Quantcast
Η Έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό στις 8 Νοεμβρίου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό φέρνει αποκαλύψεις που έρχονται στο φως!

Η Έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό στις 8 Νοεμβρίου 2022.

Στις 8 Νοεμβρίου 2022, η Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό μας καλεί να εισχωρήσουμε στο βάθος του εσωτερικού μας κόσμου, να ανακαλύψουμε τις πραγματικές μας ανάγκες, να συνειδητοποιήσουμε τις πηγές και τις ρίζες των συναισθημάτων μας και να πάρουμε ριζικές αποφάσεις καθοριστικές τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον. Παρελθοντικές καταστάσεις θα χρειαστεί να επαναξιολογηθούν, ουσιαστικά θα αποτελέσουν το κατάλληλο παράδειγμα είτε για να αποφευχθούν κάποιες περαιτέρω αρνητικές ενέργειες, ήταν για να αναδομηθούν οι σχέσεις. Τα συμβάντα θα είναι βοηθητικά, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βοηθήσουν στην τόνωση της ψυχολογίας, οι δυναμικοί και οι συνειδητοποιημένοι θα καταφέρουν να απεγκλωβιστούν από σχέσεις ή πρόσωπα που λειτουργούν με τρόπο τοξικό.

Στον αισθηματικό τομέα οι νέες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν και να καταλήξουν σε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, θα υπάρξει έλξη και πάθος. Η διαίσθησή θα κυριαρχεί, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική, για να δοθούν ουσιαστικές λύσεις και για να κλείσουν οριστικά οι τοξικές σχέσεις θα πρέπει να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις που να στηρίζονται τόσο στο συναίσθημα όσο και στη λογική.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό;

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τις βλέψεις σας. Στην περίπτωση που χρειαστεί να προχωρήσετε σε αλλαγές αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες και αβέβαιες καταστάσεις, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, προσπαθήστε να ελέγξετε τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση σας. Κινηθείτε συντονισμένα, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπήσετε λογική με συναίσθημα, οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και απολύτως συνειδητές. Αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί προχωρήστε μεθοδικά στην εξόφλησή τους. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δύναμη να κλείσετε αρνητικές ιστορίες και να τερματίσετε τοξικές σχέσεις. Στην περίπτωση που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες βάλτε μπροστά τη λογική αποφεύγοντας την εξιδανίκευση, θα υπάρξει το άνοιγμα για νέα αρχή, ωστόσο θα πρέπει να χειριστείτε τις ευκαιρίες με αυτοσυγκράτηση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί κυρίως σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Αν υπάρχουν συνεργασίες που πλέον δεν είναι αποδοτικές σκεφτείτε σοβαρά την εξέλιξη και το μέλλον, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη δύναμη να τερματίσετε άτοπες συνεργασίες. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις χρηματικές υποχρεώσεις αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες και τις βιαστικές αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα ίσως χρειαστεί να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να αναλύσετε τα συναισθήματά σας για να μπορέσετε να καταλάβετε αν πρέπει να συνεχίσετε τη σχέση που διατηρείτε, ή αν ήρθε η ώρα να την κλείσετε οριστικά. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στην εμμονή στο πείσμα και στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη απαραίτητο θα είναι να συντονιστείτε, να διαπιστώσετε και να συνειδητοποιήσετε. Τα συμβάντα θα σας αναγκάσουν να χειριστείτε τις υποθέσεις με αμεσότητα, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε αποφάσεις. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις τις βιασύνες και τις σπασμωδικές ενέργειες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και ρεαλιστικό τρόπο σκέψης. Οι ανταγωνισμοί και οι πεισματικές αντιδράσεις θα έχουν επιπτώσεις στην ψυχολογία σας, το υπερβολικό πείσμα θα σας κουράσει και θα οδηγηθείτε σε λανθασμένες επιλογές. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές και αισθηματικές, αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα, τα σκαμπανεβάσματα και οι ψυχολογικές εναλλαγές θα σας οδηγήσουν σε λάθη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Ένταση θα έχουν τα συναισθήματά σας, καλείστε να χαλιναγωγήσετε τις έμφυτες σας τάσεις, προσοχή στους ενθουσιασμούς στις παθιασμένες ενέργειες και στη δύναμη της έλξης. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συνδυάσετε διαίσθηση με λογική, επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα, αποφύγετε ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις. Για τους ελεύθερους ανάγκη σας θα είναι να φλερτάρετε, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να νιώσετε αγάπη, ερωτισμό και έλξη, ωστόσο προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς. Τα συμβάντα θα δοκιμάσουν τον αμυντικό σας μηχανισμό, θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, ίσως να είναι απαραίτητο να συμβιβαστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. 

