Quantcast
Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Αύγουστο 2022; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Αύγουστο 2022; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Αύγουστο 2022;

Με έντονη την παρουσία του πλανήτη της Αφροδίτης σε όψεις και του Άρη με τον Ποσειδώνα αντίστοιχα να δίνουν κι αυτοί το παρόν, πολλές επανασυνδέσεις θα υπάρξουν κάτω απ' τον έναστρο Αυγουστιάτικο ουρανό.

Σε ποια ζώδια έρχονται νέες αγάπες και ποια έχουν επιστροφές τον Αύγουστο;

1.  Ερωτικές επανασυνδέσεις για Κριό, Ταύρο και Διδύμους

Με έντονη την παρουσία του πλανήτη της Αφροδίτης σε όψεις και του Άρη με τον Ποσειδώνα αντίστοιχα να δίνουν κι αυτοί το παρόν, καινούργιες αγάπες θα γεννηθούν κάτω απ' τον έναστρο Αυγουστιάτικο ουρανό. Κάποιες μπορεί να μοιάζουν με πυροτέχνημα και να κρατούν για μια βραδιά αλλά θα υπάρξουν και άλλες, ιδίως προς το τέλος του μήνα, που θα έχουν με το μέρος τους και χρόνο και διάρκεια.

Ανάμεσα σε αυτές, σχέσεις αναθερμαίνονται και συναντήσεις καρμικές κάνουν φιλίες να μετατρέπονται σε μεγάλους έρωτες, ενώ δεν αποκλείεται να ζωντανέψουν εκ νέου αγάπες περασμένες μεν, ξεχασμένες σίγουρα όχι.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι οι δικές σου πιθανότητες για μια επανασύνδεση ανάλογα με το ζωδιακό σου χαρακτήρα αλλά και τον ωροσκόπο σου τον Αύγουστο του 2022.

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Κριός

Έτσι λοιπόν αν είσαι Κριός και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας άλλος Κριός θα κάνετε πρώτα κάποιες αναθεωρήσεις ως προς την ιδέα που έχει ο ένας για τον άλλο κι ύστερα θα συζητήσετε τις προοπτικές σας.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, μπορεί να μην του αρέσουν οι εκπλήξεις αλλά με σένα θα νιώθει ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην αισθηματική ζωή.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο ναι μετά από τις 15 Αυγούστου, ένα μηνυματάκι γεμάτο χιούμορ, αναθερμαίνει καταστάσεις.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός Καρκίνου μην επιμείνεις για μια απάντηση και η καλύτερη περίοδος να τα βρείτε είναι μέχρι το πρώτο μισό του μήνα.

Αν θέλεις να ακούσεις το ναι από έναν Λέοντα, κανάκεψε τον λίγο εκεί γύρω στις 10 του μήνα να γίνεις εσύ ο άνθρωπός του.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, χαλαρό θα τον βρεις μέχρι τα μέσα του Αυγούστου μετά σοβαρεύει.

Ο Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε κοντά στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο. Εξάλλου θα τον έχει πιάσει το ρομαντικό του.

Με το Σκορπιό προσπάθησε να μη σου βγει στις κουβέντες σας το ανταγωνιστικό προφίλ και όταν τα πείτε και δείξε του πιο συγκαταβατικό σου πρόσωπο.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, θα είναι γενικά πολύ χαλαρός σε μήνα αγαπημένο του, όπου περίφημο είναι το διάστημα να τα πείτε από της 10 του μήνα και μετά.

Ενώ με τον Αιγόκερω αν ζητήσεις άλλη μια ευκαιρία για να τα πείτε να προτιμήσεις πριν τις 20 του μηνός. Μετά θα έχει μυαλό μονάχα για δουλειά.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, παρουσιάσου με φιλικό προφίλ να μη φανεί ότι έχεις άλλες βλέψεις προς το παρόν.

Και τέλος με τον Ιχθύ, ξεκινήστε για αρχή φλογερά δίχως να του θέσεις όρους και διάφορες προϋποθέσεις.

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός αιφνιδίασε τον πρώτα εσύ αφού στο έχει σαν κάτι μη αναμενόμενο και να θυμάσαι πως του αρέσει αν τον φλερτάρεις έξυπνα.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός όμοιός σου Ταύρος, ήρθε η στιγμή να του προτείνεις ή να το αλλάξετε και αν το πάτε αλλιώς, ή να λήξει αυτή η αναμονή του «ναι» ή του «όχι» γιατί δεν ωφελεί κανέναν.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο κάνε πως τον παίρνεις τηλέφωνο κατά λάθος και παίξε το και λίγο αδιάφορος. Θα μάθεις σίγουρα νέα του.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός Καρκίνου ιδού η ευκαιρία σου αφού θα τον έχουν πιάσει τα ρομαντικά του κι εσύ μπορείς να κρούσεις τις επιθυμίες του.

