Quantcast
Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 22 Μαΐου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 22 Μαΐου 2022;

Ο Άρης ο πλανήτης της δύναμης, της θέλησης, της εμμονής, της μεγάλης περιέργειας, αλλά και της αυταρχικότητας και του αισθησιασμού, όπου από το ζώδιο των Ιχθύων γίνεται διαισθητικός και διπλωμάτης και παράλληλα μας κάνει να ζούμε εκτός πραγματικότητας, συναντά σε όψη εξαγώνου τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που κάτω από την επιρροή του γινόμαστε επαναστάτες, αναζητώντας την αναγέννηση ακόμα και μέσα από το κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου της ζωής μας. Έρχονται στην επιφάνεια τα πάθη μας, διαθέτουμε ενεργητικότητα και θάρρος, προκειμένου να επιτύχουμε τους ευσεβείς μας πόθους με τον καλύτερο τρόπο.

Η συγκεκριμένη πλανητική συγκυρία, μας προτρέπει να αναζωογονηθούμε και να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας, προκειμένου να θέσουμε γερές και σταθερές βάσεις για μια καινούρια αρχή, είτε αυτή αφορά στα επαγγελματικά μας ενδιαφέροντα, είτε έχει να κάνει με τις συναισθηματικές μας αναζητήσεις.

Πώς επηρεάζεται το κάθε ένα από τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή για να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που απαιτούνται στον επαγγελματικό τομέα με την αρωγή των συναδέλφων, αλλά κυρίως με τη βοήθεια των ανώτερων ατόμων που επηρεάζουν την πρόοδο και την εξέλιξή σας. Εισπράττετε τα οφέλη και τα κέρδη από τις προσπάθειες και τους κόπους που έχετε καταβάλλει, αρκεί να κρατήσετε κρυφά τα σχέδια και τα πλάνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υπάρχουν θέματα και καταστάσεις σε εργασιακό επίπεδο, που το προηγούμενο διάστημα χωλαίνουν στην διεκπεραίωσή τους, το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, βοηθά απεριόριστα στο να μπουν τα πράγματα σε τάξη και έτσι να είσαστε σε θέση να κλείσετε συμφωνίες ή συνεργασίες που αξιοποιούν τα ταλέντα και την αξιοσύνη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλάζει ολοκληρωτικά η εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην επαγγελματική σας καριέρα, αρκεί να κάνετε με τη βοήθεια της συγκεκριμένης όψης, τις απαιτούμενες επιλογές ή τις δέουσες κινήσεις, προκειμένου να δείτε με θετικό μάτι το μέλλον, αψηφώντας το παρελθόν και την ρουτίνα που ζείτε. Η ερωτική σας ζωή, γεμίζει με πικάντικες, ιδανικές, παθιασμένες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν παραμείνετε στους γνώριμους και παραδοσιακούς τρόπους που σκέφτεστε και ενεργείτε τόσο στη δουλειά σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή, ίσως δεν καταφέρετε να απολαύσετε το δώρο αυτής της όψης, που δεν είναι άλλο, από ανατρεπτικές αλλαγές που ταράζουν με θετικό πρόσημο τα λιμνάζοντα νερά της ζωής. Αν είστε αδέσμευτοι, νέες, ερωτικές εμπειρίες είναι προ των πυλών.

ΛΕΩΝ

Ανοίγετε τα φτερά σας σε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες που αναγεννούν την ζωή σας σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο. Κλείστε τώρα συμφωνίες ή συνεργασίες που αναβαθμίζουν την ψυχολογία σας, χαρίζοντας πρωτότυπες εμπειρίες. Το πάθος και ο έρωτας παίζουν σημαντικό ρόλο στην αναζωογόνησή σας, βελτιώστε τις συνθήκες στην σχέση σας και στην εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κλίμα αρχίζει και βελτιώνεται αισθητά στην επαγγελματική σας καριέρα, και το ίδιο συμβαίνει και στην κοινωνική σας ζωή, αρκεί να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και λειτουργείτε, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν στο ακέραιο ηθικά και υλικά, οι προσπάθειες και οι κόποι σας. Τα μελλοντικά σχέδια παίρνουν σάρκα και οστά, η ερωτική σας ζωή ντύνεται με τα χρώματα της χαράς και της ευτυχίας.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, είναι άκρως βοηθητικό, προκειμένου να φροντίσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, να απαλύνετε προβλήματα που έχουν προκύψει τόσο στη δουλειά σας, όσο και στις οικογενειακές σχέσεις, ενώ παράλληλα βρίσκονται λύσεις και δίνονται οι κατάλληλες απαντήσεις στα διλήμματα που υπάρχουν και ταλαιπωρούν τις επιλογές και τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παν είναι να βρείτε τον ευμενέστερο τρόπο για να ξεδιπλώσετε στους συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα τα διλήμματα που ταλανίζουν τον εσωτερικό σας κόσμο και την διάθεσή σας. Τώρα υπάρχουν υποστηρικτές των απόψεων και των θέσεων σας, ενώ παράλληλα θετικές εξελίξεις και αποτελέσματα έρχονται και στην συναισθηματική σας ζωή που ήδη είναι αρκετά ταλαιπωρημένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο διαβίωσης, να κάνετε μετακινήσεις που αγαπάτε, ακόμα και μια μετακόμιση που θα φέρει χαρούμενες, ευχάριστες και ευτυχισμένες εξελίξεις στην προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Πιστέψτε στην αξιοσύνη και τις δεξιότητες σας, αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις αρετές σας, για να προκύψουν οικονομικά κέρδη, αλλά και ηθική δικαίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν καταφέρετε να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στους κατάλληλους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, είτε στη δουλειά σας, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είναι βέβαιο πως θα ανοιχθούν οι ορίζοντες, που με την ευστροφία σας, θα κερδίσετε και την οικονομική καταξίωση που επιθυμείτε, αλλά και την φροντίδα του ανθρώπου που συντροφεύει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, έχετε την χαρά και την ευτυχία να σας προσεγγίσουν εξαιρετικές, νέες γνωριμίες, αισθησιακά φλερτ, καινούριες εμπειρίες που έχουν λείψει αρκετά από την ερωτική σας ζωή. Ο επαγγελματικός τομέας φωτίζεται με εποικοδομητικές συμφωνίες ή συνεργασίες, έτσι ώστε να γεμίσει η καθημερινότητά σας με χαρούμενα και ευχάριστα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ

Αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και σιγουριά είναι τα μηνύματα που στέλνει η συγκεκριμένη όψη στην καθημερινότητά σας, γιατί βοηθά να ομολογήσετε στα κοντινά σας πρόσωπα και τους αγαπημένους φίλους, όσα κρύβει η ψυχή σας και εκείνα που λαχταράει η καρδούλα σας. Ακουμπήστε στον ερωτικό σύντροφο, ζήστε χωρίς φόβους και άγχος, αισθησιακές, παθιασμένες στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και αγάπη.

problepsi-me-1-euro