Quantcast
Οι Τυχερές Ημερομηνίες για Γάμο το 2023 (Αστρολογία) Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι Τυχερές Ημερομηνίες για Γάμο μέσα στο 2023! Από την Μελίνα Φώφη.

Οι Τυχερές Ημερομηνίες για Γάμο το 2023 (Αστρολογία)

Ψάχνεις να βρεις ποιες είναι οι πιο τυχερές ημερομηνίες για να πάρεις μια ιδέα και να κανονίσεις το γάμο σου; Η αστρολογία εδώ μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη. Για να είσαι όμως πιο συνεπής απέναντι σε ένα τόσο σπουδαίο για τη ζωή σου γεγονός, θα πρέπει να αξιολογηθεί ειδικότερα ο προσωπικός σου γενέθλιος χάρτης, ο χάρτης του ανθρώπου που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά και η συναστρία σας. Αυτό όμως μπορεί να το δει αναλυτικά μόνο ένας εξειδικευμένος αστρολόγος.

Εδώ όμως είμαστε για να σου δώσουμε μια γενική ιδέα και να εντοπίσεις πιθανές ημερομηνίες που έχουν περισσότερη τύχη οι οποίες μπορεί να ταιριάζουν με εκείνο που έχεις στο μυαλό σου, αλλά και να σου πούμε ποια διαστήματα του κάθε μήνα αν μπορείς να αποφύγεις για να πάνε όλα ακόμα καλύτερα.

Η αστρολογία αποκαλύπτει ανά μήνα ποιες είναι οι καλύτερες ημερομηνίες για γάμο:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Μέχρις και τις 12 Ιανουαρίου, πιθανόν να είναι ένα διάστημα αποθαρρυντικό στο να τελεσθεί ένα τόσο σημαντικό γεγονός, αφού θα εξακολουθεί να κινείται φαινομενικά ανάδρομα ο πλανήτης της δράσης ο Άρης και θα φέρει περιττούς εκνευρισμούς και λόγια που μάλλον δε θα βοηθούν την κατάσταση. Σε ανάδρομη πορεία θα βρίσκεται και ο πλανήτης Ερμής ως τις 18, που θα δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία.

Ιδανικές ημερομηνίες όμως υπάρχουν κι αυτές θα είναι οι τελευταίες έξι ημέρες του μήνα, από τις 26 και μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου, όπου εκεί η χροιά αυτών των ημερών, θα είναι πιο θετική πιο ομαλή.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Αν και ο μικρότερος αριθμητικά σε ημέρες μήνας του χρόνου, έχει σαφώς περισσότερες ημερομηνίες στο να σκεφτείς να προγραμματίσεις το γάμος σου. Η ευαισθησία και η πίστη πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν και θα είναι ευλογημένα υπερισχύει κι έτσι υπάρχουν οι ακόλουθες βατές ημερομηνίες.

Ξεκινάμε από τις 10,11 και 12 Φεβρουαρίου και από τις 16 ως και τις 24 του μήνα είναι εξαιρετικές.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Το 1/3 σχεδόν των ημερών αλλά και κάτι παραπάνω, είναι ιδανικό για να σκεφτείς την προοπτική να τελέσεις το γάμο σου. Άρης Αφροδίτη και Ερμής βρίσκονται σε ορθή θέση και εκλείψεις εκείνη την εποχή δεν υπάρχου. Πάρε μολύβι και χαρτί λοιπόν και σημείωνε.

1η και 2 Μαρτίου μέσα της πρώτης εβδομάδας είναι δυο μέρες εξαιρετικές κι ακολουθεί το σαββατοκύριακο της επόμενης βδομάδας 11 και 12 να φαντάζει ιδανικό. Αν θα επέλεγες μια μέση ημερομηνία στην μεθεπόμενη εβδομάδα αυτή θα ήταν η 16η του μήνα και συνεχίζουμε παρακάτω εντοπίζοντας την 23η και 24η ή 27η αλλά και η 31η.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Εδώ θα πρέπει να φανούμε λίγο πιο επιλεκτικοί στις ημερομηνίες, αφού θα έχουμε και ανάδρομο Ερμή στις 21 Απριλίου, αλλά και μια ηλιακή έκλειψη μια μέρα πριν, στις 20 του μήνα. Άρα αν είναι να διαλέξεις ένα βατό διάστημα θα το βρεις στο πρώτο μισό του μήνα.

Έτσι λοιπόν, ναι η Πρωταπριλιά μπορεί να ακούγεται σαν ψέμα, αλλά είναι εξαιρετική ημερομηνία και ακολουθούν από τις 8 μέχρι τις 11 καλές μέρες. Καλό μπορεί να θεωρηθεί και το 2ήμερο 14 και 15 του Απρίλη εφόσον το επιτρέπει ο χάρτης της συναστρίας σας.

