Quantcast
Η Σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου 2020. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο, από την Μελίνα Φώφη.

Η Σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου 2020.

Στις 17 Δεκεμβρίου, ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και δυο μέρες μετά, ακολουθεί και ο Δίας την ίδια πορεία. Η κορυφαία αστρολογική όψη της χρονιάς, η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου, ημέρα ορόσημο, αφού συμπίπτει με το χειμερινό ηλιοστάσιο. Οι δυο γιγάντιοι πλανήτες και δάσκαλοι του ζωδιακού, θα έρθουν τόσο κοντά που θα μοιάζουν σαν ένα διπλό υπέρλαμπρο άστρο.

Το γεγονός αυτό θα σημάνει την αλλαγή σελίδας στην ανθρώπινη ιστορία και εξέλιξη. Κάπου εδώ δηλώνεται το τέλος μιας εποχή και η μετάβασή μας σε μια νέα, όπου αλλάζει η κοινωνική συνείδηση μαζί με όλα όσα θεωρούσαμε μέχρι σήμερα δεδομένα.

Το βήμα θα πάρουν νέες πρωτοποριακές ιδέες και όχι οι παλιές και παρωχημένες. Το ανθρώπινο πνεύμα θα εξυψωθεί, θα αμφισβητήσει θα αναμετρηθεί και θα επικρατήσει. Οι επιστήμες της πληροφορίας, των επικοινωνιών και της τεχνολογίας, θα παίξουν καθοριστικό κοινωνικοοικονομικό ρόλο. Παραδοσιακές αρχές θα κλονιστούν και θα αμφισβητηθούν. Ο ανθρώπινος νους θα θελήσει τώρα να ταξιδέψει να ανακαλύψει αλλά και να μετοικίσει σε άλλους πλανήτες.

Θα αναδειχθεί η αξία της ομαδικότητας, της κοινότητας, της συλλογικότητας, που τα όριά της θα είναι παγκόσμια. Ενώ μέσα στα πιθανά σενάρια είναι η επικράτηση του πλαστικού χρήματος και των κρυπτονομισμάτων, της τεχνητής νοημοσύνης, η ρομποτική σε πλείστες εφαρμογές της παν επιστημονικής θεώρησης.

Το μέλλον είναι εδώ στο κατώφλι της πόρτας μας και μας δείχνει να κοιτάξουμε προς το μέλλον. Ας πάρουμε μια γεύση λοιπόν, για το πως θα μας επηρεάσει η σύνοδος αυτή σε γενικές γραμμές, ανάλογα με το ζωδιακό μας χαρακτήρα.

Πως η Σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Την αξία των στενών διαπροσωπικών σας σχέσεων θα κρίνετε αρχικά, όπου τώρα κάποιοι άνθρωποι θα διαγραφούν από τη ζωή σας και τους κύκλους σας, με δική σας απόφαση, ενώ κάποιοι άλλοι, που ανήκουν στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε στα πλαίσια της κοινωνικής σας δικτύωσης, έρχονται για να μείνουν και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη.

Θα μπείτε και θα δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες και δυναμικά σύνολα ανθρώπων, που ακολουθούν νέες ιδέες, περισσότερο ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Θα προβληθεί η παρουσία σας εκεί και θα αναδειχθεί η προσωπικότητά σας. Ενώ, δεν αποκλείεται να είστε εσείς που θα ηγηθείτε σε μια ομαδική προσπάθεια και να έχετε την αποδοχή την εκτίμηση και την υποστήριξη των μελών της.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε πάρει ήδη μία πρόγευση, για τις σημαντικές αλλαγές που πρέπει να κάνετε, τόσο στον τρόπο που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζατε τα θέματα στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, όσο και στην πολιτική που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε, προκειμένου να προωθήσετε τα επόμενα σχέδια και φιλοδοξίες σας. Είναι λάθος να παραμένετε αμετακίνητοι στις απόψεις σας. Είναι σωστό να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες.

