Quantcast
Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 Φεβρουαρίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Πανσέληνος στην Παρθένο εκδηλώνει την ανάγκη για σταθερότητα!

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 Φεβρουαρίου 2024.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2024, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθερότητα, στις προσεγγίσεις και στα ρίσκα θα υπάρξει αναζήτηση για σταθερό έδαφος. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αντικειμενικότητα και ορθολογισμός, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να σκεφτούν πιο μεθοδικά και να συγκρατήσουν την ορμητικότητα τους. 

Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και επαγγελματικής θα υπάρξει η δυνατότητα για βελτίωση και για δημιουργική συνεργασία, ωστόσο οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές και οι βλέψεις ξεκάθαρες. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν στη συνειδητοποίηση, η εξέλιξη των γεγονότων θα απαιτεί άμεσο χειρισμό. Προσοχή στην εσωστρέφεια, οι κλειστοί χαρακτήρες ενδεχομένως να νιώσουν την ανάγκη να κλειδώσουν τα συναισθήματά τους, ίσως να είναι δύσκολο γι' αυτούς να εκδηλωθούν και να φανερώσουν τις πραγματικές τους σκέψεις. Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην εσωτερική ανησυχία και στο άγχος, οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν την προσκόλληση.

Πως η Πανσέληνος στην Παρθένο θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να συντονίσετε τις ενέργειες σας, στόχος σας θα είναι η διεκπεραίωση, θα καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά και να ολοκληρώσετε σε πρακτικό επίπεδο τις προσπάθειες σας. Ανταμείβονται οι κόποι σας, σε θέματα επαγγελματικά θα έχει τη δυνατότητα να βρείτε την αναγνώριση και την εκτίμηση που αναζητάτε. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας, ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα και μία συγκεκριμένη τακτική. Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και τη διατροφή σας, θα έχετε τον δυναμισμό να βγείτε από τις κακές συνήθειες. Ασχοληθείτε με την ψυχολογική σας τόνωση, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε, αφιερώστε χρόνο στα άτομα και στις παρέες που σας ευχαριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο, θα εκδηλώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε μία σταθερή σχέση, ενδιαφέρον θα δείξετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι προσεγγίσεις σας θα είναι μεθοδικές. Δεν αποκλείεται να βάλετε στόχο την σταθεροποίηση ίσως και τη δέσμευση, στην περίπτωση που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να πάρετε με το ταίρι σας δεσμευτικές αποφάσεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργιες προσεγγίσεις και γνωριμίες, κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και επαγγελματικής οργανώστε τα πλάνα σας, μείνετε σταθεροί στις βλέψεις σας θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Τα συμβάντα θα είναι θετικά, η εξέλιξη θα καταφέρει να σας ικανοποιήσει. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου σας καλεί να συντονίσετε τις ενέργειές σας να σταθεροποιήσετε τις βλέψεις και τους στόχους σας και να κινηθείτε με μεθοδικές ενέργειες. Δεν αποκλείεται να σας προβληματίσουν ή να σας πιέσουν κάποιες συμπεριφορές, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τις αρνητικές αντιδράσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συνειδητοποιημένα. Αν οι σκέψεις είναι συντονισμένες θα καταφέρετε να διορθώσετε λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο, θα υπάρξει η δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και κοινωνικές. Δώστε σημασία στις συμβουλές που θα λάβετε, προσπαθήστε να εμπιστευτείτε και να ανοιχτείτε στα κοντινά σας άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις συνεργασίες σας, να δώσετε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, και γενικότερα να εστιάσετε στις επαφές και στις συμπεριφορές. Αποφύγετε την επικριτική στάση, προσοχή στα σχόλια που θα κάνετε, βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική και συγκαταβατική πλευρά της προσωπικότητας σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε να δώσετε λύσεις και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε αντικειμενικά και να κινηθείτε συντονισμένα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε για τις ιδέες σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, μιλήστε αναλυτικά για τις βλέψεις σας. Οι ευάλωτοι ή απογοητευμένοι αποφύγετε την προσκόλληση στις αρνητικές σκέψεις, προσπαθήστε να σκεφτείτε αισιόδοξα, μη δώσετε έκταση στην εσωτερική ανησυχία. 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο σας καλεί να δώσετε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, οργανώστε τα πλάνα και τα σχέδιά σας, κινηθείτε συντονισμένα με μέθοδο και τακτική. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τακτοποίηση ανοικτών λογαριασμών, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες ή προτάσεις, αξιοποιήστε τα ανοίγματα, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας τις παρορμητικές αντιδράσεις. Ανάγκη θα εκδηλώσετε για σταθερότητα εξασφάλιση και αποδοχή, αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και να σκεφτείτε με ορθολογισμό. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, αξιοποιήστε με αμεσότητα τα ευνοϊκά ανοίγματα.