Quantcast
Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να επιστρέψει με βάση το ζώδιο του! Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Χωρίσατε; Τι θα κάνεις για να επιστρέψει με βάση το ζώδιο του!

Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να επιστρέψει με βάση το ζώδιο του!

Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε, ένας χωρισμός μπορεί να είναι μια από τις πιο επώδυνες εμπειρίες ζωής, σ’ αυτό δεν διαφωνούμε. Μπορεί όμως και να είναι ένα στάδιο, δύσκολο μεν απαραίτητο δε, που περνάει μία σχέση για να γίνει ακόμα δυνατότερη. Αν αυτό θες και εσύ, διάβασε τον οδηγό που σου ετοίμασα για να χειριστείς την κατάσταση με βάση το ζώδιό του!

Αν χωρίσατε, δες πως θα τα ξαναβρείτε ανάλογα με το ζώδιό του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός και, ως εκ τούτου, εύκολα πετάει τη λέξη χωρισμός. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι την εννοεί! Θα αργήσει να καταλάβει ότι έκανε λάθος γιατί αφού του περάσουν τα νεύρα, θα πρέπει να του περάσει και το πείσμα! Τι κάνεις εσύ; Τον προσεγγίζεις ουδέτερα και περιμένεις μειδιάζοντας!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ταύρο λυπάμαι, αλλά εσύ θα πρέπει να ξεκουνηθείς! Πρόσεξε μην θεωρήσει τον χωρισμό οριστικό και την κατάσταση παγιωμένη! Αντίθετα, κινήσου όσο το πράγμα είναι φρέσκο και κάνε μια ειλικρινή συζήτηση! Ναι, εσύ θα πεις πρώτα συγγνώμη- αλλά αξίζει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος τον διαπραγματεύεται τον χωρισμό! Αν επικαλεστείς συναισθηματισμούς, μελοδράματα και άλλες ακρότητες, ξέχασε τον οριστικά όμως! Άρα τι σου μένει να κάνεις; Την πάπια! Όσο περισσότερο κρατήσεις τη σιγή του τόσο πιο πολύ σε σκέφτεται. Μην απορήσεις αν επιστρέψει με ύφος δεν-έγινε-και-τίποτα, ανταπόδωσε τα ίσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος τώρα που μιλάμε πρέπει να έχει ταμπουρωθεί στο καβούκι του και να κλαίει γοερά! Θέλω να τον πλησιάσεις απαλά να μην τρομάξει και να του μιλήσεις για όσα νιώθεις και όσα σας έφεραν κοντά! Ναι μεν τουμπάρεται εύκολα, αλλά αν νιώσει δεύτερη επιλογή θα στο φυλάει!

ΛΕΟΝΤΑΣ

Μην πολεμήσεις τον ψηλομύτη με περηφάνεια και εγωισμό, θα χάσεις! Όχι, σσσσς, δε θέλω να ακούσω γιατί έχεις δίκιο και σίγουρα δε θέλει να το ακούσει και εκείνος! Πες του και δείξε του ότι έχει για πάντα την καρδιά σου, νταχτίρντισέ τον ελαφρά και σε λίγο θα χτυπάει το κουδούνι σου!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένας καλοπερασάκιας με τρυφερή καρδιά και την δεύτερη ευκαιρία δε θα στην αρνηθεί. Εδώ χρειάζεται μια ευελιξία: αν σου κρατάει μούτρα ίσως να χρειάζεται να απομακρυνθείς γιατί το κλειδί γι αυτό το ζώδιο είναι να κρατηθεί η ισορροπία! Φέρσου δίκαια και θα του θυμίσεις γιατί σε έχει επιλέξει!

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να είναι ιντριγκαδόρος αλλά τα συναισθήματα του είναι βαθιά και αληθινά, μ’ άλλα λόγια ο χωρισμός τον σημαδεύει! Μην τον μειώσεις και μην τον κάνεις να ζηλέψει γιατί θα σε θεωρήσει τοξικό και θα σε διώξει από το νου του. Κράτα μια απόσταση χωρίς να εξαφανιστείς και περίμενε σήμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει έντονη δράση αλλά όταν χωρίζει σταματάει να καταλαβαίνει τη γλώσσα του συναισθηματισμού! Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Μίλα του με πράξεις και δείξε του τους καινούργιους ορίζοντες που σου άνοιξε αυτός ο χωρισμός! Ανορθόδοξος τρόπος αλλά αυτό περιμένει από σένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να απομακρυνθείς από τον Αιγόκερω δεν είναι λύση, γιατί έτσι θα του επιβεβαιώσεις τους ενδόμυχους φόβους του! Μείνε στη ζωή του και φέρσου φιλικά, μόλις του περάσουν τα νεύρα θα του λείψεις και θα σου μιλήσει. Απάντα του γλυκά και έχεις να λάβεις ερωτική απάντηση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όχι κλάματα και υστερίες! Δεν συνιστώνται γενικά, αλλά ειδικά ο Υδροχόος θα τρέξει απ’ την αντίθετη! Αλλαγή στρατηγικής λοιπόν: θύμισέ του με τη συμπεριφορά και τις πράξεις σου αυτό που ερωτεύτηκε σε εσένα! Μην παίξεις παιχνίδια: δε θα αργήσει να γυρίσει, αλλά αν πουλήσεις ύφος δεν αργεί να ξαναφύγει!

ΙΧΘΥΣ

Ο συναισθηματικός Ιχθύς είναι ο πλέον λογικός όταν χωρίζει! Είναι πρόθυμος για διάλογο, ειδικά αν ακούσει τη λέξη-κλειδί: πες του «συγγνώμη» και άσε την μεγάλη του καρδιά να αποφασίσει! Α, και πού είσαι; Αν πετάει κακιούλες, να ξέρεις ότι είναι άγαρμπα παράπονα! Καθησύχασέ τον και σας βλέπω πάλι αγκαλιά!