Quantcast
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23 Δεκεμβρίου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης!

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου 2024.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11 Ιανουαρίου 2024. Θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, θα υπάρξει αποφασιστικότητα και δυναμισμός.  Οι επιθυμίες και οι απόψεις θα γίνουν πιο σταθερές και πιο συγκεκριμένες, τα βήματα θα είναι σκεπτόμενα στόχο θα έχουν τη βελτίωση την κατοχύρωση και την εξασφάλιση.

Στο επαγγελματικό τομέα ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις, ο στρατηγικός τρόπος σκέψης και η μεθοδικότητα θα βοηθήσουν να υπάρξει ένα θετικό εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και για διαπραγματεύσεις, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι βάσιμες και θα έχουν τη δυνατότητα να τηρηθούν.

Στον αισθηματικό τομέα σοβαρές θα είναι οι βλέψεις, κάποιοι θα προσανατολιστούν προς τη δέσμευση, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επισημοποίηση και για δημιουργία οικογένειας. Δεν θα λείψουν οι δοκιμασίες, θα χρειαστεί καλλιεργημένη υπομονή, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις σπασμωδικές ενέργειες.

Πως η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει εσάς τους Κριούς να επικεντρωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα στην καριέρα σας και στην οικονομική σας πορεία. Θα εμφανίσετε την ανάγκη να προβάλετε την προσωπικότητά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να αναγνωριστείτε. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, στην περίπτωση που αναζητάτε μία καινούργια δουλειά θα καταφέρετε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και σας αναλογεί. Δημιουργικά ανοίγματα θα υπάρξουν στις εργασιακές υποθέσεις, τρέξτε τα βήματά σας, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός και αυτοπεποίθηση, στις διεκδικήσεις σας θα μπορέσετε να προχωρήσετε με δυναμισμό, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργια επαγγελματικά άλματα, σκεπτόμενα θα πρέπει να είναι τα ρίσκα σας, κινηθείτε αποφασισμένα αποφεύγοντας τις ακρότητες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου θα βοηθήσει εσάς τους Ταύρους να συντονίσετε τις σκέψεις σας, να οργανώσετε τα πλάνα σας, και να προχωρήσετε στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις. Σταθεροποιούνται οι στόχοι και οι βλέψεις σας, θα είστε σε θέση να αναλάβετε πρωτοβουλίες να βγείτε από την αναβολή και να δώσετε ώθηση στα τρέχοντα. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες συνεργασίες και για γνωριμίες με πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ορθολογισμός και αντικειμενικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να αποδεχθείτε απόψεις ή κουλτούρες διαφορετικές από τις δικές σας. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε να δώσετε έκταση στο μορφωτικό σας επίπεδο και γενικότερα να βελτιωθείτε ως προσωπικότητες. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο φοβίες και ανασφάλειες που σας δημιουργούν αναστολές ή εμμονές. Ίσως να χρειαστεί να εισχωρήσετε στο βάθος του συναισθηματικού σας κόσμου για να μπορέσετε να λύσετε τα συμπλέγματα σας, να δώσετε λογικές εξηγήσεις σε ζητήματα που σας δημιουργούν αβεβαιότητα. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τις βλέψεις σας, δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε την ανάγκη να σταθεροποιήσετε επαφές και σχέσεις. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας ικανοποιήσουν και να σας ανοίξουν έναν καινούργιο ορίζοντα. Άνοιγμα θα υπάρξει για μία καινούργια αρχή, ίσως να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες ή στον αισθηματικό σας τομέα να ξεκινήσετε σχέση με καινούργιο πρόσωπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου θα βοηθήσει εσάς τους Καρκίνους να διορθώσετε παλιά λάθη, να εξακριβώσετε, να συνειδητοποιήσετε και να αλλάξετε αποφάσεις ή βλέψεις. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε και να επαναξιολογήσετε, δεν αποκλείεται να έρθουν στο φως γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε μία νέα τροπή στην εξέλιξη. Προσοχή στην εσωτερική πίεση και στο άγχος, προσπαθήστε να χειριστείτε τις δυσκολίες ή τα εμπόδια με ψυχραιμία, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Ανάγκη σας θα είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής στόχος σας θα είναι να σταθεροποιήσετε τους δεσμούς σας. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για υποσχέσεις, για συμφωνίες, και γενικότερα για αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας. 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενδεχομένως να αλλάξει τις συνθήκες της καθημερινότητας σας τόσο σε εργασιακό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Τα συμβάντα και οι εξελίξεις θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, ενδεχομένως να προκύψουν νέες προτάσεις ή καινούργιες συνεργασίες. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός και αυτοπεποίθηση, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συγκροτημένες, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση. Προσοχή σε τάσεις εγωκεντρισμού, προσπαθήστε να βγάλετε στην επιφάνεια την συγκαταβατική και δεκτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις ενέργειές σας, θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε με αποφασιστικότητα. Άνοιγμα θα υπάρξει για ένα καινούργιο ξεκίνημα, σταθεροποιήστε τις απόψεις και τις βλέψεις σας, αξιοποιήστε τις καινούργιες προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει εσάς τους Παρθένους να βγάλετε στην επιφάνεια τη δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, στόχος θα είναι να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα εργαστείτε με μέθοδο και οργάνωση, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε και να ολοκληρώσετε. Συντονίστε τις σκέψεις σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ορθολογισμός και σύνεση, θα βρείτε σταθερό έδαφος για να προχωρήσετε τα πλάνα σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει το άνοιγμα για σταθεροποίηση και δέσμευση, στην περίπτωση που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα υπάρξει η δυνατότητα να προχωρήσετε σε βήματα επισημοποίησης ή συγκατοίκησης. Έμφαση θα δώσετε στην οικονομική σας εξέλιξη, συνετές θα είναι οι ενέργειες, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι επενδυτικός. 

