Quantcast
Οι προβλέψεις του φθινοπώρου για όλα τα ζώδια. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι προβλέψεις του πρώτου διμήνου του φθινοπώρου για τα ζώδια; Από την Μελίνα Φώφη.

Οι προβλέψεις του φθινοπώρου για όλα τα ζώδια.

Τι είναι ο Σεπτέμβριος για σένα; Η επιστροφή στην πεζή πραγματικότητα;  Οι λογαριασμού που τρέχουν; Το αντίο της καλοκαιρινής ανεμελιάς ή έστω εκείνων των περισσότερων στιγμών χαλαρότητας;  Πάρτο αλλιώς και δες το σα μια ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή όλα σου τα όνειρα, εκείνα ξέρεις που τα έχεις στην αναμονή και που πάντα έψαχνες την κατάλληλη στιγμή. Ιδού λοιπόν ήρθε η στιγμή, να μη σκέφτεσαι εμπόδια αλλά τον τρόπο που θα τα ξεπεράσεις.

Οι προβλέψεις του φθινοπώρου για τα 12 ζώδια. Δες ποιος τομέας της ζωής σου κυρίως θα σε απασχολήσει και τι να προσέξεις για έχεις επιτυχίες.

ΚΡΙΟΣ

Από τις 11 Αυγούστου με την Αφροδίτης να βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, αυτό των ερώτων σου, της χαράς και της δημιουργίας, η δημιουργική διάθεση δε θα σου λείπει, ενώ τα όνειρα τα σχέδια και οι προσδοκίες, θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Απλά θα χρειαστεί να τα ιεραρχήσεις. Ο Δίας θα συνεχίσει να ευεργετεί τις προσπάθειές σου μέχρι και τα τέλη του Οκτώβρη, οπότε γι αυτό φρόντισε να έχεις βάλει ήδη τα πλάνα σου. Να θυμάσαι λοιπόν, ότι  οι δημιουργικές σου ιδέες θα βρουν υποστηρικτές και θα έχουν μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσουν να δρομολογούνται.

Προς το τελευταίο 10ημερο του Σεπτέμβρη, θα έρθεις σε επαφή με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μαζί τους μια καινούργια ελπιδοφόρα προσπάθεια, ενώ παράλληλα, το ίδιο διάστημα θα διευρυνθούν περισσότερο οι επαγγελματικοί και κοινωνικοί σου κύκλοι. Η ένταξη σου σε μια ομάδα ή ένα πρόγραμμα κοινωφελούς σκοπού, θα σου δώσεις τη δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου.

Ο Οκτώβρης σε βρίσκει περισσότερο αισιόδοξο κι αρκετά ρομαντικό. Η ψυχής σου θα είναι γεμάτη προσδοκίες και τα πρώτα μηνύματα των προσπαθειών σου, θα είναι θετικά. Κάπου εκεί αν είσαι μόνος ή νιώθεις μόνος, ο φτερωτός θεός δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθεί μέσα από ένα πρόσωπο καθόλου αδιάφορο. Εκεί μάλιστα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για συντροφικότητα κι ο σκοπός σου να μην είναι απλά άλλη μια κατάκτηση στη συλλογή σου αλλά η προσπάθεια δημιουργίας μιας πιο ουσιαστικής σχέσης.  

Το δίμηνο τελειώνει με σένα να ξέρεις πολύ καλά πλέον τι θέλεις, σε χρήματα κι αισθήματα, ενώ μια καινούργια ιδέα, πρόταση ή από κάπου προτροπή, θα γίνει η αιτία που θα σε γεμίσει ενθουσιασμό για έναν νέο όνειρο επαγγελματικό ή αισθηματικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια χρήματα αν τα διεκδικήσεις ή σου τα χρωστούν, ειδικά προς τα τέλη Αυγούστου φτάνουν στα χέρια σου. Δες το σαν ευκαιρία να κάνεις ορισμένες υπενθυμίσεις σε ανθρώπους που άλλα σου έταζαν κι άλλα έχεις δει μέχρι στιγμής. Από κει και πέρα καλό θα ήταν να μη σε πιάσουν οι σπατάλες διότι προβλέπεται να μείνεις όπως λέμε, ρέστος και ταπί, σε έναν Σεπτέμβριο που έρχεται γεμάτος έκτακτες απαιτήσεις.

