Η ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ, ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, προτείνοντας να γίνουμε περισσότερο αισιόδοξοι και φιλικοί με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συνεργάτες μας και να εκμεταλλευτούμε την εξυπνάδα του μυαλού μας, προκειμένου να φιλοσοφήσουμε, να ταξιδέψουμε κυριολεκτικά ή μεταφορικά με την φαντασία μας, φτιάχνοντας εικόνες με τα όνειρα και τις επιδιώξεις μας. Τώρα αγαπάμε ανιδιοτελώς τα κοντινά μας πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο, ενώ παράλληλα διαθέτουμε προοδευτικές ιδέες και ενδιαφερόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και των κεκτημένων μας.
Τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Ζυγοί και Υδροχόοι), καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτές τις δύο μέρες, για να κάνετε το ταξίδι που λαχταρούσατε με το πρόσωπο που αγαπάτε, για να ασχοληθείτε με την ψυχική σας ευεξία και το σώμα σας, για να διαβάσετε ένα βιβλίο που σας πρότειναν, για να αποκτήσετε ακόμα περισσότερους φίλους.
Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, επηρεάζει την διάθεση μας σήμερα φίλοι μου, κάνοντας μας περισσότερο εκκεντρικούς και ιδιαίτερους, δεδομένου ότι μας έλκουν περίεργα άτομα και καταστάσεις, έτσι ώστε να προκαλούνται νεύρα και άσχημα ξεσπάσματα.
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, είναι άκρως ευοίωνες και θετικές πλανητικές συγκυρίες, όπου μας χαρίζουν ομορφιά, μαγνητισμό και χάρη, ενώ η γοητεία μας έλκει τον ερωτικό σύντροφο, αλλά και εξαιρετικές, νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους φίλους. Η δημιουργική μας φαντασία, βοηθά να αναλύουμε σωστά τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν και να κατανοούμε τα κίνητρα που έχουν για το άτομο μας.