Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ
Αν αξιοποιήσουμε αυτές τις 4 ημέρες που διαρκεί η επιρροή του εξαγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον Δία αγαπητοί φίλοι, τις επικοινωνιακές μας δυνατότητες και την φραστική μας ευελιξία, τότε είναι βέβαιο πως θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας, την ίδια στιγμή που θα μπορούμε άνετα να αντιμετωπίσουμε σφαιρικά όλα τα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από το παρελθόν μέχρι σήμερα. Λειτουργούμε με έξυπνο και δραστήριο τρόπο, γνωρίζοντας τον τρόπο και τις μεθόδους που θα επιλύσουμε σοβαρά ζητήματα ή εξελίξεις, τόσο στον επαγγελματικό μας χώρο, όσο και στην συναισθηματική μας καθημερινότητα.
Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ώστε να έχετε μια πρόσχαρη και ευχάριστη διάθεση για την ζωή, που θα σας βοηθήσει απεριόριστα να εκπληρώσετε τους πόθους, τα όνειρα και τις προσωπικές και συναισθηματικές σας φιλοδοξίες.
Η Σελήνη περνάει στο αέρινο και σταθερό ζώδιο του Υδροχόου, βοηθώντας το μυαλό μας να είναι περισσότερο ανοιχτό στα θέματα που μας απασχολούν, να είμαστε ιδιαίτερα φιλικοί και ένθερμοι με τους συνεργάτες και τα προσφιλή μας άτομα, ενώ την ίδια στιγμή επιθυμούμε να μην μασάμε τα λόγια μας, αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ίσως μας αναγκάσει σήμερα φίλοι μου, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο με τη δουλειά μας και τους κόπους μας, να κατακτήσουμε τις προσδοκίες και τους στόχους μας.
Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία, τον Άρη και τον Ποσειδώνα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή, χαρίζει ομορφιά, μαγνητισμό για το άλλο φύλο και χάρη στις κινήσεις και στις αποφάσεις μας, αποφασιστικότητα και ενεργητικότητα για να έχουμε καλή υγεία, ευχάριστη διάθεση και αυτοπεποίθηση για να επιτύχουμε στο ακέραιο τα προσωπικά μας θέλω και τις επιθυμίες μας.