Αν θέλεις να ακούσεις το ναι από έναν Λέοντα, ότι είναι να κάνεις μαζί του ξεκίνα το από τώρα αφού ζεστό θα τον βρεις μέχρι τις 13 Αυγούστου.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, κάπου εδώ τελείωσαν τα ψέματα κι αν είναι να του μιλήσει πες κάνε το μόνο για σοβαρό σκοπό.

Ο Ζυγός είναι που είναι από μόνος του αναποφάσιστος, μην πας κι εσύ και του πεις να το πάτε ξανά και το βλέπετε. Δε θα σου δώσει τέτοια ευκαιρία.

Με το Σκορπιό ναι παίζει πολύ δυνατά, όλο σχεδόν το μήνα να σου πει και το πολυπόθητο «ναι» αλλά και εκείνο το δέχομαι και ο νόων νοείτο .

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, ετοιμάσου γιατί θα χρειαστείς πολύ ενέργεια για να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του με αμφίβολη κατάληξη.

Ενώ με τον Αιγόκερω αν ζητήσεις άλλη μια ευκαιρία και εδώ είναι οι πλανητικές επιρροές θετικές, αρκεί να τολμήσεις με συγκεκριμένη πρόταση

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, γενικά να θυμάσαι πως από σένα περιμένει να πάρεις πρωτοβουλίες και ύστερα θα αποφασίσει αν θα το πάτε.

Και τέλος με τον Ιχθύ, μπορεί ο μήνας να μιλάει για πολύ σεξάκι, όμως να ανταποκριθεί δίνοντάς σου υποσχέσεις που δεν τις εννοεί, αποκλείεται.

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Δίδυμοι

Αν είσαι Δίδυμος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός παίξε λιγάκι με τις εγκεφαλικές του ταχύτητες με αστεία μηνυματάκια, τραγουδάκια περίεργα και υπονοούμενα και θα τον έχεις.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός όμοιός σου Ταύρος, αιφνιδίασε τον με μια ευχάριστη έκπληξη αφού τελευταία έχει συνηθίσει στις ανατροπές.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν όμοιό σου ξεμυαλισμένο Δίδυμο, πρότεινέ του να το σκάσετε από όλους και απ' όλα και κάνε το να φανεί σα ζαβολιά.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός Καρκίνου θα έχει τόσες ρομαντικές βραδιές ο μήνας όπου ζήτα του μια από αυτές να βρεθείτε σε μια θάλασσα..

Αν θέλεις να ακούσεις το ναι από έναν Λέοντα, λέγειν έχεις καπάτσος χαρακτήρας είσαι και να θυμάσαι πως οι άλλοι τον ζορίζουν. Γίνε το πρόσωπο της ανεμελιάς.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, εκμεταλλεύσου μέχρι τα μέσα του Αυγούστου την σπάνια τάση ανεμελιάς που θα βρίσκεται.

Ο Ζυγός είναι που είναι από μόνος του αναποφάσιστος κι εσύ το ένα και μοναδικό πλάσμα που μπορείς να τον βάλεις στην πρίζα την ερωτική.

Με το Σκορπιό ναι παίζει πολύ δυνατά, να τα βρείτε με τρόπο παράδοξο όλο το μήνα, όπως να το ξεκινήσετε με έναν καυγά, ή να συμφωνήσετε σε κάτι που πάει πονηρά.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, ξεκίνα να του τάζεις διάφορα αλλά για να σε πάρει στα σοβαρά, πέτα του εκεί και κανένα χρονοδιάγραμμα.

Ενώ με τον Αιγόκερω αν ζητήσεις άλλη μια ευκαιρία, εδώ μπορεί να σου βάλει δύσκολα, να σου ζητήσει να πάρει το χρόνο του ή να σε αγνοήσει προς το παρόν.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, μπορεί μετά τις 10 του Αυγούστου να βρεθείτε σε μέρος τυχαία και να ανάψει εκ νέου ξαφνικά η φλόγα που νόμιζες ότι είχε σβήσει.

