Quantcast
Ποια ζώδια θα έχουν ερωτική επανασύνδεση τον Νοέμβριο 2022 Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποια ζώδια θα έχουν ερωτική επανασύνδεση τον Νοέμβριο 2022; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποια ζώδια θα έχουν ερωτική επανασύνδεση τον Νοέμβριο 2022

Δες ποιες είναι οι δικές σου πιθανότητες για ερωτική επανασύνδεση τον Νοέμβριο 2022, με βάση το ζώδιό σου και εκείνο του ατόμου που αγαπάς.

Οι πιθανότητες επανασύνδεσης για Κριό, Ταύρο και Διδύμους.

Το πρώτο 10ήμερο του μήνα και συγκεκριμένα στις 8 του Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου η τελευταία έκλειψη του έτους και είναι έκλειψη Σελήνης. Τα πείσματα και οι εγωισμοί δε θα λείψουν μα και η κρυφή ελπίδα να δοθούν λύσεις σε συναισθηματικά αδιέξοδα προκειμένου κάποιες σχέσεις να συνεχιστούν αντί να σβήσουν.

Από τις 17 του μήνα και μετά όπου ο Ερμής θα περάσει στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη, η διάθεση να αφήσουμε πίσω τα δύσκολα και να επικοινωνήσουμε με περισσότερο ανάλαφρη πρόθεση ανεβαίνει. Το χιούμορ και το χαμόγελο κινούν βουνά και κάμπτουν αισθηματικές αντιστάσεις που ως τώρα στέκονταν στα πείσματα. Με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν κι έτσι δε αποκλείεται τότε, σχέσεις του χτες που πλέον παρέμειναν σε φιλικό επίπεδο, να ζωηρέψουν και να ξανά ζωντανέψουν.

Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα, φέρνει τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα σε εκείνους που μέχρι τώρα περίμεναν από τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά τους να χτυπάει δυνατά, να πάρει επιτέλους μια πρωτοβουλία για να τα ξανά πουν. Ναι, είναι η εποχή μιας νέας αρχής απαλλαγμένης από όλα τα κακώς κείμενα που έφτασαν κάποιες σχέσεις σε αδιέξοδα. Παράλληλα Ερμής και Αφροδίτη καθώς θα βρίσκονται σε όψη συνόδου θα ψιθυρίζουν υποσχέσεις γεμάτες ενθουσιασμό.

Προς το τέλος του μήνα το τρίγωνο του Άρη ανάδρομου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και τη 19η μοίρα των ζωδίων αυτών, απαιτεί σοβαρότητα και προσπάθεια να χτιστούν οι σχέσεις που θα προκύψουν μέσα από μία επανασύνδεση, έτσι ώστε να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Το ίδιο διάστημα ίσως ο λόγος να βγάλει παράπονα κι απωθημένα γι αυτό θα πρέπει να προσέχουμε και τι λέμε αλλά και πως το εκφράζουμε.

Πάμε λοιπόν να δούμε όλες τις προοπτικές που υπάρχουν για μια αισθηματική επανασύνδεση ανάλογα με το ζώδιό σου και του ανθρώπου που αγαπά.

Κριός

Έτσι λοιπόν αν είσαι Κριός και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας άλλος Κριός μπορεί η εκκίνηση του μήνα να είναι κάπως βαριά, αφού θέματα οικονομικά θα απαιτήσουν από σας λύσεις, παρακάτω όμως βρίσκεται το βηματισμό σας και την πρόθεση να το ξανά δοκιμάσετε.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, φαίνεται ότι μια ξαφνική ανατροπή εκεί στο 1ο 10ήμερο του μήνα σας φέρνει κοντά με την πρώην αγάπη σας και όλα είναι πιθανά.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο θα είναι σε θέση για σοβαρές συζητήσεις από τις 17 του μήνα και μετά, όπου ο κυβερνήτης του Ερμής μπαίνει στον εξωστρεφή Τοξότη.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, υπάρχουν πολλά ακόμα μυστικά που σας χωρίζουν οπότε περίμενε από εκείνον να πάρει την πρωτοβουλία από τις 12 του Νοέμβρη και μετά.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, να ξέρεις ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις το πείσμα του σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα και να μην τα βρείτε τελικά.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, εδώ λέμε ναι υπό προϋποθέσεις αρκεί να το πλησιάσεις με περισσότερο χιούμορ και λιγότερη νευρικότητα.

