Quantcast
Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω ως 19 Ιανουαρίου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει δυσκολία στην επικοινωνία!

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω ως 19 Ιανουαρίου 2023.

Στις 29 Δεκεμβρίου 2022 ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 19 Ιανουαρίου του 2023. Δυσκολία θα υπάρξει στην επικοινωνία, η χρονική περίοδος δεν θα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα και συναισθηματική αποδοχή. Στον επαγγελματικό τομέα χρόνος θα πρέπει να δοθεί στα νέα εγχειρήματα, μεγάλη προσοχή σε ρίσκα που έχουν να κάνουν με σημαντικά χρηματικά ποσά.

Δυσκολίες θα υπάρξουν στη ροή της καθημερινότητας, την εμφάνισή τους θα κάνουν εμπόδια, φραγμοί, αναστολές. Απαραίτητο θα είναι να αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις με υπομονή, με συναισθηματική καλλιέργεια και με οριοθετημένη παρόρμηση. Σε θέματα εργασιακά οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και μεθοδικές, η ανυπομονησία θα οδηγήσει σε λάθη.

Στον οικονομικό τομέα οι σπασμωδικές επιδιώξεις δεν θα έχουν αποτέλεσμα, απαραίτητο θα είναι για την εξόφληση των λογαριασμών να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οι στόχοι θα πρέπει να είναι εφικτοί και προσαρμοσμένοι στα ρεαλιστικά πλαίσια, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση όμως θα είναι σταδιακή και θα απαιτεί χρόνο. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις, επαγγελματικές, προσωπικές, κοινωνικές. Στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και τα σχόλια φειδωλά, ελλοχεύει κίνδυνος για παραποιήσεις.

Πως ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σε επικοινωνιακά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Δώστε έμφαση στις εργασιακές σχέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Η συνεννόηση και η αποδοχή θα απαιτεί χαλαρότητα, το πείσμα και η έμμονη εναντίωση θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που κάποιοι προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν ή να σας κατευθύνουν προς τα δικά τους συμφέροντα, θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά και ευέλικτα. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, οι έντονες αντιπαραθέσεις θα βάλουν σε κίνδυνο συνεργασίες, σχέσεις και συμφωνίες. Ενδεχομένως να επανέλθουν στο προσκήνιο άλυτα παρελθοντικά ζητήματα, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ορθολογισμό και αυτοσυγκράτηση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις, αναβολές, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμά σας θα σας προκαλέσει έντονο άγχος που όμως καλείστε να το διαχειριστείτε με τρόπο δημιουργικό. Δώστε έμφαση στις εκκρεμότητες κυρίως τις οικονομικές, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί οργανώστε ένα πρόγραμμα και μία συγκεκριμένη τακτική. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις και στις αντιλογίες, στον εργασιακό χώρο ίσως να υπάρξουν συγκρούσεις με συναδελφικά πρόσωπα. Δώστε μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα χειριστείτε τα προβλήματα και τις δυσκολίες, οι σπασμωδικές ενέργειες και οι εχθρικές αντιδράσεις θα πυροδοτήσουν ακόμα περισσότερο το κλίμα. Διαχειριστείτε τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε ισορροπημένα. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή η χρονική περίοδος δεν ενδείκνυται για ρίσκα, για νέα εγχειρήματα, και γενικότερα για ενέργειες αβέβαιου αποτελέσματος. Προσοχή σε υποθέσεις και συνεργασίες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα. Δώστε έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί προσπαθήστε να κλείσετε τις εκκρεμότητες έστω και αν υπάρχουν εμπόδια ή δυσκολίες. Προσοχή στα περιττά έξοδα και στις επιπόλαιες αγορές, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα έσοδα σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χειριστείτε το ταίρι σας με χαλαρότητα και διάθεση κατανόησης. Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να προστατέψετε την πορεία του δεσμού σας, προσοχή στους πειρασμούς και στις συγκαλυμμένες σχέσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σας φέρνει συναισθηματικές εντάσεις, δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία σας. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα και διπλωματική διάθεση, θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις. Έμφαση θα πρέπει να δώσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, επαγγελματικές και αισθηματικές, ίσως να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Η χρονική περίοδος δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα, για ρίσκα και για ουσιαστικές αλλαγές, δώστε χρόνο στα γεγονότα, θα χρειαστεί καλλιεργημένη υπομονή. Αποφύγετε τις έντονες διαφωνίες, οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Παρελθοντικά ζητήματα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους, ίσως χρειαστεί να ξανά συζητήσετε θέματα άλυτα. Προσοχή στις κυκλοθυμίες και στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. 

ΛΕΩΝ

Κάποιες απρόοπτες καταστάσεις ενδεχομένως να φέρουν αλλαγές στις συνήθειες και στο πρόγραμμά σας, καλείστε να κινηθείτε ψύχραιμα και ισορροπημένα αποφεύγοντας τις εξάρσεις. Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, η συναισθηματική σας δίνη ενδεχομένως να σας ωθήσει σε ξεσπάσματα για τα οποία δεν αποκλείεται λίγο αργότερα να μετανιώσετε. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και συναδελφικές σχέσεις, μέσα στον εργασιακό χώρο προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις πεισματικές εναντιώσεις. Αναγκαίο θα είναι προστατέψετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τις υπερβολές. Παρελθοντικά ζητήματα θα επανέλθουν και πάλι στο προσκήνιο, ενδεχομένως να ξανά συζητήσετε παλιές επαγγελματικές προτάσεις. Ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, σκεφτείτε συγκαταβατικά για μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα που σας αγχώνουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς θα ομαλοποιηθούν οι προσωπικές σας σχέσεις αισθηματικές και οικογενειακές, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε. Στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα διπλωματία και συναισθηματική αποδοχή. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες που θα έχουν αρνητική επίδραση στη συμπεριφορά σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί, αν υπάρχουν διαφωνίες προσπαθήστε να κατανοήσετε και τη θέση των τρίτων. Για να μπορέσετε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, αναγκαίο θα είναι να επαναξιολογήσετε χαρακτήρες και σχέσεις. Οι ελεύθεροι στην περίπτωση που ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα, επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε. 

