Quantcast
Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πανσέληνος στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020.

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 31 Οκτωβρίου 2020 και θα βοηθήσει στο να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο οι σκέψεις και τα πλάνα. Θα υπάρξει ανάγκη για επαγγελματική σταθερότητα, οι ενέργειες θα είναι συνετές, στόχος θα είναι η οικονομική εξασφάλιση. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για να παρθούν αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική εξέλιξη των σχέσεων και των συνεργασιών.

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συμφωνίες αρκεί να αποφευχθεί η αδιαλλαξία και το επίμονο πείσμα. Στον αισθηματικό τομέα οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες, θα υπάρξει ανάγκη για συντροφικότητα και για αλληλοϋποστήριξη. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για δεσμεύσεις, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να παρθούν αποφάσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης.

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Πανσέληνος στον Ταύρο;

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο έμφαση θα δώσετε κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό σας τομέα. Αναγκαίο θα είναι να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, στοχεύστε στη σταθεροποίηση και στην εξασφάλιση, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε γερές βάσεις. Δεν θα λείψουν οι νέες προτάσεις σε θέματα εργασιακής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματά σας, ίσως να βρείτε και μία καινούρια πηγή εσόδων. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε διαπραγματεύσεις και σε συμφωνίες, γενικότερα θα ανοιχτούν πόρτες που αν τις αξιοποιήσετε θα μπορέσετε να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιό σας, θα υπάρξουν αλλαγές που θα φέρουν καινούργια ανοίγματα, ίσως χρειαστεί να επαναξιολογήσετε και να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις και σχέσεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσπαθήστε να ισορροπήσετε, αποφύγετε τις εξάρσεις και τα σκαμπανεβάσματα. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε σχέση που σας ταλαιπωρεί. Έμφαση θα δώσετε στην ψυχολογία σας, βασική σας ανάγκη θα είναι να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν και σας φθείρουν. Ασχοληθείτε με ζητήματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να αποφύγετε σπατάλες και αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργια γνωριμία, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να βγείτε από την απογοήτευση. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε σε ψυχολογικό επίπεδο, οι ενέργειες σας θα είναι αρκετά ήρεμες, φεύγει η ένταση και το άγχος. Προσοχή να μην παραμελήσετε θέματα που αφορούν την άμεση καθημερινότητά σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με ζητήματα που σας τονώνουν και σας ευχαριστούν, έμφαση θα δώσετε στην ψυχαγωγία και στην διασκέδαση σας. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει μία καινούργια γνωριμία που θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε σχέση. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σας εξέλιξη, αξιοποιήστε τα συμβάντα, σκεφτείτε με ωριμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο σκέψης σας, ενδεχομένως να δώσετε έκταση στις ανασφάλειες και στις εσωτερικές σας φοβίες. Βασική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από την αβεβαιότητα, θα θελήσετε να προστατευτείτε και να πλαισιωθείτε. Μεγάλη σημασία θα έχει για εσάς να βρεθείτε κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε είτε αυτά ανήκουν στο συγγενικό περιβάλλον, είτε στο φιλικό. Χρόνο θα αφιερώσετε στις οικογενειακές συναντήσεις, σκοπός σας θα είναι να σταθεροποιηθούν οι δεσμοί. Στον οικονομικό σας τομέα ανάγκη σας θα είναι η σταθερότητα, θα αποφύγετε τα ρίσκα, στόχος θα είναι η κατοχύρωση και η εξασφάλιση. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί άνοιγμα για δέσμευση. 

