Quantcast
Ο Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό έως τις 19 Οκτωβρίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό φέρνει συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα!

Ο Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό έως τις 19 Οκτωβρίου 2021.

Στις 27 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2021, θα δοθεί η ευκαιρία για επαναξιολογήσεις, στο μικροσκόπιο θα μπουν οι σχέσεις, οι συνεργασίες, οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις, αλλάζει ο τρόπος σκέψης καθώς και η συναισθηματική οπτική.

Στον αισθηματικό τομέα τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ξανά συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα, αν η προσέγγιση γίνει από διαφορετική σκοπιά θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθούν λύσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στα επικίνδυνα άλματα και στα ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, καλό θα είναι να υπάρχει επιφύλαξη, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ισορροπία και αρμονία. Δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί η εξέλιξη των προσωπικών σχέσεων, στόχος θα πρέπει να είναι η συνεννόηση και η αποδοχή. 

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό;

Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και οικονομικές σας συνεργασίες, μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συμφωνίες και γενικότερα τα αβέβαια άλματα. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ενέργειες και ρίσκα αβέβαιης κατάληξης, προσοχή να μη βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Στις κοινωνικές σας επαφές προσέξτε τον τρόπο που θα συζητήσετε και θα εκφραστείτε, φροντίστε να μιλήσετε ξεκάθαρα με σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για παραποιήσεις, ίσως να ερμηνευτούν με λάθος τρόπο οι απόψεις σας. Στις συναδελφικές σας σχέσεις προσπαθήστε να φανείτε θετικοί και συνεργάσιμοι, απαραίτητη θα είναι η αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες φροντίστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να βγάλετε τελικά συμπεράσματα βασιζόμενοι στις αρχικές εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες σε θέματα επαγγελματικής φύσης, ίσως να είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους συνεργάτες σας, δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε. Για να υπάρξει ισορροπία θα πρέπει η στάση σας να είναι ήρεμη και ξεκάθαρη, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις και τα μισόλογα. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για καινούργιες συνεργασίες και νέα εγχειρήματα, για την ώρα στοχεύστε στην σταθεροποίηση και στο πώς μπορείτε να ασφαλίσετε τα ήδη κεκτημένα. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να χειριστείτε το ταίρι σας με υπομονή και κατανόηση, αποφύγετε τη ζήλια την αμφιβολία και την αμφισβήτηση, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στις αρνητικές σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αλλαγές θα υπάρξουν σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε κάποια παρελθοντική σχέση. Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε τα συμπεράσματά σας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά, αναλύστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα. Όσοι διατηρείτε σχέση προχωρήστε με το ταίρι σας σε αναλυτικές συζητήσεις, αν υπάρχουν ζητήματα που σας δημιουργούν αμφιβολίες προσπαθήστε να μιλήσετε ξεκάθαρα. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά τα βήματα σας θα πρέπει να είναι μελετημένα και επιφυλακτικά, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στις συνεργασίες σας. Δεν αποκλείεται να σας μπερδέψουν κάποιες καταστάσεις, θα προκύψουν διλήμματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να συζητήσετε με ηρεμία, για να υπάρξει συνεννόηση απαραίτητο θα είναι να είναι ισορροπημένος ο συναισθηματικός σας κόσμος. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του άτομο από τα παλιά, ίσως να μπείτε στην διαδικασία της επανασύνδεσης, ωστόσο καλό θα είναι να αναλύσετε πολύ καλά όλες τις εκδοχές. Συζητήστε τα επίμαχα ζητήματα, δώστε έμφαση στις αιτίες, αν τα λόγια είναι ξεκάθαρα θα υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε τις δοσοληψίες μεγάλων χρηματικών ποσών, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για δάνεια, υπογραφές, συμβολαιογραφικές πράξεις. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, οριοθετήστε την ανυπομονησία σας. 

