Quantcast
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό μας καλεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τα εσωτερικά μας συμπλέγματα!

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024.

Στις 24 Απριλίου 2024 η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού, μας καλεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τα εσωτερικά μας συμπλέγματα, με τα πραγματικά μας αισθήματα, καθώς επίσης και με τη σκοτεινή ή ανεξερεύνητη πλευρά της προσωπικότητάς μας. Ίσως να μη λείψουν οι κυκλοθυμίες, η εσωτερική ένταση θα προκαλέσει ένα είδος ανησυχίας και έξαρσης. Έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, αναγκαία θα είναι η εσωτερική ισορροπία

Στον αισθηματικό τομέα θα εκδηλωθούν αισθήματα πάθους ίσως και εξάρτησης, προσοχή στην έντονη καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί τροφή για αμφιβολία. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης τα βήματα θα πρέπει να είναι συγκροτημένα, ο στρατηγικός τρόπος σκέψης θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και άνοδο, οι νέες συνεργασίες θα είναι δημιουργικές, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και μεθοδική τακτική. 

Πως η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε ανασφάλειες, φοβίες, παράλληλα όμως θα καταφέρετε να βγάλετε στην επιφάνεια και τα δυναμικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Θα είστε σε θέση να χειριστείτε με αμεσότητα και δυναμισμό καταστάσεις ή πρόσωπα που σας πιέζουν ή που ασκούν αρνητική επιρροή επάνω σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να διαγράψετε τις τοξικές σχέσεις, η εσωτερική σας δύναμη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από οτιδήποτε το νιώθετε αρνητικό ή ασφυκτικό. Στον αισθηματικό τομέα προχωρήστε σε προσεγγίσεις, ελκυστική θα είναι η στάση σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο για νέα γνωριμία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η Πανσέληνος στον Σκορπιό σας καλεί να εντοπίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες, να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να δώσετε μία καινούργια ώθηση τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και επαγγελματικής. Αν διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να ‘ρθείτε πιο κοντά με το ταίρι σας, στην περίπτωση που κατά την προηγούμενη περίοδο είχατε τσακωθεί ανοιχτή θα είναι η προοπτική για επανασύνδεση αρκεί να είστε σε θέση να εκδηλωθείτε ξεκάθαρα. Αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τα μισόλογα και τη συγκάλυψη, αν προσπαθήσετε να κρύψετε αυτό που νιώθετε θα φέρετε καθυστερήσεις ίσως και αρνητικά αποτελέσματα. Στον επαγγελματικό τομέα οργανωθείτε, κινηθείτε μεθοδικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Πανσέληνος στον Σκορπιό σας καλεί να επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε, απαραίτητο θα είναι να εισχωρήσετε στο βάθος των καταστάσεων των προθέσεων και φυσικά των αισθημάτων. Δεν θα πρέπει να μείνετε στην επιφάνεια, φανείτε αναλυτικοί, θα είστε σε θέση να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, ωστόσο πριν δώσετε τελικές απαντήσεις αναγκαίο θα είναι να σιγουρευτείτε γι αυτό που θέλετε. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης προσοχή στις πολλές ευθύνες και στην ανάληψη πρωτοβουλιών, καλό θα είναι να μην φορτιστείτε ψυχολογικά. Εφικτοί θα πρέπει να είναι οι στόχοι σας, ακολουθήστε κατά γράμμα τα πλάνα σας, εφαρμόστε μία σκεπτόμενη στρατηγική.  Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης ενδεχομένως να θελήσετε να κρατήσετε μυστικές κάποιες ενέργειες ή σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο, προσοχή να μην βγει στην επιφάνεια η ανικανοποίητη ή ευάλωτη πλευρά της προσωπικότητας σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, σκεφτείτε θετικά, μη κάνετε το λάθος να προσκολληθείτε σε φοβίες ή αρνητισμούς. Ενισχύστε τις εσωτερικές σας άμυνες, χειριστείτε τις καταστάσεις με δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης ενδεχομένως να προσκολληθείτε στο ταίρι σας, ίσως να νιώσετε την ανάγκη για αποκατάσταση και δέσμευση, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε να πιέσετε τις καταστάσεις. Αν υπάρχουν σχέσεις που νιώθετε πως δεν σας ικανοποιούν δώστε χρόνο στα γεγονότα, θα δείτε πως στην πορεία θα υπάρξουν θετικές αλλαγές που θα σας ανανεώσουν.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Πανσέληνος στον Σκορπιό σας καλεί να αφήσετε στην άκρη την έντονη ανησυχία και την ανασφάλεια, ανασυγκροτηθείτε, οργανώστε τις ενέργειές σας, τονώστε τη δυναμική πλευρά της προσωπικότητας σας. Έρχονται πληροφορίες και νέες ειδήσεις που θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στη μελλοντική εξέλιξη, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ενέργειες που θα έχουν σταθερό και μακροχρόνιο θετικό αποτέλεσμα. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα, αρπάξτε τις ευκαιρίες, αποφύγετε την αναβολή. