Quantcast
Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 28 Μαΐου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει διάθεση για φλερτ!

Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 28 Μαΐου 2022.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση από τις 2 μέχρι τις 28 Μαΐου 2022, έντονη θα είναι η διάθεση για φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυθορμητισμός, αμεσότητα, οι καινούργιες γνωριμίες που θα υπάρξουν με ευκολία θα προχωρήσουν σε πιο προσωπικές επαφές.

Τα ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση θα εκδηλώσουν την ανάγκη για τόνωση και ανανέωση, επιθυμία θα είναι να βγει η σχέση από τη ρουτίνα και από τις προκαθορισμένες επαφές, ανανεωτικές προτάσεις θα ακουστούν. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή τους, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα γίνουν οι προσεγγίσεις, θα υπάρξει άνεση και ενθουσιασμός.

Δεν αποκλείεται κάποιοι να ερωτευτούν και να προβούν σε ασυνήθιστες ενέργειες, δεν θα λείψουν οι παρορμητικές επιλογές. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για έντονη ζωή, οι εκδηλώσεις θα είναι αρκετά τολμηρές. Οι απογοητευμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία καινούργια αρχή στην προσωπική τους ζωή αφήνοντας πίσω τις παλιές πικρές ιστορίες.

Πως η Αφροδίτη στον Κριό θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα βγάλει στην επιφάνεια τη δυναμική αισθησιακή και παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητας σας, ανάγκη σας θα είναι να προσεγγίσετε, να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε τα βλέμματα. Θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, να κάνετε μία νέα αρχή. Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως δυναμική, στις προσεγγίσεις σας θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα μπορέσετε να ανανεώσετε τις συνθήκες του δεσμού σας, προχωρήστε σε προτάσεις, μιλήστε στο ταίρι σας με δυναμισμό και ειλικρίνεια θα καταφέρετε να το επηρεάσετε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση δυναμισμός και ανάγκη για ανανέωση, θα καταφέρετε να βγείτε από τη ρουτίνα, θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας αρνητικές παρελθοντικές καταστάσεις, καταφθάνει άνοιγμα για μία νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε συναισθηματικά, θα είστε σε θέση να διαφοροποιήσετε παλιές σχέσεις που ενδεχομένως να μην έδωσαν την κατάληξη που επιθυμούσατε. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασύνδεση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονίσετε τα βήματά σας και να πάρετε την απόφαση να αναλάβετε τα ηνία της προσωπικής σας ζωής. Αποφύγετε την εσωστρέφεια, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε, φανερώστε αυτό που αισθάνεσαι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα δείτε πως το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει. Εσείς που διατηρείτε σχέση προστατευτικοί θα είστε με το ταίρι σας, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και αρκετά ελκυστική, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Κριό θα βγάλει στην επιφάνεια την κοινωνική και δυναμική πλευρά της προσωπικότητας σας, θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να προσεγγίσετε και να ανανεώσετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Δεν αποκλείεται κάποιες κοινωνικές ή φιλικές επαφές να πάρουν μία πιο προσωπική όψη, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να φανερώσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο, αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι αν θα τις προχωρήσετε και σε πιο προσωπικό επίπεδο. Συντονιστείτε τις ενέργειές σας, διασκεδάστε, μιλήστε ανοιχτά θα καταφέρετε να κερδίζετε το ενδιαφέρον των τρίτων. Εσείς που διατηρείτε σχέση προσοχή στις επιπόλαιες επιλογές, χειριστείτε με ωριμότητα τους πειρασμούς και τις νέες ευκαιρίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τα βήματά σας σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά της προσωπικότητας σας, μιλήστε απελευθερωμένα, οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να επηρεάσετε και να προβάλλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και την οικονομική σας εξέλιξη, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί άνοιγμα για νέες επαγγελματικές συνεργασίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείτε. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να εκδηλωθείτε με άνεση και αυθορμητισμό, αφήστε στην άκρη τη συστολή, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο. 