Παρ’ όλα αυτά, καινούργιες δημιουργικές ιδέες αλλά και μια έμπνευση που μάλλον θα σου χαριστεί από το φτερωτό θεό, θα σε κάνουν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου να ψάξεις να βρεις την άκρη, τους σπόνσορες και τους υποστηρικτές να τη δρομολογήσεις. Να θυμάσαι όμως ότι εκεί γύρω απ' τις 10-11 του Σεπτέμβρη θα αναδομεί ο Ερμής, οπότε κάποιες καθυστερήσεις σε απαντήσεις θα τις ΄έχεις. Οι μετοχές σου στον επαγγελματικό και τον αισθηματικό στίβο προς τα τέλη του Σεπτέμβρη θα ανέβουν επικίνδυνα. Νέες προτάσεις ή προκλήσεις σε προκαλούν να ακολουθήσεις το καινοτόμο το νέο το ανανεωτικό αλλά και ανατρεπτικό. Έχε όμως  το νου σου αφού ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

Ο Οκτώβριος δηλώνει πως θα κάνεις επαφές με κύκλους ανθρώπων που στο παρελθόν δεν έτυχε να σχετιστείς κι εκεί θα προκύψουν νέες κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 23 του Οκτώβρη και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα σου γνέφει από απέναντι, λέγοντας σου να κοιτάξεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες σου. Κάπου εκεί και λίγο πριν την έκλειψη του Νοεμβρίου στο ζώδιό σου, καλό θα ήταν να απαλλαχθείς από πρόσωπα συνθήκες και καταστάσεις που άδικα συντηρείς και που δε σε ωφελούν.  Μετά το 2ο 10ήμερο του μήνα, καλό θα ήταν σε ότι συμβαίνει γύρω σου να δείξεις δέουσα υπομονή αλλά κι επιμονή. Παρακάτω άλλωστε οι εκλείψεις σε αφορούν οπότε μια προσοχή παραπάνω δε βλάπτει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήδη από τις 20 Αυγούστου ο φλογερός Άρης θα διελαύνει το ζώδιο σου, χαρίζοντας σου μια απίστευτη δημιουργική ενέργεια αλλά και λίγο παραπάνω νεύρο, που αν το εφαρμόσεις εκεί που πρέπει θα ξεμπερδεύεις με υποχρεώσεις που χρόνισαν. Πάθος κι ενθουσιασμός όχι μονάχα δε θα σε εγκαταλείψουν αλλά θα σε οδηγήσουν κιόλας στο να ανακαλύψεις καινούργιες προοπτικές εκεί που άλλοτε δεν πίστευες πως υπάρχουν ή μπορεί να σε βάλλουν στη διαδικασία να ψαχτείς πάνω σε κάτι αρκετά φιλόδοξο, που πιθανόν να ήταν κάποτε κι ένα απωθημένο σου. Άνθρωποι βρίσκονται στο κατάλληλο πόστο την κατάλληλη στιγμή να σου ανοίξουν πόρτες, Να τους αναζητήσεις στους κύκλους σου.

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη και με τον Ερμή να διελαύνει απ' το φιλικό δια σένα ζώδιο του Ζυγού, τα φλερτ οι αισθηματικές διεκδικήσεις και οι πολιορκίες στον τομέα αυτό θα εναλλάσσονται επιτυχώς. Η Νέα Σελήνη του μήνα να ξέρεις ότι φέρνει καινούργια γοητευτικά πρόσωπα στο διάβα σου με την πρόθεση να σε ξεμυαλίσουν για τα καλά. Άλλωστε είναι η εποχή να ξανά σκεφτείς κάτι που  είχες αφήσει να περιμένει στην αναμονή και σιγά-σιγά ίσως το δρομολογήσεις. Ευνοούνται σίγουρα οι στοχευμένες επαφές που έχουν να κάνουν με τα καλά και συμφέροντα, ενώ θα ενεργοποιηθεί μια παλιά πρόταση, που θα έχει σίγουρα και οικονομικές προεκτάσεις.

