Quantcast
Ζώδια: Τι δεν αντέχουν οι άντρες στη συμπεριφορά μιας γυναίκας. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποιες συμπεριφορές δεν αντέχουν οι άντρες στη σχέση τους; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Τι δεν αντέχουν οι άντρες στη συμπεριφορά μιας γυναίκας.

Κάθε κορίτσι και κάθε αγόρι έχει σίγουρα τα χαρίσματά του, έχει όμως και ορισμένα στοιχεία του χαρακτήρα του και κατά συνέπεια της συμπεριφοράς του, που δεν είναι και πολύ καλά όταν προβάλλονται, ειδικά αν θέλει να μείνει δίπλα του ο άνθρωπος που το γοητεύει.

Τώρα αν το δούμε πιο ειδικά ως προς την ψυχολογία των φύλων οι άντρες στις πιο παραδοσιακές κοινωνίες αλλά και γενικότερα έχοντας πιο απλουστευμένο τρόπο σκέψης θεωρούν περιττό να ακολουθείς τακτικές υπονοούμενων ή πιο σύνθετων συμπεριφορών για να μπουν στο νόημα των όσων θες να καταλάβουν.

Τι δεν αντέχουν οι άντρες στη συμπεριφορά μιας γυναίκας;

Πες μου λοιπόν το ζώδιό σου για να σου πω τι ακριβώς θα ενοχλούσε έναν άντρα από τη συμπεριφορά σου και τι να αποφύγεις για να τον κρατήσεις κοντά σου.

Εάν είσαι:

ΚΡΙΟΣ

Κάπου χάνεις τη θηλυκότητά σου να ξέρεις, όταν το παίζεις μάγκας και όταν τον καπελώνεις για να πάρεις την αρχηγία στη σχέση. Οποιαδήποτε σχέση, φιλική επαγγελματική ακόμα και αισθηματική. Σου λείπει το σκέρτσο και μάλλον κάποιοι πιο λεπτεπίλεπτοι τρόποι, που σίγουρα στην εποχή μας μπορεί να θεωρηθούν ντεμοντέ αλλά ο άντρας να ξέρεις ότι εξακολουθεί να θέλει να νιώθει τη γυναίκα σα πλάσμα που πρέπει να προστατεύει. Τέλος η γλώσσα που χρησιμοποιείς και ο έντονος τρόπος που εκφράζεσαι καμιά φορά και όταν βωμολοχείς, θεωρείται σίγουρα σε κάποιες περιπτώσεις για έναν άντρα αντιερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υπέροχες καμπύλες σου, το όμορφο πρόσωπό σου και η γλυκιά σου φωνή, σίγουρα έχουν την ικανότητα να κάμψουν τις αντιστάσεις και του πιο δύσκολου ερωτικού στόχου. Όμως κάποιες φορές βγάζεις ορισμένες ανασφάλειες που λειτουργούν αρνητικά ως προς την εικόνα σου. Η ανάγκη σου να έχεις σταθερή ροή εισοδήματος, σε κάνει να δείχνεις τσιγγούνα και ωφελιμίστρια. Σε μια άλλη σου έκφραση, γίνεσαι μονότονα επαναλαμβανόμενη ενώ από τα αρνητικά σου στοιχεία, ανήκει η ξεροκεφαλιά που τις περισσότερες φορές δε σου την προσάπτουν άδικα. Αγαπάς τόσο τη σταθερότητα που μετατρέπεις τη σχέση σε ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ναι είσαι ένα χαριτωμένο πλάσμα που πραγματικά το γεγονός ότι δε μεγαλώνεις ποτέ σε κάνει να φαίνεσαι κάποιες φορές πολύ αθώο κι ανεπιτήδευτο. Άλλες όμως πάλι καθώς οι τρόποι που διαλέγεις να επικοινωνήσεις εμπεριέχουν λεκτικές εκφραστικές υπερβολές, σε κάνουν να ακούγεσαι υπερβολική και ανυπόστατη. Για να μη σου πω το πόσο ενοχλητικό είναι για τον κάθε άντρα η άποψη που έχεις κατά παντός επιστητού. Επειδή όλα τα θεωρείς παιχνίδι ακόμα και το φλερτ, ορισμένοι τύπου ανδρών μπορεί να σε κατηγορήσουν για γυναίκα εύκολη που προτιμά τις σχέσεις της μιας βραδιάς αλλά είναι οι πιο συντηρητικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι ένα μοντέλο γυναίκας άλλων εποχών. Αγαπάς το σπίτι και την οικογένεια και έχεις μεγαλώσει με πιο συντηρητικές αρχές. Κατά συνέπεια ακολουθείς παραδοσιακές αξίες που ίσως να έχουν πλέον ξεπεραστεί από τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, που δίνει το χρόνο της στις ανώτερες σπουδές, εργάζεται φτιάχνοντας μια καλύτερη καριέρα και μπορεί να σταδιοδρομεί στα ανώτατα κοινωνικά και πολιτικά κλιμάκια. Στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις, λειτουργείς συναισθηματικά και προσπαθείς για να πείσεις να κάνεις επίκληση στο συναίσθημα του άλλου. Αυτό λοιπόν βγάζει έναν ενοχλητικά χειριστικό χαρακτήρα.

