Quantcast
Ο Άρης στον Ταύρο ως τις 4 Μαρτίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Άρης στον Ταύρο θα κάνει τις ενέργειες μας δυναμικές και παθιασμένες!

Ο Άρης στον Ταύρο ως τις 4 Μαρτίου 2021.

Με την εμφάνισή του Άρη στον Ταύρο από τις 7 Ιανουαρίου ως τις 4 Μαρτίου, δυναμικές και παθιασμένες θα είναι οι ενέργειες, μελετημένοι θα είναι οι στόχοι. Στις διεκδικήσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά θέματα είτε με προσωπικά, οι ενέργειες θα έχουν μεθοδική επιμονή, η σκέψη θα βρίσκεται σε τάξη. Η δυναμικότητα θα βοηθήσει στην ανάληψη πρωτοβουλιών, γενικότερα θα υπάρξει ανάγκη για κυριαρχία, δεν θα λείψουν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις. 

Στον αισθηματικό τομέα θερμές και άμεσες θα είναι οι εκδηλώσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα έχουν αμεσότητα. Οι ερωτευμένοι θα είναι σε θέση να εκδηλωθούν και να εκφραστούν, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να κινηθούν με έντονο πάθος. Προσοχή στο πείσμα και στην εμμονή, ίσως να υπάρξει προσκόλληση στις απόψεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις. Τόσο ανάμεσα στα ζευγάρια όσο και ανάμεσα σε συναδελφικά άτομα απαραίτητη θα είναι η αποδοχή, τα εγωιστικά πείσματα θα προκαλέσουν ρήξεις.