Και τέλος με τον Ιχθύ, πιάστον στα ρομαντικά, μίλα του για τα άστρα και το φεγγάρι, πες του πόσο ανάγκη έχεις από την παρουσία του, ε και θα αναστενάξουν τα πατώματα

2.  Ερωτικές Επανασυνδέσεις για Καρκίνο, Λέοντα και Παρθένο

Με έντονη την παρουσία του πλανήτη της Αφροδίτης σε όψεις και του Άρη με τον Ποσειδώνα αντίστοιχα να δίνουν κι αυτοί το παρόν, καινούργιες αγάπες θα γεννηθούν κάτω απ' τον έναστρο Αυγουστιάτικο ουρανό. Κάποιες μπορεί να μοιάζουν με πυροτέχνημα και να κρατούν για μια βραδιά αλλά θα υπάρξουν και άλλες, ιδίως προς το τέλος του μήνα, που θα έχουν με το μέρος τους και χρόνο και διάρκεια.

Ανάμεσα σε αυτές, σχέσεις αναθερμαίνονται και συναντήσεις καρμικές κάνουν φιλίες να μετατρέπονται σε μεγάλους έρωτες, ενώ δεν αποκλείεται να ζωντανέψουν εκ νέου αγάπες περασμένες μεν, ξεχασμένες σίγουρα όχι.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι οι δικές σου πιθανότητες για μια επανασύνδεση ανάλογα με το ζωδιακό σου χαρακτήρα αλλά και τον ωροσκόπο σου τον Αύγουστο του 2022.

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Καρκίνος

Έτσι λοιπόν αν είσαι Καρκίνος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός υπάρχει η πιθανότητα να σου πει το πολυπόθητο «ναι» αλλά να ξέρεις πως τίποτε δεν είναι προς το παρόν σίγουρο.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, ναι με αυτό το ζωδιακό χαρακτήρα σας δένουν εκτός απ' το πάθος πολλά.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο δεν πρόκειται να σου χαλάσει το χατίρι μα ίσως να σου τάξει πολλά περισσότερα για το μέλλον σας, από όσα θα εννοεί.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός ομοϊδεάτη σου Καρκίνου φρόντισε να μαζέψεις την γκρίνια και τον παρορμητισμό σου, αφού αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, ένας και μόνο είναι ο τρόπος να το κερδίσεις. Δείξε του απεριόριστη κατανόηση και ότι θα έχεις μια αγκαλιά πάντα διαθέσιμη για κείνον.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, άντε με το καλό και πείτε μας πότε θα φάμε κουφέτα.

Ο Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, αρκεί αν του ταΐσεις το όνειρο και την ελπίδα πως τα προηγούμενα κακώς κείμενα της σχέσης σας δε θα επαναληφθούν.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, να σου στείλει έστω ένα μήνυμα ή μια φατσούλα, να ξέρεις ότι ο δρόμος έχει ανοίξει.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, το κανάκεμα την προσοχή και τη φροντίδα τη θέλει αρκεί να μην του μιλήσεις για σπίτι και για οικογένεια.

Ενώ με τον Αιγόκερω λέμε σε όλα ναι και να θυμάσαι πως θα σου ζητήσει ξεκάθαρες κουβέντες ενώ δεν αποκλείεται να το πάτε τώρα ακόμα πιο μακριά.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, παραδόξως θα έχει μια πιο φυσική ανάγκη να βρεθείτε από κοντά και να νιώθει την αγκαλιά σου, από ότι άλλες φορές.

Και τέλος με τον Ιχθύ, αν είναι ένας ζωδιακός χαρακτήρας που μαζί του τώρα, ή χωρίζεις ή παντρεύεσαι αυτός είναι ο Ιχθύς.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Λέων

Αν είσαι Λέοντας και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός, οπλίσου με λίγη παραπάνω υπομονή γιατί γενικά στα μυαλά του το διάστημα αυτό και μέχρι το Σεπτέμβριο δε θα μαζεύεται.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, θεώρησε ως ιδανικό το διάστημα από τώρα και μέχρι τις 13, αν έχεις σκοπό να του κάνεις κάποια νύξη, ή επικοινωνία.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο, πιθανόν να μη δυσκολευτείς να τον βρεις χαλαρό. Θα έχει μάλιστα και πολύ κέφι να σ' ακούσει. Πρόσεξε όμως το τι σου λέει αλλά κυρίως τι σου τάζει.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός Καρκίνου συναισθηματικά μάλλον θα βρεις την ευκαιρία να ξανά τρυπώσεις στην καρδιά του αλλά κάνε το με σοβαρές προτάσεις.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν ομοϊδεάτη σου Λέοντα, το πάθος και η έλξη θα συντονίζει κάθε σας προσπάθεια να τα ξανά βρείτε, ειδικά κατά το πρώτο 10ημερο του μήνα.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, να θυμάσαι ότι δέχεται μόνο σοβαρές προτάσεις και λιγότερες ναρκισσιστικές τάσεις.

