Quantcast
Ζώδια: Γιατί ερωτεύομαι τους λάθους άντρες; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Γιατί ερωτεύομαι τους λάθους άντρες; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Γιατί ερωτεύομαι τους λάθους άντρες;

Η απάντηση αστρολογικά ευθαρσώς δηλώνει, ότι αυτή η τάση υπάρχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου. Έτσι λοιπόν μπορεί να σε γοητεύουν άντρες που μπορεί να μη φημίζονται για την πίστη τους σε μία σχέση. Ή να είναι ήδη δεσμευμένοι κι εσύ να νιώθεις ότι ζεις την αγάπη μέσα από μια δανεική αγκαλιά. Το σίγουρο είναι πως εσύ μπορείς να γίνει ο αστάθμητος και να το ανατρέψεις αυτό με τις επιλογές σου.

Ο έρωτας είναι τυφλός και μην περιμένεις να δεις το φως σου πριν να λάβεις υπόψιν σου μερικά πράγματα για τον κάθε ζωδιακό χαρακτήρα ή ωροσκόπο, που τυχαίνει να του έχεις λίγο παραπάνω αδυναμία.

Τα ζώδια αποκαλύπτουν γιατί επιλέγεις τους λάθος άντρες!

ΚΡΙΟΣ

Ο φλογερός αυτός χαρακτήρας, εάν του δώσεις λίγο παραπάνω θάρρος δεν αργεί να σε καπελώσει όπως λέμε, αφού έχει την ικανότητα και το θράσος να αυτό-χρίζεται αρχηγός οποιασδήποτε σχέσης. Εδώ λοιπόν θα έχεις να κάνεις με δύο επιλογές. Ή να τον στείλεις στη μαμά του που του έμαθε τέτοιους, αγενείς πολλές φορές τρόπους, ή να τον αφήσεις να πιστεύει ότι αυτός διοικεί τη σχέση και να κάνεις εσύ πιο ήσυχα τα κουμάντα σου. Για να τον έχεις μάλιστα στα πόδια σου, μην του δώσεις την εντύπωση ότι σε έχει κατακτήσει εντελώς.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι παν-ηδονιστής και δε λέει ποτέ όχι σε ένα καλό κρεβάτι και σε μια άνετη από παροχές ζωή. Του αρέσει να χτίζει πάνω στα έτοιμα κι έτσι αν είσαι κορίτσι ή αγόρι για «σπίτι» μια χαρά θα τον γοητεύσεις. Ξέρεις πότε θα ξεκινήσει το λάθος; Από τη στιγμή που θα αποδεχτείς τη ρουτίνα στην επίσημη ή ανεπίσημη, φανερή ή κρυφή, σχέση σας. Γιατί τη ρουτίνα τη μεταφράζει σε σταθερότητα. Άσε που θα τον δεις κι απ' την ανάποδη γιατί δε σηκώνει αντιρρήσεις στα λεγόμενά του. Οπότε η καπατσοσύνη γίνεται το σωστό αντίδοτο σε αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην του πεις να κάτσει σε μια μεριά ή να μαζευτεί στο σπίτι του. Ο άντρας αυτός θέλει να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση και να ασχολείται με τόσα πολλά που σίγουρα από αυτόν μελετήθηκε η αποσπασμένη προσοχή στον άνθρωπο. Επίσης να θυμάσαι ότι είναι ένας μικρό ή μεγαλύτερος ψευτράκος, που δε θα νιώσει μάλιστα και καμιά ενοχή ότι κι αν πει, ότι κι αν ξεστομίσει. Άρα το ξέρεις από την αρχή πως μαζί του θα κρατάς πάντοτε μικρό καλάθι εκτός κι αν βρεις τον τρόπο να τον περιορίσεις εάν όντως εννοεί να υπάρχεις πάντα στη ζωή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ τα πράγματα είναι εύκολα. Να ξέρεις ότι αν τύχει και κάνεις δεσμό μαζί του, θα έχεις παντρευτεί και το σόι του. Να τον ξεκόψεις από αυτό δεν μπορείς, όπως και δε μπορείς να συγκριθείς με τη μάνα του. Που τον χτυπάς; Στα αδύναμα σημεία του που είναι η αγκαλιά και τα φιλιά σου, όλα αυτά που στην πορεία θα σας δένουν και με το να του τάξεις, πως με εκείνο θες να φτιάξεις μια οικογένεια. Τέλος δώσε προσοχή γιατί ο τύπος φτάνει σε χειριστικά σημεία, αφού μπορεί και παίζει το συναίσθημά σου στα δάχτυλα του ενός χεριού.

ΛΕΩΝ

Δεν θα βάλει ποτέ τον εαυτό του πιο κάτω από σένα, ενώ ανήκει στους μεγαλύτερους και φανερούς νάρκισσους του ζωδιακού. Για να σου χαριστεί ένας τέτοιος άντρας θα πρέπει να ξεχωρίζεις σαν το ακριβό σακάκι που έχει στη ντουλάπα του. Σε μια άλλη περίπτωση θα είναι μαζί σου γιατί του υποσχέθηκες και απέδειξες με πράξεις, αιώνια υποταγή στα θέλγητρά του. Για να μη σου πω πως θα παίρνει αποφάσεις και για το δικό σου μέλλον σαν άλλος ένα πασάς στο κεφάλι σου. Αυτόν λοιπόν τον άντρα από την αρχή της σχέσης δεν τον κακομαθαίνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κι όμως αυτός ο τύπος μπορεί να ξεχάσει τα κουσούρια του όταν αληθινά ερωτευτεί και να γίνει χαλί να τον πατήσεις, όσο μικροβιοφοβάρα κι αν είναι. Όμως μπορεί να σε χτυπήσει με την πικρόχολη κριτική του χωρίς να πονά και να σου δείξει μια πραγματικότητα που μπορεί συναισθηματικά, ακόμα και να μην την αντέξεις. Σε ένα δεύτερο πλάνο τα κεντάει όλα στη λεπτομέρεια και διαθέτει μνήμη τεράστια για να τσεκάρει τα λάθη σου στην κοινή σας διαδρομή. Φοβάται μη σε χάσει όταν τον πείσεις με πράξεις ότι τελικά δεν τα γνωρίζει όλα.

