Quantcast
Ερμής τετράγωνο με Κρόνο: 4 ζώδια θα έχουν δυσκολίες στις σχέσεις. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν αναταράξεις στις σχέσεις τους. Από την Μελίνα Φώφη.

Ερμής τετράγωνο με Κρόνο: 4 ζώδια θα έχουν δυσκολίες στις σχέσεις.

Σε μια εποχή που η επικοινωνία είναι άκρως απαραίτητη και αποτελεί το «Α» και το «Ω» των ανθρώπινων επαφών και συνεννοήσεων, στις 15 του Ιούνη η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ερμή από την 7η μοίρα και 12’ των Διδύμων και του Κρόνου από την αντίστοιχη μοίρα των Ιχθύων, δε αφήνει πολλά περιθώρια να τα βρουν άτομα που μεταξύ τους πρέπει να συμπορευτούν και αν συνεννοηθούν. Σχέσεις θα περάσουν σοβαρές κρίσεις αφού θα κληθούν να συναντηθούν κάπου στη μέση ώστε να κινηθούν πάνω στην ακμή της χρυσής τομής. Οι ισχυρές αναταράξεις που θα προηγηθούν απαιτούν δυνατά θεμέλια ώστε να αντέξουν δεσμοί που έχουν λόγους να θέλουν να κοιτούν με μεγαλύτερη σιγουριά το μέλλον.

Η όψη αυτή επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, τους Δίδυμους τους Τοξότες τους Παρθένους και τους Ιχθύς, που έχουν γεννηθεί στα μέσα των ζωδίων τους και πιο συγκεκριμένα κοντά στη 15η μοίρα αυτών. Ας προσέξουν πολύ περισσότερο όσοι έχουν γεννηθεί στις εξής ημερομηνίες:

  • Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί 5, 6 και 7 Ιουνίου
  • Τοξότες που έχουν γεννηθεί 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου
  • Παρθένοι που έχουν γεννηθεί 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου
  • Ιχθύς που έχουν γεννηθεί 5, 6 και 7 Μαρτίου

Ταυτόχρονα επηρεάζονται και όσοι τυχαίνει να έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους κοντά στην 7η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, ωροσκόπο, μεσουράνημα προσωπικούς πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες στο ωροσκόπιό τους. Η όψη αυτή έχει ισχύ από τις 12 Ιουνίου, κορυφώνεται στις 15 και εξελίσσεται ως τις 18.

Ποια ζώδια κινδυνεύουν να έχουν σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις τους;

Δίδυμοι

Για να μπορέσεις να τα βρεις με τους άλλους, χρειάζεται πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου. Μην αρκείσαι να λες, ναι, γίνομαι δύσκολος χαρακτήρας κάποιες φορές αλλά φταίνε και οι άλλοι. Ψάξε λοιπόν τις αιτίες που ζουν στην καρδιά σου και αντιδράς με τρόπους που προκαλούν αντιδράσεις στους γύρω σου και διαταράσσουν την επικοινωνία σας. Όχι δεν έπαψες να είσαι επικοινωνιακή/ος, όμως μερικές φορές χρειάζεται εκ των πραγμάτων να αποσύρεσαι και αφού σκεφτείς ενδελεχώς κάποια πράγματα που όταν τα εντοπίσεις αν χρειαστεί να τα αναθεωρήσεις, τότε θα δεις ότι με το να αλλάζεις στάση και οπτική σε αποδέχονται καλύτερα και οι άνθρωποι που μαζί τους επιθυμείς να έχεις μια συνέχεια.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

Τοξότες

Δε σας φταίνε οι άλλοι αν εκκρεμότητες της καθημερινότητας έχουν γίνει βουνό και δεν ξέρετε από πού να το πιάσετε και που να το αφήσετε. Η ζωή σας γενικότερα χρειάζεται να τακτοποιηθεί καλύτερα και αυτό μπορείτε αν το καταλάβετε από πολλές πτυχές της. Όπως από τις συνθήκες που επικρατούν ας πούμε στο σπίτι σας, μέχρι τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο εργασιακό σας πεδίο. Έχετε αναρωτηθεί που είστε εσείς σε όλο αυτό και ποια πράγματα τελικά, έχετε αφήσει να εξελίσσονται στην τύχη τους; Τις ημέρες αυτές πιθανόν να νιώθετε ατονία και έλλειψη συναισθηματικής ενέργειας. Τα σημεία που πάσχουν στις σχέσεις σας θα τα δείτε προβάλλονται από τη συμπεριφορά των δικών σας ανθρώπων. Αφουγκραστείτε τα.

Παρθένοι

Οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν άμεσα τώρα, χρειάζεται να στερούνται συναισθηματικής παρόρμησης, θυμού ή άλλης αντίδρασης κάθε φορά που αισθάνεστε ότι φτάνει ο κόμπος στο χτένι. Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους, συντρόφους και ασφαλώς σημαντικούς συνεργάτες. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με ανθρώπους που θέλετε η σχέση σας να εξακολουθήσει, μπορεί να έχουν ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας και κατανόησης, μα πρέπει να έχουν και όρια συγκεκριμένα. Οπότε από την αρχή χρειάζεται ο κανόνας που λέει ή προχωράμε χωρίς επαναλήψεις των ίδιων λαθών ή σταματάμε αφού το να δίνουμε ανάσες σε κάτι που ψυχορραγεί θα παρατείνεται περισσότερο ο πόνος.

Ιχθύς

Πιθανόν να διαπιστώνετε ότι θέματα που σας δέσμευσαν με συμφωνίες και υπογραφές μάλλον λειτουργούν περισσότερο περιοριστικά από όσο υπολογίζατε πράγμα που σας αγχώνει. Εδώ λοιπόν από το να τα χάνετε καλό θα ήταν να τα βάλετε με τις αναβολές σας. Δεν είναι εποχές να αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Με μολύβι και χαρτί κάντε σωστότερους λογαριασμούς και τηρήστε αυστηρά τις υποσχέσεις ή τις δεσμεύσεις σας. Σίγουρα το δημιουργικό σας κομμάτι παραγκωνίζεται έναντι των πρακτικών υποχρεώσεών σας, που σας ζητούν να εστιάσετε εκεί την προσοχή σας, στερώντας αρκετό από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας. Στο εργασιακό σας πεδίο μπορεί να δεχτείτε περιορισμούς στην έκφρασή σας.