Quantcast
Ζώδια: Σπάταλος ή τσιγκούνης σε χρήματα και αισθήματα; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ζώδια: Σπάταλος ή τσιγκούνης σε χρήματα και αισθήματα; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Σπάταλος ή τσιγκούνης σε χρήματα και αισθήματα;

Μην κάθεσαι να μαντεύεις εάν ο άνθρωπος που σου πήρε το μυαλό, είναι σπάταλος ή τσιγκούνης σε χρήματα κι αισθήματα. Εάν ξέρει να δίνεται ή να δίνει κομμάτια του εαυτού του ή εάν τελικά, δεν αφήνεται να παρασυρθεί απ’ το πάθος, με το φόβο να μην επενδύσει σε λάθος ταίρι συναισθηματικά. Εδώ μιλάμε για ζωδιακούς χαρακτήρες, που φαίνεται αν έχουν την τάση να ρισκάρουν για μια αγάπη ή το σκέφτονται.

Σπάταλος ή τσιγκούνης σε χρήματα και αισθήματα;

Πες μας λοιπόν το ζώδιο ή τον ωροσκόπο του καλού ή της καλής σου και θα σου πούμε στη συνέχεια τι ψάρια πιάνει στον αισθηματικό στίβο. Τι έχεις να περιμένεις ή να μην περιμένεις απ' αυτό. Κάποια ζώδια για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να φανούν γαλαντόμοι, ξοδεύουν δίχως αύριο, ενώ κάποιοι άλλα, δίνονται σαν το παλιό καλό κρασί, λίγο-λίγο και πολλές φορές. Υπάρχουν φυσικά κι εκείνοι που δε δίνουν όπως λέμε του αγγέλου τους νερό, πόσο μάλιστα να δώσουν τον εαυτό τους σε μια αγάπη.

Εδώ είμαστε για να τα αποκαλύψουμε όλα και να σου λύσουμε κάθε είδους απορία μα να θυμάσαι, ότι ο άνθρωπος που είναι τσιγκούνηδες στα χρήματα και φειδωλοί στα αισθήματα.

*Μην ξεχνάς να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Είναι ο τύπος που θέλει όπως και να έρχονται τα πράγματα να περνάει καλά και δεν είναι καθόλου τσιγκούνης, τόσο σε χρήματα όσο και σε αισθήματα. Δίνεται δίχως καν να το ζητήσεις, απλά για να στο συνεχίσει, θα πρέπει κι εσύ να επινοείς κάθε λίγο και λιγάκι τρόπους ώστε να του κρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον. Μη ξεχνάς ότι στο φλερτ είναι κυνηγός και έτσι δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να του δείξεις πως σε έπιασε στα δίχτυα του, δηλαδή πως σε κατέκτησε. Φρόντισε μάλιστα να διατηρήσεις για καιρό το μύθο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Όπως δεν επενδύει το χρήμα χωρίς να ξέρει ότι μελλοντικά θα του αποδοθεί κέρδος σε οποιοδήποτε οικονομικό σχήμα, έτσι και στον αισθηματικό στίβο, είναι λιγάκι συμφεροντολόγος. Συνήθως γοητεύεται από ανθρώπους που διαθέτουν μια διακεκριμένη κοινωνικά προσωπικότητα ή τέλος πάντων με εκείνους που έχουν τον οικονομικό τρόπο ή την ανάλογη οικονομική επιφάνεια. Παρόλα αυτά, δε δέχεται να πληρώσεις στο πρώτο ραντεβού, αλλά και δεν θα σου χαριστεί κιόλας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εδώ έχουμε έναν υπερκινητικό χαρακτήρα, που γενικά με το χρήμα η σχέση του είναι τόση όση. Έτσι ακόμα και στο φλερτ μπορεί να δίνει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού του αλλά αποσπάται σχετικά εύκολα η προσοχή του με πολλά και διάφορα από το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου του. Άρα κάπου εκεί θα πρέπει να έχεις το νου σου, για το που μπορεί να γυρνάει το μυαλό του. Στο αισθηματικό παιχνίδι συμμετέχει ακούραστα μα όπως δεν έχει πίστη στο χρήμα, έτσι δε δείχνει και απόλυτη πίστη στη σχέση του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ένας παραδοσιακός χαρακτήρας και ως τέτοιος δε διανοείται να αφήσει να πληρώσει η ντάμα του σε οποιαδήποτε έξοδο. Βέβαια μην περιμένεις να σε πάει σε μέρη που χαρακτηρίζονται για τη χλιδή τους, αφού το πιο πιθανό είναι να σε πάει σε μέρη που θυμίζουν ένα μαμαδίστικο, ή, έστω πιο παραδοσιακό περιβάλλον. Πάντως αν καταφέρεις να κατακτήσεις την καρδιά του και σε νιώσει κομμάτι του εαυτού του ή σαν κομμάτι της οικογένειάς του, θα σε κάνει να νιώθεις σα να ‘σαι βασίλισσα.

