Quantcast
Οι εκλείψεις του Ήλιου και της Σελήνης το 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι εκλείψεις του Ήλιου και της Σελήνης το 2022, από την Μελίνα Φώφη.

Οι εκλείψεις του Ήλιου και της Σελήνης το 2022.

Όταν οι εκλείψεις εξετάζονται με τη ματιά της αστρολογίας, δείχνουν ότι κάτι πρέπει να τελειώσει και στη θέση του να αρχίσει κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό. Αυτή η ανάγκη μπορεί να δημιουργηθεί από ένα τυχαίο γεγονός που συμβαίνει την περίοδο μιας έκλειψης, για να σου δώσει το σημάδι και να καταλάβεις, σε ποιον τομέα της ζωής σου, επιβάλλεται να κάνεις αλλαγές.

Πως θα σε επηρεάσουν οι εκλείψεις του 2022 με βάση την αστρολογία;

Εάν λοιπόν παρατηρήσεις τον αστρολογικό σου χάρτη, το ωροσκόπιό σου δηλαδή, θα διαπιστώσεις, πως είναι χωρισμένος σαν πίτσα, σε 12 σημαντικά τμήματα. Είναι οι 12 οίκοι, που ο καθένας περιγράφει, ένα σημαντικό τομέα της ζωής σου. Κάθε ένα κομμάτι του ανήκει και σε ένα ζώδιο.

Οι εκλείψεις του 2022, συμβαίνουν στα σταθερά ζώδια, του Σκορπιού και του Ταύροι, του Λέοντα και του Υδροχόου. Ψάξε λοιπόν να βρεις, σε ποιον οίκο, ή τομέα, ή, κομμάτι του χάρτη σου θα επηρεαστείς, αφού παρακάτω «χονδρικά» σου περιγράφω τι σημαίνει ο κάθε οίκος.

1ος οίκος: Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

2ος οίκος: Τα χρήματά σου, τα υλικά αγαθά.

3ος οίκος: Αφορά τα αδέρφια, τους γείτονές σου και το πόσο επικοινωνιακός άνθρωπος είσαι.

4ος οίκος: Μιλά για θέματα και σχέσεις οικογένειας, κληρονομικά θέματα ή ότι σχετίζεται με τις ρίζες σου.

5ος οίκος: Μιλάει για τα ζητήματα του φτερωτού θεού, τη δημιουργική σου διάθεση τα παιδιά και ότι φέρνει χαρά και ευτυχία.

6ος οίκος: Έχει να κάνει με τις εργασιακές σου συνθήκες τα επαγγελματικά την υγεία τη φυσική σου κατάσταση.

7ος οίκος: Εδώ μιλάμε για σχέσεις ζωής, για γάμο και στενές συνεργασίες με διάρκεια στο χρόνο.

8ος οίκος: Είναι οι εσωτερικές βαθιές σου αναζητήσεις, οι υλικές παροχές από τους άλλους, ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την αξία των ανθρώπων γύρω σου.

9ος οίκος: Τα μακρινά ταξίδια οι φιλοσοφικές αναζητήσεις του ατόμου, οι βαθιές γνώσεις, η πνευματική εξέλιξη, οι επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό.

10ος οίκος: Περιγράφει την επαγγελματική σου πορεία και σταδιοδρομία αλλά και τους στόχους που θέτεις στον σημαντικό αυτό τομέα.

11ος οίκος: Πως λειτουργείς ομαδικά, ποιοι είναι οι φίλοι σου.

12ος οίκος: Τα ανθρωπιστικά σου αισθήματα, η πνευματικότητά σου, οι θρησκευτικές σου αναζητήσεις. Μιλά όμως και για τις αιτίες που κρύβονται πίσω από ψυχολογικά θέματα.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

Τώρα που πήρες μια ιδέα για το τι σημαίνουν οι οίκοι στο ωροσκόπιό σου, δες τα κομμάτια του και βρες σε ποιους τομείς θα σε επηρεάσουν οι εκλείψεις του 2022.