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιό σας, κινηθείτε συνειδητοποιημένα με σύνεση και ορθολογισμό θα έχετε τη δυνατότητα να ανταμειφθείτε να αναγνωριστείτε και να αποδείξετε την προσωπική σας αξία. Προσπάθειες της προηγούμενης περιόδου θα έχουν θετική κατάληξη, τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν, θα σας δοθεί η δυνατότητα να εξελιχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για δέσμευση, μιλήστε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, φανερώστε τις βλέψεις σας, δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις δεσμευτικές. Οι ελεύθεροι κάντε το βήμα να προσεγγίσετε και να εκδηλωθείτε θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας ή νέας σχέσης. Βγάλτε στην επιφάνεια την ελκυστική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε και να κατακτήσετε, προσπαθήστε να αποφύγετε την εσωστρέφεια.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο σας καλεί να αφήσετε πίσω σας το αρνητικό παρελθόν, απαραίτητο θα είναι να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, μόνο έτσι θα καταφέρετε να διαγράψετε τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να κατασταλάξετε συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν οι βλέψεις και οι αποφάσεις σας. Εστιάστε στην ψυχολογική σας τόνωση, δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις επαφές με άτομα που μπορούν να σας ανανεώσουν και να σας βγάλουν από τον αρνητισμό. Θέματα που σας απασχολούν ή σας προβληματίζουν θα έχετε τη δυνατότητα να τα λύσετε, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναλύσετε τις καταστάσεις με αντικειμενική σκέψη αποφεύγοντας την προσκόλληση. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, αφήστε στην άκρη την έντονη ανησυχία, σκεφτείτε με ορθολογισμό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στην Παρθένο έμφαση θα δώσετε στις κοινωνικές σχέσεις και επαφές, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να πλαισιωθείτε από πρόσωπα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε. Ασχοληθείτε με την ψυχολογική σας τόνωση, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε να διασκεδάσετε και να ανοιχτείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Στον επαγγελματικό τομέα διατυπώστε τις προτάσεις σας, αν έχετε καινούργιες ιδέες μιλήστε αναλυτικά θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, προσπαθήστε να συντονιστείτε και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τα σχέδια και τα πλάνα σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα με συνειδητοποιημένες βλέψεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε αντικειμενικά και να πράξετε συντονισμένα, θα καταφέρετε να διορθώσετε τις αρνητικές συνθήκες είτε αυτές έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας καθημερινότητα είτε με την προσωπική σας σχέση. Εισχωρήστε στον συναισθηματικό σας κόσμο, αποφύγετε την προσκόλληση στις αρνητικές σκέψεις, προσπαθήστε να χειριστείτε με ωριμότητα τους ανταγωνισμούς τις ζήλιες ή τις κόντρες. Οι καταστάσεις θα απαιτούν ψυχραιμία ορθολογισμό και συνειδητοποίηση, τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Ανοιχτείτε συναισθηματικά στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, στην περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια ή συμπαράσταση θα τη λάβετε, βγάλτε στην επιφάνεια την απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου θα μπορέσετε να συντονίσετε τα βήματα σας, οι βλέψεις σας θα είναι σταθερές. Ορθολογισμός και αντικειμενικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα μπορέσετε να σκεφτείτε μεθοδικά και να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες ή αντιδράσεις. Η περίοδος θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια μετακινήσεις και επαγγελματικές διασυνδέσεις, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Εστιάστε στη διασκέδαση σας, προσπαθήστε να αποφορτιστείτε από τα προβλήματα και την έντονη ανησυχία, σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα. Ασχοληθείτε με την υγεία και την σωματική σας κατάσταση, καλό θα είναι να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο σας φέρνει συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλύσετε τα εσωτερικά και ψυχολογικά σας συμπλέγματα, θα καταφέρετε να σκεφτείτε με ορθολογισμό και να δώσετε λύσεις. Απαραίτητο θα είναι να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, βάλτε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα, παραδειγματιστείτε από παρελθοντικές καταστάσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε αντικειμενικά και να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω σας τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά με ορθολογισμό. Στον αισθηματικό τομέα πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μιλήστε ανοιχτά για τις βλέψεις και τα συναισθήματά σας, εκδηλώθηκε αποφεύγοντας την εσωστρέφεια. Οι κτητικοί χαρακτήρες προσοχή σε σκηνές ζήλιας, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου, θα χρειαστεί να κινηθείτε συνειδητοποιημένα, θα πρέπει να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου να αναλύσετε να επεξεργαστείτε και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Ουσιαστικά καλείστε να βγείτε από την επιφάνεια και να εστιάσετε στην ουσία των καταστάσεων και των σχέσεων, ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα υπέρ και τα κατά, αυτό θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στα σωστά πρόσωπα και στις εποικοδομητικές σχέσεις. Ανάγκη σας θα είναι η ασφάλεια, αν θέλετε να βγείτε από την αβεβαιότητα θα πρέπει να κινηθείτε συντονισμένα και να σκεφτείτε αντικειμενικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε και να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας, δώστε έμφαση σε ζητήματα που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση.