Quantcast
Η Αφροδίτη στους Διδύμους ως τις 17 Ιουνίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει φλερτ και διασκέδαση!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ως τις 17 Ιουνίου 2024.

Στις 23 Μαΐου η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 17 Ιουνίου 2024, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην επικοινωνία, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες. Πρόσχαρες και αυθόρμητες θα είναι οι προσεγγίσεις, οι κοινωνικές επαφές γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Προτίμηση θα υπάρξει στις χαλαρές ίσως και κάπως απρόσωπες σχέσεις, δύσκολη θα είναι η δέσμευση, η χρονική περίοδος δεν ενδείκνυται για υποσχέσεις και για συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης.

Για κάποιους θα είναι δύσκολο να πάρουν οριστικές αποφάσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, η πίεση θα φέρει αρνητικό αποτέλεσμα. Διευρύνεται ο κοινωνικός κύκλος, θα υπάρξει ανάγκη για δικτύωση, οι συναναστροφές δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και οικονομικό άνοιγμα μέσα από επαγγελματικές συνεργασίες. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι επιπόλαιες επιλογές.

Πως η Αφροδίτη στους Διδύμους θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βγάλει στην επιφάνεια την κοινωνική και απελευθερωμένη πλευρά της προσωπικότητας σας. Σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα είστε σε θέση να διατυπώσετε τις ιδέες σας, θετικές απαντήσεις θα δώσετε σε ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με επέκταση, δεν αποκλείεται να ακουστούν και κάποιες καινούργιες προτάσεις. Στον αισθηματικό τομέα έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία και στο φλερτ, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προσεγγίσετε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να ερωτευτείτε και να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Εσείς που διατηρείτε σχέση ανάγκη σας θα είναι η χαλαρότητα, ίσως να θελήσετε να ξεγλιστρήσετε από υποσχέσεις και όρκους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθείτε. Νέες προτάσεις θα ακουστούν, δεν αποκλείεται να καταφέρετε να βρείτε μία καινούργια πηγή εσόδων, οι συνεργασίες σας θα έχουν εποικοδομητική κατάληξη. Στην περίπτωση που βιώνετε κατάσταση οικονομικής στενότητας θα μπορέσετε να βγείτε από την πίεση ή το αδιέξοδο, οι συνεργασίες και οι συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις. Στον αισθηματικό τομέα βγάλτε στην επιφάνεια την κοινωνική και γοητευτική πλευρά της προσωπικότητας σας, προσεγγίστε απελευθερωμένα θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Εσείς που διατηρείτε σχέση κινηθείτε με χαλαρότητα, αποφύγετε να στρεσάρετε το ταίρι σας, για την ώρα εστιάστε μόνο στις παροντικές καταστάσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στο ζώδιο σας η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για οικονομικές συνεργασίες, θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδα σας, στις συμφωνίες και στις διαπραγματεύσεις το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας. Χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα, μεγάλη σημασία θα έχει ο οικονομικός χειρισμός, αποφύγετε τις σπατάλες και τις περιττές αγορές. Στον αισθηματικό τομέα έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση και στο φλερτ, προσεγγίστε βγάλετε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή και ελκυστική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Υπάρχει δυνατότητα να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν, όσοι θέλετε να διαγράψετε τα παλιά θα μπορέσετε να δώσετε μία καινούργια πνοή στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους ίσως να σας φέρει εσωτερικούς διχασμούς, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους συμπλέγματα που θα σας ωθήσουν σε ψυχική ενδοσκόπηση. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στα συναισθήματά σας, αν διατηρείτε σχέση δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να βάλετε κάτω τα υπέρ και τα κατά για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις. Οι ελεύθεροι καλό θα είναι να αποβάλλετε τη διστακτικότητα και τη συστολή, προσπαθήστε να φλερτάρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Κινηθείτε απελευθερωμένα, η κτητικότητα και η ανυπομονησία δεν θα σας βγουν σε καλό, οι περιστάσεις θα απαιτούν χαλαρή διάθεση.