Τον Οκτώβριο φρόντισε να κινηθείς πιο μεθοδικά ώστε να μη σκορπίζεσαι οργανώνοντας καλύτερα τη σκέψη και το χρόνο σου. Σηκώνεις τα μανίκια ψηλά, αφού θα έχεις άπειρα πράγματα να συνδυάσεις σε επίπεδο καθημερινότητας, που κάπου καλό θα ήταν να προσέχεις μη σου ξεφύγει κάτι. Οι ρυθμοί που θα χρειαστεί να εργαστείς θα είναι εντατικοί, οπότε έχε το νου σου κάπου να βρίσκεις περισσότερο χρόνο για να ξεκουράζεσαι, μιας και η πολύ δουλειά ως γνωστόν τρώει τον αφέντη. Περισσότερη προσοχή σε νευράκια και ξεσπάσματα, προς το τέλος του μήνα που γενικότερα όλα θα είναι λίγο περίεργα. Εκεί μπορεί για παράδειγμα να πεις λόγια σε πρόσωπα αγαπημένα, λόγια που φέρνει η πίεση και η ένταση της καθημερινότητας, που θα δυσκολευτείς να τα μαζέψεις λίγο αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το καλοκαίρι σε αποχαιρετά με θετική σκέψη και πολλά όνειρα αφού ήδη από τα τέλη του Αυγούστου ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά, φέρνουν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, που με την έκβασή τους, θα σου χαρίσουν μια παραπάνω ικανοποίηση. Το ίδιο διάστημα ενεργοποιείται εκ νέου μία πρόταση επαγγελματική που σου είχε γίνει αρκετούς μήνες πριν, μα καλό θα ήταν πριν να απαντήσει θετικά ή όχι, να το έχεις σκεφτεί ενδελεχώς, αφού μπορεί να εμπεριέχει επιπλέον δεσμεύσεις για σένα.

Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας, έρχεται και σου φέρνει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σκεφτείς να αλλάξεις σπίτι προχωρώντας σε μια μετακόμιση ή να διαμορφώσεις το χώρο που κατοικείς, κάνοντας τον πιο λειτουργικό για σένα και τα μέλη της οικογενείας σου. Πάντως επειδή οι καιροί γενικώς θα είναι περίεργοι, η καλύτερη εποχή για τέτοιες αλλαγές είναι οι αρχές του επόμενου μήνα του Οκτώβρη.

Προς το παρόν άφησε την εφαρμογή των σημαντικών σου αποφάσεων, για λίγο αργότερα που θα είναι και ορθόδρομος ο Ερμής. Είσαι μάλιστα από τους λίγους εκείνους που ο Σεπτέμβριος γενικά δε θα τους ζορίσει, αφού θα έχεις προνοήσει γι αυτό ή θα βρίσκεσαι ήδη στην εργασιακή ροή και δε θα χρειάζεσαι κάποιο διάστημα προσαρμογής.

Ο Οκτώβρης σου πάει γάντι, σου βγαίνει σίγουρα το πιο δημιουργικό σου αλλά και ότι προσπαθείς για τη ζωή σου. Δεν αποκλείεται αν βρίσκεσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση να αποφασίσεις με το συντροφάκι σου να το πάτε μπροστά, να συγκατοικήσετε σε μια άλλη περίπτωση, να προχωρήσετε επισημοποιώντας τη σχέση σας ή να ανανεώσετε τους όρκους σας εάν είστε ήδη δεσμευμένοι. Θα βρίσκεστε δε και σε μία πολύ γόνιμη περίοδο στην περίπτωση που επιθυμείτε την απόκτηση απογόνου. Άλλωστε η επερχόμενη έκλειψη μιλά για μια μεγάλη και σπουδαία αλλαγή στην προσωπική και αισθηματική σου ζωή, ακόμη και για σένα που τυχαίνει να μη βρίσκεστε αυτό το διάστημα σε μια μόνιμη σχέση.