Το δίπολό σου αστρολογικά Ζυγός μιλά για μια καινούργια αρχή μετά τις 22 του μήνα αρκεί εσύ να γίνεις πιο συγκαταβατικός κι εκείνος να βρει το θάρρος να σου πει τι θέλει από σένα ή δε θέλει.

Με το Σκορπιό τα πράγματα θα είναι λίγο πιο ζόρικα μέχρι και το πρώτο 10ήμερο του μήνα που θα κρατάει τότε αρκετές άμυνες απέναντι σου με αποτέλεσμα να σε δυσκολέψει.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, αν είναι να τα βρείτε θα ακούσεις να σου λέει ναι από τις 16 του μήνα και μετά αλλά προετοιμάσου γιατί θα το δεχτεί, μόνο αν βρίσκεστε σε ανοιχτή σχέση.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, αυτό θα γίνει κατά το 2ο 10ήμερο ενώ αν δεν προσέξεις τα λόγια σου στο τέλος του μήνα, πάλι θα χαλάσει το κλίμα μεταξύ σας.

Αν την καρδιά σου την κατέκτησε ένας Υδροχόος, αποζητά τη σταθερότητα αλλά και την ηρεμία στη ζωή του και θα δυσκολευτεί να πει το ναι στην επανεκκίνηση της σχέσης σας αν τον πιέσεις.

Και τέλος με τον Ιχθύ, θα μπορούσε να έχει θετική ανταπόκριση από τις 15 του μήνα και μετά αλλά θα αργήσει να σου ξεκαθαρίσει παρακάτω τι θέλει και πως τη βλέπει τη σχέση σας αυτή.

Ταύρος

Έτσι λοιπόν αν είσαι Ταύρος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός, θεωρώ ότι πρέπει να αποφύγεις το διάστημα μέχρι και τις 10 του Νοέμβρη που χρωματίζεται από την έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου πριν να του κάνεις νύξη.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας άλλος αισθησιακός Ταύρος ναι συναίσθημα και πάθος μνήμες κοινές και όμορφες στιγμές μπορούν να ξανά ζωντανέψουν από το πρώτο κιόλας 10ήμερο του μήνα με δική σου πρωτοβουλία.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο, εκεί που δε θα σου παρουσιάσει καμία αντίσταση θα είναι από τις 17 του Νοέμβρη και μέχρι τις 25 που θα θέλει να δει ξανά τις κοινές σας προοπτικές.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, και οι δύο θα είστε φορτωμένοι συναισθηματικά κατά τα πρώτο 10ήμερο οπότε καλό θα ήταν να τα πείτε από τα μέσα του μήνα και μετά.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα όχι δε θα μπορέσει να σου υποσχεθεί οτιδήποτε και να είσαι πολύ προσεκτικός αν αποφασίσεις αν του κάνεις νύξη εκεί γύρω από τις ημέρες της έκλειψης που επηρεάζει και τους δύο.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, καλύτερα να του μιλήσεις αυτή τη φορά με ευθύτητα και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την αμέριστη κατανόησή του.

Ο σαγηνευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα πείτε, αρκεί να του υποσχεθείς αυτή τη φορά πως θα πέσουν οι τόνοι κι ότι περισσότερο από κάθε τι θεωρείς την παρουσία του απαραίτητη στη ζωή σου.

Με το Σκορπιό, για άλλη μια φορά οι πιθανότητες να τα καταφέρεις έχουν να κάνουν με την αποφυγή και των δύο από πείσματα και γινάτια, ειδικά μέχρι τις 10 του μήνα όπου μεταξύ σας θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αρνητικές μνήμες.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, λέμε ναι αρκεί να καταφέρεις μα με το χιούμορ μα με την εξωστρέφεια να παίξεις λιγάκι παραπάνω με τις εγκεφαλικές του ταχύτητες.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, θα συμβεί γιατί και οι δύο περισσότερο από κάθε τι προτιμάτε τη σταθερότητα στη ζωή σας αλλά όχι και τη ρουτίνα. Το τελευταίο να το προσέξεις.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, επειδή θα επηρεαστείτε και οι δύο από την έκλειψη της 8ης του Νοέμβρη καλό θα ήταν να πέσουν οι τόνοι του λόγου και να προτιμήσεις να του μιλήσεις από τις 17 του μήνα και μετά.

Και τέλος με τον Ιχθύ, θέλει να σου δώσει άλλη μια ευκαιρία υπό προϋποθέσεις να σταματήσεις τα πείσματα και να μιλήσεις σοβαρά για το πώς το βλέπεις το μέλλον σας και τι περιμένεις από αυτόν.