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα. Αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε διπλωματικά, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αδιαλλαξία και την εμμονή. Στην περίπτωση που θέλετε να διεκδικήσετε ή υπάρχουν θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε φροντίστε η διάθεσή σας να είναι συγκαταβατική, η πώρωση και η αδιαλλαξία δεν θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις και να κλείσετε τα αρνητικά ζητήματα. Σε υποθέσεις οικονομικής φύσης κινηθείτε συντονισμένα και με επενδυτική σκέψη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το σκεπτικό σας να προχωρήσετε τα πλάνα σας και να κινηθείτε πατώντας σε γερό και σταθερό έδαφος. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις παρορμητικές σας τάσεις, θα καταφέρετε να κινηθείτε συγκρατημένα και με ορθολογισμό. Σε θέματα οικονομικής φύσης οι ενέργειες σας θα είναι ώριμες και πολύ καλά σκεπτόμενες. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αποταμιευτικός δεν θα θελήσετε ρίσκα, θα καταφέρετε να οριοθετήσετε τον ενθουσιασμό σας για αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών. Στις κοινωνικές και οικογενειακές σας επαφές τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να νιώσετε εμπιστοσύνη και να εκδηλωθείτε, θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας. 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου, έμφαση θα δώσετε στις προσωπικές σας σχέσεις στην ψυχολογία σας και στις εσωτερικές σας ανάγκες. Βασική σας επιθυμία θα είναι να εξασφαλίσετε, να νιώσετε εμπιστοσύνη και να αισθανθείτε πως το έδαφος που πατάτε είναι βάσιμο και γερό. Ανασφάλεια θα σας προκαλέσουν καταστάσεις με αβέβαιο μέλλον, βασικός στόχος θα είναι να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Σε ζητήματα αισθηματικά δεν θα λείψουν οι συζητήσεις που θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σας, ενδεχομένως να εκδηλώσετε την ανάγκη για δέσμευση ή για συγκατοίκηση. Πίστη και αφοσίωση θα αναζητήσετε από το ταίρι σας, θα υπάρξει η δυνατότητα ο δεσμός σας να πάρει μία πιο επίσημη μορφή.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ταύρο σας καλεί να δώσετε έμφαση σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από το πρόχειρο και το περιστασιακό, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά θα σας φέρουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε και να διασφαλίσετε. Αναγκαίο θα είναι να βγείτε από την αναμονή και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Θα υπάρξει δυνατότητα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης ανάγκη σας θα είναι η ισορροπία και η αμοιβαιότητα, θα πρέπει να αποφύγετε τις ζήλιες και τις εμμονές. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία σταθερή και βάσιμη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπικότητά σας με την κοινωνική σας εικόνα και με την ιδιοσυγκρασία σας. Ανάγκη για εσάς θα είναι να βελτιώσετε την εξωτερική σας εικόνα, να γίνετε θελκτικοί για να μπορέσετε να κατακτήσετε. Θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να γοητεύσετε. Έμφαση θα δώσετε στην ψυχαγωγία και στη διασκέδαση σας. Σε ένα γενικό επίπεδο θα νιώσετε την ανάγκη να σταθεροποιηθεί ψυχολογικά, ουσιαστικά θα αφήσετε στην άκρη καταστάσεις ή σχέσεις που ρίχνουν την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αποφορτιστείτε και να χαλαρώσετε. Εσείς οι ψυχολογικά κουρασμένοι ενδεχομένως να μην έχετε άλλες δυνάμεις, βασική σας ανάγκη θα είναι η ξεκούραση. Έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή σας, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με τα φιλικά σας άτομα να χαλαρώσετε και να βγείτε από την έντονη εσωτερική πίεση. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία σταθερή σχέση. Προσπαθήστε να κινηθείτε αυθόρμητα, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, εκδηλωθείτε θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο δεν αποκλείεται να είναι έντονη η ανάγκη σας για υλικά αποκτήματα. Θα υπάρξουν ανοίγματα για αγοραπωλησίες, ωστόσο οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι συνετές, καλό θα είναι να αποφύγετε την τάση για υπερκατανάλωση ή για αγορές εντυπωσιασμού. Προσπαθήστε να κινηθείτε προνοητικά, τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας, δεν θα πρέπει να αμελήσετε για τα τρέχοντα. Οι προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν ομαλά, αν στοχεύσετε στη σταθεροποίηση θα καταφέρετε να συσφίξετε τους δεσμούς σας. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης ενδεχομένως οι βλέψεις σας να γίνουν πιο σοβαρές, δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε την ανάγκη για δέσμευση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα καταφέρετε να εστιάσετε στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε ζητήματα οικονομικής φύσης, θα είστε σε θέση να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας και γενικότερα να βάλετε τάξη στις υποχρεώσεις σας. Ανάγκη θα εκδηλώσετε να πλαισιωθείτε από πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα λάβετε τη συμπαράσταση που επιθυμείτε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε θέματα αγοραπωλησιών, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και τις επιπολαιότητες, ίσως χρειαστεί να πάρετε τη συμβουλή αρμόδιων προσώπων. Στον αισθηματικό σας τομέα ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις, σοβαρές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας.

ekptwsh-mono-gia-simera