Quantcast
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ανοίγματα για αγορές, πωλήσεις και υλικά αποκτήματα!

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου 2023.

Στις 19 Μαΐου 2023, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ανοίγματα για αγορές, πωλήσεις και υλικά αποκτήματα. Σε θέματα οικονομικής φύσης οι επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη αρκεί οι ενέργειες να είναι οργανωμένες. Οι βλέψεις θα πρέπει να είναι συνετές και να πατούν σε σταθερό έδαφος, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για βελτίωση και οικονομική άνοδο. Αναγκαίο θα είναι να οργανωθούν τα πλάνα, οι συντονισμένες προσπάθειες θα βοηθήσουν στην άμεση διεκπεραίωση.

Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αποφάσεις δεσμευτικές, οι μακροχρόνιοι δεσμοί θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε επισημοποίηση. Αρκετά συναισθηματικές θα είναι οι εκδηλώσεις τα ζευγάρια θα έχουν τη διάθεση να συζητήσουν, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκαθαρίσματα και επανασύνδεση. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα πρέπει να είναι άμεσες και όχι διστακτικές.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Νέα Σελήνη στον Ταύρο;

ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να δώσετε ώθηση στις οικονομικές σας υποθέσεις, δεν υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε και μία καινούργια πηγή εσόδων. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, ακολουθήστε το πρόγραμμά σας, χειριστείτε τα τρέχοντα με δυναμισμό και αμεσότητα. Ορθολογισμός θα σας χαρακτηρίζει, οι βλέψεις σας θα είναι συνετές και προσγειωμένες, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά και να πετύχετε στους στόχους σας. Ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις οι συμφωνίες και οι οικονομικές υποσχέσεις, στις δύσκολες περιπτώσεις συνδυάστε λογική με ένστικτο θα καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Μην αφήσετε τα αισθηματικά σας σε δεύτερη μοίρα, δώστε έμφαση στις υποθέσεις που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε μεθοδικά και να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με την οικονομική σας εξέλιξη, όσο και με την προσωπική σας ζωή. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, θα καταφέρετε να βρείτε υποστηρικτές και χορηγούς, συντονίστε τις προσπάθειές σας το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι πρακτικότητα ορθολογισμός και διαίσθηση, δυναμικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε συντονισμένα σε πρακτικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα για μία νέα αρχή, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς. Όσοι διατηρείτε σχέση δεν αποκλείεται να μιλήσετε για δέσμευση ή συγκατοίκηση. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε την κοινωνικότητα σας, αποφύγετε την εσωστρέφεια και την έντονη καχυποψία. Δεν αποκλείεται να έρθουν στη μνήμη σας παρελθοντικά ζητήματα που σας έχουν απογοητεύσει, απαραίτητο θα είναι να σκεφτείτε αισιόδοξα, αφήστε πίσω σας τις παλιές αποτυχίες. Συντονίστε τις σκέψεις σας, οργανώστε τα πλάνα σας, σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργια συνεργασία ή συμφωνία, όσοι αντιμετωπίζετε οικονομική στενότητα πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για λύσεις, θα καταφέρετε να βγείτε από την εσωτερική πίεση. Περάστε σε πρακτικό επίπεδο, καλλιεργήστε την υπομονή σας, όσο πιο συντονισμένα κινηθείτε τόσο πιο άμεσο και καθοριστικό θα είναι το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε αντικειμενικά, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα είναι ορθολογικός, ουσιαστικά θα αναζητήσετε σταθερό έδαφος και θα το βρείτε. Σε θέματα οικονομικής φύσης οργανώστε τις ενέργειές σας, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, θα είστε σε θέση να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον σας. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, όσοι αναζητάτε εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε κάτι αξιόλογο που θα αναλογεί στα προσόντα και στις ικανότητές σας. Στον αισθηματικό τομέα ασφάλεια και συντροφικότητα θα αναζητήσετε, μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κατοχύρωση και αποκατάσταση. 

ΛΕΩΝ

Θα έχετε τη δυνατότητα να αποδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε οργανωμένα και αποφασιστικά. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα καταφέρετε να διαπρέψετε, ανεβαίνετε σε κύρος, θα κερδίσετε την εκτίμηση που αναζητάτε. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να προβάλετε τα θετικά χαρακτηριστικά σας, έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, ενδεχομένως με τη γενναιοδωρία σας να θελήσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ορθολογισμός αντικειμενική σκέψη και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επιδιώξεις όχι μόνο οικονομικής φύσης αλλά και αισθηματικής. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, θα σας δοθεί η ευκαιρία καινούργιας αρχής. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στην πνευματικότητα σας καθώς και στο μορφωτικό σας επίπεδο, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ασχοληθείτε με τις σπουδές σας και γενικότερα με τις γνώσεις σας. Αντικειμενικός και αρκετά φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα είστε σε θέση να αφήσετε στην άκρη καταστάσεις που σας στεναχωρούν και σας αγχώνουν. Δυναμικότητα και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, προχωρήστε στις επιδιώξεις σας, περάστε σε πρακτικό επίπεδο, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για εφαρμογή και υλοποίηση. Συντονίστε τις οικονομικές σας ενέργειες, βάλτε τάξη στο πορτοφόλι σας, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, καλό θα είναι να σκεφτείτε προνοητικά και επενδυτικά. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέα αρχή τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής. 