Δίδυμοι

Έτσι λοιπόν αν είσαι Δίδυμος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός η καλύτερη περίοδος να τα βρείτε βρίσκεται μεταξύ του διαστήματος από τις 16 και μέχρι τις 29 του μήνα, οπότε παίξε λιγάκι με το χιούμορ σου.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, να ξέρεις ότι αν και Ταύρος μπορεί να βγάλει νύχια εκεί γύρω στις 8 του Νοέμβρη αλλά μετά γίνεται αρνάκι στις 17 του μήνα οπότε θα είναι του χεριού σου.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν όμοια ξεμυαλισμένο Δίδυμο φαίνεται ότι το πάρτι μεταξύ σας αρχίζει από τις 16 και 17 του μήνα και μετά, αφού Ερμής κι Αφροδίτη θα κάνουν θαύματα.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, απέφυγε το συναισθηματικά βαρύ διάστημα του πρώτου 10ημέρου και πλησίασέ τον μετά με περισσότερο φιλικό παρά αισθηματικό προφίλ.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, απέφυγε το τελευταίο το πρώτο 10ήμερο του μήνα που θα έχει θέματα με καριέρα και σπίτι και μετά δώσε του να καταλάβει ότι μαζί του το βλέπει σοβαρά.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, λατρεμένο διάστημα θεώρησε το από τις 16 του μήνα και μετά αφού θα έχει και βελτιωμένη διάθεση μα και πρόθεση να τα βρείτε.

Ο σαγηνευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε αρκεί να πας να τον βρεις με συγκεκριμένες και πιο σοβαρές προτάσεις, ή να σηκώσεις τα χέρια ψηλά και να του πεις με χιούμορ το παραδίνομαι.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, απαγορευτικό σχεδόν είναι το πρώτο 10ήμερο του μήνα όπου θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κάτω από την επιρροή δύο εκλείψεων. Μετά θα έχεις μεγαλύτερη τύχη.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, εννοείται ότι μπορεί να σου πει ακόμα και το πολυπόθητο ναι από τις 16 του μήνα και μετά απλά μη δίνεις βάση στις υποσχέσεις του.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, θα χρειαστεί αυτή τη φορά να καταπιεστεί περισσότερο ο εαυτός σου κι ίσως να μην αξίζει τον κόπο τελικά.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, επηρεάζεται από την έκλειψη συναισθηματικά οπότε καλό θα ήταν ότι είναι να του πεις να το κάνεις από τις 17 του μήνα και ως τις 25 που θα είναι καλύτερα.

Και τέλος με τον Ιχθύ, υπέροχη θεώρησε την εποχή να τα πείτε από τις 16 του μήνα και μετά αλλά προς το παρόν καλό θα ήταν να αποφύγετε τις μεταξύ σας υποσχέσεις που μάλλον δεν κρατούν.

Οι πιθανότητες επανασύνδεσης για Καρκίνο, Λέοντα και Παρθένο.

Το πρώτο 10ήμερο του μήνα και συγκεκριμένα στις 8 του Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου η τελευταία έκλειψη του έτους και είναι έκλειψη Σελήνης. Τα πείσματα και οι εγωισμοί δε θα λείψουν μα και η κρυφή ελπίδα να δοθούν λύσεις σε συναισθηματικά αδιέξοδα προκειμένου κάποιες σχέσεις να συνεχιστούν αντί να σβήσουν.

Από τις 17 του μήνα και μετά όπου ο Ερμής θα περάσει στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη, η διάθεση να αφήσουμε πίσω τα δύσκολα και να επικοινωνήσουμε με περισσότερο ανάλαφρη πρόθεση ανεβαίνει. Το χιούμορ και το χαμόγελο κινούν βουνά και κάμπτουν αισθηματικές αντιστάσεις που ως τώρα στέκονταν στα πείσματα. Με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν κι έτσι δε αποκλείεται τότε, σχέσεις του χτες που πλέον παρέμειναν σε φιλικό επίπεδο, να ζωηρέψουν και να ξανά ζωντανέψουν.

Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα, φέρνει τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα σε εκείνους που μέχρι τώρα περίμεναν από τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά τους να χτυπάει δυνατά, να πάρει επιτέλους μια πρωτοβουλία για να τα ξανά πουν. Ναι, είναι η εποχή μιας νέας αρχής απαλλαγμένης από όλα τα κακώς κείμενα που έφτασαν κάποιες σχέσεις σε αδιέξοδα. Παράλληλα Ερμής και Αφροδίτη καθώς θα βρίσκονται σε όψη συνόδου θα ψιθυρίζουν υποσχέσεις γεμάτες ενθουσιασμό.

