Quantcast
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία στις 23 Μαΐου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία στις 23 Μαΐου 2022;

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία στις 23 Μαΐου 2022.

Ανέκαθεν η τύχη βοηθούσε τους τολμηρούς, τους πρόσχαρους και τους έξυπνους ανθρώπους, και αυτές ακριβώς τις θετικές συνθήκες μας φέρνει αγαπητοί φίλοι το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, με τον Δία από τον Κριό, γιατί μας προσφέρονται απλόχερα από το Σύμπαν, προκειμένου να επιτύχουμε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς μας στόχους, αλλά και να ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα που μαστίζουν την προσωπική και συναισθηματική μας ζωή, είτε βρισκόμαστε σε μόνιμη σχέση, είτε υπάρχει η ελπίδα και το φως για νέες, υπέροχες γνωριμίες.

Πώς επηρεάζεται το κάθε ένα από τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Κάντε τις επαγγελματικές συμφωνίες ή τις συνεργασίες που επιδιώκετε εδώ και καιρό, και τα ταξίδια που λαχταρά η καρδιά σας, προκειμένου να αποκομίσετε τα κέρδη που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας με τον καλύτερο τρόπο. Σκεφτείτε πως γύρω σας υπάρχουν άτομα που εκτιμούν την αξιοσύνη και τα ταλέντα σας και είναι πρόθυμα να στηρίξουν τις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιβεβαιώνεται η αξία σας και ο δυναμισμός σας, μέσα από πράξεις και αποφάσεις που ίσως δεν είχατε την πρέπουσα αυτοπεποίθηση νωρίτερα, για να γίνουν σημαντικά και σοβαρά βήματα τόσο στη δουλειά σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η χαρά και η εσωτερική ικανοποίηση έρχονται και στα ερωτικά σας, δεδομένου ότι ο άνθρωπος που σας συντροφεύει, συγκλίνει με τις απόψεις και τις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λειτουργήσετε με ομαδικό πνεύμα για να καρπωθείτε την ευχαρίστηση και την ευημερία που προσδοκάτε, δεδομένου ότι νέες, εποικοδομητικές γνωριμίες στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο, είναι σε ετοιμότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις θετικές σας απόψεις και τα πιστεύω σας. Η ερωτική σας ζωή ομορφαίνει, αν την στολίσετε με ρομαντική και τρυφερή διάθεση για το άλλο σας μισό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, επηρεάζει περισσότερο το επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της καθημερινότητάς σας, αρκεί βέβαια να επενδύσετε στην αξία σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα, να έχετε αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, και παράλληλα να υπάρξει ευλυγισία και ευγλωττία στην επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα σημαίνοντα πρόσωπα της δουλειάς σας.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η στιγμή για να επενδύσετε στην αποφασιστικότητά σας, για να φέρετε εις πέρας πάσης φύσεως νομικές υποθέσεις ή εκκρεμότητες από το παρελθόν που χρήζουν τακτοποίηση. Η εύνοια της τύχης είναι στο πλευρό σας, για αυτό μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χαθούν τόσο σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, όσο και στην προσωπική σας ζωή που αναζωογονείται με τρυφερότητα και πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμα κι αν σας ενδιαφέρει να κάνετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή συμφωνίες για καλύτερες οικονομικές αποδοχές και πρόοδο, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι η ευμενέστερη όψη για να τα καταφέρετε. Όσο για την συναισθηματική σας ζωή, ομορφαίνει με την ειλικρινή αγάπη του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, κι αν είστε μόνοι, καινούριες ερωτικές εμπειρίες εντυπωσιάζουν την καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, υπάρχει χαρά, ευτυχία, ευχαρίστηση και εύνοια της τύχης, αφ’ ενός μεν γιατί τώρα μπορείτε να καρπωθείτε τα οφέλη  μιας νέας, εποικοδομητικής συμφωνίας, είτε μιας επαγγελματικής συνεργασίας, αφ’ ετέρου τα συναισθηματικά σας αρχίζουν να χαμογελούν απεριόριστα, είτε βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, είτε επιθυμείτε διακαώς να κεντρίσετε το ενδιαφέρον μιας υπέροχης γνωριμίας.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καρτερικότητα και η υπομονή σας έπιασε τόπο, γιατί με την συγκεκριμένη όψη μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά όλες οι επαγγελματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες, αλλά και τα συναισθηματικά σας όνειρα. Τα πάντα γύρω σας αλλάζουν μορφή, βελτιώνονται οι συνθήκες της καθημερινότητας, η ψυχολογικά σας διάθεση ανθίζει, οι προσδοκίες σας πραγματοποιούνται με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Δία, σας προσφέρει το πολυτιμότερο δώρο που περιμένετε εδώ και καιρό, κι αυτό δεν είναι άλλο από το πάθος και τον έρωτα είτε για κάποιο συγκεκριμένο άτομο, είτε για ένα εκπληκτικό εγχείρημα που φέρει την υπογραφή σας, είτε για οποιαδήποτε φιλοδοξία σας, που τώρα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά και να σας φέρει άπλετη χαρά και αληθινή ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εποικοδομητικές και χρήσιμες αλλαγές στην ψυχολογική σας κατάσταση έρχονται με την συγκεκριμένη όψη, υπάρχει διάθεση να μεταμορφώσετε τους οικείους χώρους που αγαπάτε είτε αυτοί αφορούν στο σπίτι, είτε στη δουλειά σας, παράλληλα όμως φτιάχνουν και οι διαπροσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο, πράγμα που σας δίνει απεριόριστη χαρά και ευχαρίστηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευοίωνες εξελίξεις προμηνύονται με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, τόσο στα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Μια πρόταση για συνεργασία τώρα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, ενώ ο έρωτας ξεδιπλώνει τις πτυχές του στην καρδιά σας, είτε βρίσκεστε σε μόνιμη δέσμευση, είτε αναζητάτε μια καινούρια γνωριμία. Όλα μπορούν να αλλάξουν μορφή γύρω σας, αρκεί να έχετε ακλόνητη πίστη στα ταλέντα σας.

ΙΧΘΥΣ

Διευρύνονται οι επαγγελματικοί σας ορίζοντες με την συγκεκριμένη όψη, καινούριες προτάσεις για συμφωνίες ή συνεργασίες ανατέλλουν, ηθική και υλική ικανοποίηση για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει, φέρνουν ζωντάνια, χαρά και ευχαρίστηση στην καθημερινότητά σας, ενώ η ερωτική σας καθημερινότητα φωτίζεται με ιδανικές, τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπο που συντροφεύει τις ελπίδες και τα όνειρά σας.

problepsi-me-1-euro