ΛΕΩΝ

Προσοχή στις υπερβολές και στις ακραίες αντιδράσεις, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο ισορροπημένα αποφεύγοντας το έντονο πείσμα. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις κυρίως τις οικογενειακές, καλείστε να χειριστείτε με αμεσότητα ζητήματα που παραμένουν άλυτα εδώ και αρκετό καιρό. Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να συζητήσετε να αναλύσετε και να βρείτε λύσεις, ωστόσο απαραίτητο θα είναι από την πλευρά σας να κινηθείτε ισορροπημένα και να κατανοήσετε τη θέση των τρίτων. Οι εγωισμοί και τα πείσματα δεν θα σας βγάλουν σε καλό, προσοχή στις εμμονές και στην προσκόλληση, προσπαθήστε να εμβαθύνετε στις καταστάσεις για να μπορέσετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Στον οικονομικό τομέα οργανώστε τις ενέργειές σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα επηρεάσει τους γύρω σας, από τη δική σας στάση θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε επαγγελματική έκταση, είτε αισθηματική. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς χαλαρότητα ηρεμία και ισορροπημένη συναισθηματική κατάσταση, ίσως χρειαστεί να εισχωρήσετε στο βάθος των σχέσεων για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Αν υπάρχουν ζητήματα που σας απασχολούν αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με αμεσότητα, ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει και να συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να διατηρήσετε στη ζωή σας και τι όχι.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στην προσκόλληση και στην ισχυρογνωμοσύνη, απαραίτητο θα είναι να συνειδητοποιήσετε πώς ακριβώς συμπεριφέρεστε και τι πρέπει να αποδεχθείτε για να καταφέρετε να έχετε ισορροπημένες σχέσεις. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, καλείστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό, αν καταφέρετε να βάλετε μπροστά τη λογική θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Στην περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτοί χρηματικοί λογαριασμοί θα χρειαστεί να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης, προχωρήστε σε διακανονισμούς, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και τις αγορές ενθουσιασμού, σκεφτείτε προνοητικά, οι απερισκεψίες θα σας στοιχίσουν. Εισχωρήστε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε ισορροπημένα χαλιναγωγώντας τις έμφυτες σας τάσεις. 

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στην έντονη καχυποψία, στην προσκόλληση και στην εμμονή, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητας σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να φωτίσετε κάποιες πτυχές του χαρακτήρα σας για να μπορέσετε να διατηρήσετε ισορροπημένες σχέσεις και επαφές. Παρελθοντικά συμβάντα θα έρθουν στη μνήμη σας, καλείστε να αναλύσετε τις καταστάσεις με ορθολογισμό. Καλό θα είναι να μη βασιστείτε μόνο στη διαίσθηση σας, σκεφτείτε συλλογικά και όχι εγωκεντρικά. Δεν αποκλείεται να αμφιταλαντευτείτε, ίσως ο τρόπος σκέψης σας να είναι κάπως απογοητευτικός και αρνητικός, ωστόσο μην καταθέσετε τα όπλα, στην πορεία θα υπάρξει το άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να αναδομήσετε τις σχέσεις σας και να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, θα είστε σε θέση να εξηγήσετε, να αναλύσετε, να διαπιστώσετε και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Ανάγκη σας θα είναι να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες, να βγείτε από τα αδιέξοδα, να απεγκλωβιστείτε από τοξικές σχέσεις, θα έχετε τη δύναμη και τη νοητική ώθηση να τερματίσετε επαφές συνεργασίες και σχέσεις που επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα και δυσκολίες που ξεκίνησαν κατά την προηγούμενη περίοδο, αν καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα και να σκεφτείτε ρεαλιστικά θα μπορέσετε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις και να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Εισχωρήστε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, συνειδητοποιείστε τι αναζητάτε και ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε τις εντάσεις και τις ρήξεις, δεν θα σας βγουν σε καλό οι συγκρούσεις, εστιάστε στο πώς μπορείτε να διατηρήσετε ισορροπημένες σχέσεις τόσο προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Προσοχή στο πείσμα, στην ισχυρογνωμοσύνη και στον εγωισμό, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στις διαφωνίες, απαραίτητο θα είναι να συνειδητοποιήσετε πως χρειάζεστε στη ζωή σας ήρεμες επαφές. Στον επαγγελματικό τομέα οι ανταγωνισμοί θα έχουν αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία σας, θα κουραστείτε τόσο εσωτερικά όσο και σωματικά. Προσπαθήστε να μετριάσετε τις καταστάσεις, ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε για να μπορέσετε να δώσετε μία ουσιαστική λύση και να βγείτε από τα προβλήματα ή τις αδιέξοδες καταστάσεις. Φροντίστε για την ψυχική σας ηρεμία, αν υπάρχουν άτομα τοξικά που σας δημιουργούν άρνηση καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να βελτιωθείτε, να δώσετε ώθηση στην επαγγελματική σας ζωή, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Αν είστε εριστικοί, ανταγωνιστικοί, επίμονοι και εγωκεντρικοί, θα δημιουργηθούν προβλήματα που θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συμβιβασμό και ρεαλιστικό τρόπο σκέψης, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη, μόνο έτσι θα μπορέσετε να βρείτε τον σωστό τρόπο για να χειριστείτε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις επαγγελματικές οικογενειακές και αισθηματικές, κινηθείτε με διαλλακτική διάθεση και όχι με αντιδραστικό πείσμα. 

ΙΧΘΕΙΣ

Ίσως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, μόρφωση. Κινηθείτε χαλαρά, διατηρήστε την αισιοδοξία σας, θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στην πορεία, ωστόσο για την ώρα θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανάγκη σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές συνθήκες και σχέσεις, οτιδήποτε επιδρά αρνητικά στη διάθεσή σας θα νιώσετε τη δύναμη να το απομακρύνετε. Προσοχή στην εξιδανίκευση και στην ωραιοποίηση, αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να συνδυάσετε προαίσθημα με ορθολογισμό, μην δώσετε βάση μόνο στη διαίσθηση σας και παραγκωνίσετε τη λογική. Κάποια ζητήματα για να μπορέσουν να λυθούν και να έχουν θετικό αντίκτυπο στο μέλλον θα απαιτούν από εσάς ρεαλιστικό τρόπο σκέψης και αποφασιστικότητα.