Προς το τέλος του μήνα το τρίγωνο του Άρη ανάδρομου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και τη 19η μοίρα των ζωδίων αυτών, απαιτεί σοβαρότητα και προσπάθεια να χτιστούν οι σχέσεις που θα προκύψουν μέσα από μία επανασύνδεση, έτσι ώστε να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Το ίδιο διάστημα ίσως ο λόγος να βγάλει παράπονα κι απωθημένα γι αυτό θα πρέπει να προσέχουμε και τι λέμε αλλά και πως το εκφράζουμε.

Πάμε λοιπόν να δούμε όλες τις προοπτικές που υπάρχουν για μια αισθηματική επανασύνδεση ανάλογα με το ζώδιό σου και του ανθρώπου που αγαπά.

Καρκίνος

Έτσι λοιπόν αν είσαι Καρκίνος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός από τις 17 του μήνα και μετά η διάθεση και των δύο θα φτιάξει οπότε δε θα ήταν άσχημα να του κάνεις μια πρόσκληση να πάτε για καφέ.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, αν αποφύγεις το διάστημα της 8ης Νοεμβρίου που θα έχει τις κλειστές του, στο δίνω σαν σίγουρη επιτυχία μία κρούση σου.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο καλά θα ήταν να περιμένεις να πάρει εκείνος την πρωτοβουλία γιατί ίσως να βρίσκεται σε μια φάση που μάλλον δεν ξέρει τι θέλει.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός ομοϊδεάτη σου συναισθηματικού Καρκίνου, λέμε σε όλα ναι ακόμα και την περίοδο της έκλειψης που μπορεί να σας βγουν παράπονα αλλά όλα διορθώνονται με μια αγκαλιά.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, κατηγορηματικά όχι κατά το πρώτο 10ήμερο του μήνα γιατί μπορεί και να πείτε λόγια που μπορεί μετά να τα μετανιώσετε και να είναι αργά.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, θα τον βρεις στα ρομαντικά του από τις 16 του μήνα και μετά, οπότε μάλλον δε θα δυσκολευτείς να ακούσεις το ναι.

Ο γοητευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, δεν θα ήταν άσχημα να του κάνεις μια διερευνητική νύξη από τις 11 του μήνα και μετά αποφεύγοντας τα τέλη μόνο του μήνα.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, λέμε ναι αφού τώρα μπορεί να αρχίσει κάτι πολύ δυνατό ακόμα και μέσα στο διάστημα της σεληνικής έκλειψης γεμάτο πάθος και πόθο.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, μην περιμένεις να δεις να δεχτεί καμία δέσμευση ειδικά από τις 16 του μήνα και μετά που τα μυαλά του δε θα μαζεύονται.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, αν εξαιρέσουμε τις τελευταίες 4 ημέρες του μήνα που γενικά θα υπάρχει διάχυτος ένας εκνευρισμός, όλο το προηγούμενο διάστημα είναι μια χαρά για νύξεις και επαφές.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, αυταρχικός μπορεί να σου φανεί ο χαρακτήρας του αλλά και οι αντιδράσεις του θα είναι εξίσου αυταρχικές, ιδίως τις πρώτες 10 ημέρες του μήνα.

Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι είναι δυνατή μια αισθηματική επανασύνδεση όλες σχεδόν τις μέρες του μήνα με μια μικρή εξαίρεση τις δύο τελευταίες μέρες του.

Λέων

Εάν είσαι Λέων και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός, συναισθηματικά σε θα είσαι έτοιμος πριν τις 15 του μήνα να ανεχτείς οποιοδήποτε σκέρτσο του, γι αυτό πιο πριν να το αποφύγεις.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, φαίνεται ότι μια περίεργη σύμπτωση θα σας φέρει κοντά στο πρώτο 10ήμερο του μήνα κι από κει όλα μπορεί να συμβούν.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο, μάλλον θα πούμε ναι από τις 15 του μήνα και μετά, αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορεί να συζητήσει κάτι το τόσο σοβαρό.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, αυτό το πλασματάκι στο πρώτο 10ήμερο θα έχει κάθε καλή θέληση να σε ακούσει και να ανταποκριθεί στη νύξη σου.

Οι πιθανότητες επανασύνδεσης για Ζυγό, Σκορπιό και Τοξότη.