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στον Αιγόκερω έμφαση θα δώσετε στις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις, γενικότερα σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια, το σπίτι, και τα περιουσιακά στοιχεία. Θα έχετε τον δυναμισμό να υπερασπιστείτε και να προστατεύσετε, απλόχερα θα προσφέρετε τη βοήθειά σας σε άτομα που θα νιώσετε πως χρειάζονται συμπαράσταση πρακτική και ηθική. Θα βγει στην επιφάνεια η δοτική και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα είστε σε θέση να κερδίσετε την εκτίμηση και την συμπάθεια των γύρω σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην παρορμητικότητα σας, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και αντικειμενικότητα. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, προσπαθήστε να κινηθείτε με σύνεση.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου σας φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, θα μπορέσετε να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα να συζητήσετε για θέματα επαγγελματικής φύσης, δεν θα λείψουν οι καινούργιες προτάσεις και οι νέες συνεργασίες. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, θα μπορέσετε να βγάλετε στην επιφάνεια την ετυμολογία σας, στις συζητήσεις σας η επιχειρηματολογία σας θα είναι έντονη θα πείσετε και θα επηρεάσετε. Ξεκάθαρα θα είναι τα συναισθήματά σας, βγαίνετε από την καχυποψία και τον μετεωρισμό, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά με ορθολογισμό. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η διαύγεια σας, θα καταφέρετε να αναδομήσετε σχέσεις να δώσετε λύσεις και να διορθώσετε λάθη της προηγούμενης περιόδου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου θα βγάλει στην επιφάνεια την ευρηματικότητα σας, σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα καταφέρετε να κάνετε τη θεωρία πράξη και να περάσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Θα υπάρξει οικονομική βελτίωση, δεν αποκλείεται να βρείτε και μία νέα πηγή εσόδων, θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδα σας.  Συγκεκριμένες θα είναι οι βλέψεις σας και σε θέματα αισθηματικής φύσης, στο χέρι σας θα είναι να προχωρήσετε σε έναρξη σταθερής σχέσης. Σε γενικό επίπεδο τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός και αυτοπεποίθηση, τα ανοίγματα θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε όχι μόνο την καριέρα σας αλλά και την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, τα περιουσιακά σας στοιχεία, την καριέρα σας και γενικότερα την εξέλιξη σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες συνεργασίες, θα ακουστούν ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Δώστε έμφαση στην οικονομική σας εξέλιξη θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε λογαριασμούς, να διεκπεραιώσετε και να βγείτε από υποθέσεις που σας αγχώνουν. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δυνατότητα μιας καινούργιας αρχής, ενδεχομένως να αλλάξετε κάποιες συνήθειες, θα υπάρξει διαφοροποίηση στα δεδομένα, θα καταφέρετε να βγείτε από ασφυκτικές συνθήκες που σας ταλαιπωρήσουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για εσωτερική αλλά και πνευματική αναζήτηση, θα μπορέσετε να δώσετε έκταση στα συναισθήματά σας, θα καταφέρετε να εξηγήσετε και να συνειδητοποιήσετε. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις είτε σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σας ζωή, είτε στην προσωπική σας σχέση. Συγκεκριμένες και σοβαρές θα είναι οι βλέψεις σας, θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς αναζητάτε και τι πρέπει να κάνετε για να περάσετε σε ανάλογες διεκδικήσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις, δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά θέματα θα είστε σε θέση να κλείσετε τα ανοιχτά κεφάλαια και να προχωρήσετε σε μία νέα αρχή. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, θα μπορέσετε να δώσετε έκταση στις προσωπικές αλλά και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Το έδαφος θα είναι πρόσφορο για ουσιαστικές αποφάσεις και για σταθερά αποτελέσματα, ουσιαστικά θα καταφέρετε να βγείτε από την ανασφάλεια και τον μετεωρισμό. Στον επαγγελματικό τομέα εποικοδομητικές θα είναι οι καινούργιες συνεργασίες που θα προκύψουν, στην περίπτωση που αναζητάτε καινούργια δουλειά θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε κάτι αξιόλογο. Από πλευράς σας δεν θα λείψουν οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να ενσωματωθείτε σε ένα σύνολο για να μπορέσετε να κινηθείτε ομαδικά έχοντας έναν κοινό σκοπό. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας.