Quantcast
Η Αφροδίτη στον Λέοντα ως τις 22 Ιουλίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει αισθησιασμό και γενναιοδωρία!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ως τις 22 Ιουλίου 2021.

Στις 27 Ιουνίου η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 22 Ιουλίου, θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται κάποιοι να εντυπωσιαστούν και να ερωτευτούν. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισθησιασμός, γενναιοδωρία, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και τα άμεσα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και αρκετά απελευθερωμένες, οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν τον δεσμό τους, εξελικτική θα είναι η πορεία τους. 

Έμφαση θα δοθεί στην διασκέδαση και στην ψυχαγωγία, θα υπάρξει ανάγκη για ανανεωτικές επαφές. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην παρουσία και στην εμφάνιση, κάποιοι θα καταφέρνουν να κερδίσουν με ευκολία τις εντυπώσεις και τα βλέμματα. Με γενναιοδωρία θα εκδηλωθούν τα αισθήματα αγάπης, στα ζευγάρια θα υπάρξει προστασία και αλληλοϋποστήριξη. 

Πως η Αφροδίτη στον Λέοντα θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Λέοντα ώθηση θα δώσει στις αισθηματικές σας υποθέσεις, θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα βήματα σας, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και άμεσες. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, ανάγκη για άμεσες εκδηλώσεις, θα έχετε την δυνατότητα να φανερώσετε τα αισθήματα σας χωρίς ενδοιασμούς ή συστολές. Βγάλτε στην επιφάνεια την ελκυστική και γοητευτική πλευρά της προσωπικότητας σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε τα βλέμματα, έρχονται νέες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται να σας ερωτευτούν και να ερωτευτείτε, ένταση θα έχει το συναίσθημα σας, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη, θα καταφέρετε να εισπράξετε την εκτίμηση και το ενδιαφέρον που αναζητάτε. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, συντονίστε τις επιδιώξεις σας θα υπάρξει άνοδος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις, στο σπίτι σας, και γενικότερα στα πρόσωπα και στις συνθήκες που πλαισιώνουν την άμεση καθημερινότητά σας. Ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, αφοσιωμένοι θα είστε στο ταίρι σας, στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμα, ρομαντικά και στοργικά. Για τους ελεύθερους θα υπάρχει δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσεγγίσετε με αμεσότητα αποφεύγοντας τους δισταγμούς. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες προσοχή να μη δώσετε έκταση στις αδυναμίες και γενικότερα στις ευαισθησίες σας, οχυρωθείτε, ενδυναμώστε τις άμυνες σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας. Στον οικονομικό τομέα προσοχή στα έξοδα και στις αγορές καλλωπισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα βγάλει στην επιφάνεια την αισθηματική πλευρά της προσωπικότητας σας, ανάγκη σας θα είναι να πλαισιωθείτε από τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε, έμφαση θα δώσετε στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, ο τρόπος που θα φλερτάρετε θα είναι απελευθερωμένος, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σας να είναι στραμμένο στις επιφανειακές σχέσεις και στην ποικιλία, και όχι τόσο στην σταθερότητα ή στη δέσμευση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, να συνομιλήσετε με διαφορετικές προσωπικότητες, θα καταφέρετε να διασκεδάσετε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Σε θέματα οικονομικής φύσης αξιοποιήστε τα ανοίγματα, θα υπάρξουν προσοδοφόρα αποτελέσματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για ισορροπία σταθερότητα και εξασφάλιση. Στον αισθηματικό τομέα ανάγκη σας θα είναι να βρείτε ένα ταίρι που να μπορεί να σας κατανοήσει, να σας προστατέψει και να σας προσφέρει απλόχερα το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Συντροφικότητα και αμοιβαιότητα θα αναζητήσετε, όσοι διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τον δεσμό σας, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί χαλαρότητα, αποφύγετε την πιεστική συμπεριφορά. Οι ελεύθεροι προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε με άνεση και αυθορμητισμό, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες. Σε θέματα οικονομικής φύσης ανάγκη σας θα είναι η κατοχύρωση και η σταθεροποίηση, συντονίστε τις ενέργειες σας, κινηθείτε μεθοδικά. 

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας φέρνει άμεσα και δημιουργικά ανοίγματα τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και οικονομικής. Θα υπάρξει δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδα σας, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, φανείτε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στους στόχους σας, θα υπάρξει προοπτική για υλοποίηση και άνοδο. Στον αισθηματικό τομέα ελκυστική θα είναι η εμφάνιση και η στάση σας, θα έχετε τη δυνατότητα να γοητεύσετε να κατακτήσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες, στην επιφάνεια θα βγει το πάθος και η ανάγκη σας για κατάκτηση. Δώστε έμφαση στην εικόνα που εκπέμπετε προς τους τρίτους, αποφύγετε τις υπερβολές, προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνισή της στο ζώδιο του Λέοντα θα βγει στην επιφάνεια η ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε ίσως και να θυσιάσετε, ωστόσο προσοχή στις προσδοκίες σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις υπερβολές. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση θα θελήσετε να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας, ανάγκη σας θα είναι να προχωρήσει ο δεσμός σας, η στάση σας θα είναι δοτική, θα είστε σε θέση να δείξετε την απαιτούμενη κατανόηση. Οι ελεύθεροι προσοχή στον ενθουσιασμό σας ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργια γνωριμία, ωστόσο αποφύγετε τις γρήγορες ωραιοποιήσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης οργανωθείτε, βάλτε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για διεκπεραίωση.