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΖΥΓΟΣ

Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο η συμβουλή είναι να αποφύγετε τα νέα εγχειρήματα, η χρονική περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών κυρίως στις περιπτώσεις που μπαίνουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά. Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, στοχεύστε στην σταθεροποίηση και την κατοχύρωση, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που κρατούν από το παρελθόν. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές σας σχέσεις, αν υπάρχουν διαφωνίες ή προβλήματα καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία και συγκαταβατική διάθεση. Ίσως να υπάρξουν αναποδιές και παρεξηγήσεις, μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε, κρατήστε ειρηνική στάση, οι εντάσεις και οι καυγάδες θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία, προσοχή στις υπερβολές και στις εξάρσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σας καλεί να δώσετε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα συζητήσετε, χαμηλοί θα πρέπει να είναι οι τόνοι, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και εντάσεις. Ίσως να νιώσετε πως δεν σας κατανοούν, δώστε χρόνο στα γεγονότα αποφεύγοντας την πίεση τον στόμφο και τη νευρικότητα. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα η χρονική περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για ρίσκα και νέα άλματα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά. Στοχεύστε στη σταθεροποίηση στην προστασία και στην εξασφάλιση, θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε και να οργανώσετε ακόμα καλύτερα τα πλάνα σας. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε τις επαφές και να βρείτε λύσεις μόνο αν είστε σε θέση να κατανοήσετε τις ανάγκες των τρίτων, να αποβάλλετε τον εγωκεντρισμό, και να σκεφτείτε με τρόπο συγκαταβατικό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω πιθανότατα να σας φέρει δυσκολίες, εμπόδια, αναβολές, χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και καλλιεργημένη υπομονή. Οργανώστε τις βλέψεις σας, βγάλτε στην επιφάνεια την οξυδέρκεια και την ευρηματικότητα σας, σε συνδυασμό με στρατηγικό τρόπο σκέψης θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τις καθυστερήσεις και όχι να παγιδευτείτε από την ανυπομονησία. Αποφύγετε ρίσκα αβέβαιης κατάληξης, μη βάλετε σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά, επικεντρωθείτε στο πώς θα καταφέρετε να διαχειριστείτε με σωστό τρόπο τα οικονομικά σας. Στην περίπτωση που υπάρξουν έκτακτα έξοδα θα χρειαστεί να μπείτε σε ένα πρόγραμμα, ακολουθήστε μία συγκεκριμένη τακτική. Κινηθείτε μεθοδικά, οργανώστε όσο μπορείτε καλύτερα τις βλέψεις και τα πλάνα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας φέρνει επικοινωνιακές δυσκολίες, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να αποφύγετε τις οριστικές απαντήσεις και τις τελικές συμφωνίες. Από τη δική σας πλευρά δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί άρνηση και εναντίωση, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυσκολία στην αποδοχή των διαφορετικών απόψεων, ίσως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας αφουγκραστούν και να κατανοήσουν αυτό που θέλετε να πείτε. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, φανείτε φειδωλοί στα σχόλιά σας, αποφύγετε τις καυστικές κουβέντες. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι αναζητάτε και ποιοι είναι οι στόχοι σας, δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, μπερδεμένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε ψυχολογικά, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να έχετε μία ουσιαστική κατάληξη θα πρέπει να είστε σε θέση να συμμεριστείτε και τη θέση των τρίτων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα, ψυχολογικά συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα χρειαστεί να αναλύσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο και να δώσετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Καλό θα είναι να αποφύγετε την προσκόλληση στον αρνητικό τρόπο σκέψης, ίσως να επανέλθουν στη μνήμη σας αρνητικά συμβάντα που θα σας προκαλέσουν αβεβαιότητα και απογοήτευση. Προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, διατηρήστε την αισιοδοξία σας, αποφύγετε την μυστικοπάθεια και την απομόνωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να επαναπροσδιορίσετε βλέψεις, να επαναξιολογήσετε σχέσεις και συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που επανέλθει πρόσωπο από το παρελθόν μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις, επεξεργαστείτε τα δεδομένα, αναγκαίο θα είναι να εξισορροπήσετε τα θετικά με τα αρνητικά και ύστερα να καταλήξετε συναισθηματικά. 

ΙΧΘΕΙΣ

Στις συζητήσεις και στις επαφές σας φανείτε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις αιχμηρές κουβέντες, τα κουτσομπολιά, τις ασάφειες και τα μπερδεμένα λόγια. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις που θα σας επηρεάσουν σε ψυχολογικό επίπεδο, τα επικοινωνιακά μπερδέματα θα σας προκαλέσουν άγχος και στεναχώρια. Προσπαθήστε να μιλήσετε όσο πιο ξεκάθαρα και αναλυτικά μπορείτε, η στάση σας θα πρέπει να είναι διαλλακτική κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές και οικονομικές συνεργασίες. Σε κοινωνικό επίπεδο ενδεχομένως να σας απογοητεύσουν κάποιες σχέσεις με συγκεκριμένα φιλικά άτομα, θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τους χαρακτήρες. Συνδυάστε λογική με συναίσθημα, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, για να βρείτε την αποδοχή και την κατανόηση που αναζητάτε θα πρέπει από την πλευρά σας να κινηθείτε ισορροπημένα με ξεκάθαρες βλέψεις και επιθυμίες.