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σας βοηθήσει να τονωθείτε συναισθηματικά, θα έχετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε, να συναναστραφείτε, να ανταλλάξετε απόψεις, να συζητήσετε ανοιχτά χωρίς αναστολές και ταμπού. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, ίσως να ερωτευτείτε και να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη ρουτίνα, έμφαση θα δώσετε στην περιπέτεια, στην ανανέωση, και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει την ψυχολογία σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία αυτοπεποίθηση και ανάγκη για αναζωογόνηση, αρκετά διαφορετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να εστιάσετε σε αυτά που μπορούν να σας τονώσουν και να σας βγάλουν από την προσκόλληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα σας δώσει τη δυνατότητα για μία νέα αρχή, θα υπάρξουν ουσιαστικά ανοίγματα τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής. Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια καινούργια συνεργασία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία νέα πηγή εσόδων, θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε ρίσκα. Στον αισθηματικό σας τομέα σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για καινούργιες γνωριμίες, ίσως να συστηθείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει. Ένταση θα έχει το συναίσθημα σας, θα αφήσετε στην άκρη τη διστακτικότητα και την αναστολή, αν οι προσεγγίσεις σας είναι άμεσες και δυναμικές θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Προχωρήστε τα βήματα σας, δώστε έμφαση στην προσωπική σας ανανέωση.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Θετικά θα σας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, θα εκδηλώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να προσεγγίσετε, γενικότερα θα βγάλετε στην επιφάνεια την ελκυστική πλευρά της προσωπικότητας σας. Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως αυθόρμητη, με τον τρόπο που θα μιλήσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε τα βλέμματα και τις συμπάθειες. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε και θα θελήσετε να γίνει σχέση μεταξύ σας. Οι απογοητευμένοι θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας τις παλιές αρνητικές ιστορίες, καινούργια πρόσωπα θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας, προχωρήστε μπροστά βγείτε από την συναισθηματική προσκόλληση. Προσεγγίστε με θάρρος και οικειότητα, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα καταφέρει να σας τονώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικά ανοίγματα για αλλαγές και διαφοροποιήσεις σας φέρνει η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, να ενθουσιαστείτε, ακόμα και να ερωτευτείτε. Θα υπάρξει η δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές, μιλήστε με ειλικρίνεια, διατυπώστε ανοιχτά τις προτάσεις σας θα βρείτε ενδιαφέρον και αποδοχή. Δεν αποκλείεται κάποιες φιλικές ή εργασιακές σχέσεις να προχωρήσουν σε πιο προσωπικό επίπεδο, ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα διαφοροποιήσουν τα συναισθήματά σας. Θα έχετε τη δυνατότητα για ένα καινούργιο ξεκίνημα όχι μόνο στον αισθηματικό τομέα αλλά και στον επαγγελματικό, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δραστηριοποιηθείτε και να προσεγγίσετε με αμεσότητα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση, δώστε ώθηση στις προσεγγίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε μεγάλο βαθμό θα σας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε και να τονώσετε την ψυχολογία σας, έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση στο φλερτ στις περιπέτειες και στις νέες εμπειρίες. Άμεσα θα είναι τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια την κοινωνική και πρόσχαρη πλευρά της προσωπικότητας σας θα μπορέσετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον των ατόμων που θα βάλετε στο στόχαστρό σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία καινούργια γνωριμία να ερωτευτείτε και να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Ίσως να είναι δύσκολο για εσάς να δεσμευτείτε ή να δώσετε υποσχέσεις, επιθυμία σας θα είναι να κινηθείτε όσο πιο ελεύθερα και ανεξάρτητα μπορείτε χωρίς περιορισμούς. Στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα για να προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, τα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Κριό θα σας βοηθήσει να τονωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη συστολή και την προσκόλληση.  Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση αρκετά προστατευτικοί θα είστε με το ταίρι σας, στόχος θα είναι να σταθεροποιήσετε τον δεσμό σας, παράλληλα όμως, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε και την ανάγκη να ανανεώσετε τις συνθήκες των καθημερινών επαφών. Προχωρήστε στις προτάσεις σας, εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα θα βρείτε την κατανόηση και την αποδοχή που αναζητάτε. Οι ελεύθεροι βγάλτε στην επιφάνεια την κοινωνική και θετική πλευρά της προσωπικότητας σας, προσπαθήστε να ανοιχτείτε, θα υπάρξουν κοινωνικές γνωριμίες που θα έχουν την προοπτική να εξελιχθούν σε προσωπικές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την κοινωνική και απελευθερωμένη πλευρά της προσωπικότητας σας θα βγάλει στην επιφάνεια η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό. Έμφαση θα δώσετε στις συναναστροφές, στις γνωριμίες, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, ανάγκη για τόνωση και ανανέωση. Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, θα καταφέρετε να κερδίσετε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τη ζωή σας με καινούργιο πρόσωπο. Έκταση θα έχει η παρόρμηση σας, η διάθεσή σας θα είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξη, θα μπορέσετε να μεταδώσετε τα θετικά συναισθήματα, αυτό θα βοηθήσει να γίνεται ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, θα έχετε την δυνατότητα να εντυπωσιάσετε. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας επαγγελματικές οικογενειακές και προσωπικές, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Κριό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά, δεν αποκλείεται να προβείτε σε αγορές καλλωπισμού. Προσοχή στην παρόρμηση σας καθώς και σε τάσεις κατανάλωσης, προσπαθήστε οι οικονομικές σας ενέργειες να είναι συνετές και προσγειωμένες. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα είναι δημιουργικά, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό. Έμφαση θα δώσετε στην ψυχολογική σας τόνωση και γενικότερα στην ανανέωση σας, οι απογοητευμένοι θα θελήσετε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να δώσετε μία καινούργια ευκαιρία στη ζωή σας. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική και κοινωνική πλευρά της προσωπικότητάς σας, εκδηλωθείτε, αφήστε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν.

Αντωνία