Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 10 Νοεμβρίου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο;

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 10 Νοεμβρίου 2023.

Σχεδόν αμέσως με την είσοδο του στο φλογερό και μεταβλητό ζώδιο του Τοξότη, ο Ερμής αγαπητοί φίλοι, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς, ορίζοντας ένα πιο αυστηρό, επικοινωνιακό και όχι μόνο πλαίσιο στην καθημερινότητα μας τουλάχιστον για τέσσερις συνολικά μέρες.

Με τη συγκεκριμένη όψη, δημιουργούνται προβλήματα στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία μας με τους άλλους, γινόμαστε πιο αυστηροί στην κρίση και την κριτική μας, ενώ αισθανόμαστε κυρίως στον συναισθηματικό τομέα της ζωής μας, πως οι καταστάσεις που συμβαίνουν με τον ερωτικό σύντροφο, πνίγουν την ελευθερία μας, την ανεξαρτησία μας, την κινητικότητα μας.

Δεδομένου ότι προκαλούνται πρακτικές, καθημερινές δυσλειτουργίες ακόμα και του τηλεφώνου μας ή του υπολογιστή μας, είτε μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες σε διάφορα ζητήματα που θέλουμε να προωθήσουμε, χρειάζεται να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για τις τυχόν ζημιές ή αναποδιές, που μπορεί να μας θυμώσουν, να μας νευριάσουν, να μας αναγκάσουν να συμπεριφερθούμε με περίεργη και βίαιη στάση και φραστική επιθετικότητα.

Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), όπου προτιμούν να απομονωθούν στους γνώριμους και αγαπημένους τους χώρους, παρά να έρθουν σε επαφή ακόμα και με τους πιο στενούς ανθρώπους που τους περιβάλλουν, γιατί αισθάνονται περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια, πως οι άλλοι δεν δείχνουν κατανόηση και συγκαταβατικότητα για τα θέλω τους, τα όνειρα τους και τις επιθυμίες τους.

Ας δούμε πως επηρεάζει η συγκεκριμένη όψη τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Ας κάνετε λίγη υπομονή με τη συγκεκριμένη όψη, δεδομένου ότι κάποιοι στόχοι σας, ή κάποιες επαγγελματικές σας προτεραιότητες θα καθυστερήσουν, θα αναβληθούν και δεν θα γίνουν άμεσα οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην είστε βιαστικοί και μην θέλετε να γίνουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη, τόσο στον επαγγελματικό στίβο, όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σας καλεί να έχετε υπομονή και σύνεση, για να κατακτήσετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η συγκεκριμένη, πλανητική όψη, επηρεάζει το κομμάτι της ζωής σας που αφορά στην συναισθηματική σας ζωή και στην σχέση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, γιατί δημιουργούνται εντάσεις και διαφωνίες και χρειάζεται προσοχή στην φραστική και την πρακτική σας εκφραστικότητα, γιατί εγκυμονεί σοβαρή ρήξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι υπάρχει μια έντονη ενεργητικότητα και μια περίεργη κινητικότητα στην επαγγελματική σας καριέρα, καλό είναι να φροντίζετε τον εαυτό σας και την ψυχική σας υγεία με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, γιατί διαφορετικά μπορεί να καταρρεύσετε και να μην είσαστε συνεπείς και ακέραιοι στις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Βάλτε με την συγκεκριμένη πλανητική όψη, να δουλέψει περισσότερο η λογική σας και λιγότερο το συναίσθημα σας, για να μην σας πάρουν από κάτω, κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις που προκαλούνται είτε στη δουλειά σας, είτε στην συναισθηματική σας ζωή και στην σχέση με το άλλο σας μισό.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκεφτείτε πριν αποφασίσετε για έναν παλιό έρωτα, που επανέρχεται στην συναισθηματική σας ζωή με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, γιατί δεν μετράει μόνο το πάθος, αλλά και ο λόγος της απομάκρυνσης. Κάποιες οικογενειακές ή φιλικές διαφωνίες, χρειάζονται την ψυχραιμία και την υπομονή σας.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικά θέματα αντιμετωπίζετε με τη συγκεκριμένη όψη, στην επικοινωνία σας με φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, ενώ στον εργασιακό σας χώρο, καλό είναι να μείνετε μακριά από ανούσιες φλυαρίες και κουτσομπολιά που μπορεί να σας ανακατέψουν και να βγείτε οι χαμένοι της υπόθεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σας, ίσως γιατί θα πρέπει να πληρώσετε για λάθη και σφάλματα τρίτων προσώπων ή ακόμα και για δικές σας λανθασμένες πράξεις ή χειρισμούς. Αν είσαστε επιεικείς και συγκαταβατικοί με τους άλλους, θα εισπράξετε την ίδια μεταχείριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπερδέματα και αιφνίδιες ανατροπές τόσο στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, όσο και στην προσωπική σας ζωή και στις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα προκύπτουν με τη συγκεκριμένη όψη. Σκεφτείτε πως αν αναμασάτε συνεχώς ένα άκαρπο παρελθόν, δεν θα μπορέσετε ποτέ να δείτε ξεκάθαρα το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν συνεχίσετε να ασχολείστε με το χθες, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, επαναφέρει άλυτες υποθέσεις και διλήμματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα σας και χρειάζεται επειγόντως να επιλύσετε. Μην επικοινωνείτε με έντονο και πολεμοχαρή τρόπο, αφήστε το θυμό και την έχθρα έξω από την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι φρόνιμο αυτό το διάστημα με τη συγκεκριμένη, πλανητική όψη να ανοίξετε τα φτερά σας για νέες επαγγελματικές εμπειρίες, είναι καλό να περιμένετε να αλλάξουν οι συνθήκες επικοινωνίας με τους άλλους. Το μυαλό σας κατακλύζεται από περίεργες σκέψεις και πονηρές ιδέες για συνεργάτες ή κοντινούς φίλους.

ΙΧΘΥΣ

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σας συνεργασίες και τις κοινωνικές σας επαφές με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, δεδομένου ότι μια μικρή φραστική ή κινητική απροσεξία, μπορεί να γίνει αφορμή να υπάρξουν ταραχές και ρήξεις στους χώρους που κινείστε