Quantcast
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία στις 23 Ιουνίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία στις 23 Ιουνίου 2021, πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία στις 23 Ιουνίου 2021.

Τώρα μας δίνονται πολλαπλές ευκαιρίες αγαπητοί μου φίλοι για υλικές αλλά και ηθικές απολαβές με το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Καρκίνου, με τον Δία από τις πρώτες μοίρες των Ιχθύων, έχουμε ανεβασμένη διάθεση και περιμένουμε την επιτυχία να φωλιάσει στις επαγγελματικές και προσωπικές μας επιδιώξεις, οι στόχοι μας μπορούν να γίνουν πετυχημένες πράξεις στην καθημερινότητά μας, υπάρχει χαρούμενη αλλά και φιλοσοφημένη και ώριμη διάθεση προς τους συνεργάτες, τους φίλους μας, πολύ δε περισσότερο για τον ερωτικό σύντροφο.

Η συναισθηματική ζωή των περισσότερων από εμάς πυροδοτείται με υπέροχες στιγμές με το ταίρι μας, αλλά και με τη φλογερή λίμπιντο των αδέσμευτων ώστε να κάνουν καινούριες, εξαιρετικές γνωριμίες. Μοιάζει σαν το Σύμπαν να σκορπά απλόχερα τα δώρα του προς όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως για τους Ταύρους, τους Αιγόκερους αλλά και εκείνα του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς) κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, όπου μπορούν να εισπράξουν την οικονομική και επαγγελματική άνοδο, αλλά και την ευτυχία στην ερωτική τους καθημερινότητα.