Εμφανείς θα είναι οι αλλαγές που θα κάνετε, τόσο στην εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω, όσο και στον τρόπο που θα ανταποκριθείτε στις αλλαγές, τις ευκαιρίες και προκλήσεις που θα σας παρουσιαστούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να αλλάξετε επαγγελματική πορεία, ακολουθώντας κάτι που πηγάζει από τα ταλέντα τις γνώσεις και τις δεξιότητες που διαθέτετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με λιγότερες συμβάσεις, κοινωνικές ή όποιες άλλες και περισσότερη ελευθερία, μπαίνετε στο κατώφλι της νέα εποχής που μόλις ξεκινά. Θα αναζητήστε το καινούργιο, είτε αυτό σχετίζεται με μια καινούργια γνώση ή δεξιότητα, είτε την ασχολία εκείνη, που σας εξάπτει το πνεύμα που δίνει η δημιουργική σας έμπνευση. Με επικοινωνιακή δεινότητα, θα δικτυωθείτε περισσότερο και θα γνωρίσετε ομάδες ανθρώπων, που θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

Θα σχετιστείτε με ανθρώπους, που είναι από στάση ανοιχτοί σε κάθε νέα πρόκληση. Η τεχνολογική εποχή που ανατέλλει, η εποχή της πληροφορίας σας ταιριάζει γάντι. Τώρα θα γνωρίσετε άτομα από διαφορετικές κουλτούρες. Θα μοιραστείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Θα συνεργαστείτε μαζί τους για ένα κοινό σκοπό. Θα πάψει για σας ο κόσμος να έχει σύνορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ενδοσκόπηση ξεκινά η εποχή αυτή για εσάς, αφού θα χρειαστεί να αποβάλλετε ανασφάλειες και φοβίες. Να γίνετε περισσότερο τολμηροί και να κρατήσετε από το παρελθόν, μόνο τις εμπειρίες που σας χάρισε, ώστε να είστε σήμερα πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να κατακτήσετε τα όνειρά σας.

Καλλιεργήστε το φυσικό σας χάρισμα να συμπαραστέκεστε και να υποστηρίζετε τους συνανθρώπους σας, μέσα από το λειτούργημα του ψυχοθεραπευτή, αποκτώντας αν χρειαστεί τις ανάλογες γνώσεις.

Σίγουρα θα σας δοθούν οι οικονομικές δυνατότητες και η υποστήριξη από το περιβάλλον σας, να επενδύσετε στο μέλλον σας, να εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα εφόδια ενώ παράλληλα, θα σας δοθεί και ο χρόνο για να καλλιεργήσετε και να αναδείξετε το γνωστικό σας εύρος.

ΛΕΩΝ

Εκεί που θα εστιάσετε την εποχή αυτή, θα είναι ο τομέας των μόνιμων συνεργασιών σας και του γάμου σας. Ότι δηλαδή, θέλετε να έχει διάρκεια στο χρόνο. Από εδώ και στο εξής να γνωρίζετε, ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν τέτοιου είδους σχέσεις, εάν είναι προβληματικές. Ίσως μάλιστα κάποιες από αυτές, να χρειαστεί να τις διακόψετε, διότι εμποδίζουν την προσωπική σας εξέλιξη.

Τα χαρακτηριστικά που χτίζουν αυτό που λέμε “σχέσεις ζωής”, για να αποκτήσουν γερές βάσεις, θα πρέπει να διέπονται, από σεβασμό, από αμοιβαία κατανόηση κι αγάπη, από μέριμνα κι ενδιαφέρον. Σχέσεις που δεν παραμένουν στατικές και προσβλέπουν στην προοπτική της ανάπτυξης και της εξέλιξης. Μόνο μέσα από τέτοιες σχέσεις θα αναδείξετε τα προσόντα τα ταλέντα και την δημιουργική σας έφεση με ότι ακολουθήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καταρχάς για να κοιτάξετε αισιόδοξα το μέλλον, θα χρειαστεί να κοιτάξετε και να φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας, να ενισχύσετε την υγεία σας, να σταματήσετε βλαβερές συνήθειες και να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που θα βελτιώνει τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως θα πρέπει να ξεφύγετε από επαγγέλματα που εκτελούνται μηχανικά και επαναλαμβανόμενα, που δεν ενισχύουν το πνεύμα και να στραφείτε σε κάτι πιο εναλλακτικό ή τεχνολογικό, διευρύνοντας το πεδίο των γνώσεών σας περισσότερο. Ασχοληθείτε με εκείνα που πραγματικά σας αρέσουν και σας δίνουν έμπνευση, εκτονώνουν τη δημιουργική σας διάθεση και σας ανοίγουν καινούργια πεδία, γνωστικών και πνευματικών αναζητήσεων.

