Quantcast
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 24 Μαΐου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 24 Μαΐου 2022;

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 24 Μαΐου 2022.

Είναι μια πλανητική όψη, που μας κάνει περισσότερο ευσυνείδητους και συνεπείς, γιατί τώρα διαθέτουμε υπομονή και διακριτικότητα, προκειμένου να κερδίσουμε την συμπάθεια και την εκτίμηση των ανθρώπων που μας περιβάλλουν στον επαγγελματικό μας χώρο, κυρίως όταν αυτά τα πρόσωπα βρίσκονται σε καταξιωμένες θέσεις και έχουν την καλή διάθεση να μας προσφέρουν την βοήθεια που χρειαζόμαστε. Από συναισθηματικής άποψης, ευδοκιμούν περισσότερο οι μόνιμες, δοκιμασμένες, ερωτικές σχέσεις, αλλά και εκείνες που διατηρούμε με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα. Παράλληλα μπορούμε να συνάψουμε επικερδείς και χρήσιμες οικονομικές δοσοληψίες.

Πώς επηρεάζεται το κάθε ένα από τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Έχοντας στο πλευρό σας την αρωγή και την συμπαράσταση των συναδέλφων σας, αλλά και των ανώτερων προσώπων στη δουλειά σας, μπορείτε κάλλιστα να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα επαγγελματικά σχέδιά σας που από καιρό χωλαίνουν. Στην συναισθηματική σας ζωή, τώρα ευδοκιμεί μια ερωτική σχέση με άτομο που προέρχεται από το στενό, φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Διώξτε το άγχος και τις ανασφάλειες από πάνω σας, από γύρω σας και από μέσα σας, δεδομένου ότι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, ανοίγει δρόμους για να συνάψετε μια συμφωνία ή μια επικερδή συνεργασία, δίνοντας έτσι τη χαρά και ευχαρίστηση που έχετε στερηθεί, λόγω κάποιων επιβαρυντικών γεγονότων. Η ερωτική σας ζωή γεμίζει, με τη στήριξη και την αγάπη του δεσμού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες προσδοκίες και ευχάριστες εξελίξεις τυλίγουν με την συγκεκριμένη όψη τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επιθυμίες, σχέδια και πλάνα που έχετε ήδη στο μυαλό σας, τώρα μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, ενώ ο έρωτας επισκέπτεται για τα καλά την καρδιά των αδέσμευτων του ζωδίου, με ευτυχισμένα αποτελέσματα που αξίζετε και με το παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάσης φύσεως εκκρεμότητες που αφορούν στα οικονομικά σας, με οφειλές ή υποχρεώσεις που σας κατατρέχουν από το παρελθόν, τώρα μπορούν να τακτοποιηθούν με τις ευμενέστερες συνθήκες. Παντρέψτε την λογική με το συναίσθημα, για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρά σας, ενώ οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε με μια εξαιρετική, νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Όλες οι προσπάθειες και οι κόποι που έχετε καταβάλλει μέχρι σήμερα, μπορούν να ικανοποιηθούν με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, μια νέα εποικοδομητική συμφωνία ή μια ευμενής συνεργασία, σας προσφέρει ικανοποίηση και περηφάνια για τα επιτεύγματά σας. Η συναισθηματική σας καθημερινότητα στολίζεται με ευτυχία, με απίθανες και απίστευτες στιγμές με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιόλογες επαγγελματικές εξελίξεις, οικονομική άνοδος και κοινωνική πρόοδος, είναι τα δώρα που σας προσφέρει η συγκεκριμένη όψη. Ήρθε η στιγμή για να ανταμειφθούν υλικά και ηθικά οι κόποι σας, προκειμένου να θερίσετε τους καρπούς που σπείρατε με επιτυχία τόσο στη δουλειά, όσο και στην συναισθηματική σας ζωή. Αν είστε μόνοι, ο έρωτας κάνει δυναμική εμφάνιση, με τη μορφή μιας υπέροχης γνωριμίας.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Αν προσεγγίσετε με ρεαλισμό και τόλμη τα δημιουργικά σας σχέδια, τότε είναι απόλυτα σίγουρο πως οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, ακόμα και με τρόπο που δεν φανταζόσασταν. Η ερωτική σας καθημερινότητα γεμίζει με την αγάπη και το πάθος του ερωτικού συντρόφου, ενώ οι αδέσμευτοι ποντάρετε σε μια γνωριμία με μεγαλύτερο ηλικιακά άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσες αλλαγές επιθυμούσατε να κάνετε στην επαγγελματική σας πορεία και στην κοινωνική σας ζωή, τώρα είναι υλοποιήσιμες, όσα όνειρα έχετε σχεδιάσει για την ανακαίνιση ή την αναβάθμιση του σπιτιού ή αγαπημένων χώρων, παίρνουν σάρκα και οστά. Δεδομένου ότι τελευταία, ίσως είχατε παραμελήσει τον ερωτικό σύντροφο, ήρθε η ώρα για να απολαύσετε ιδανικές, αισθησιακές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεχτείτε την βοήθεια και την αρωγή των κοντινών σας προσώπων για να πραγματοποιήσετε με απόλυτη επιτυχία τις όποιες αλλαγές επιθυμείτε να κάνετε στην επαγγελματική και κοινωνική σας καθημερινότητα. Επενδύστε στις δεξιότητες και τις αρετές σας, για να καρπωθείτε την ευφορία και την ευημερία που προσδοκάτε. Η αγάπη του δεσμού σας, γεμίζει με πάθος και στοργή την καρδιά και το κορμί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υλικές και ηθικές ανταμοιβές είναι προ των πυλών, με τη μορφή κερδών από τη δουλειά σας ή ακόμα και από επί μέρους δραστηριότητες, για αυτό προγραμματίστε με απόλυτη επιτυχία αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο χώρο του σπιτιού, ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και τον ερωτικό σύντροφο που προσφέρει τα άδολα και ειλικρινή του αισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, βοηθά να θέσετε επί τάπητος ακόμα και τις πιο δύσκολες προσδοκίες σας και να βάλετε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας σε γερές και ατσάλινες βάσεις. Σιγουριά και ασφάλεια αποκτά και η συναισθηματική σας καθημερινότητα, είτε γιατί το ταίρι σας είναι έτοιμο για σοβαρούς όρκους, είτε γιατί ένα υπέροχο φλερτ, τονώνει την μοναχική σας καρδιά.

ΙΧΘΥΣ

Για να αποκτήσετε άριστη ποιότητα ζωής και σημαντικές συνεργασίες ή συμφωνίες, ποντάρετε στην συγκεκριμένη όψη, που είναι αρωγός στην πραγματοποίηση κάθε σας φιλοδοξίας, αρκεί να δείτε με διαφορετική οπτική γωνία την πραγματικότητα και να μην ποντάρετε σε φλυαρίες τρίτων. Ο ερωτικός σύντροφος είναι στο πλάι σας, απολαύστε υπέροχες, μοναδικές στιγμές στην σχέση σας.

ekptwsh-mono-gia-simera