Quantcast
Ο Ερμής στους Διδύμους ως τις 23 Μαΐου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει κοινωνικοποίηση, στις συναναστροφές και στις νέες γνωριμίες!

Ο Ερμής στους Διδύμους ως τις 23 Μαΐου 2022.

Από τις 30 Απριλίου ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Μαΐου 2022, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνικοποίηση, στις συναναστροφές και στις νέες γνωριμίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες συνεργασίες, θα υπάρξει ενδιαφέρον για άμεση δράση, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις.

Στον αισθηματικό τομέα έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές αυθόρμητες και αρκετά απελευθερωμένες. Δυσκολία θα υπάρξει να ακουστούν υποσχέσεις, προτίμηση θα δοθεί στις χαλαρές επαφές και όχι σε δεσμεύσεις. Στις συζητήσεις τα λόγια θα είναι απελευθερωμένοι, φεύγουν ταμπού και συστολές, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες και ανανεωτικές. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, θα υπάρξει αισιοδοξία, θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης.

Πως ο Ερμής στους Διδύμους θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους θα εκδηλώσετε την ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες προσεγγίσεις και συζητήσεις. Δικτυώνεστε σε κοινωνικό επίπεδο, θετικοί θα είστε στις καινούργιες γνωριμίες, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε θα είναι αυθόρμητος. Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε σε θέση να κινηθείτε με ταχύτητα, διατυπώστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για υλοποίηση. Οξυδέρκεια και αιχμηρή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα μπορέσετε να τεκμηριώσετε και να πείσετε. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε θα είναι απελευθερωμένος, θα καταφέρετε να κερδίσετε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης και γενικότερα στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για νέες συνεργασίες, θα είστε σε θέση να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο, οργανώστε τις ενέργειές σας, συντονίστε τα πλάνα σας. Δώστε προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σας, αποφύγετε τις σπατάλες και τις επιπόλαιες αγορές, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε προνοητικά. Πολύ καλά θα τα πάτε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με παρουσιάσεις, συνεδριάσεις, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα εκφράσετε ιδέες ή απόψεις. Στις δύσκολες περιπτώσεις βγάλτε στην επιφάνεια τη διπλωματική πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας, έκταση θα έχει η πνευματικότητα αλλά και η φαντασία σας, τα άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσετε να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευγλωττία, πειθώ, πολύ καλά θα τα πάτε στις δημόσιες σχέσεις, θα έχετε την ικανότητα να προωθήσετε τα σχέδιά και τα πλάνα σας. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συνεδριάσεις, επιστρατεύστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σας. Στον αισθηματικό τομέα θα μπορέσετε να κάνετε μία καινούργια αρχή, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο άτομο, προσεγγίστε, δώστε έμφαση στο φλερτ θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την εμφάνισή του Ερμή στους Διδύμους ενδεχομένως να ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης, ίσως να υπάρξουν διχασμοί που δεν θα σας βοηθήσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συντονίσετε τις σκέψεις σας, για να μπορέσετε να βγείτε από τα διλήμματα θα πρέπει να είστε σε θέση να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια άτομα, απελευθερωθείτε, προσέγγισε με αυθορμητισμό, αφήστε στην άκρη συστολές και ταμπού. Εσείς που ήδη διατηρείτε σχέση κινηθείτε με χαλαρότητα, σε θέματα δέσμευσης η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη, αποφύγετε την πίεση και την ανυπομονησία.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να δικτυωθείτε κοινωνικά, τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα δώσουν ώθηση στις νέες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με άτομα που θα μπορέσουν να σας φανούν χρήσιμοι και στον επαγγελματικό τομέα. Οξυδέρκεια και ευγλωττία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σε συνεδριάσεις ή παρουσιάσεις θα τα πάτε πολύ καλά, θα είστε σε θέση να διατυπώσετε τις προτάσεις σας με τον κατάλληλο τρόπο. Διευρύνεται η πνευματικότητα σας, θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε έκταση στις γνώσεις σας και γενικότερα στο μορφωτικό σας επίπεδο. Δώστε έμφαση στις φιλικές και προσωπικές σας σχέσεις, θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα σας ωθήσει να δώσετε έμφαση στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τα βήματα σας, ενδεχομένως να θελήσετε να αλλάξετε εργασιακό πόστο ή να ασχοληθείτε με κάποιο άλλο επιπλέον αντικείμενο. Δημιουργικές θα είναι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε άμεσα και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Προσοχή στην έντονη ανησυχία και στο άγχος, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο. Η εξέλιξη θα είναι θετική, οργανώστε τα πλάνα σας, σκεφτείτε στρατηγικά, θα βρείτε το σταθερό έδαφος που χρειάζεστε για να περάσετε και σε πρακτικό επίπεδο. Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να δώσετε έκταση στις γνώσεις σας και γενικότερα στην πνευματικότητα σας, ίσως να ασχοληθείτε με θέματα εσωτερικής αναζήτησης, ψυχολογίας, ευνοούνται οι συναναστροφές, τα ταξίδια θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να δικτυωθείτε, δεν αποκλείεται να κάνετε καινούργιους φίλους, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές θα είναι αναζωογονητικές, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά, εκφραστείτε με σαφήνεια. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να διευρύνετε την αντίληψή σας, δεν αποκλείεται να συναναστραφείτε με ανθρώπους ή να γνωρίσετε νέες κουλτούρες που θα σας ωθήσουν σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα εκφραστείτε, αποφύγετε τα καυστικά σχόλια, βγάλτε στην επιφάνεια τη συμπαθητική και θετική πλευρά της προσωπικότητας σας. Ανανεωτικές θα είναι οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, επαφές με φιλικά άτομα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν και να σας διασκεδάσουν.  Στον επαγγελματικό τομέα απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα, οργανώστε τις ενέργειές σας, φανείτε σταθεροί στις βλέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικοινωνιακά ανοίγματα σας φέρνει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, θα καταφέρετε να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό, σαφήνεια θα έχουν τα λόγια σας, θα τα πάτε πολύ καλά σε περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με δημόσιες σχέσεις και επαγγελματικές παρουσιάσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, όσο πιο σταθεροί είστε στις απόψεις σας, τόσο πιο θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε με αυθορμητισμό, βγάλτε στην επιφάνεια την δυναμική και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να συναναστραφείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα παρουσιάσετε τις προτάσεις ή τις απόψεις σας, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί επιχειρηματολογία και σταθερές απόψεις. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες, ενδεχομένως να ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος πνευματικής ανησυχίας, ίσως οι σκέψεις σας να είναι κάπως μπερδεμένες. Απαραίτητο θα είναι να βάλετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο, αν δώσετε έκταση στους διχασμούς και στα διλήμματα θα είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για άμεση εξέλιξη, ωστόσο για να είναι δημιουργική η κατάληξη θα πρέπει να οργανώσετε τα πλάνα και τα σχέδια σας, αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για χαλάρωση, για απελευθερωμένες ενέργειες και για ψυχική ηρεμία. Ανανεωτικές θα είναι οι επαφές που θα έχετε με φίλους και με οικογενειακά άτομα, θα καταφέρετε να βγείτε από την εσωτερική ανησυχία και το άγχος. Προσεγγίστε με αυθορμητισμό και αισιόδοξη διάθεση, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για καινούργιες γνωριμίες τόσο αισθηματικής φύσης, όσο και επαγγελματικής. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους καινούργια πρόσωπα που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν και να δώσουν μία διαφορετική έκταση στην αντίληψή σας. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας, απελευθερωμένη θα είναι η διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους ενδεχομένως να στρέψει το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικής φύσης, ευνοούνται οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά και ευέλικτα. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα για βελτίωση, χαλαρωτικές θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές θα σας βγάλουν από την εσωστρέφεια. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να ανοιχτείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, συζητήστε για τις ανησυχίες και τις φοβίες σας θα λάβετε την προσδοκώμενη κατανόηση. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε, η εξέλιξη θα είναι καθαρά στο χέρι σας, αποφασίστε να δώσετε καινούργια πνοή στην προσωπική σας ζωή. 

Αντωνία