Ο Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, γιατί ψάχνει καιρό τώρα το αποκούμπι του και η σταθερότητα η δική σου τον εμπνέει.

Με το Σκορπιό καλό θα ήταν να τον προσεγγίσεις ή να επικοινωνήσεις μαζί του στο τελευταίο 5νθήμερο του μήνα όπου θα είστε και οι δύο πιο ήρεμοι από τα διάφορα της καθημερινότητας.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, μην του ζητήσεις από την αρχή να το περπατήσετε μαζί αλλά ξεκίνα τον χαλαρά και με χιούμορ που το εκτιμά ιδιαίτερα.

Ενώ με τον Αιγόκερω για κάποιο λόγο και οι δύο θα ζητάτε κάτι πιο ανοιχτό για να μην κουράζετε το μυαλό σας. Άρα δώσε μαζί του ραντεβού να τα πείτε από Σεπτέμβρη.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, εδώ θα έλεγε κανείς ότι είστε ζευγάρι που αλληλοσυμπληρώνεστε αλλά να ξέρεις ότι την εποχή αυτή ψάχνει να βρει την ανεξαρτησία του υπό τον φόβο των δεσμεύσεων.

Και τέλος με τον Ιχθύ, μπορείς να του πεις το πόση ανάγκη έχεις να μιλήσεις με έναν άνθρωπο που ξέρει να ανοίγει για σένα μια αγκαλιά και θα γίνει χαλί να τον πατήσεις.

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός, πριν να τον κρίνεις για τον παρορμητισμό του, ειδικά στο πρώτο μισό του Αυγούστου άκου τι έχει να σου πει.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, να ξέρεις ότι όλος ο μήνας είναι εξαιρετικός για να ανοίξεις δίαυλο επικοινωνίας εκτός του διαστήματος 10 με 17 Αυγούστου που θα έχει άλλες πιέσεις.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο, ιδανικό διάστημα αν του στείλεις μήνυμα ή ακόμα και να τον βρεις εκεί που συχνάζει, είναι τι πρώτο 15νθήμερο του μήνα.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός Καρκίνου επιτέλους ήρθε η ευκαιρία να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, να λύσετε τους κόμπους και να το πάτε πιο μπροστά όλο τον Αύγουστο αλλά και μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, απέφυγε να τον ζορίσεις για οτιδήποτε από τις 10 και μέχρι τις 15 του μήνα και μετά όλα θα μετρούν υπέρ σου.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο δικό σου ζώδιο αυτό  της Παρθένου, να θυμάσαι ότι δέχεται μόνο σοβαρές προτάσεις αλλά μετά τις 25 Αυγούστου.

Ο Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, όχι όμως με σοβαρές συζητήσεις αλλά με πολύ σεξάκι και πάθος ώστε να θυμηθείτε τα παλιά.

Με το Σκορπιό καλό θα ήταν να τον προσεγγίσεις ή να επικοινωνήσεις μαζί και να του εκφράσεις την επιθυμία να σε βάλει ξανά στη ζωή του. Σε εμπιστεύεται και θα το κάνει οπότε από κει και πέρα μιλά η έλξη.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, παίξε το έφηβος και αιφνιδίασέ τον ευχάριστα με μια συμπεριφορά που δεν τον έχεις συνηθίσει. Ξεκίνα τον μάλιστα σε φιλικό στυλ.

Ενώ με τον Αιγόκερω, θα μπορούσε η σχέση αυτή να επανεκκινηθεί και να έχει κερδίσει μια λαμπρή διάρκεια στο χρόνο, αρκεί να αποβάλλεις την τάση της κριτικής.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, ιδανικό διάστημα για να του κάνεις νύξη είναι από τις 17 του Αυγούστου και μετά, εκεί που θεωρητικά θα είναι πιο ευαίσθητος και θα αναζητά ανθρώπους που εμπιστεύεται.

Και τέλος με τον Ιχθύ, το να του πεις να βρεθείτε και να σου κάνει τελικά το χατίρι δεν θα είναι δύσκολο. Τα δύσκολα αρχίζουν όμως από τις 25 και μετά που άλλα θα θες εσύ κι άλλα εκείνος.

3.  Ερωτικές Επανασυνδέσεις για Ζυγό, Σκορπιό και Τοξότη

Με έντονη την παρουσία του πλανήτη της Αφροδίτης σε όψεις και του Άρη με τον Ποσειδώνα αντίστοιχα να δίνουν κι αυτοί το παρόν, καινούργιες αγάπες θα γεννηθούν κάτω απ' τον έναστρο Αυγουστιάτικο ουρανό. Κάποιες μπορεί να μοιάζουν με πυροτέχνημα και να κρατούν για μια βραδιά αλλά θα υπάρξουν και άλλες, ιδίως προς το τέλος του μήνα, που θα έχουν με το μέρος τους και χρόνο και διάρκεια.

