Quantcast
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό ως τις 3 Νοεμβρίου 2020. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 28 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου 2020. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό ως τις 3 Νοεμβρίου 2020.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 3 Νοεμβρίου 2020, φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία, ενδεχομένως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ίσως να είναι δύσκολο να κατανοηθούν οι συμπεριφορές, δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Για κάποιους χαρακτήρες κυρίως για τους παρορμητικούς θα είναι δύσκολο να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και εσωτερικός έλεγχος.

Τα συναισθήματα θα είναι αυτά που θα ορίζουν τις πράξεις, θα είναι δύσκολο να εξισορροπηθεί η λογική με το συναίσθημα. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις συζητήσεις, αναγκαία θα είναι η διπλωματία η συγκατάβαση και η αποδοχή. Στην επιφάνεια θα βγουν παρελθοντικές καταστάσεις που θα απαιτούν μία πιο συγκαταβατική διάθεση προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Γεγονότα του παρελθόντος θα πρέπει να επαναξιολογηθούν, οι επαναπροσδιορισμοί θα βοηθήσουν στο να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό;

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό ίσως να σας αναγκάσει να γυρίσετε πίσω στο παρελθόν, να θυμηθείτε γεγονότα και συμπεριφορές, να επαναξιολογήσετε. Καταστάσεις ή υποθέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο δεν είχαν καταφέρει να ολοκληρωθούν ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειάζεται αυτή τη φορά μία οριστική λύση. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις προσωπικές σχέσεις καθώς και στις φιλικές, ενδεχομένως να υπάρξουν εκνευρισμοί, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση και η αποδοχή. Στις περιπτώσεις που προκύψουν απρόοπτα συμβάντα οι ενέργειες θα πρέπει να είναι ψύχραιμες, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η βιασύνη και τα ξεσπάσματα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό θα βοηθήσει εσάς και το ταίρι σας να συζητήσετε για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, τις σχέσεις σας, καθώς επίσης και με συμβάντα του παρελθόντος. Θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις αποφάσεις σας να διορθώσετε λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο. Δεν αποκλείεται να ακουστούν υποσχέσεις που θα σχετίζονται όχι μόνο με την παροντική εξέλιξη αλλά και με κάποιες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την συναισθηματική δομή της σχέσης σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για αβέβαια άλματα. Προσπαθήστε να εστιάσετε στην επαγγελματική και οικονομική σταθεροποίηση, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό ίσως να σας φέρει ένα είδος εσωτερικής και συναισθηματικής σύγχυσης, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να χειριστείτε σωστά τον ενθουσιασμό σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ανανέωση και για αλλαγή δεδομένων, ωστόσο οι πράξεις σας θα πρέπει να είναι συνετές. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εξάρσεις τα ξεσπάσματα και τις ακρότητες, στις περιπτώσεις που νιώθετε εκνευρισμό ή δυσανασχέτηση θα πρέπει να είστε σε θέση να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, στις προσεγγίσεις θα υπάρξει οικειότητα και αυθορμητισμός. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν επαφές με πρόσωπο από τα παλιά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει ανασφάλειες. Ίσως να μην είστε σε θέση να οριοθετήσετε το άγχος ή τις ανησυχίες που θα έχετε για την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Σε ζητήματα οικονομικά ενδεχομένως να προκύψουν καθυστερήσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ψυχραιμία, αποφύγετε τις απογοητευτικές και αρνητικές σκέψεις. Στον αισθηματικό σας τομέα το ενδιαφέρον σας ενδεχομένως να στραφεί σε πρόσωπο από τα παλιά, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να επανασυνδεθείτε. Σε ένα γενικό επίπεδο θα υπάρξουν συναναστροφές και επαφές με παρελθοντικά άτομα, θα έχετε τη δυνατότητα να αναδομήσετε σχέσεις που κρατούν από το παρελθόν. Αναγκαίο θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, θα πρέπει να εξισορροπήσετε λογική με συναίσθημα.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει την ανάγκη να ξανά συζητήσετε ζητήματα που δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που εσείς θα θέλατε. Προσωπικές και οικονομικές υποθέσεις που το αποτέλεσμα τους δεν κατάφερε να σας ικανοποιήσει τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να το συζητήσετε πάνω σε μία νέα βάση δεδομένων. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε απόψεις και τοποθετήσεις, κάποια συγκεκριμένα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις από μία διαφορετική πλέον συναισθηματική σκοπιά. Ανάγκη θα έχετε για επιβεβαίωση και αυτοπροβολή, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας, βγάλτε στην επιφάνεια την πραγματική και ουσιαστική πλευρά της προσωπικότητας σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό ενδεχομένως στις συζητήσεις που θα έχετε προσωπικές και επαγγελματικές να μην καταφέρετε να φτάσετε στο σημείο που εσείς επιθυμείτε. Ίσως να είναι δύσκολο να διατηρηθεί η ψυχραιμία και η συγκατάβαση, δεν αποκλείεται κάποια τρίτα πρόσωπα να σας μιλήσουν με τρόπο που να σας δυσανασχετήσουν ή να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Ανάγκη θα έχετε για τακτοποίηση και οργάνωση, ωστόσο οι συνθήκες ενδεχομένως να μην είναι τόσο ευνοϊκές, ίσως να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ψυχραιμία, δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε το άγχος και τις πιέσεις. Προσοχή σε επικοινωνιακά ζητήματα, μιλήστε όσο πιο ξεκάθαρα και ήρεμα μπορείτε. 