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευαισθησία, ρομαντισμός, δοτικότητα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα βγάλει στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, οι ενέργειες σας θα είναι γενναιόδωρες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να δικτυωθείτε, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, εύκολα θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι προσεγγίστε με αυθορμητισμό, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες. Εσείς που διατηρείτε σχέση θα αναζητήσετε συντροφικότητα, ανάγκη σας θα είναι να υπάρχουν πραγματικά και αμοιβαία αισθήματα, θα σας δοθεί η δυνατότητα για άμεσα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης προσοχή στη διαχείριση, αποφύγετε τα περιττά έξοδα, τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έμφαση θα δείξετε στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στην εμφάνιση και στην προσωπικότητά σας, ανάγκη σας θα είναι να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα βγάλει στην επιφάνεια την αισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, δεν αποκλείεται να ενισχυθεί το πάθος και η ανάγκη σας για έλξη. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε, να κατακτήσετε και να ερωτευτείτε, φλερτάρετε αυθόρμητα και απελευθερωμένα, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Σε συναισθηματικό επίπεδο ενδεχομένως να καμουφλάρετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, ίσως η ανασφάλεια να σας δημιουργήσει την ανάγκη να προστατευτείτε. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, τακτοποιήστε τις τρέχουσες εκκρεμότητες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις εξορμήσεις, στις περιπέτειες, στις νέες εμπειρίες. Με την εμφάνισή της Αφροδίτης στον Λέοντα ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να εμπλουτίσετε τη ζωή σας είτε με νέες εμπειρίες, είτε με καινούργια πρόσωπα, δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε και με διαφορετικές δραστηριότητες. Τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές, φλερτάρετε, προσεγγίστε, θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε στην προσωπική σας ζωή καινούργιο πρόσωπο. Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ελεύθερα και ανεξάρτητα, θα είναι δύσκολο για εσάς να δεχτείτε πίεση ή περιορισμούς, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση προσοχή στις εξάρσεις και στις υπερβολές. Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε τις περιττές αγορές και τις σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, τα συμβάντα θα σας αναγκάσουν να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην διεκπεραίωση, αν υπάρχουν ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις τώρα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να τις κλείσετε. Ανοίγματα θα υπάρξουν για εισπράξεις, έσοδα, αγορές, συντονίστε τις ενέργειές σας, οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές, προσοχή στις υπερβολές. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να φανερώσετε αισθήματα και βλέψεις, καλό θα είναι να αποφύγετε την εσωστρέφεια, δώστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει το περιθώριο να κατανοήσει τι ακριβώς αισθάνεστε και επιθυμείτε. Εσείς που διατηρείτε σχέση μιλήστε ανοιχτά στο ταίρι σας, αν υπάρχουν επίμαχα ζητήματα θα υπάρξει άνοιγμα για άμεσα ξεκαθαρίσματα που θα σας βγάλουν από την αμφισβήτηση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αυθόρμητη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγάλει στην επιφάνεια η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε γνωριμίες κοινωνικές επαγγελματικές και αισθηματικές.  Ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα προσεγγίσετε, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, στο χέρι σας θα είναι αν τις κοινωνικές σχέσεις θα τις προχωρήσετε και σε προσωπικό επίπεδο. Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ελεύθερα, να αποκτήσετε νέες και διαφορετικές εμπειρίες, να βάλετε καινούργια πρόσωπα στην καθημερινότητά σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε, να ανταλλάξετε απόψεις, θα γνωρίσετε ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, τα λόγια σας θα καταφέρουν να επηρεάσουν. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης προσοχή στις επιπόλαιες αγορές, οριοθετήστε τις παρορμητικές σας τάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Έμφαση θα δώσετε στην ψυχαγωγία, στη διασκέδαση, στη χαλάρωση, ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να ανεβείτε σε ψυχολογικό επίπεδο και να βγείτε από την έντονη ανησυχία. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που έχετε σχέση θα αναζητήσετε ηρεμία, αισθησιασμό, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να φανερώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Η ευαίσθητη και ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγει στην επιφάνεια, ωστόσο οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα καταφέρουν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, προσπαθήστε να βγείτε από τους ενδοιασμούς, προσεγγίστε με άνεση και αυθορμητισμό. Δώστε προσοχή στην οικονομική διαχείριση, αποφύγετε τις σπατάλες, σκεφτείτε προνοητικά και επενδυτικά. 

problepsi-me-1-euro