ΛΕΩΝ

Λίγο πριν να σε αποχαιρετήσει ο Αύγουστος θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και κάπου εκεί να γεννηθεί μία ιδέα, που δε θα ήταν άσχημο πριν την απαρνηθείς ή να τη θεωρήσεις ουτοπική, να τη σκεφτείς λιγάκι παραπάνω. Άλλωστε εκείνες τις ημέρες θα ευνοηθούν πάσης φύσεως καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα σε βάλουν στη διαδικασία να διαπραγματευτείς καλύτερα τον εαυτό σου, τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου, τις δεξιότητες που διαθέτεις και που κάποιοι θα κάνουν το παν για να κλείσουν μια συνεργασία μαζί σου.

Σίγουρα μιας και αρχίζει η σεζόν θα χρειαστεί να σκεφτείς όλα όσα δεν απέδωσαν το προηγούμενο διάστημα για να ανακαλύψεις τι έφταιξε. Το Σεπτέμβριο άλλωστε ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής θα σου δώσει το περιθώριο να σκεφτείς καλά πριν να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να σχετίζονται με ζητήματα καριέρας, ώστε να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη ή να μη συνεργαστείς με τους λάθος ανθρώπους.

Ο Οκτώβρης αρχικά θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κλείσεις μια σπουδαία για τα οικονομικά σου συμφωνία, ενώ φαίνεται πως ύστερα από μια επαγγελματική ανακατάταξη ή αλλαγή στο χώρο που εργάζεσαι, θα σου προταθεί η αναβάθμιση του πόστου σου ή θα ανέλθεις ιεραρχικά, εάν είχες βάλει αυτό το στόχο. Ανάπτυξη στην επιχείρησή σου είναι πολύ πιθανόν να δεις, με την εισαγωγή μιας καινοτομίας κι εσύ που μπορεί να έχεις μια δική σου δουλειά ή να ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Κάποιες προεόρτιες αναταράξεις φέρνει η επερχόμενη έκλειψη των αρχών του Νοεμβρίου και θα αφορούν θέματα που σχετίζονται με οικονομικά κεφάλαια που μοιράζεσαι με τους άλλους, γι αυτό και πριν να φτάσουμε ως εκεί πρόσεξε στο τι υπογράφεις και με ποιους όρους δεσμεύεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο πριν να τελειώσει ο Αύγουστος θα έχεις ήδη τραβήξει γραμμή και θα έχεις αφήσει πίσω κομμάτια από το παρελθόν που μέχρι σήμερα μπορεί και να σε στοίχειωναν συναισθηματικά. Αλλάζεις σελίδα να ξέρεις κι ανοίγεις τώρα καινούργια και λαμπρά κεφάλαια στην προσωπική και αισθηματική σου ζωή. Το καλοκαίρι σε χαιρετά με χαμόγελο αισιοδοξίας, ενώ ο Σεπτέμβριος σε υποδέχεται με τα καλύτερά του.

Ο μήνας των γενεθλίων σου έχει να σου υποσχεθεί ότι καλύτερο έχεις να περιμένεις και αφορά τόσο τα χρήματα όσο και τα αισθήματα. Ναι, προχωρούν συμφωνίες αλλά και πολλές υποσχέσεις που σου δόθηκαν τώρα θα πραγματοποιηθούν. Μη βάλεις καν τα «θέλω» και τις επιθυμίες σου στην έκπτωση, αντίθετα πρόσεξε τον τρόπο που θα τα διαπραγματευτείς και να θυμάσαι πως θα βγεις ακόμα περισσότερο κερδισμένος. Μπορεί να μην το προσέξεις αλλά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου όλο σχεδόν το μήνα, θα ομορφύνεις ακόμα περισσότερο και δεν αποκλείεται κάπου εκεί, διερχόμενος πειρασμός να φροντίσει να σε ξεμυαλίσει, άσχετα με το αν είσαι αδέσμευτος ή βρίσκεσαι ήδη σε μια άλλη σχέση.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει στο παρόν σου πρόσωπα αγαπητά, που μπορεί να υπήρξατε μαζί σε ένα φεγγάρι της ζωής σου. Όχι απαραίτητα αισθηματικά αν και αυτό δεν αποκλείεται αλλά συναδελφικά ή να σπουδάζατε κάποτε μαζί και πάει λέγοντας. Ίσως μάλιστα ένα τέτοιο πρόσωπο, να έρχεται τώρα στη ζωή σου για να μείνει και να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο σ αυτή και που θα αφορά την προσωπική σου εξέλιξη.