Πάμε να δούμε πως επηρεάζει ξεχωριστά το κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Όμορφες στιγμές και περιστάσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους φέρνει το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία αγαπημένοι Κριοί, κέρδη και τύχη από τη δουλειά σας ή ακόμα και από επί μέρους δραστηριότητες μπορούν να βελτιώσουν στο έπακρο την σχέση σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, γιατί το κλίμα που δημιουργείται στην καθημερινότητά σας είναι ευχάριστο, χαρούμενο και ευτυχισμένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Φανταστείτε τον εαυτό σας φίλοι Ταύροι περισσότερο επικοινωνιακό και λαλίστατο, καθόλου βαρύ και μουτρωμένο! Αυτή είναι μια από τις όμορφες αλλαγές που επιφυλάσσει το υπέροχο τρίγωνο Ήλιου/Δία, γιατί μπορείτε να διορθώσετε τις σχέσεις εκείνες που είχαν τσαλακωθεί το προηγούμενο διάστημα, και να έρθετε πολύ κοντά με προσφιλή άτομα που είχατε απομακρυνθεί. Χαρά, ζωντάνια κι ευχαρίστηση έρχεται μέσα από στενούς φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όση επαγγελματική ανασφάλεια και να νιώθατε το προηγούμενο διάστημα καλοί μου Δίδυμοι, άλλες τόσες ευχάριστες αλλαγές και ανατροπές σας περιμένουν με το τρίγωνο Ήλιου/Δία, οικονομική σταθερότητα και προτάσεις από την ίδια δουλειά ή κάποια επαγγελματική πρόκληση κάτω από νέα δεδομένα, είναι τα πολύ ευχάριστα γεγονότα που έρχονται και αναζωπυρώνουν με χαρά την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύναμη και αισιοδοξία σε κάθε κύτταρο του σώματος και του μυαλού σας προβλέπεται με την ευνοϊκή όψη Ήλιου-Δία αγαπητοί Καρκίνοι, γιατί τώρα καλείστε να κλείσετε με επιτυχία τις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σας ταλαιπωρούν και την ίδια στιγμή ανοίγετε καινούριες σελίδες σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας και επιτέλους παίρνετε τις αποφάσεις εκείνες που σας ανεβάζουν προς την ευτυχία, την ζωντάνια και την επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματική άνοδος αλλά και κερδοφορία από την δουλειά σας αλλά και από διάφορες δραστηριότητες φέρνει αγαπημένοι Λέοντες το τυχερό τρίγωνο Ήλιου με τον Δία, και έτσι μπορείτε να επουλώσετε εκκρεμότητες και ταυτόχρονα να αποκτήσετε υπέροχη διάθεση και στην προσωπική σας καθημερινότητα. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το ταξίδι που ονειρευόσασταν με το ταίρι σας, αναγεννώντας την ερωτική ζωή με ευτυχισμένες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε αδέσμευτοι φίλοι Παρθένοι, το υπέροχο τρίγωνο Ήλιου/Δία, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα φέρει στην αγκαλιά σας την ζεστασιά μιας καινούριας γνωριμίας μέσα από το φιλικό κυρίως περιβάλλον σας. Αν είσαστε σε μόνιμη σχέση, τότε ο έρωτας αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο, η αγάπη για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αντίστοιχα ο πόθος του άλλου σας μισού, δημιουργεί υπέροχες συγκινήσεις και ιδανικές στιγμές.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Σιγά σιγά και σταθερά αγαπητοί Ζυγοί ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία σας σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας με το τυχερό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, περισσότερο όμως ευνοημένοι είσαστε στα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν, γιατί μια έξτρα αμοιβή, μια ηθική ή υλική επιβράβευση για την προθυμία και τους κόπους σας, μπορεί να φέρει την χαρά και την ευτυχία και στην συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψυχική ανάταση και συναισθηματική ανανέωση σας υπόσχεται καλοί μου Σκορπιοί το τρίγωνο Ήλιου-Δία, και το επόμενο διάστημα καλείστε να πραγματοποιήσετε τις ευχές σας γιατί θα πιάσουν τόπο, να ταξιδέψετε σε μέρη που καιρό ονειρεύεστε και μέσα από την εξερεύνησή σας να γνωρίσετε ανθρώπους και περιστάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική, την κοινωνική, αλλά και την ερωτική σας καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ευοίωνο τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία αγαπημένοι Τοξότες, δίνει φτερά στα πόδια σας και στις κινήσεις σας, για να διορθώσετε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, να διεκπεραιώσετε κυρίως τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και να βάλετε τάξη στην καθημερινότητά σας. Μην χάνετε το ηθικό σας αν κάτι πάει στραβά, το Σύμπαν και οι συγκυρίες είναι με το μέρος σας, αντιμετωπίστε τις αναποδιές με θάρρος και υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο και αν έχετε κουραστεί, όσο και αν αισθάνεστε πως οι καταστάσεις και τα γεγονότα που έχετε βιώσει το προηγούμενο διάστημα φίλοι Αιγόκεροι, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο σας λύγισαν, άλλες τόσες φορές το ευεργετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία θα σας τονώσει και θα σας χαρίσει καινούριες ιδέες και νέους στόχους για το μέλλον. Απολαύστε τις στιγμές με τους καλούς φίλους και τον άνθρωπο που αγαπάτε, ξεχάστε τις φροντίδες και τις ευθύνες, γεμίστε τις μπαταρίες σας με γαλήνη και ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαστε ένα βήμα πριν βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής των αγαπημένων σας προσώπων και των συναδέλφων σας αγαπημένοι Υδροχόοι, δεδομένου ότι το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Δία βοηθά να ξεκαθαρίσετε το τοπίο της καθημερινότητας και να πάρετε την θέση που σας αξίζει στη δουλειά, αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Η σχέση με το ταίρι σας γίνεται ολοένα και πιο δεμένη, η ευτυχία και η αφθονία είναι τα δώρα του Σύμπαντος.

ΙΧΘΥΣ

Αλλάξτε τρόπο που σκέφτεστε και ονειρεύεστε καλοί μου Ιχθύες με την όψη τριγώνου Ήλιου-Δία, δείτε από διαφορετική σκοπιά τα πράγματα που τώρα σας βασανίζουν και σας ταλαιπωρούν και αγκαλιάστε με νέες ιδέες και προοπτικές τους στόχους και τα μελλοντικά σας σχέδια. Αν είστε σε μόνιμη σχέση, αναδείξτε τα ταλέντα και τις αισθησιακές σας αρετές, αν είστε μόνοι, παίξτε με το έντονο σεξαπίλ και λιγότερο με τις πνευματικές σας ικανότητες.

Αντωνία