Quantcast
Τα αισθηματικά των ζωδίων το 2024 | zwdia.gr Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων το 2024

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες που θα δώσουν την ώθηση να διαφοροποιηθούν οι σχέσεις, να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα και να δοθεί μία δημιουργική ώθηση στην προσωπική ζωή. Δες παρακάτω τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για να ξέρεις πως οι κινήσεις των πλανητών θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου.

Ο Δίας φέρνει σταθερότητα και υποστήριξη στα αισθηματικά το 2024

Ο Δίας στον Ταύρο στις 26 Μαΐου του 2024 θα φέρει στα αισθηματικά σταθερότητα, σύνεση, ανάγκη για ισορροπία, αμοιβαιότητα και υποστήριξη. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσουν τις επαφές και τις βλέψεις, θα ακουστούν υποσχέσεις που θα έχουν την προοπτική να τηρηθούν. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για δέσμευση και αμοιβαιότητα, στις συζητήσεις θα ακουστούν λόγια που θα τονώσουν και θα αναθερμάνουν τα συναισθήματα.

Οι μακροχρόνιοι δεσμοί ενδεχομένως να πάρουν μία πιο δεσμευτική όψη. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συγκατοίκηση ίσως και επισημοποίηση, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός κόσμος. Στα λόγια θα πρέπει να υπάρχει ηρεμία και χαλαρότητα, οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι αυτό-ελεγχόμενες. Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες στρωμένο θα είναι το έδαφος για να εξελιχθούν οι επαφές θετικά και να καταλήξουν σε έναρξη σταθερής σχέσης. 

Έντονο φλερτ και νέες γνωριμίες το 2024

Από τις 26 Μαΐου του 2024 ως τις 9 Ιουνίου του 2025 Ο Δίας θα βρίσκεται στους Διδύμους, ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές, νέες γνωριμίες. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανανέωση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις νέες εμπειρίες και στις περιπέτειες. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, αυτό θα φέρει άνοιγμα για γνωριμίες και νέες σχέσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, απελευθέρωση, οι προσεγγίσεις όσον αφορά τα αισθηματικά θα είναι αυθόρμητες. Ίσως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, οι χαρακτήρες που διχάζονται θα δυσκολευτούν να σταθεροποιηθούν, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές σχέσεις.

Προσοχή στις σχέσεις στην περίοδο των εκλείψεων

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού δεν αποκλείεται να φέρουν αντιθέσεις στις συμπεριφορές και στις επιθυμίες, αλλοπρόσαλλος θα είναι ο εσωτερικός κόσμος. Από τη μία πλευρά θα υπάρχει έντονη διάθεση για περιπέτειες και αυθόρμητες προσεγγίσεις χωρίς δεσμεύσεις και υποσχέσεις, από την άλλη πλευρά όμως θα εκδηλωθεί ανάγκη για αμοιβαιότητα, συντροφική ζωή, αλληλοϋποστήριξη. Στα ζευγάρια δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικοί και επιθετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν τις έμφυτες τους τάσεις, απαραίτητο θα είναι να περιοριστούν οι εξουσιαστικές διαθέσεις. Οι πιο ευάλωτοι και πιο παθητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να στυλώσουν την αυτοπεποίθησή τους, αναγκαίο θα είναι να χειριστούν τις καταστάσεις με δυναμικότητα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, δεν θα λείψουν οι παθιασμένες ενέργειες, ίσως κάποιοι να ερωτευτούν παράφορα και να οδηγηθούν σε ασυνήθιστες εκδηλώσεις.

Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική

Οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου -Ιχθύων θα απαιτούν εξισορρόπηση του συναισθήματος με τη λογική. Απαραίτητο θα είναι να μπορεί να διαχωριστεί η φαντασία από το πραγματικό γεγονός, ίσως κάποιοι να παρασυρθούν στις ονειροπολήσεις τους και να οδηγηθούν σε εξιδανικεύσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν άτοπες ωραιοποιήσεις που με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες. Στις συζητήσεις θα υπάρξουν ανοίγματα για υποσχέσεις που θα έχουν όχι μόνο παροντικό αντίκτυπο αλλά και μελλοντικό, ωστόσο οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και να βασίζονται στα απτά γεγονότα.

Κλείσιμο αρνητικών καταστάσεων

Ο Άρης θα βρίσκεται ανάδρομος στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου, και στη συνέχεια θα κάνει την εμφάνιση του στον Καρκίνο από τις 5 Ιανουαρίου 2025 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2025. Σε αυτήν την ανάδρομη πορεία του Άρη θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαναπροσδιορισμούς, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να επαναξιολογηθούν τα συναισθήματα, οι βλέψεις, οι προοπτικές και οι προσδοκίες. Αν υπάρχουν σχέσεις που δεν οδεύουν προς θετικό αποτέλεσμα θα δοθεί το έναυσμα να τερματίσουν οριστικά. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα είναι ουσιαστικές και ριζικές. Οι αρνητικές καταστάσεις θα διαφοροποιηθούν, θα κλείσουν τα αρνητικά κεφάλαια έστω και αν το συναισθηματικό κόστος θα είναι μεγάλο. 

Ευνοϊκές συνθήκες για επανασυνδέσεις

Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασυνδέσεις, οι συναισθηματικά προσκολλημένοι που δεν μπορούν να ξεφύγουν από το παρελθόν, θα βρουν το ψυχικό σθένος να προχωρήσουν σε προσεγγίσεις και εξομολογήσεις. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους πρόσωπα από τα παλιά, ωστόσο η συναισθηματικά πληγωμένοι θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά την απάντηση που θα δώσουν, η επιλογή της επανένωσης δεν θα πρέπει να είναι επιφανειακή και παρορμητική. Στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες προσοχή στις προσδοκίες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι γρήγορες εξιδανικεύσεις. Ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο θετικά και ιδανικά όσο θα υπόσχονται. Στις περιπτώσεις που παρθούν αποφάσεις για συγκατοίκηση και επισημοποίηση προσοχή στα πισωγυρίσματα και στην εσωτερική αστάθεια, η χρονική περίοδος δεν ενδείκνυται για αποφάσεις με δεσμευτικό ή μελλοντικό αντίκτυπο.