Πρόσωπα του παρόντος και σχέσεις επανεξετάζονται. Κάποιοι μάλλον βγαίνουν απ' τη ζωή σου και κάποιοι άλλοι άνθρωποι έρχονται για να την εμπλουτίσουν με την παρουσία τους. Η μόνη παραφωνία σε αυτό το δίμηνο, είναι η δυσκολία που θα υπάρξει κάποιες φορές με το να καταφέρεις να συνεννοηθείς με ανθρώπους δικούς σου ή συνεργάτες σου. Εκεί, φρόντισε αν πιεστείς να αποχωρήσεις διακριτικά, παρά να δημιουργήσεις από αντίδραση ένταση.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Λίγο πριν να τελειώσει ο Αύγουστος μάλλον θα σου αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση, σε ότι έχει να κάνει με πρόσωπα φιλικά που δεν άξιζαν πιθανόν την εμπιστοσύνη σου. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες όπως λένε και ας σου γίνει μάθημα το ποιους εμπιστεύεσαι, ποιους άδικα υποστηρίζεις, πόσο να δίνεσαι και πόσο να δίνεις από τα κομμάτια του εαυτού και της ψυχής σου. Βέβαια προς τις τελευταίες των ημερών του καλοκαιριού, η παρουσία σου θα έχει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα ενώ θα κερδίζεις τις εντυπώσεις. Έτσι  μπορεί να δεχτείς κάτι αναπάντεχα καλό, από μια απρόσμενη φιλόδοξη πρόταση, έως και μια υποστήριξη από άτομο που έχει τον τρόπο να σου ανοίγει πόρτες.

Κατά το πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη όπου θα εξακολουθεί να είναι φαινομενικά ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιό σου, ετοιμάσου για εκπλήξεις. Παλιές αγάπες θα σε επισκεφθούν ή θα κάνουν ένα έκτακτο γκεστ, να σου θυμίσουν παλιές καλές στιγμές γεμάτες νοσταλγία. Το διάστημα αυτό θα ήταν καλό να κάνεις ένα φρεσκάρισμα στο μυαλό σου, σε όλα όσα είχες σχεδιάσει, ονειρευτεί ή επιθυμήσεις, τώρα που ξεκινά η νέα σεζόν.

 Έτσι, θα μπορέσεις να τα οργανώσεις καλύτερα, να τα βάλεις στη σειρά και κατά προτεραιότητα,  να βρεις ανθρώπους να σε υποστηρίξουν αλλά και οικονομικές πηγές που θα σου δώσουν όσο να ναι έναν αέρα να μπορείς να κινηθείς. 26 του μήνα και η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου. Βάλε στο φουλ τις μηχανές και κατάκτησε τους στόχους σου.

Ο Οκτώβρης ούτως ή άλλως μήνας των γενεθλίων σου σε χρίζει πρωταγωνιστή και είναι σίγουρο πως θα βρίσκεσαι στο κέντρο ενδιαφερόντων θεμάτων κι εξελίξεων.  Είναι η εποχή να διαπραγματευτείς και να προχωρήσεις σε καλύτερες οικονομικές συμφωνίες αλλά να μην αρκεστείς στα «μπράβο» και στο φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Λόγια τέλος, πράξεις μόνο και έργα. Για να μη μιλήσουμε για την εντυπωσιακή παρουσία σου που όπου και αν παρευρεθείς απλά θα μαγεύεις.  Εκμεταλλεύσου αν χρειαστεί και τα φυσικά σου προσόντα για να πείσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με προτάσεις γεμάτες επαγγελματικές ευκαιρίες σε αποχαιρετά ο Αύγουστο, σε ένα τομέα που πιθανόν να έψαχνες καιρό να βρεις μια άκρη. Πάλι όμως δε θα είσαι και τόσο ζεστός να αποφασίσεις το τι θα κάνεις, αφού θα απαιτηθούν από μέρους σου και οι ανάλογες δεσμεύσεις. Το σίγουρο είναι, πως δεν χρειάζεται με το ζόρι να κάνεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα, σε έναν τομέα που ίσως και να είναι πρωτόγνωρος για σένα, εάν δε σε ικανοποιούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που θα σου προταθούν.