ΛΕΩΝ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βγάλει στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά της προσωπικότητάς σας, ανάγκη σας θα είναι να συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα να κάνετε νέες γνωριμίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναισθηματική ανανέωση. Οι ελεύθεροι κάντε το βήμα να προσελκύσετε, συντονίστε τις ενέργειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε τα βλέμματα και να γοητεύσετε, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για έναρξη νέας σχέσης. Σε ένα αρχικό στάδιο ενδεχομένως να θελήσετε χαλαρές επαφές, ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις για να μπορέσετε να αποβάλετε την εσωτερική πίεση και το άγχος. Σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης έμφαση θα δώσετε στις συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες, οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους έμφαση θα δώσετε στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, ανάγκη σας θα είναι να εντυπωσιάσετε. Θα είστε σε θέση να επιχειρηματολογήσετε σωστά για να μπορέσετε να πείσετε κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με το οικονομικό τομέα. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή και στην κοινωνική σας εικόνα, πολύ καλά θα τα πάτε σε θέματα δημοσίων σχέσεων. Δεν θα λείψουν οι νέες προτάσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες συνεργασίες, επιθυμία σας θα είναι να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να προσελκύσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, συντονίστε τις ενέργειές σας δώστε έμφαση στο φλερτ.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να συναναστραφείτε, να επικοινωνήσετε και να ξεφύγετε από τα καθέκαστα που σας ρίχνουν στη ρουτίνα. Επιθυμία σας θα είναι να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες, να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, οι κοινωνικές επαφές πολύ γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι προσεγγίστε, δώστε έμφαση στο φλερτ, απελευθερωμένος είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Έμφαση θα δώσετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματικότητα και τη μόρφωση σας, οι νέες εμπειρίες και οι καινούριες συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να δώσετε έκταση στην αντίληψή σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει ένα είδος συναισθηματικής αναστάτωσης, ίσως να βγει στην επιφάνεια το ανικανοποίητο και να μην μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Προσοχή στους εσωτερικούς διχασμούς, βγάλτε στην επιφάνεια τον στρατηγικό τρόπο σκέψης σας, εστιάστε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Σε συναισθηματικό επίπεδο για να μπορέσετε να ισορροπήσετε θα πρέπει να σκεφτείτε με ορθολογισμό. Εσείς που διατηρείτε σχέση αποφύγετε την κτητικότητα και την ανυπομονησία, καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή στις αμφιβολίες. Δεν αποκλείεται να σας ταλαιπωρήσουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, προσπαθήστε να λύσετε τα συμπλέγματα σας, οι συνειδητοποιήσεις θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη σκέψεις και επιθυμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, οι ελεύθεροι θα νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε και να φλερτάρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που διατηρείτε σχέση δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να περάσετε δημιουργικά με το ταίρι σας, είναι πολύ πιθανό να βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σας για συντροφικότητα. Επιθυμία σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε σαν ζευγάρι, θα επικεντρωθείτε στις κοινές δραστηριότητες. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να συντονιστείτε, πολύ μεγάλη σημασία θα έχει η διαχείριση των οικονομικών σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας την αναβολή και την καθυστέρηση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε ζητήματα επαγγελματικής επέκτασης, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε καινούργιες συνεργασίες, δημιουργικές θα είναι οι προτάσεις που θα ακουστούν. Επιθυμία σας θα είναι να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο οι βλέψεις σας, αν συντονίσετε τις ενέργειές σας θα μπορέσετε να βρείτε τους χορηγούς ή τις διευκολύνσεις που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα πλάνα σας. Άνοιγμα θα υπάρξει σε ζητήματα οικονομικής φύσης, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, προσοχή στην οικονομική διαχείριση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει το άνοιγμα για συναναστροφές και κοινωνικές επαφές, στο χέρι σας θα είναι δώσετε μία πιο προσωπική έκταση στις συνομιλίες που θα προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βγάλει στην επιφάνεια την απελευθερωμένη πλευρά της προσωπικότητας σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο φλερτ, στις νέες εμπειρίες, στις καινούργιες περιπέτειες. Δύσκολο θα είναι για εσάς να χειριστείτε τη ρουτίνα, ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τα καθέκαστα και να δώσετε μία ανανεωτική πνοή στην καθημερινότητά σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, στο χέρι σας θα είναι να ξεκινήσετε νέα σχέση, ωστόσο δεν αποκλείεται προτίμησή σας να είναι οι χαλαρές επαφές και όχι οι δεσμευτικές. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση σκεφτείτε τις επιλογές σας, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε ισορροπημένα στις προκλήσεις, προσοχή να μην παρασυρθείτε συναισθηματικά και μετανιώσετε στην πορεία για τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΣ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας ωθήσει σε ένα είδος συναισθηματικής αναζήτησης, προκειμένου να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία ενδεχομένως να χρειαστεί να ανατρέξετε πίσω σε παρελθοντικά βιώματα. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες, συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, καλείστε να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου για να μπορέσετε να δώσετε τις κατάλληλες εξηγήσεις. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας, επιθυμία σας θα είναι οι συντροφικές επαφές. Οι ελεύθεροι εστιάστε στο φλερτ, αν θέλετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή προσεγγίσετε απελευθερωμένα, βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή πλευρά της προσωπικότητας σας.