Πως ο Άρης στον Ταύρο θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η παρουσία του Άρη στον Ταύρο θα ενισχύσει τη δυναμικότητα σας, συγκεκριμένες θα είναι οι βλέψεις σας τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και προσωπικής. Έμφαση θα δώσετε στον οικονομικό σας τομέα, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα και η εξασφάλιση. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα που θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για διεκδικήσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τις επιπόλαιες επιλογές. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να προβείτε σε αγορές που από καιρό υπάρχουν στα πλάνα σας, γενικότερα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες. Στον επαγγελματικό σας τομέα η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως αποφασιστική, θα έχει τον τρόπο να διεκδικήσετε και να προχωρήσετε την καριέρα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η εμφάνιση του Άρη στο ζώδιό σας θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την ανάγκη σας για κυριαρχία. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, θα είστε σε θέση να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα, να διοικήσετε και να ρυθμίσετε. Προσοχή στις πεισματικές αντιδράσεις, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις, προσπαθήστε να περάσετε τις απόψεις σας με τρόπο διπλωματικό και όχι επιβλητικό. Οριοθετήστε τάσεις ανταγωνισμού, θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε, ωστόσο η στάση σας θα πρέπει να είναι μεθοδική. Αποφύγετε το έντονο πείσμα και την προσκόλληση στις απόψεις σας, βγάλτε στην επιφάνεια τη διπλωματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Έμφαση θα δώσετε στην απόκτηση υλικών αγαθών, ομαλές θα είναι οι οικονομικές δοσοληψίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η εμφάνιση του Άρη στον Ταύρο ενδεχομένως να σας δημιουργήσει ένα είδος εσωτερικής ανησυχίας, δεν θα λείψουν οι διχασμοί και οι εσωτερικές συγκρούσεις. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους και στις επιθυμίες σας, ίσως να είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις συνεργασίες σας και γενικότερα στις καινούργιες σχέσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους, πριν εμπιστευτείτε και εξιδανικεύσετε ερευνήστε πολύ καλά τις συνθήκες. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τις βιαστικές αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες επιλογές. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις βλέψεις σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, για να μην πέσετε σε παγίδες θα πρέπει να ισορροπηθείτε συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα ενισχύσει την ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση και συναναστροφή. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσουν πρόσωπα που θα έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης από εσάς. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα αυτοπεποίθηση και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε σε κοινωνικά σύνολα με όμοιες πεποιθήσεις, δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ανάγκη σας θα είναι η εξασφάλιση και η σταθεροποίηση, κινηθείτε συγκροτημένα, διεκδικήστε με οργανωμένες πράξεις.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, η παρουσία του Άρη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να κινηθείτε συντονισμένα και δυναμικά. Στόχος σας θα είναι η βελτίωση και η άνοδος, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός αγωνιστικότητα και ανάγκη για κυριαρχία. Στις διεκδικήσεις σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον προσπαθήστε να συνεργαστείτε με στόχο το εποικοδομητικό αποτέλεσμα, οι ανταγωνισμοί και η ανάγκη για κυριαρχία ενδεχομένως να σας ωθήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε ζητήματα οικονομικής φύσης, θα μπορέσετε να κάνετε τις αγορές που θέλετε, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, οριοθετήστε την τάση σας για υλικά αγαθά εντυπωσιασμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η παρουσία του Άρη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά αναζητώντας ένα βάσιμο έδαφος. Θα είστε σε θέση να αναλάβετε πρωτοβουλίες, τα βήματα σας θα είναι αρκετά συγκροτημένα, ουσιαστικά θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σας για εξασφάλιση και κατοχύρωση. Προσοχή στις πεισματικές τάσεις στις εμμονές και στην προσκόλληση, για να μπορέσετε να φτάσετε στον στόχο σας ενδεχομένως να πρέπει να κινηθείτε με διαλλακτικότητα. Ο κάθετος τρόπος σκέψης δεν θα βοηθήσει στο να γίνει ευέλικτη η στάση σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις έντονες κόντρες και τα εγωιστικά πείσματα. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες και νιώθετε πως δεν μπορείτε να περάσετε τις απόψεις σας, καλό θα είναι να σκεφτείτε κάπως πιο φιλοσοφημένα.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με την εμφάνισή του Άρη στον Ταύρο θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε τι σας συμφέρει και τι είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να βελτιωθείτε. Θα καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα, οι επιλογές σας δεν θα είναι επιπόλαιες ή παρορμητικές, ουσιαστικά θα αναζητήσετε σταθερό έδαφος και θα το βρείτε. Στις περιπτώσεις που νιώσετε την ανάγκη σας να επιβληθείτε ή να περάσετε τις απόψεις σας καλό θα είναι να αποφύγετε την αντιπαράθεση και την πιεστική στάση. Βγάλτε στην επιφάνεια τη διπλωματική πλευρά της προσωπικότητας σας, συνδυάστε πάθος με διαίσθηση και θα δείτε πώς θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τις εξελίξεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής, κινηθείτε δυναμικά, προσπαθήστε να εμβαθύνετε στις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Ταύρο έμφαση θα δώσετε στις σχέσεις σας προσωπικές, κοινωνικές και επαγγελματικές. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας ένα βήμα παραπέρα, μεθοδικός θα είναι ο τρόπος που θα διεκδικήσετε. Προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, θα πρέπει να οριοθετήσετε την ανάγκη σας για κυριαρχία επιβολή και έλεγχο. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές και άμεσες, θα καταφέρετε να κατακτήσετε και γενικότερα να κερδίσετε το ενδιαφέρον. Οριοθετήστε την καχυποψία σας, στον αισθηματικό τομέα στις επαφές που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καλό θα είναι να αποφύγετε την έντονη αμφισβήτηση και τη συναισθηματική πίεση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σας φέρνει ανοίγματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικές δοσοληψίες. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός και μεθοδικότητα, συγκεκριμένοι θα είναι οι στόχοι σας κυρίως οι οικονομικοί. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να σταθεροποιήσετε την πορεία σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα. Προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, δεν θα πρέπει να υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής, αναζητήστε σταθερό έδαφος. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, κάποια πρόσωπα ενδεχομένως να τα χειριστείτε με ανταγωνιστική διάθεση. Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, τη διατροφή σας, και γενικότερα με τη φυσική και σωματική σας κατάσταση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εμφάνιση του Άρη στον Ταύρο θα βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για σταθεροποίηση για εξέλιξη και για βελτίωση. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, θα βγουν στην επιφάνεια οι ηγετικές σας διαθέσεις, δεν θα λείψουν οι παθιασμένες ενέργειες. Προσπαθήστε να οριοθετήσετε τις έμφυτες σας τάσεις, ενδεχομένως να ανταγωνιστείτε πρόσωπα που νοιώθετε πως ασκούν κυριαρχία επάνω σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να υπερισχύσετε, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις εμμονές και την προσκόλληση. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν τα συμβάντα που θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, προσοχή στους έντονους έρωτες και στις υπερβολές. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, διατηρήστε ισορροπημένο τον συναισθηματικό σας κόσμο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να κινηθείτε προσγειωμένα, αρκετά ώριμο θα είναι το σκεπτικό σας, θα μπορέσετε να εξελιχθείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για δεσμεύσεις, στις περιπτώσεις που υπάρχει μακροχρόνιος δεσμός θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία πιο επίσημη μορφή. Οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε μία καινούργια γνωριμία που όμως να έχει την προοπτική να γίνει σταθερή σχέση. Σε ένα γενικό επίπεδο οι βλέψεις και οι αναζητήσεις σας θα είναι συγκεκριμένες και αρκετές σοβαρές. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός και ανάγκη για σοβαρή εξέλιξη. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο θα βγάλει στην επιφάνεια την πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να επιβάλλετε τις απόψεις σας να ελέγξετε και να καθοδηγήσετε. Δυσκολία θα εμφανίσετε σε θέματα προσαρμογής και αποδοχής, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις συνθήκες αναγκαίο θα είναι να σκεφτείτε με διαλλακτικότητα. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής για να υπάρξει δημιουργικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είστε σε θέση να συμβιβαστείτε και να αποδεχτείτε. Προσοχή στο έμμονο πείσμα, αν δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις θα υπάρξει εσωτερική αναστάτωση που θα ρίξει την ψυχολογία σας. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα συζητήσετε και θα συναναστραφείτε, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας.

problepsi-me-1-euro