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας φέρνει αναβολές καθυστερήσεις και κάποιες μικρό αναποδιές κυρίως σε ζητήματα επικοινωνιακά. Στις συζητήσεις σας θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν τα ξεσπάσματα και οι εξάρσεις. Τα τρέχοντα ζητήματα ίσως να μην μπορέσουν να εξελιχθούν κατά τον τρόπο που εσείς θα επιθυμείτε, ωστόσο εάν προσπαθήσετε να κάνετε υπομονή θα δείτε πως στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Προσοχή σε ζητήματα οικονομικής φύσης, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών. Προσπαθήστε να σκεφτείτε επενδυτικά και αποταμιευτικά. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα υπάρξει άνοιγμα για συμφιλίωση αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε με ηρεμία συγκατάβαση και κυρίως με συναισθηματική αποδοχή.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα, τα συναισθήματα σας ενδεχομένως να βρίσκονται σε σύγχυση, δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι μεταπτώσεις. Στις διαθέσεις θα υπάρχουν εναλλαγές, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και να κινηθείτε ισορροπημένα. Στις περιπτώσεις που έχουν γίνει παρεξηγήσεις ή υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν καλό θα είναι να σκεφτείτε με ωριμότητα, στηριχτείτε στα γεγονότα και όχι μόνο στις εικασίες σας ή στις υποψίες που θα έχετε. Στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή στις εξάρσεις και στις ζήλιες. Πλησιάστε το ταίρι σας, κινηθείτε όσο μπορείτε με ψυχραιμία και όχι με εμμονή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις συζητήσεις που θα έχετε κυρίως με επαγγελματικά πρόσωπα συναδέλφους συνεργάτες ή ανωτέρους. Στις περιπτώσεις που οι καταστάσεις δεν θα εξελιχθούν ομαλά θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εκνευρισμοί και τα αρνητικά σχόλια, οι αιχμηρές κουβέντες θα σας στοιχίσουν. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συνετές και συγκρατημένες, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ρίσκα και για νέα εγχειρήματα. Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, θα είναι δύσκολο για σας να πάρετε αποφάσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε τους πειραματισμούς και τις νέες δοκιμασίες κυρίως με θέματα που αφορούν χρηματικά ποσά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό θα φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που σας δημιούργησαν ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Ενδεχομένως να χρειαστεί να τακτοποιήσετε υποθέσεις προσωπικές και επαγγελματικές που κατά την προηγούμενη περίοδο συνειδητά τα είχατε αφήσει άλυτα. Προσοχή στις ψυχολογικές μεταπτώσεις και στις συναισθηματικές εναλλαγές. Στις διαθέσεις σας δεν θα υπάρξει σταθερότητα, θα πρέπει να είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας και κυρίως τις αντιδράσεις σας. Δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά ζητήματα, αν η διάθεσή σας είναι ήρεμη και συγκαταβατική θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, απαραίτητο θα είναι να αποβάλετε το άγχος και τη βιασύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό προσοχή στις κοινωνικές και φιλικές σας επαφές, ενδεχομένως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, στις συζητήσεις καλό θα είναι τα λόγια σας να είναι συγκρατημένα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αυτοπροβολή ωστόσο ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να προβάλλετε την προσωπικότητά σας με τον σωστό τρόπο, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Προσπαθήστε να αποδεχτείτε ανθρώπους που δεν ταιριάζουν οι απόψεις σας ή που είναι διαφορετικές οι ιδιοσυγκρασίες σας, αποφύγετε την απόρριψη και την αυστηρή κριτική. Στις περιπτώσεις που θέλετε να προσεγγίσετε κάποιο φιλικό πρόσωπο ή κάποιο άτομο αισθηματικής φύσης θα πρέπει να οργανώσετε τις ενέργειές σας, σκεφτείτε πολύ καλά τα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό ενδεχομένως να ενισχύσει την ανάγκη σας για ισορροπημένη συναισθηματική ζωή, ωστόσο θα υπάρξουν δυσκολίες που θα πρέπει να τις χειριστείτε με ωριμότητα με υπομονή και όχι με άγχος ή απαισιοδοξία. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά της προσωπικότητας σας, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να λάβετε συμπαράσταση από κάποιο φιλικό ή οικογενειακό σας άτομο. Θα έχετε την ευκαιρία να πλαισιωθείτε και να συναναστραφείτε με κοντινά σας άτομα που αγαπάτε και νιώθετε εμπιστοσύνη, ωστόσο για να μπορέσετε να βρείτε την ηθική ικανοποίηση που αναζητάτε θα πρέπει να είστε σε θέση να ανοιχτείτε συναισθηματικά χωρίς ανασφάλειες. 

You tube banner