Είναι 4 εκλείψεις και θα πραγματοποιηθούν στα σταθερά ζώδια του Ταύρου Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου.

Εάν κοιτάξετε λοιπόν στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, τις μοίρες και τα ζώδια αυτά, σε ποιον οίκο, ή αλλιώς, σε ποιον τομέα επηρεάζεστε από τις εκλείψεις του έτους, τότε να γνωρίζετε ότι θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές ενώ δε θα πρέπει να θεωρήσετε τίποτα σταθερό, από ότι υπάρχει εκεί μέσα μέχρι στιγμής.

30 Απριλίου 2022: Μερική Έκλειψη Ηλίου μη ορατή από την Ελλάδα. Πραγματοποιείται στις 10 μοίρες και 28’ του Ταύρου. Στο εκλειπτικό σχήμα της Νέας Σελήνης, συμμετέχουν ο Ουρανός από τις 14 μοίρες και 32΄του Ταύρου. Επηρεάζεστε άμεσα οι Ταύροι και Σκορπιοί, οι Λέοντες και Υδροχόοι που γεννηθήκατε στο τέλος του 1ου 10ημέρου και στις αρχές 2ου των ζωδίων σας. Οι υπόλοιποι φίλοι δείτε σε ποιο κομμάτι του ωροσκοπίου σας πραγματοποιείται η συγκεκριμένη έκλειψη.

16 Μαΐου 2022: Ολική Έκλειψη Σελήνης. Πραγματοποιείται στην 25η μοίρα και 18’ του άξονα Σκορπιού Ταύρου και θα είναι ορατή από την Ελλάδα. Έτσι, εάν έχετε μέσα στους οίκους των παραπάνω ζωδίων, τον Ήλιο, τη Σελήνη ή τον ωροσκόπο σας κι αν είστε Ταύρος ή Σκορπιός γεννημένος στην 25η μοίρα επηρεάζεστε σίγουρα. Οι υπόλοιποι φίλοι δείτε σε ποιο κομμάτι του ωροσκοπίου σας πραγματοποιείται η συγκεκριμένη έκλειψη.

25 Οκτωβρίου 2022: Μερική έκλειψη Ηλίου. Πραγματοποιείται στη 2 μοίρα του Σκορπιού. Άρα επηρεάζεστε από αυτή την έκλειψη πρωτίστως, όσοι έχετε γεννηθεί γύρω από τη 2η μοίρα των σταθερών ζωδίων, Σκορπιών και Ταύρων, Λεόντων και Υδροχόων. Μιλά για στροφή μέσα μας για έναν εσωτερικό διάλογο, αφού κοντά στο φαινόμενο θα είναι και ο Ερμής. Οι υπόλοιποι φίλοι δείτε σε ποιο κομμάτι του ωροσκοπίου σας πραγματοποιείται η συγκεκριμένη έκλειψη.

8 Νοεμβρίου 2022: Ολική έκλειψη Σελήνης μη ορατή από την Ελλάδα. Πραγματοποιείται στη 16η μοίρα του Ταύρου Σκορπιού, επηρεάζοντας πρωτίστως τους Σταθερούς Ταύρους Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου 10ημέρου. Οι υπόλοιποι φίλοι δείτε σε ποιο κομμάτι του ωροσκοπίου σας πραγματοποιείται η συγκεκριμένη έκλειψη.

Εγείρονται θέματα οικονομικών και συναισθηματικών περιορισμών. Μοιραζόμαστε τις αλήθειες μας όσο κι αν ενοχλούν, ενώ στο σχήμα συμμετέχει και το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο. Περιορίζεται ή απαγορεύεται κάθε επαναστατική διάθεση.

Αυτή είναι και η προδιάθεση των εκλείψεων του 2022. Να θυμάστε όμως ότι όλα είναι στο χέρι μας και άρα εμείς γινόμαστε ο αστάθμητος παράγοντας που μπορεί να τα αλλάξει όλα, προς το καλύτερο.

problepsi-me-1-euro