Το πρώτο 10ήμερο του μήνα και συγκεκριμένα στις 8 του Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου η τελευταία έκλειψη του έτους και είναι έκλειψη Σελήνης. Τα πείσματα και οι εγωισμοί δε θα λείψουν μα και η κρυφή ελπίδα να δοθούν λύσεις σε συναισθηματικά αδιέξοδα προκειμένου κάποιες σχέσεις να συνεχιστούν αντί να σβήσουν.

Από τις 17 του μήνα και μετά όπου ο Ερμής θα περάσει στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη, η διάθεση να αφήσουμε πίσω τα δύσκολα και να επικοινωνήσουμε με περισσότερο ανάλαφρη πρόθεση ανεβαίνει. Το χιούμορ και το χαμόγελο κινούν βουνά και κάμπτουν αισθηματικές αντιστάσεις που ως τώρα στέκονταν στα πείσματα. Με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν κι έτσι δε αποκλείεται τότε, σχέσεις του χτες που πλέον παρέμειναν σε φιλικό επίπεδο, να ζωηρέψουν και να ξανά ζωντανέψουν.

Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα, φέρνει τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα σε εκείνους που μέχρι τώρα περίμεναν από τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά τους να χτυπάει δυνατά, να πάρει επιτέλους μια πρωτοβουλία για να τα ξανά πουν. Ναι, είναι η εποχή μιας νέας αρχής απαλλαγμένης από όλα τα κακώς κείμενα που έφτασαν κάποιες σχέσεις σε αδιέξοδα. Παράλληλα Ερμής και Αφροδίτη καθώς θα βρίσκονται σε όψη συνόδου θα ψιθυρίζουν υποσχέσεις γεμάτες ενθουσιασμό.

Προς το τέλος του μήνα το τρίγωνο του Άρη ανάδρομου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και τη 19η μοίρα των ζωδίων αυτών, απαιτεί σοβαρότητα και προσπάθεια να χτιστούν οι σχέσεις που θα προκύψουν μέσα από μία επανασύνδεση, έτσι ώστε να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Το ίδιο διάστημα ίσως ο λόγος να βγάλει παράπονα κι απωθημένα γι αυτό θα πρέπει να προσέχουμε και τι λέμε αλλά και πως το εκφράζουμε.

Πάμε λοιπόν να δούμε όλες τις προοπτικές που υπάρχουν για μια αισθηματική επανασύνδεση ανάλογα με το ζώδιό σου και του ανθρώπου που αγαπά.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

Ζυγός

Έτσι λοιπόν αν είσαι Ζυγός και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός τελικά θα καταφέρεις να του κλέψεις το μυαλό και την καρδιά ειδικά από τις 22 του μήνα και μετά.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, μάλλον δε θα βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση στις αρχές του μήνα κι αν θέλεις όντως να μιλήσετε νύξη να του κάνεις μέσα στο 3ο 10ήμερο κανονικά.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο, την τέχνη του φλερτ και της σαγήνης την κατέχεις αλλά προτίμησε να την εφαρμόσεις από τις 16 του μήνα και μετά που όλα θα είναι καλύτερα.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, η μόνη δυσκολία που υπάρχει θα είναι η κυκλοθυμία του αλλά κι εσύ μη νομίζεις πως θα πηγαίνεις πίσω στον παραλογισμό.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, εδώ θα πούμε ναι αρκεί να αποφύγεις τις μέρες γύρω από τις 8 του μήνα. Από κει και μετά ο δρόμος είναι ανοιχτός και οι ευκαιρίες με σένα.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, κοίτα δεν είναι άσχημη η εποχή για να επανεξετάσετε το δεσμό σας αλλά για να πηγαίνουν όλα με το μέρος σου δοκίμασε να τον πλησιάσεις από τις 12 και μετά.

Ο ομοϊδεάτης σου αστρολογικά Ζυγός κάποιος χρειάζεται να πάρει την πρωτοβουλία να το πάτε παρακάτω μαζί κι αυτός θα είσαι εσύ. Μονόπετρο θα είναι, πικάντικη πρόταση για ταξίδι κρυφό, πάντως ότι πεις πιάνει.