Με κάποιες τέτοιες σκέψεις καλωσορίζεις το Σεπτέμβρη. Είναι άλλωστε ένας μήνας που κατά το πρώτο του μισό, θα σχεδιάσεις τον τρόπο που θα κινηθείς για να κυνηγήσεις, στόχους όνειρα και φιλοδοξίες. Ασφαλώς κάποια πράγματα θα τα κρατήσεις για τον εαυτό σου, όμως εάν κάπου σε μπλοκάρουν ή σε κάνουν να άγχεσαι, συζήτησέ τα με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, βγάλτα από μέσα σου και από κοινού ίσως τότε να βρείτε μια λύση. Μην επιμένεις να δίνεις χρόνο σε θέματα που δεν προχωρούν ή δε διορθώνονται και διαχειρίσου το χρόνο των πλάνων σου, έτσι που να μη σπαταλιέται σε άσκοπες αναμονές ή προσμονές αλλαγών που δεν έρχονται ποτέ. 

Ανεβάζεις ρυθμούς προς το τέλος του μήνα κι υποδέχεσαι με πιο δυναμική διάθεση τον Οκτώβρη. Φίλοι και οικογένεια γίνονται τα στηρίγματα για να προωθήσεις τα «θέλω» και τις επιδιώξεις σου. Μέσα σου θα πατάς ακόμα καλύτερα συναισθηματικά ενώ η Αφροδίτη που σε λίγο θα μπει στο ζώδιό σου, δηλώνει ότι μια καινούργια άνθιση των οικονομικών σου θα σε βοηθήσουν να καλύψεις υποχρεώσεις που για διάφορους λόγους βρίσκονταν σε εκκρεμότητα και θα σε αποσυμφορίσουν  από άγχη που κουβαλούσες. Την επερχόμενη έκλειψη μη τη φοβηθείς αφού μιλά για καινούργια και σπουδαία ξεκινήματα, που θα σε εισάγουν σε μια νέα πιο δυναμική εποχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα τέλη του Αυγούστου σε βρίσκουν να ανεβάζεις ρυθμούς, όχι μόνο για να καλύψεις καθήκοντα και υποχρεώσεις αλλά και για να προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό, αφού επαγγελματικά, είσαι στη φάση να προχωρήσεις μπροστά και να απαιτήσεις να σου δοθούν με τη δουλειά σου, όλα εκείνα που πραγματικά αξίζει να λαβαίνεις, σου υποσχέθηκαν ή σου οφείλουν.

Ο Σεπτέμβριος κι ειδικότερα οι αρχές του, θα έχουν για σένα προτάσεις οικονομικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος και δεν αποκλείεται να σου προταθεί να αναλάβεις την ευθύνη  κάποιου  τομέα, που τυχαίνει να ήθελες πάντα να εργαστείς αλλά μέχρι σήμερα δε σου είχε δοθεί η ευκαιρία. Εάν ήδη βρίσκεσαι στη διαδικασία ευρέσεως εργασίας, σε ένα τόσο κοινωνικό μήνα, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο στο κατάλληλο πόστο, όχι μονάχα να προωθήσει το αίτημά σου αλλά και να μεσολαβήσει να τακτοποιηθείς επαγγελματικά. Τα τέλη του μήνα μιλούν για λαμπρά ξεκινήματα και συμφωνίες που θα σε καλύψουν ικανοποιητικά.

Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθείς σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Βέβαια τότε θα υπάρχει ακόμα περισσότερο τρέξιμο, χρονοδιαγράμματα που θα πρέπει να καλύψεις και έντονο το ενδεχόμενο μιας πιθανής ανάληψης καινούργιων ευθυνών. Αυτό όμως θα αποτελέσει και ένα βήμα που θα λειτουργήσει σα βατήρας για σένα, στο να ανέλθεις σε πολλά επίπεδα, όπως επαγγελματικά φιλικά κοινωνικά και πάει λέγοντας. Το κοινωνικό σου άνοιγμα σε καινούργιους κύκλους, θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ισχυρά, ενώ δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθείς μαζί τους στα πλαίσια ενός κοινού σκοπού ή έργου κοινής ωφέλειας με το αζημίωτο φυσικά. 