Ανάμεσα σε αυτές, σχέσεις αναθερμαίνονται και συναντήσεις καρμικές κάνουν φιλίες να μετατρέπονται σε μεγάλους έρωτες, ενώ δεν αποκλείεται να ζωντανέψουν εκ νέου αγάπες περασμένες μεν, ξεχασμένες σίγουρα όχι.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι οι δικές σου πιθανότητες για μια επανασύνδεση ανάλογα με το ζωδιακό σου χαρακτήρα αλλά και τον ωροσκόπο σου τον Αύγουστο του 2022.

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Ζυγός

Έτσι λοιπόν αν είσαι Ζυγός και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός μάλλον θα θέλει κάτι περισσότερο ανοιχτό μαζί σου μια περίοδο χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, να θυμάσαι ότι έχει αλλάξει αρκετά από τότε που τον ήξερες κι ίσως αυτό σε ξαφνιάσει.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο δείξε λιγάκι πιο ζωηρή/ος, αιφνιδίασέ το με πρόταση ελαφρώς εξτρίμ, πέτα του και κάποια σέξι υπονοούμενα και δε νομίζω να σου αρνηθεί τη συνέχεια. 

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, αυτό το τόσο προστατευτικό πλάσμα, δε θα αρνηθεί να σου δώσει χώρο και χρόνο για να σ ακούσει, αρκεί να μη κινηθείς φορτικά.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, δε θα το έβρισκε κακό να έχετε μαζί μια συνάντηση έστω και διαδικτυακή, απέφυγέ το όμως από τις 10 ως τις 17 γιατί δε θα είναι στα καλύτερά του.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, θα σου δώσει το αβαντάζ του χρόνου για να σε ακούσει αν και όλο σχεδόν τον Αύγουστο μέχρι και τις 25 δε θα επιδιώκει βαριές συζητήσεις.

Ο ομοϊδεάτης σου αστρολογικά Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, γιατί την εποχή αυτή ψάχνει για σχέση όχι όμως εφήμερη ή περιστασιακή.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, ναι σε θέλει και σε ποθεί ακόμα αλλά να θυμάσαι ότι θα προσπαθήσει να σου μιλήσει με όρους και προ-απαιτούμενα που σημαίνει ότι μάλλον θα φερθεί χειριστικά.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, είναι ιδανικός για μια επανεκκίνηση που θα μοιάζει όμως περισσότερο σαν καλοκαιρινή περιπέτεια παρά σε κάτι πιο δεσμευτικό.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, αυτό θα σημαίνει ότι αυτομάτως θα βάλεις άλλον αρχηγό στη σχέση που δε θα έχεις και τόσο ελεύθερα περιθώρια στις κινήσεις σου.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, είναι ένα ιδανικό ταίριασμα αρκεί να αποφύγεις να του κάνεις νύξη από τα μέσα του Αυγούστου και ως τις 25 που συναισθηματικά θα είναι κάπως.

Και τέλος με τον Ιχθύ, μάλλον θα διαπιστώσεις ότι βλέπετε και οι δύο κάποιες φορές διαφορετικά ορισμένα πράγματα και εάν τελικά σου πει το ναι αυτό πιθανόν δε θα κρατήσει για πολύ.

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός δε θα ήταν συνετό να τον αφήσεις να κερδίσει το γενικό πρόσταγμα και να σε έχει να κινείσαι στους ρυθμούς του. Βάλε όρια διπλωματικά.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, εδώ θα πούμε το μεγάλο «ναι» αφού όντως μπορούν να δοθούν και να εννοηθούν όλο τον Αύγουστο όρκοι αιώνιας πίστης.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο μη δίνεις σημασία στις δηλώσεις που θα σου κάνει και που θα εμπεριέχουν κυρίως λεκτικές υπερβολές. Οπότε μια χαρά θα τον ρίξεις ξανά στην πόρτα της καρδιάς σου.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, εδώ έχεις την πίτα, έχεις και το μαχαίρι. Ξέρεις να παίξεις μαζί του συναισθηματικά απλά μην του στερείς με τη ζήλεια σου την όποια ελευθερία του.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, καλύτερα διαστήματα για να επικοινωνήσετε είναι το 1ο 10ήμερο και το τελευταίο 5νθήμερο του μήνα.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, το τελευταίο 10ήμερο του μήνα είναι εξαιρετικό ώστε να του ανοίξεις την καρδιά σου. Άντε και καλά στέφανα.

Ο Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, περιμένει τη δική σου πρωτοβουλία αλλά καθαρές αυτή τη φορά κουβέντες και λιγότερο έντονη συμπεριφορά.

Με τον ομοϊδεάτη σου Σκορπιό δε θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να του κλείσεις ένα ραντεβού για να συζητήσετε, αν και το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε σε σεξάκι που θα κρατήσει αρκετά αυτό το στάδιο.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, δε διαθέτει το δικό σου βάθος στη σκέψη οπότε παιξ’ το ανέμελα και ανοιχτά και σιγά-σιγά προς το τέλος του μήνα, θα σου έρθει σχεδόν από μόνος του πίσω.

Ενώ με τον Αιγόκερω, λέμε ναι γιατί και οι δύο ξέρετε τι θέλετε και εσύ είσαι το άτομο που έχει τον τρόπο να ξεκλειδώνει τις επιθυμίες και τα απωθημένα του. Θέλει όμως περισσότερη λογική παρά συναίσθημα. Το μπορείς;

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, δεν τον κερδίζεις με το σεξάκι και τη σαγήνη αλλά κινώντας του τις εγκεφαλικές ταχύτητες. Καλό θα ήταν να τον πλησιάσεις μετά τις 25.

Και τέλος με τον Ιχθύ, εδώ ότι κι αν γίνει όπου και να είστε, υπάρχει ένα αίσθημα μεγάλο που μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Καλή τύχη λοιπόν και μίλα του σε ώρες βραδινές.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Τοξότης

Έτσι λοιπόν αν είσαι Τοξότης και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός, όλος ο Αύγουστος με μία εξαίρεση από τις 10 μέχρι και τις 15, είναι ιδανικός και να τα βρείτε και να χαρίσετε ο ένας στον άλλο δυνατές αγκαλιές.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, δε σου λέω να τον ξεσηκώσεις με βαβούρα και τη γνωστή σου τρέλα αλλά πέρνα καλά και θα τον κατακτήσεις με ένα καλό κρεβάτι.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο παίξε με τις εγκεφαλικές του ταχύτητες και θα τον κλέψεις ακόμα και αν ανήκει σε μια άλλη μόνιμη σχέση.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, τόλμησε να του κάνεις ένα τηλέφωνο για να του πεις πως αν θέλει να το πάτε πιο σοβαρά πως είσαι έτοιμος και άσε τον να το σκεφτεί λιγάκι.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, δε θα του είναι τόσο εύκολο να σε αποδεχτεί τουλάχιστον ως τις 25 Αυγούστου που θα τον τρέχουν τα διάφορα.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, σε ξέρει από την καλή και την ανάποδη αλλά είναι σε φάση που με το σεξάκι μπορείς να τον κερδίσεις.

Ο Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, μα να ξέρεις πως ψάχνει για κάτι πιο σταθερό και μόνιμο. Οπότε έχεις κάτι να του προτείνεις;

Με το Σκορπιό είναι σε φάση να ψάχνει για ανθρώπους λιγότερο μίζερους που εσένα τουλάχιστον σε έχει κατατάξει ως την ψυχή της παρέας. Μίλα του από τις 25 κει μετά.

Με τον ομοϊδεάτη σου αστρολογικά Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, προς το παρόν δεν είναι σε φάση να τα βρείτε βάζοντας ο καθένας τα δικά του θέλω και επιδιώξεις έναντι του άλλου.

Ενώ με τον Αιγόκερω, θα υπάρξει σημαντικός βαθμός δυσκολίας αφού δε τα τον βρεις τόσο χαλαρό όπως είσαι εσύ και θα έχει πολλές απαιτήσεις τελικά από σένα.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, λέμε ναι γιατί είσαι το μόνο ζώδιο που ξέρει να τον κάνει να περνάει καλά αλλά να θυμάσαι το πάει για κάτι πιο σοβαρό.

Και τέλος με τον Ιχθύ, σίγουρα μια ερωτική περιπέτεια αξίζει να περάσεις μαζί του αφού το άτομο έχει τόση φαντασία που για καλοκαιρινή επαφή μια χαρά θα είναι. Για χειμώνα δεν ξέρω.

4.  Ερωτικές Επανασυνδέσεις για Αιγόκερω Υδροχόο και Ιχθύες

Με έντονη την παρουσία του πλανήτη της Αφροδίτης σε όψεις και του Άρη με τον Ποσειδώνα αντίστοιχα να δίνουν κι αυτοί το παρόν, καινούργιες αγάπες θα γεννηθούν κάτω απ' τον έναστρο Αυγουστιάτικο ουρανό. Κάποιες μπορεί να μοιάζουν με πυροτέχνημα και να κρατούν για μια βραδιά αλλά θα υπάρξουν και άλλες, ιδίως προς το τέλος του μήνα, που θα έχουν με το μέρος τους και χρόνο και διάρκεια.