ΖΥΓΟΣ

Οι πολύ σπουδαίες σχέσεις τις ζωής, θα είναι τα στηρίγματά σας στην καινούργια εποχή που ανατέλλει. Έτσι λοιπόν θα αναθεωρήσετε τη στάση που κρατούσατε μέχρι σήμερα, απέναντι στο σύντροφό σας, στα παιδιά σας στα μέλη της οικογενείας σας. Στα αγαπημένα πρόσωπα και στους φίλους εκείνους, που είναι πάντα δίπλα σας και σας υποστηρίζουν. Η σκέψη σας θα γίνει περισσότερο θετική, δημιουργική και αισιόδοξη, εάν μάθετε να λέτε ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται, εκείνα που μπορεί να σας ενοχλούν ή να σας μπλοκάρουν.

Θα συνειδητοποιήσετε το πόσο σημαντικός, είναι ο χρόνος που περνάτε με τους δικούς σας ανθρώπους, ειδικά αν ο χρόνος αυτός, βασίζεται στην ειλικρίνεια και είναι ουσιαστικός. Ρίξτε γέφυρες εάν κάποιο σημαντικό για τη ζωή σας πρόσωπο, έχει απομακρυνθεί. Μπορείτε να έρθετε και πάλι κοντά.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλες οι σταθερές αξίες της ζωής σας αλλά και τα στηρίγματα που είχατε μέχρι σήμερα, αλλάζουν. Με εξωστρέφεια και αποφασιστικότητα θα πρέπει να ακολουθήσετε από εδώ και στο εξής τα όνειρα τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Πίσω λοιπόν να κάνετε, μόνο για να πάρετε φόρα και να κατακτήσετε καινούργια πεδία, να τα βάλετε με προκλήσεις και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται.

Χωρίς δεύτερες σκέψεις, μην επιμείνετε να συντηρείτε σχέσεις που έκαναν τον κύκλο τους, όσο και αν σας προκάλεσαν, συναισθηματικές εξαρτήσεις. Ο μόνος που μπορεί να σας εμποδίσει, είναι ο ίδιος σας ο εαυτός και τα κολλήματα που τρώει. Με αρκετές αναθεωρήσεις και αναδιπλώσεις στην πολιτική σας, ακολουθήστε στρατηγικά τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκείνο που θα σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας, θα βελτιώσει τις προοπτικές εξέλιξης της οικονομικής κοινωνικής και επαγγελματικής σας ζωής, είναι το να αλλάξετε οπτική αντίληψη και αντιμετώπιση στους παραπάνω τομείς. Λέμε ναι, σε οποιαδήποτε γνώση σχετίζεται με την τεχνολογία, αφού μελλοντικά, θα είναι σπουδαίο εφόδιο, ή, εργαλείο στα χέρια σας. Λέμε ναι, στις πρωτοποριακές ιδέες, ακόμα και αν φαντάζουν προς το παρόν ανέφικτες. Παραμείνετε ανοιχτοί σε κάθε πρόκληση που σχετίζεται με την καινούργια εποχή που ανατέλλει.