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές συζητήσεις, οι απαντήσεις που θα πάρετε θα είναι ικανοποιητικές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να δώσετε έκταση στην πνευματικότητα σας στις σκέψεις σας και γενικότερα στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε και επεξεργάζεστε τις καταστάσεις. Θα είστε σε θέση να δώσετε λύσεις, θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή τακτική ή τον άμεσο χειρισμό που απαιτείται για να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στις συνεργασίες σας, ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες καινούργιες προτάσεις, απαραίτητο θα είναι να μπορείτε να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να βγει η εσωστρέφεια και η μυστικοπάθεια σας, προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά χωρίς ενδοιασμούς.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα έχει άμεση επίδραση στον συναισθηματικό και ψυχολογικό σας κόσμο, προσοχή στις έντονες ανησυχίες, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια φοβίες που ίσως να είναι άτοπες ή υποσυνείδητες. Θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ανάγκη σας θα είναι η εξασφάλιση και η κατοχύρωση γι αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να βγει στην επιφάνεια η ανικανοποίητη πλευρά της προσωπικότητας σας. Καλείστε να οργανώσετε τα πλάνα σας, σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά συντονισμένες θα πρέπει να είναι οι ενέργειές σας, ακολουθήστε την πεπατημένη αναζητώντας σταθερό έδαφος. Ιδιαιτέρως συναισθηματική θα είναι η στάση σας, μιλήστε ανοιχτά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιό σας, σας καλεί να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο, θα χρειαστεί να εντοπίσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες, ίσως να είναι απαραίτητο να λύσετε τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και επαγγελματικής θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για βελτίωση συνεργασιών και σχέσεων. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα και στρατηγικός τρόπος σκέψης, οργανώστε τα πλάνα σας, κινηθείτε μεθοδικά, το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, φλερτάρετε, βγάλτε στην επιφάνεια την απελευθερωμένη πλευρά της προσωπικότητας σας, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί μου Τοξότες, η Πανσέληνος στον Σκορπιό ενδεχομένως να σας δημιουργήσει εσωτερικές ανησυχίες και συναισθηματικές συγκρούσεις. Για να μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία που απαιτείται απαραίτητο θα είναι να εξηγήσετε τι ακριβώς συμβαίνει και ποια είναι η πηγή των συναισθημάτων σας. Θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά και δυναμικά αρκεί να καταφέρετε να αποβάλετε τους υποσυνείδητους αρνητισμούς και τα ψυχολογικά συμπλέγματα που δεν σας αφήνουν να κάνετε την υπέρβαση. Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις, να διορθώσετε λάθη και να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να στραφείτε στην αναζήτηση και στην ψυχολογική ισορροπία. Δεν αποκλείεται να νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να επιδοθείτε σε δραστηριότητες ή σε κοινωνικές επαφές που μπορούν να σας βγάλουν από την καθημερινή εργασιακή ρουτίνα. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να εστιάσετε στην προσωπική σας τόνωση. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, αν είστε σε σχέση βγάλτε στην επιφάνεια την ανέμελη και αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε χαλαρωτικές στιγμές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί Υδροχόοι, η Πανσέληνος στον Σκορπιό σας καλεί να αποβάλετε την παρόρμηση και την σπασμωδικότητα, απαραίτητο θα είναι να εστιάσετε στην οργάνωση και στην στρατηγική. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής μόνο η συστηματική τακτική και ο μεθοδικός χειρισμός θα φέρουν αποτελέσματα θετικά. Αν πάρετε την απόφαση να αναλάβετε πρωτοβουλίες ή να ρισκάρετε χρηματικά ποσά αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά, σκεφτείτε πολύ καλά τις ενέργειές σας, επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που θα λάβετε, μην μείνετε μόνο στα επιφανειακά λόγια. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, προσοχή στις κυκλοθυμίες και στις εξάρσεις. 

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας, να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προκειμένου να καταφέρετε να διεκπεραιώσετε. Δημιουργικά ανοίγματα θα προκύψουν, ωστόσο καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από τις απόψεις των τρίτων και γενικότερα από άτομα που σκόπιμα προσπαθούν να ασκήσουν επάνω σας αρνητική επιρροή. Θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τις προθέσεις και τους σκοπούς, μείνετε πιστοί στις επιθυμίες και στις επιδιώξεις σας, αν κινηθείτε με δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Έκταση θα δοθεί στην πνευματικότητα σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα καινούργιο άνοιγμα που θα διαφοροποιήσει την αντίληψη σας.