ΛΕΩΝ

Λέοντας και τσιγκούνης είναι είδος σπάνιο και για να σου τύχει θα πρέπει να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, ο διαφορετικής ψυχολογίας ωροσκόπος του ή άλλοι πλανήτες και δείκτες στον αστρολογικό του χάρτη. Δεν έχει μέτρο όταν δίνεται και δε δέχεται να τον συντροφεύει άνθρωπος τσιγκούνης, που δεν έχει την αίσθηση να παίρνει από τη ζωή, μόνο το καλύτερο. Βέβαια αγαπά τόσο πολύ το χρήματα την καριέρα του και τα υλικά αγαθά, που μπορεί για να τα αποκτήσει, να βάλει την αγάπη σας στην έκπτωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο τόσο γήινος και προσγειωμένος χαρακτήρας, αποφεύγει της πάσης φύσεως υπερβολές και για να κατακτήσει το στόχο που έβαλε σκοπό, είτε πρόκειται για οικονομικό, είτε για αισθηματικό, καλό είναι να ξέρεις ότι υπάρχει πάντοτε πίσω από αυτό, σχέδιο προγραμματισμός και συγκεκριμένα βήματα. Δεν είναι αυθόρμητος και δεν πιστεύει στα άσκοπα ρίσκα μιας ατελέσφορης αγάπης. Όμως θα κάνει το παν για να νιώσεις δίπλα του συναισθηματική σιγουριά και ασφάλεια.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί με ευκολία να σου κλείνει φλερτάροντας το μάτι και να σου υπόσχεται πολλά και διάφορα που δεν του κοστίζουν τίποτα, έχει όμως τόσες συναισθηματικές και οικονομικές ανασφάλειες που τον κάνουν να μη φημίζεται για τη γαλαντομία του. Βέβαια υπάρχουν στιγμές που αυθόρμητα και παρορμητικά μπορεί να γίνει απερίσκεπτα σπάταλος, προσπαθώντας να εντυπωσιάσει το πλάσμα που πολιορκεί, αλλά αυτός δεν είναι κι ο κανόνας. Δεν είναι σπάνιο να ζει με δανεικές αγάπες και δανεικά λεφτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το χρήμα και το αίσθημα είναι γι’ αυτό το ζωδιακό χαρακτήρα οι δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Θέλει να κυκλοφορεί τα καλύτερα κομμάτια του ζωδιακού κύκλου και διαθέτει έναν άκρως γοητευτικό τρόπο, να τα καλεί στη ζωή του. Το εντυπωσιακό με αυτό τον τύπο, είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις δε φοβάται να μηδενίσει και να ξαναρχίσει, να τα δώσει όλα κι ας τα χάσει, αφού ο Έρως και το χρήμα είναι τζόγος. Δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί ως αξεπέραστος εραστής, αλλά το ίδιο αξεπέραστος κι ως επιχειρηματίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να κάνεις παρέα με αυτό τον ζωδιακό τύπο, θα πληρώσεις αγάπη μου. Θέλει να έχει λεφτά και να τα χαίρεται, να τα τρώει μέχρι την τελευταία τους ρανίδα, ενώ χαλάει τον κόσμο όταν του λείπουν. Τούτος είναι κι ο λόγος, που διαλέγει συντρόφους που να μπορούν να του εξασφαλίζουν κάποια πράγματα. Αλλιώς, περνάει αποδεδειγμένα και μόνος του καλά. Είναι επιπόλαιος στα λεφτά κι επιπόλαιος στην αγάπη. Δεν είναι όμως καθόλου επιπόλαιος αν κάποια στιγμή καταλάβει ότι με τα λεφτά του κάποιος επιχειρεί να του κάνει κουμάντο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως δεν καταδέχεται να τον πεις τσιγκούνη, έτσι δεν καταδέχεται να βγεις μαζί του και να μη σε κάνει να νιώσεις καλά. Ναι, ο χαρακτήρας αυτό, δωροδοκεί τον άνθρωπο που έχει αποφασίσει να είναι μαζί του. Μπορεί να μην του πουλάει αίσθημα, του χαρίζει όμως σιγουριά. Όλα έχουν και το τίμημά τους, οικονομικά ή αισθηματικά κι ίσως όλα να είναι αλληλένδετα στη σύνθεση της προσωπικής του ανέλιξης. Δίνει όσο του δίνεσαι μα σταματά τις παροχές του αν κρίνει πως παρακάμπτεις τα «θέλω» και τις επιθυμίες του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τόσο με τα χρήματα όσο και τα αισθήματα ένας Υδροχόος που θέλει να σέβεται τον εαυτό του, διατηρεί απλώς φιλικές σχέσεις. Σε καμία περίπτωση δε θα γίνει σκλάβος των χρημάτων και ακριβώς το ίδιο δε θα συμβεί και με τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Πολλές φορές στις σχέσεις του μοιάζει σαν να έχει φιλική συμμετοχή, ενώ το ψυχρό του προφίλ, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να πιστέψεις ότι είναι ερωτευμένος. Κάποιες φορές θέλει να διαχειρίζεται το χρήμα για να μπορέσει να ελέγξει μια σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Θέλει να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του ή το χρήμα για να νιώθει καλά συναισθηματικά και με λιγότερα άγχη. Λένε πως αν αγαπήσει πολύ το χρήμα μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν απίστευτο κομπιναδόρο έως κι απατεώνα. Το ίδιο και με τον έρωτα. Για να καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις του ανθρώπου που επιθυμεί, θα μεταχειριστεί αλήθειες και ψέματα ισόποσα με τέτοια μαεστρία και θα τον καταφέρει. Έχει δε, μεγάλη φαντασία στο πώς να βρει τρόπους για να εξασφαλίζει και τα δύο ταυτόχρονα.