Ιδιαιτέρως χρήσιμες θα είναι οι επαφές σας με ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Η εργασία σας τώρα, θα βασιστεί στο διαδίκτυο, στη διακίνηση ιδεών, εμπορικών εφαρμογών, σε συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρίες, ξεπερνώντας κάθε όριο που γνωρίζατε, πολύ πιο μακριά από τα σύνορα που είχατε μέχρι σήμερα δραστηριοποιηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα τελευταία τρία χρόνια, επαναπροσδιορίσατε την αξία της παρουσίας κάποιων σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας. Τραβήξατε γραμμή και αποφασίσατε, με ποιους θα συνεχίσετε να συμπορεύεστε σε επίπεδο καθημερινότητας αλλά και ποιους θα διαγράψετε από αυτή, αφού σχέσεις που έπαψαν να λειτουργούν, στάθηκαν μόνο εμπόδιο στην προσωπική σας εξέλιξη.

Τώρα θα επαναπροσδιορίσετε κάθε αξία στη ζωή σας. Θα αναθεωρήσετε πιθανόν κάποιες από αυτές, που θεωρούσατε σταθερές. Θα αναδείξετε κάποιες άλλες που στο παρελθόν υποτιμήσατε.

Παράλληλα, θα καλλιεργήσετε το πνευματικό και γνωστικό σας πεδίο, ενώ το κυνήγι των υλικών φιλοδοξιών σας δίνει τη θέση του σε πιο σημαντικά και ουσιαστικά ζητήματα, όπως στην ανακάλυψη του ανώτερου εαυτού σας. Δεν είναι μια απλή μετάβαση. Χρειάζεται να κάνετε πολύ δουλειά με τον εαυτό σας, μα να θυμάστε ότι η μεγαλύτερη αξία κρύβεται, πίσω από απλά αγνά και ανιδιοτελή πράγματα, που δεν αγοράζονται με χρήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε εκείνοι που θα ανοίξετε το δρόμο στους υπόλοιπους, σε ένα κόσμο που αμφισβητεί τις αξίες του και αλλάζει. Είστε εσείς, που θα τραβήξετε μπροστά και θα αναδείξετε έναν κόσμο εναλλακτικό, όπου η ανθρώπινη ζωή θα έχει μεγαλύτερη αξία, από οτιδήποτε υλικό απόκτημα, από το χρήμα και τις φιλοδοξίες που προσδίδουν μονάχα προσωπικό κύρος και δύναμη.

Θα αναδείξετε την αξίας της φιλίας, της ομαδικότητας της συλλογικότητας, που δεν γνωρίζουν σύνορα. Ούτε καν αυτά του πλανήτη μας, αφού στη δική σας εποχή, θα στραφούμε στον ουρανό και με σύμμαχό μας την τεχνολογία και την επιστήμη, θα αναζητήσουμε καινούργιους κόσμους και ύπαρξη ζωής. Να είστε λοιπόν έτοιμοι στις αλλαγές που έρχονται και αποφύγετε να υπηρετείτε ιδέες και απόψεις που πλέον δε σας χρειάζονται.

ΙΧΘΥΣ

Στην καινούργια εποχή που έρχεται, είναι απαραίτητο να αναδείξετε τα σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, όπως είναι ο ανθρωποκεντρισμός και τα φιλάνθρωπα συναισθήματά σας. Να σταθείτε δίπλα στους ανθρώπους που σας χρειάζονται, άλλοτε σαν ψυχοθεραπευτές κι άλλοτε με τη διακριτική υποστήριξή σας. Αποφύγετε το κυνήγι του χρήματος και της δόξας, που θα σας οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια που σβήνουν την πραγματική αξία σας.

Ασχοληθείτε με την αναζήτηση της αλήθεια σας, μέσα από πνευματικές διεξόδους. Καλλιεργήστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Εμπνεύστε με τις ευαισθησίες σας κι άλλους ανθρώπους. Γίνετε παράδειγμα προς μίμηση ενός κόσμου όπου όλοι είναι ίσοι και όλοι δικαιούνται μία θέση κάτω απ τον ήλιο.

ekptwsh-mono-gia-simera