Ανάμεσα σε αυτές, σχέσεις αναθερμαίνονται και συναντήσεις καρμικές κάνουν φιλίες να μετατρέπονται σε μεγάλους έρωτες, ενώ δεν αποκλείεται να ζωντανέψουν εκ νέου αγάπες περασμένες μεν, ξεχασμένες σίγουρα όχι.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι οι δικές σου πιθανότητες για μια επανασύνδεση ανάλογα με το ζωδιακό σου χαρακτήρα αλλά και τον ωροσκόπο σου τον Αύγουστο του 2022.

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Αιγόκερως

Έτσι λοιπόν αν είσαι Αιγόκερως και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός θα σε κουράσει η δυναμική και τα πεισματάκια του αλλά αν επιμένεις ως τις 20 του μήνα είναι καλά να τα πείτε.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, όλος ο Αύγουστος είναι εξαιρετικός στο να του πεις ένα «γεια» για να αρχίσετε την κουβέντα, εκτός από τις 10 μέχρι και τις 17 που θα είναι κάπως.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο βγάλε λιγάκι από το ύφος σου τη σοβαροφάνεια αλλά και τη σοβαρότητα και παίξε με το μυαλό του.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, εδώ θα μιλήσουν οι όρκοι αιώνιας πίστης κι αγάπης, οπότε ξεκίνα γιατί όλα είναι δυνατά.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, δε θα θελήσει να σου δώσει εγγυήσεις για κανένα ενδεχόμενο αλλά θα θελήσει να δοκιμάσετε ξανά. Τη νύξη όμως να την κάνεις μετά τις 17.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, αυτός ο ζωδιακός χαρακτήρας δε δέχεται μόνο σοβαρές προτάσεις αλλά είναι ανοιχτός την εποχή αυτή και σε κάτι πιο ελεύθερο.

Ο σαγηνευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, εάν πάψεις να θες να καθοδηγείς αυτή τη σχέση. Τον πιέζεις και τον καταπιέζεις.

Με το Σκορπιό επανεκκίνηση μπορεί να γίνει, όλο σχεδόν τον έναστρο Αύγουστο θα έχεις την ευκαιρία να του μιλήσεις για τις ωραίες σας στιγμές και να έχεις πρόταση να αφήσετε πίσω τις άσχημες.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, απέφυγε τις βαριές κουβέντες γιατί ακόμα και στην προοπτική επανασύνδεσης στο τέλος θα κουράσετε ο ένας τον άλλο.

Ενώ με τον ομοϊδεάτη σου ζωδιακά Αιγόκερω, μπορεί να έχει αρκετό σεξάκι ο Αύγουστος προς το τέλος όμως θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά αν πρέπει ή όχι να το πάτε παρακάτω.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, ναι θέλει μαζί σου να κάνει κάτι πιο σοβαρό αλλά αλλιώς το εννοείς εσύ κι αλλιώς εκείνος κι αυτό συνεχίζεται.

Και τέλος με τον Ιχθύ, παραδόξως θα μπορούσατε να δείτε εκ νέου τη σχέση σας να χτίζεται και να ανθίζει αλλά μην αρκεστείς στις υποσχέσεις του. Θέλει αλλά δεν μπορεί να τις τηρεί.

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός οι προκλήσεις και τα λογοπαίγνια σε άκυρες στιγμές όπως με σχόλια στα σόσιαλ θα κάνουν το θαύμα του και πάλι.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, θα σε μαγέψει η πρωτόγνωρη δυναμική του να θέλει να χωθεί σε όλα οπότε κάνε πως του ανοίγεις πόρτες και θα το εκτιμήσει.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο εδώ θα παίξει πολύ δυνατά μια σύμπτωση που θα σας φέρει με παράδοξο τρόπο σε επαφή για αρχή, γύρω στις 10 του μήνα.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, προς το παρόν μαζί του θα μπορούσες να βρεθείς μάλλον σε μια παράλληλη κατάσταση.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, λέμε ναι όχι όμως από τις 10 ως τις 17 του μήνα γιατί και οι δύο θα είστε πολύ πιεσμένοι και δε θα τα βρείτε.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, παραδόξως θα δεις πως είναι ανοιχτός στην προοπτική να δοκιμάσετε κάτω από άλλο καθεστώς να τα βρείτε ξανά αλλά να το κάνεις κατά το 2ο μισό του μήνα.