Τα δεδομένα της καθημερινότητάς σου αλλάζουν και το πως θα διαχειριστείς το χρόνο σου από δω και στο εξής για να τα προλάβεις θα παίξει ρόλο καθοριστικό για τη συνέχεια όπου τα καλύτερα για σένα έρχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά κεφάτοι και ανανεωμένοι θα είστε αγαπητοί Αιγόκερου στα τέλη του Αυγούστου κι έτσι η πολύ δουλειά που σας , θα σας είναι απλά μια διεκπεραίωση, αφού καινούργιοι στόχοι και φιλόδοξα σχέδια, θα σας βάλουν στη διαδικασία να αλλάξετε τα πλάνα σας. Κάπου εκεί δεν αποκλείεται να συμβαίνει παράλληλα και κάτι πολύ γλυκό στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, οπότε αυτός ίσως να είναι ο λόγος, που μια παραπάνω δημιουργική έμπνευση θα την νιώθετε.

Ο Σεπτέμβριος σας θέλει να εστιάζετε κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, αφού δεν αποκλείεται αλλαγές να έχετε όχι απαραίτητα αρνητικές αλλά που θα χρειαστεί όμως να σηκώσετε για τα καλά τα μανίκια. Οι φιλοδοξίες σας μεγαλώνουν και γιατί όχι μάλιστα, αφού καταφέρνετε να ξεχωρίσετε με τη δουλειά και τα προσόντα σας.

Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του Ερμή, ενδεχομένως να σας φέρει μια παλαιότερη επαγγελματική πρόταση με την ευκαιρία να επανεξετάσετε τους όρους της, να επανατοποθετηθείτε σε αυτούς και να έχετε το χρόνο με το μέρος σας, ώστε να περάσετε στο τέλος το δικό σας. 

Μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο να εξετάζει ορισμένες επαγγελματικές προτάσεις, που τις σκεφτόσασταν καιρό. Μία από αυτές δεν αποκλείεται να έχει να κάνει με τα πλαίσια μιας φιλικής συνεργασίας, μια δουλειά ήδη στρωμένη να σας περιμένει να την αναλάβετε. Κάπου εκεί, πιθανόν να χρειαστεί να αποχωρήσετε από έναν χώρο που σχετίζεστε χρόνια, έχετε ήδη δοκιμαστεί αλλά πλέον δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα παραπάνω. Αλλαγή επαγγελματικού περιβάλλοντος; Διόλου απίθανο. Προς το τέλος του Οκτώβρη ο φτερωτός θεός σας κλείνει το μάτι και σας προκαλεί με κάτι πολύ δυνατό που θα είναι και αληθινό!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άρης και Αφροδίτη ερωτοτροπούν κατά ένα τρόπο με το ωροσκόπιό σας το τελευταίο 10ημερό του Αυγούστου, ενώ θα νιώθετε όσο καμία άλλη φορά την ανάγκη να σταματήσετε τα αισθηματικά πειράματα και να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας σχέσης πιο ουσιαστικής, πιο συντροφικής. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται τις τελευταίες τρεις ημέρες του μήνα να κάνετε μια πολύ γλυκιά γνωριμία ή να έρθετε κοντά με ένα πλάσμα που σας κάνει να νιώθετε περισσότερη οικειότητα. Αμοιβαίες εξομολογήσεις και αγγίγματα ψυχής, θα σας ανεβάσουν στα ουράνια.

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει πιο ανανεωμένους κι έτοιμους να ανεβάσετε πνευματικό στάδιο, αφού ένα καινούργιο γνωστικό αντικείμενο σας καλεί να το ανακαλύψετε ή να σκεφτείτε να το κατακτήσετε. Πιο φιλοσοφημένοι και με αρκετές αναζητήσεις θα έρθετε σε επαφή με αξιόλογα άτομα που θα σχετίζονται με τον τομέα των αναζητήσεών σας, τα οποία θα σας φέρουν σε επαφή με πληροφορίες πολύ σημαντικές ή θα σας εισάγουν σε κύκλους ανθρώπων κοινής φιλοσοφικής θεώρησης.