ΜΑΙΟΣ

Αν και είναι ο πιο όμορφος μήνας της άνοιξης θα πρέπει να σου πω ότι συμβαίνει μέχρι τις 15 του να εξακολουθεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος συν ότι στις 5 Μαΐου θα έχουμε μια Σεληνιακή έκλειψη.

Έτσι για να αποφύγεις όλα αυτά θα πρέπει να το σκεφτείς για τις τελευταίες μέρες του 2ου 10ημέρου ή να κοιτάξεις στο 3ο 10ήμερο του μήνα όπου όλα είναι πολύ καλύτερα. Από τις 24 και μέχρι τις 26 είναι πολύ καλές ημέρες και ακολουθεί ή 30 και 31η.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΙΟΥΝΙΟΣ

Η 2η και η 3η εβδομάδα του Ιούνη είναι αρκετά καλές στην περίπτωση που θελήσεις να κάνεις το γάμο σου αρχές καλοκαιριού κι ίσως κάποιες ακόμα ημέρες να βρεις προς το τέλος του.

Έτσι βρίσκουμε καλή την 8η και 10η του μήνα, ακολουθεί το διάστημα 12 και 13 και μετά κοιτάμε στο 3ο 10ήμερο από τις 21 και μέχρι και την 24η του Ιούνη. Μπορεί να λογαριάζεις θετικό και το τέλος του μήνα στις 28 μέρα Τετάρτη.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Αν εξαιρέσουμε την αρχή της φαινομενικά ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στις 23 του μήνα υπάρχουν καλές ημερομηνίες να ορίσεις το γάμο σου σε έναν μήνα κατεξοχήν ταγμένο σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Από το 1ο 10ήμερο ιδανικές είναι οι μέρες 1 με 2 και 6 με 8 Ιουλίου, από το 2ο 10ήμερο μιλάμε για τη 12η και 19η του μήνα κι από το 3ο, 20 και 21 φαντάζουνε μέρες ιδανικές.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που έχει έναν σημαντικό βαθμό δυσκολίας στο να βρεις μια καλή ημερομηνία για το γάμο σου, εκτός και αν αυτό σου το βρει ένας καλός αστρολόγος εφόσον ταιριάζει με το γενέθλιο χάρτη σου και την συναστρία σου με τον άνθρωπο της καρδιάς σου. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα κινηθούν ανάδρομα σε όλη σχεδόν τη διάρκειά του.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Από την αρχή έτσι κι αλλιώς και μέχρι τις 15 του μήνα θα κινείται φαινομενικά ανάδρομα ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου και κατά συνέπεια είναι ένα διάστημα που φέρνει κάποιες δυσκολίες. Το ίδιο και η Αφροδίτη.

Αν έπρεπε όμως να βρούμε κάποιες πιο ανέφελες ημέρες αυτές θα ήταν στις 25,26 και 27, ίσως και η 29η Σεπτεμβρίου εφόσον εξεταστεί διεξοδικά από κάποιον αστρολόγο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Αν σκέφτεσαι να κάνεις το γάμο σου τον Οκτώβρη καλό θα ήταν να σκεφτείς κάποιες ημέρες μέσα στο 1ο 10ήμερο του μήνα, αφού τη συνέχειά του θα την επηρεάσουν στις 14 η ηλιακή έκλειψη και στις 28 η σεληνιακή. Το 2ο και το 3ο 10ήμερο του βάλλεται από δύο εκλείψεις και καλό θα ήταν να αποφευχθεί.

Ιδανικά θα ήταν να έβλεπες πιθανή ημερομηνία κατά το πρώτο 10ήμερο και ειδικότερα την 2,3η και 4ηΟκτωβρίου ή την 8η με την 9η πιθανά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας πιο βατός μήνας ειδικά εάν σκέφτεσαι νωρίς να κάνεις το γάμο σου. Δεν έχουμε κάποιον προσωπικό ανάδρομο πλανήτη κι οι αρνητικές επιρροές των προηγούμενων εκλείψεων έχουν απομακρυνθεί.

Έτσι λοιπόν από την 1η βδομάδα ιδανικές είναι οι 2,3 και 4 του Νοέμβρη ακολουθεί η 2η εβδομάδα και μιλάμε για 7,8 και 9 και ακολουθούν οι ημερομηνίες, 17,20 και 22.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Το πρώτο διάστημα αυτού του τόσο εορταστικού μήνα είναι καλό, γιατί από τις 13 του Δεκέμβρη και μετά αναδρομή για τελευταία φορά ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής και θα υπάρξουν δυσκολίες στη συνεννόηση και καθυστερήσεις στην οργάνωση.

Ιδανικότερες ημέρες του θα ξεχώριζαν η 2α του Δεκέμβρη και μετά ακολουθεί το τριήμερο 7,8 και 9.