ΛΕΩΝ

Είσαι ένα πρόσωπο λαμπερό που δε χάνει τη λάμψη του όσο κι αν μεγαλώσει. Ξέρεις να τραβάς τα βλέμματα και να κερδίζεις με την παρουσία σου τις εντυπώσεις. Διαθέτεις μια αυλή από ανθρώπους που σε κολακεύουν και συντηρείς την ομήγυρη αυτή, ακόμα κι αν στην ουσία κάποιοι σίγουρα δεν πιστεύουν λέξη απ' ότι σου λένε. Ξοδεύεις περισσότερα για να ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία σου από το να τα προσφέρεις σε όποιον τα έχει ανάγκη. Οι άντρες σε σένα βλέπουν ένα σκερτσόζικο κακομαθημένο πλάσμα που έχει τη δύναμη να μην υπολογίζει τίποτα παραπάνω και κανέναν ασφαλώς, από τη δική του άποψη κι επιθυμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι μάλλον ένα παρεξηγημένο άτομο γιατί έτσι όπως είσαι χωμένο στη δουλειά και στην αφοσίωση του καθήκοντος δεν μπορεί να μαντέψει εύκολα κανείς την ερωτική σου πλευρά. Σίγουρα είναι σπουδαία η αξιοπρέπεια που βγάζει το φέρσιμό σου, το λεπτό σου χιούμορ και ο τρόπος που έχεις, όταν χειρίζεσαι τα πράγματα, όμως το αν είσαι ανοιχτή στην προοπτική να πειραματιστείς ερωτικά, αυτό σίγουρα δεν το δείχνεις. Ενοχλητική για έναν άντρα είναι η κριτική που μπορεί να ασκείς επί παντός επιστητού. Ενώ είσαι ικανή να διαλύσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα εάν αύριο δουλεύεις και πρέπει να ξυπνήσεις πρωί.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι ένα από τα πιο γοητευτικά πλάσματα του ζωδιακού, με μία ερωτεύσιμη μελαγχολία που βγάζει ασυναίσθητα το βλέμμα σου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Είσαι ένα πλάσμα που όταν το γνωρίσει κανείς, είναι αυτό που λέμε της διπλανής πόρτας. Κατά βάθος όμως, όσο κι αν δε το δείχνεις, εσύ ορίζεις την εξέλιξη της σχέσης σου κι εσύ αποφασίζεις γι αυτή, αφήνοντας σπάνια το ουσιαστικό περιθώριο στον άντρα σου, να κινηθεί επάνω σε κοινές σας υποχρεώσεις, όπως θα ορίσουν οι δικές του πρωτοβουλίες. Χρησιμοποιείς τη σαγήνη σου για να περάσεις με άλλους τρόπους το δικό σου και δίνεις ερωτικές υποσχέσεις κι αλλού.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσένα ή θα σε λατρεύουν ή θα σε φοβούνται οι άντρες, γιατί δεν μπορούν να ερμηνεύσουν την πολύπλοκη σκέψη και ιδιοσυγκρασία σου. Σίγουρα είσαι ένα άλυτο μυστήριο αν κι εκεί οφείλεις και τη γοητεία σου. Είσαι πλάσμα που μαγνητίζεις και σπάνια δεν κατακτάς τον ερωτικό σου στόχο. Όμως ταυτόχρονα υπάρχει σε σένα ένα μεγάλο μείον. Είσαι ισοπεδωτικά απόλυτη και δεν αλλάζεις γνώμη ή άποψη, ακόμα και αν διαψευστείς. Λειτουργείς με το συναίσθημα και με αυτό γίνεσαι χειριστική, ενώ διαθέτεις σε μεγάλο βαθμό ανασφάλειες που σου βγαίνουν κάποιες φορές με έντονες εκφράσεις ζήλιας, πάθους κι έντασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανόν να ανήκεις στους πιο αλέγκρο τύπους του ζωδιακού. Διαθέτεις έναν αξιοθαύμαστο δυναμισμό, ένα πανέξυπνο πνεύμα και χιούμορ τέτοιο που μπορείς επικοινωνιακά να κατακτάς τους πάντες. Όμως δεν αντέχεις στη ζωή σου να ζεις με συμβάσεις και με το να ανήκεις σε μια σχέση επίσημη ή ανεπίσημη, είναι από την φύση της κι αυτή μια σύμβαση. Διότι θα χρειαστεί να κάνεις τις υποχωρήσεις σου, να πεις όχι κάποιες φορές στα δικά σου θέλω και επιθυμίες, ή να περιορίσεις τα ωραία σου για να μη στεναχωρηθεί το έτερόν σου ήμισυ. Το ότι βάζεις πρώτα τον εαυτό σου σε όλα, αυτό είναι κάτι που πραγματικά ενοχλεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κανένας άντρας δε θα αμφισβητούσε την αξιοπρέπεια που εκπέμπεις και το σεβασμό που έχεις δικαίως κερδίσει των ανθρώπων, σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Η δική σου ομορφιά αποπνέεται από την άψογη εικόνα σου και από τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα σου. Την παρουσία σου την κεντάς στη λεπτομέρεια και με το δικό σου αξεπέραστο τρόπο, μπορείς και θέτεις απ' την αρχή, όρια σε κάθε άνθρωπο που τυχαίνει να έχεις απέναντί σου. Αυτό όμως θα μπορούσε να είναι και αντιερωτικό. Η συμπεριφορά σου ερμηνεύεται περισσότερο απόλυτη και δωρική από όσο θα έπρεπε θηλυκή, σκέρτσα και σαγηνευτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως και να σε έχει φτιάξει η φύση, μπορείς και διαθέτεις ένα πνεύμα αξεπέραστο που ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις όπου και αν παρευρεθείς. Οι περισσότεροι σε σένα συναντούν κάτι από τον εαυτό τους αλλά ταυτόχρονα, στοιχείο που σαγηνεύει είναι κι ένα προφίλ απόμακρο ή ψυχρό ίσως που βγάζεις, για να μην είσαι όμοια με κανέναν. Απαιτείς περίεργα το σεβασμό λες και σου τον οφείλουν και κατά βάθος αποζητάς να έχεις μια αυλή, που ποτέ δε θα της δώσεις κανένα δικαίωμα πάνω σου. Την ελευθερία και την ανεξαρτησία την τιμάς αλλά μόνο για τον εαυτό σου. Αντίθετα στον άντρας σου φαίνεσαι κι είσαι πιο χειριστική.

ΙΧΘΥΣ

Ανήκεις στα πιο ευαίσθητα πλάσματα του ζωδιακού γιατί ξέρεις να δίνεις και να δίνεσαι. Η αστάθεια όμως της ψυχολογίας σου και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα, δίνουν την εντύπωση ότι ζεις σε παράλληλο σύμπαν. Σίγουρα στο σεξάκι είσαι ένα θηλυκό με απύθμενη φαντασία, που μπορείς να κερδίζεις με συγκριτική ευκολία οποιαδήποτε αντίπαλο στα σημεία. Δεν είναι όμως μόνο αυτό στη ζωή. Κάποιες φορές δύσκολα ο άντρας σου θα μπορέσει να σε συνεννοηθεί, ενώ πολύ συχνά η αντίληψή σου πάνω σε κοινά καθήκοντα και υποχρεώσεις, μοιάζει να είναι εκτός πραγματικότητας, ζήτημα σοβαρό.

problepsi-me-1-euro