ΛΕΩΝ

Προσοχή στις συζητήσεις σας ίσως να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παραποιήσεις, τα μπερδεμένα λόγια θα δημιουργήσουν ασάφειες. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ριζικές αποφάσεις, για αλλαγές, για ταξίδια και για μετακινήσεις, για την ώρα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προστατεύσετε και να εξασφαλίσετε. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως να υπάρξουν αναβολές καθυστερήσεις και εμπόδια, αποφύγετε τις πρωτοβουλίες και τα νέα άλματα, εστιάστε στο πώς μπορείτε να οργανώσετε τις βλέψεις και τα πλάνα σας. Θα υπάρξουν ανοίγματα για επαναξιολογήσεις, σκεφτείτε με έναν πιο αναλυτικό τρόπο τα υπέρ και τα κατά των περιστάσεων ή των σχέσεων. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις οικονομικές σας δοσοληψίες ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις, χαλιναγωγήστε την ανυπομονησία σας, αποφύγετε τα τελεσίδικα συμπεράσματα. Καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στην απογοήτευση και στον αρνητισμό, διατηρήστε την αισιοδοξία σας, μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε συνεργασίες συμφωνίες και σχέσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας, αποφύγετε συναλλαγές που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Αν κάποιες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες και νιώθετε μπερδεμένοι τότε δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να κατασταλάξετε. Ισορροπήστε τον συναισθηματικό σας κόσμο, προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις κυκλοθυμίες.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να επανέλθουν στη σκέψη σας παρελθοντικές καταστάσεις ή σχέσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Προσοχή στην ανυπομονησία και στα βιαστικά συμπεράσματα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αναλύσετε πολύ καλά όλες τις εκδοχές και τα ενδεχόμενα, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από το συναίσθημα σας αρνητικό ή θετικό. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να φανείτε ξεκάθαροι και αναλυτικοί, αποφύγετε τα μισόλογα, ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένος ο εσωτερικός σας κόσμος και να μην είστε σε θέση να ισορροπήσετε. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες μη βιαστείτε να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο προσκήνιο θα επανέλθουν σχέσεις και γενικότερα καταστάσεις που στο παρελθόν είχαν μείνει στη μέση, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε βλέψεις και διαθέσεις, την εμφάνισή τους θα κάνουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν την οπτική σας. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή ψέματα της προηγούμενης περιόδου, η εξέλιξη των σχέσεων ενδεχομένως να σας βάλει σε έντονες σκέψεις. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να φανείτε αναλυτικοί, τα μπερδεμένα λόγια θα δημιουργήσουν αμφιβολίες και δεν θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη του νήματος. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας για να μπορέσετε στη συνέχεια να τα βρείτε και με τους τρίτους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα σε θέματα επικοινωνιακής δικτύωσης, δώστε προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε θα συναναστραφείτε και θα διατυπώσετε τις απόψεις σας. Στην περίπτωση που το επάγγελμά σας έχει να κάνει με δημόσιες σχέσεις και γενικότερα με επαφές ίσως να υπάρξουν κάποιες αναποδιές, προσπαθήστε στις συζητήσεις σας να είστε αναλυτικοί, μιλήστε με σαφήνεια, αποφύγετε τα μισόλογα και τα μπερδεμένα λόγια. Ελλοχεύει κίνδυνος για παραποιήσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι να μεταφράσουν κάπως διαφορετικά τα λόγια ή τα μηνύματα που θέλετε να αφήσετε. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις για συμφωνίες και για συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα επαγγελματικής και εργασιακής φύσης θα σας απασχολήσουν, ίσως θα πρέπει να αλλάξετε την τακτική που εφαρμόζετε για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες και γενικότερα στις συναδελφικές σας σχέσεις, ίσως να υπάρξουν παρεξηγήσεις, προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε ή που θα προσπαθήσετε να χειριστείτε τις καταστάσεις. Ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις, δεν θα λείψουν οι διχασμοί και τα διλήμματα, η συμπεριφορά κάποιων ατόμων θα δώσει τροφή για αμφιβολίες. Εστιάστε στην ισορροπία στην εξασφάλιση και στην σταθερότητα, αποφύγετε τις καινούργιες συνεργασίες και τα αβέβαια άλματα, προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επανέρχονται στις σκέψεις σας παλιές επαγγελματικές ενέργειες παλιές βλέψεις ή κάποιες παρελθοντικές συνεργασίες, θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις καταστάσεις εκ νέου. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη πώς πρέπει να ενισχύσετε τις ικανότητές σας, ίσως να δώσετε έμφαση στην μόρφωση και στην τεχνική σας κατάρτιση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε, προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι και αναλυτικοί. Αποφύγετε τις μπερδεμένες κουβέντες και τα υπονοούμενα, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις αντιδράσεις σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει σύσφιξη σχέσεων με φιλικά άτομα από το παρελθόν, θα υπάρξουν συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Την εμφάνισή τους θα κάνουν αποκαλυπτικές πληροφορίες σχετικά με σχέσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος, ίσως να μάθετε νέα για υποθέσεις που διαδραματίστηκαν κατά την προηγούμενη περίοδο. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα, ενδεχομένως να μπείτε στη διαδικασία να διαφοροποιήσετε τις βλέψεις και τις επιθυμίες σας. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένη τη σχέση με το ταίρι σας, αποφύγετε τις σκηνές ζήλιας, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση σε αμφισβητήσεις και αμφιβολίες. Συζητήστε με συγκαταβατική διάθεση, προσπαθήστε να μιλήσετε ξεκάθαρα, θα υπάρχει η δυνατότητα να συνεννοηθείτε. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τα βιαστικά συμπεράσματα.