ΖΥΓΟΣ

Εδώ μιλάμε για έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες του ζωδιακού που τον πολιορκείς γιατί είναι γλυκός σαν αμαρτία. Βιρτουόζος στις παράλληλες σχέσεις, συνήθως φεύγει από ένα δεσμό για έναν άλλο δεσμό. Στα τρωτά του σημεία ανήκει ο φόβος που έχει να μη μείνει μόνος και ασυντρόφευτος, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με όλες τις πρώην ή τους πρώην του. Ξέρεις πως είναι άπιστος αλλά όχι άπιαστο όνειρο, αφού εάν του εμπνεύσεις τη σταθερότητα και την αρμονία χωρίς εντάσεις καθημερινότητα, δε θα σ εγκαταλείψει ποτέ.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ μιλάμε για έναν από τους πιο συναισθηματικούς χαρακτήρες του ζωδιακού. Ταλέντο του είναι να το τερματίζει τόσο στο πάθος όσο και ταΐζοντας με φαντασία τους πόθους σου. Φλερτάρει συνεχώς με τα συναισθηματικά άκρα και δε φοβάται να ισορροπεί στο νόμιμο ή το παράνομο μιας αισθηματικής σχέσης. Σκέφτεται περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική και είναι ο πιο βιρτουόζος χαρακτήρας του ζωδιακού, στο πόσο χειριστικός μπορεί να γίνει. Δεν ξεχνάει ποτέ και είναι ένα εκδικητικό πλάσμα που προσέχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πιο αλέγκρο τύπος του ζωδιακού κατά πάσα πιθανότητα θα ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη ή θα είναι ο ωροσκόπος του ανεξαρτήτως του ζωδίου. Αγαπά την ελευθερία στις κινήσεις του και συχνά όταν ακούς να παραπονιέται στη σχέση του ή για τη σχέση του, δεν το κάνει γιατί μπορεί να αδικείται αλλά γιατί ζητάει ακόμα περισσότερα από το σύντροφό του. Ρίχνει συχνά ματιές έξω από το παράθυρο της σχέσης του για να κόψει κίνηση, ενώ δε φημίζεται για την πίστη του σ αυτή. Δεν τον κάνεις κουμάντο αυτό τον τύπο κι όταν χωρίσεις σου μένει ενθύμιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ είναι που λέμε ότι διαθέτει μια τέτοια γοητεία που μπορεί να σε σακατέψει. Απέναντί σου θα φερθεί σαν επαγγελματίας του είδους. Δε θα σου δείξει ποτέ τα τρωτά του και για να σε διαλέξει σημαίνει ότι έχει ήδη αποφασίσει και σε προορίζει για τις ανάγκες του συγκεκριμένου ρόλου. Αν είσαι ο φανερός δεσμός του, να ξέρεις πως συμπληρώνεις την εικόνα του. Αν είσαι ο κρυφός, τότε κοντά σου θα βγάζει πόθους και ανομολόγητα απωθημένα, που στην πραγματική του ζωή δεν τολμά, για να μην εκθέσει την εικόνα του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουρα είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς χαρακτήρες που θα έχεις γνωρίσει, αφού εκπέμπει ένα εγκεφαλικό μαγνητισμό, που σε κάνει αβίαστα να εστιάζεις στα λόγια του την προσοχή σου. Μάθε ότι λατρεύει να παίζει με τις εγκεφαλικές ταχύτητες των άλλων κι έχει το τάλαντο να σε παρασύρει στον κόσμο το δικό του χωρίς να το καταλάβεις. Φλερτάρει επικίνδυνα και προκαλεί ακόμα και αν είναι ο επίσημος σύντροφός του στο περιβάλλον. Είναι υπέρ της ελευθερία και ανεξαρτησίας, μόνο για τον εαυτό του και πολύ γίνεται χειριστικός.

ΙΧΘΥΣ

Ανήκει στους βαθιά συναισθηματικούς χαρακτήρες του ζωδιακού, ενώ διαθέτει στο κρεβάτι απίστευτη φαντασία και όρεξη. Ξέρει να μιλά με λέξεις που ακουμπούν απευθείας στην καρδιά σου για να σε κουλαντρίζει συναισθηματικά, ενώ μπορεί να αναχαιτήσεις όλες σχεδόν τις αντιστάσεις ή διαφωνίες που θα του προβάλλεις. Μιλά υποθετικά και με υπονοούμενα και ξέρει να ξεγλιστρά όταν τον στριμώχνεις για να σου δώσει απαντήσεις. Δεν είναι ο πιο πιστός άντρας του ζωδιακού και πληγώνεται όταν πραγματικά πεις τελειώσαμε.