Ο σαγηνευτικός Ζυγός ξέρες ότι την εποχή αυτή ζητά όχι απλά τη σταθερότητα αλλά και κάτι πιο επίσημο να συμβεί στην προσωπική του ζωή. Νιώθεις έτοιμος γι αυτό;

Με το Σκορπιό επανεκκίνηση μπορεί να γίνει, έχεις τον τρόπο να του κινείς το ενδιαφέρον να σε ανακαλύψει εκ νέου αλλά φρόντισε τώρα να μιλάς πιο συγκεκριμένα.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, ξεκίνα από τώρα να πολιορκείς την καρδιά του αλλά να προσπαθήσεις να είσαι πιο εύστοχος, με όσα απευθύνεις στο μυαλό του. Μπορείς.

Ενώ με τον Αιγόκερω, τα ετερώνυμα έλκονται και ο κανόνας αυτός θα παίξει πολύ δυνατά για σένα και για κείνον που ξέρει τι θέλει αλλά ξέρεις κι εσύ τώρα πια.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας εκκεντρικά ίδιος Υδροχόος, την ελευθερία σας θα θέλετε κατά βάθος και όχι το πώς θα είστε εκ νέου μαζί. Περάστε το Αύγουστο καλά χωρίς περεταίρω συναισθηματικές επενδύσεις.

Και τέλος με τον Ιχθύ, αν τελικά καταφέρεις να τον πλησιάσεις, να το κάνεις από τις 25 και μετά που θα έχει περισσότερα κέφια και να επενδύσεις κυρίως στο σεξάκι, που εμπεριέχει φαντασία παρά κάτι παραπάνω.

Αισθηματικές επανασυνδέσεις Αυγούστου 2022 Ιχθύς

Αν είσαι Ψαράκι και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός να θυμάσαι πως ότι και να επιχειρήσεις να εμπεριέχει κι ένα υπονοούμενο σεξουαλικό. Δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, μια πρόσκληση όμορφες κουβεντούλες πάνω από ένα ποτήρι κρασί θα του θυμίσουν τα παλιά και θα σου πει πιο εύκολα το «ναι».

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο, αφού τον θέλεις τόσο πολύ κινήσου περισσότερο παιχνιδιάρικα και πειραχτικά και να είσαι σίγουρο πως θα ανταποκριθεί όλο σχεδόν το μήνα.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, έχεις φοβερές πιθανότητες να το πας μαζί του δίνοντας επίσημους όρκους αιώνιας πίστης ή να χωρίσεις δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, να θυμάσαι πως θα σε θέλει αυτό το μήνα κυρίως για το κορμί σου παρά για κάτι πιο μελλοντικό.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, θέλει πολύ δουλειά για να χτιστεί αυτή η σχέση αλλά μια προσέγγιση θα καταλάβεις εάν πέτυχε μετά τις 25 του μήνα.

Ο σαγηνευτικός Ζυγός ξέρες ότι την εποχή αυτή ζητά όχι απλά τη σταθερότητα κι εσύ θα ήθελες κάτι πιο χαλαρό για να δεις αν τραβάει. Για τον Αύγουστο υπάρχει δυσκολία.

Με το Σκορπιό επανεκκίνηση μπορεί να γίνει, αλίμονο εάν δυσκολευτείς να τον πείσεις να σου δώσει μια ευκαιρία μιας και είσαι ο αιώνια μεγάλος έρωτας της ζωής του.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, νύχτες μαγικές και ονειρεμένες σίγουρα θα βρει το χρόνο να γευτείτε αλλά δεν είναι σε φάση να σου δώσει κάτι μελλοντικό.

Ενώ με τον Αιγόκερω, ο Αύγουστος μπορεί να σας χαρίσει μια επανασύνδεση σε ερωτικό σημείο αλλά θέλει λίγη δουλίτσα για να τα βρείτε και σε άλλα επίπεδα.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, ή παντρεύεται ή χωρίζει το πλάσμα αυτό γι αυτό και κοίτα οι προτάσεις που θα του κάνεις να εμπεριέχουν ένα τέτοιο περιεχόμενο.

Και τέλος με τον ομοϊδεάτη σου αστρολογικά Ιχθύ, ναι είναι μια σχέση μαγική που μπορεί να ξαναγεννηθεί πολλές-πολλές φορές γι' αυτό μη χάνεις τον καιρό σου και μην αποθαρρύνεσαι, κάνε από τώρα εκείνο το τηλέφωνο που σκεφτόσουν.

problepsi-me-1-euro