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου έρχονται θετικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο που ενδεχομένως να βιώνετε. Όσοι αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα θα μπορέσετε να βρείτε την κατάλληλη λύση, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία νέα ώθηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες συνεργασίες, δώστε θετικές απαντήσεις κυρίως εσείς που ψάχνετε νέα εργασία ή αναζητάτε καινούργιους οικονομικούς πόρους. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει ουσιαστικό άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να κάνετε μία νέα αρχή.  Στον αισθηματικό τομέα αφήστε πίσω σας τις παλιές αρνητικές σχέσεις, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για καινούργια γνωριμία. Διασκεδάστε, προσεγγίστε, δώστε έμφαση στο φλερτ, ανοιχτείτε στο καινούριο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας επαγγελματικές οικονομικές και προσωπικές, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για οικονομικές συμφωνίες και επιδιώξεις, συντονίστε τις ενέργειές σας, καλό θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στους στόχους σας. Αρκετά έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ορθολογικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στην εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω, προσεγγίστε και φλερτάρετε θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Για τα τσακωμένα ζευγάρια ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση και συμφιλίωση, κάντε το βήμα να ανοιχτείτε συναισθηματικά η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεθοδική και αναλυτική θα είναι η σκέψη σας, ορθολογισμός και αντικειμενικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σε συνδυασμό με την πρακτική σας σκέψη θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα βήματα σας και να περάσετε σε εφαρμογή. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε, δεν αποκλείεται να βρείτε και μία καινούρια πηγή εσόδων, χρήματα έρχονται στα χέρια σας. Σκεφτείτε επενδυτικά, αποφύγετε τις περιττές αγορές, εστιάστε στην κατοχύρωση και στην εξασφάλιση. Στον εργασιακό τομέα η συναδελφική αλληλεγγύη θα έχει θετικό αποτέλεσμα, βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική και συγκαταβατική πλευρά της προσωπικότητας σας. Ανάγκη σας θα είναι να γίνει ένα είδος συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη το μυαλό και τα αισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για ξεκούραση χαλάρωση και συναισθηματική ανανέωση. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα βελτίωσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλίωση και επανασύνδεση. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε με οικειότητα και άνεση θα έχετε τη δυνατότητα να γοητεύσετε και να κερδίσετε τις συμπάθειες. Όσοι αναζητάτε μία νέα αρχή θα καταφέρετε να διαγράψετε το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσετε για το θέμα της επισημοποίησης ή της συγκατοίκησης, ουσιαστικές και σοβαρές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε με το ταίρι σας. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσγειωμένες θα είναι οι βλέψεις σας στόχος θα είναι η σταθεροποίηση. Σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις κινηθείτε μεθοδικά το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στρωμένο στα πρόσωπα και στις σχέσεις που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας, ανάγκη σας θα είναι να νιώσετε συναισθηματική ισορροπία. Σε θέματα οικονομικής φύσης στόχος σας θα είναι η εξασφάλιση, περιορισμένη θα είναι η διάθεσή σας για ρίσκα, πολύ καλά θα κάνετε και θα εστιάσετε στη σταθεροποίηση. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργια αρχή, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Όσοι διατηρείτε δεσμό κάντε το βήμα να μιλήσετε ανοιχτά για τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας θα βρείτε από το ταίρι σας την απαιτούμενη κατανόηση. Οι τσακωμένοι θα έχει τη δυνατότητα να συμφιλιωθείτε και να προχωρήσετε μπροστά, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για άμεσα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. 

ΙΧΘΥΣ

Ανάγκη σας θα είναι να βελτιώσετε τις συνθήκες και τις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσεγγίσετε με χαλαρότητα, ανοιχτείτε και αποφύγετε την εσωστρέφεια. Στον αισθηματικό σας τομέα όσοι διατηρείτε σχέση θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, φανερώστε τα αισθήματά σας θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ικανοποιήσει. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή, δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για αξιόλογες γνωριμίες. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, αποφύγετε τα ρίσκα, εστιάστε στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα σας δοθεί η δυνατότητα να ανανεωθείτε, βγάλτε από τη μνήμη σας παλιές αρνητικές ιστορίες, επικεντρωθείτε στο μέλλον και στις νέες ευκαιρίες.

ekptwsh-mono-gia-simera