικό και απότομο, όταν καταλάβει πως κάποιος, προσπαθεί να τα βάλει μαζί σου.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπά τους ανθρώπους που με τις πράξεις τους έχουν αποδείξει ότι είναι υπεύθυνοι και συνετοί, όσους είναι ειλικρινείς και ευθείς στο λόγο αλλά και στα έργα τους, και εκείνους που είναι άξιοι να κεντρίσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια της προσοχής τους. Ένας/μία Παρθένος θεωρεί πως ο αληθινός έρωτας είναι δυσεύρετο είδος στις μέρες μας και όχι μόνο, και ίσως υποστηρίζει πως οι κουβέντες περιττεύουν όταν μπορεί να μιλήσει η καρδιά και η ψυχή τους. Θα το καταλάβεις σχεδόν αμέσως πως νοιάζεται για εσένα γιατί θα είναι πάντα δίπλα σου σαν τη φωνή της λογικής και της προστασίας από οτιδήποτε σε πληγώνει και σε δυσαρεστεί, σε δυσκολεύει και σε προβληματίζει.

ΖΥΓΟΣ

Όταν αγαπήσει ο Ζυγός φωνάζει από μακριά, γιατί είναι από τα ζώδια εκείνα που λατρεύουν την συντροφικότητα, πράγμα που κάποιες φορές ίσως γυρίζει μπούμερανγκ, γιατί ερωτεύεται τους λάθος ανθρώπους ή γίνεται θύμα στις ανάγκες του ερωτικού συντρόφου μόνο και μόνο για να υπάρχει η σχέση στη ζωή του. Κάνει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς όταν αγαπήσει αληθινά και αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι σε έχει ερωτευτεί και τότε μην κοροϊδέψεις την αδυναμία και την στοργικότητα που θα δείξει, αλλά να ανταποκριθείς με ειλικρίνεια και με αγνότητα αισθημάτων. Αγάπησε το ζώδιο της θεάς του έρωτα και άστο να θυσιάζεται για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι το ζώδιο που θα προσπαθήσει να κρύψει τον έρωτά του από εσένα, αν δεν έχει βεβαιωθεί ότι και εσύ αγαπάς αληθινά, όταν όμως διαπιστώσει την αμοιβαιότητα και την εγκαρδιότητα του ανθρώπου που λαχταράει, τότε τα πράγματα γίνονται έντονα παθιασμένα και οι ιδιαίτερες στιγμές μαρτυρούν πως καίγεται για τον έρωτά σου. Αυτή η τεράστια αγάπη και ο έκδηλος πόθος, μπορούν εύκολα να μεταμορφωθούν σε μίσος ή ανάγκη για εκδίκηση, αν προδοθεί άδικα, αν ξέρει πως δεν άξιζε την περιφρόνηση ή την εξαπάτηση. Μπορεί να απαιτεί από σένα πράγματα και θαύματα, όχι τόσο για να σε πιέσει (αυτό δείχνει), αλλά γιατί απ’ τη ζήλια του, θέλει να σε έχει συνέχεια δίπλα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια αγάπη που μπορεί να στηριχτεί στην ελευθερία και στην αποδοχή είναι αυτή που θα σε κάνει να διαισθανθείς ένας Τοξότης ή μία Τοξοτίνα, γιατί μπορεί να ακούγεται η φήμη πως δεν κάνει σταθερές σχέσεις, ωστόσο αυτή διαψεύδεται παταγωδώς στην πράξη γιατί αγαπάει πραγματικά και αληθινά και δημιουργεί μακροχρόνιες φιλίες και επαφές. Το ενδιαφέρον σου μπορεί να αποσπαστεί από την επιπολαιότητα και την ανεμελιά όταν κοιτάξεις τον Τοξότη, από την αστάθεια στις απόψεις και τις ιδέες του, όμως αυτό ίσως είναι μια αμυντική στάση που κρατάει αρχικά για να μην πληγωθεί, για να σιγουρευτεί για την αγάπη σου, για να προσφέρει χαρά, αισιοδοξία κι ευτυχία στην ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να μην είναι ένας εκφραστικός άνθρωπος που ανά πάσα ώρα και στιγμή να εκδηλώνει όσο και ότι αισθάνεται, ωστόσο ένας/μία Αιγόκερως είναι πάντα πρόθυμο ζώδιο να σου δείξει την αγάπη με τις πράξεις και την μεγάλη αγκαλιά που διαθέτει όταν ερωτευτεί. Σε κάνει πολύ γρήγορα να αισθανθείς ότι είσαι κομμάτι της ζωής του και φροντίζει έτσι το πρόσωπο που θα είναι πλάι του να έχει όλα τα καλά και τα αγαθά της γης και να μην στερηθεί τίποτα. Προσφέρει άπειρη σιγουριά και πολλή ζεστασιά, χαρίζει απλόχερα τρυφερότητα και στοργή και αξιολογεί την αγάπη σαν ένα από τα υπέρτατα δώρα της φύσης προς τον άνθρωπο για να αναδεικνύει τον εσωτερικό του κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αγαπώ όλον τον κόσμο γιατί ζεις και εσύ μαζί» είναι το μότο για τον Υδροχόο, γιατί είναι από τους ανθρώπους που θα εκδηλώσουν την αγάπη τους όταν τους χτυπήσει τα φύλα της καρδιάς και θα αποδείξουν με λόγια, αλλά κυρίως με πράξεις και έργα πως ότι λένε το εννοούν και το ασπάζονται, για αυτό εξάλλου ανήκει στα σταθερά ζώδια. Μπορεί να αρέσκεται στην ελευθερία, να είναι ανεξάρτητος, να εκρήγνυται κάποιες φορές με το παραμικρό, όταν όμως σε επιλέξει να γίνεις μέρος της καθημερινότητας και της ζωής του ολόκληρης, τότε σε έχει στα όπα όπα, σε προσέχει σαν τα μάτια του, και ανοίγει και τους δικούς σου ορίζοντες συμμαχώντας με τα όνειρα και τα θέλω σου.

ΙΧΘΥΣ

Η αγάπη θεωρείται πολυτιμότατο συναίσθημα για την ύπαρξη ενός Ιχθύ, μοιάζει σα να είναι το αποκλειστικό συστατικό που χρειάζεται για να πορευτεί στη ζωή του και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα καταλάβεις πολύ σύντομα τι νοιώθει για εσένα, αρκεί να απλώσεις το χέρι σου και να δεχτείς την ζεστή του αγκαλιά. Εκφράζεται και πρακτικά αλλά και φραστικά γιατί πιστεύει ότι ο έρωτας μπορεί να νικήσει όλα τα κακά του κόσμου και να στεφθεί αιώνιος νικητής σε μια ατέρμονη σχέση. Προσηλώνεται στον ερωτικό σύντροφο και φροντίζει να εκπληρωθούν οι ανάγκες και τα θέλω του ανθρώπου που λαχταράει, εκφράζεται αυθόρμητα χωρίς να διεκδικεί τις δικές του επιθυμίες.

Ρίξε την Ταρώ