Την ίδια εποχή δεν αποκλείεται και να ταξιδέψετε μα λόγω φαινομενικά ανάδρομου Ερμή, καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε αρκετά προσεκτικά.  Παράλληλα ενδεχομένως να ανασαλέψουν θέματα με αδέρφια και λοιπούς συγγενείς κι αν συμβεί κάτι τέτοιο αφήστε τα πείσματα και τις διαφορές και δείξτε εσείς πρώτοι καλή πρόθεση ώστε να λυθούν οι τυχόν διαφορές παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις.

Στις αρχές του Οκτώβρη ίσως να επισκεφτείτε τα πάτρια εδάφη, μέρη που έχετε να βρεθείτε καιρό ή χώρους που έρχονται και σας υπενθυμίζουν όμορφες αναμνήσεις. Από τα μέσα του μήνα και μετά, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα σας τραβήξουν την προσοχή, αλλά και άνθρωποι που θα έχουν κάθε προθυμία να σας υποστηρίξουν σε οτιδήποτε επιχειρήσετε. Οι φίλοι δε θα λείψουν από το πλευρό σας, ενώ ένα φλερτ μπορεί να σας αναστατώσει ευχάριστα. Φροντίστε όμως να μην προέρχεται, από τον επαγγελματικό ή φιλικό σας χώρο, μιας και ο έρως με το βήχα απλά δεν κρύβονται και άρα μπορεί να εκτεθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου το μυαλό σου ήδη τα ταξιδεύει στα επόμενα πλάνα της επαγγελματικής σου εξέλιξης, της προσωπικής ζωής και ευτυχίας. Τα προγράμματα σε επίπεδο καθημερινότητας, μάλλον θα παρουσιάζουν εκείνο το διάστημα μια αστάθεια κι έτσι για να βγουν και να καλυφθούν, δεν αποκλείεται να σου φορτώσουν καθήκοντα και υποχρεώσεις που σε αρκετές των περιπτώσεων παίζει και να μη σου αναλογούν.

Ο Σεπτέμβριος σε βρίσκει ήδη στη ροή της δουλειάς και της καθημερινής ρουτίνας, ενώ θα αναζητήσεις ανθρώπους να μπορείς να συνεργαστείς καλύτερα μαζί σου, επειδή μπορεί να ταιριάζουν περισσότερο οι χημείες σας ή που θα μπορείς να βασιστείς στη δουλειά ή την υπευθυνότητά τους.

Περί τα μέσα του Σεπτεμβρίου και ύστερα από ένα τυχαίο γεγονός που θα εμπεριέχει και το στοιχείο της έντασης, κάποιες σχέσεις σου ίσως να αρχίσουν να σε προβληματίζουν κι ο λόγος αυτός πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς ότι έκλεισαν μάλλον τον κύκλο τους και άρα κάπου εδώ λήγουν. Γενικά το διάστημα εκείνο, ορισμένες αντιλήψεις σου θα αρχίσεις εκ των πραγμάτων να της αναθεωρείς.

Τον Οκτώβριο θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή πολιτισμού, ενώ δεν αποκλείεται εκείνη την εποχή να έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Σημαντική στιγμή του μήνα είναι προς το τέλος όπου ο ευεργέτης πλανήτης Δία θα επανέλθει στο ζώδιό σου για ένα σύντομο πέρασμα, που σημαίνει ότι θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να επεκτείνεις τα σχέδια, τα όνειρα και τις επιθυμίες σου και ορισμένα από αυτά θα εκπληρωθούν.

 Άλλο ένα δημιουργικά αβανταδόρικο διάστημα της ζωής σου ξεκινά που σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή τα πλάνα σου, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου σε επιμέρους κομμάτια της καθημερινότητας, λιγότερο σημαντικά. Οι πνευματικοί και οι γνωστικοί σου ορίζοντες μπορούν να επεκταθούν και μια καινούργια γνώση να ενισχύσει τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου. Μια τόσο γόνιμη περίοδος σημαίνει ότι αν επιθυμείς και τη δημιουργία ενός απογόνου είναι ένα διάστημα εξαιρετικό.