Με το Σκορπιό εδώ θα πούμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα αφού γενικά θα δυσκολευτείς να τον βρεις στις καλές του, για να μη μιλήσουμε για τις μέρες τις έκλειψης που είναι σίγουρα απαγορευτικές.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, όλα είναι ανοιχτά και να τα βρείτε και να το πάτε παρακάτω αρκεί να μην του πεις για σοβαρούς δεσμούς και γάμους. Δεν έχει τέτοια διάθεση καθόλου.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως για να πετύχει αυτή η ένωση, η γλυκός και συγκαταβατικός σου χαρακτήρας θα κάνει πραγματικά θαύματα και από τις 10 του Νοέμβρη και μετά θα έχεις επιτυχία.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, για να πετύχει αυτή η συνταγή καλό θα ήταν να αποφύγεις τουλάχιστον τις πρώτες 12 μέρες του μήνα που θα είναι στην πίεση και δε θα έχει όρεξη για πολλές κουβέντες.

Και τέλος με τον Ιχθύ, κάπου εδώ θα πούμε ναι αφού για σένα φαίνεται ότι θα ‘χει πάντα χρόνο απλά καλό θα ήταν να του μιλήσεις ή να του κάνεις πρόσκληση από τις 12 του μήνα και μετά και ως τις 24.

Σκορπιός

Έτσι λοιπόν αν είσαι Σκορπιός να ξέρεις ότι αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10ήμερο του Νοέμβρη μπορείς να του μιλήσεις από τις 12 και μετά αποφεύγοντας ωστόσο να ανεβάσεις τους τόνους μεταξύ σας.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, φαίνεται ότι ένα τυχαίο γεγονός θα ξυπνήσει μνήμες καλά θαμμένες μέσα σας και ίσως να βγουν κάποια παράπονα στη φόρα με τρόπο έντονο.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο, ένα τυχαίο γεγονός θα γίνει η αφορμή να τα ξανά πείτε εσείς οι δυο μα και πάλι θα πέσεις σε αδιέξοδα αφού ο Δίδυμός σου δεν έχει σκοπό προς το παρόν να σοβαρευτεί.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, θα πρέπει έμπρακτα να του δώσεις χώρο και χρόνο και την ευχέρεια να αποφασίζει μόνος του για τον εαυτό του.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, κι οι δυο σας κατά το πρώτο 10ήμερο θα είστε προβληματισμένοι με πάρα πολλά. Καλό λοιπόν θα ήταν να αποφύγεις το πρώτο 12ήμερο σχεδόν του μήνα για να του κάνεις νύξη.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, σημαντικό ρόλο θα παίξει το πόσο διπλωμάτης θα φανείς. Δεν αποκλείεται κι εκείνος να θέλει να τα ξανά βρείτε τα δυο σας.

Ο γοητευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, ναι η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σε αντιμετωπίσει με άρνηση. Από τις 12 του μήνα όμως και μετά, όλα θα είναι πιθανά μεταξύ σας.

Με έναν όμοιό σου Σκορπιό, προβληματική θα είναι η κατάσταση σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Λίγο παραπάνω εξωστρεφής ίσως γίνει από τις 16 του Νοέμβρη και μετά αλλά και πάλι με πολλά ερωτηματικά.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, δεν αντέχει τα μούτρα τους εγωισμούς και τις ανελαστικές συμπεριφορές σου. Θα έχει όμως τη διάθεση να τα πείτε για κάτι χαλαρό από τις 22 του μήνα και μετά.

Ενώ με τον Αιγόκερω, έχεις αρκετές πιθανότητες να τα βρεις μαζί του αρκεί να δείξεις πως υποτάσσεσαι στη θέλησή του έστω και διπλωματικά. Όμως να ξέρεις ότι αυτό δεν μπορεί να κρατήσει.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, αρνητικό είναι το διάστημα του πρώτου 10ημέρου του μήνα. Λίγο αργότερα τα πράγματα φτιάχνουν μα να σταθεί να σου υποσχεθεί το οτιδήποτε μάλλον αποκλείεται.

Και τέλος με τον Ιχθύ, ασφαλώς και το καλύτερο διάστημα θα είναι το πρώτο μισό του μήνα κι ας έχουμε την έκλειψη. Όμως μην επιχειρήσεις αν του μιλήσεις με όρους και προ απαιτούμενα γιατί και πάλι θα σου ξεγλιστρήσει.

Τοξότης

Έτσι λοιπόν αν είσαι Τοξότης και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός, ασφαλώς το καλύτερο επικοινωνιακό διάστημα για να τα βρείτε θα είναι από τις 16 του Νοέμβρη και μετά.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, εδώ σε όλο σχεδόν το διάστημα του μήνα και ειδικά κατά το πρώτο 10ήμερο, η κατάσταση θα μοιάζει με τεντωμένο σκοινί.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο, λέμε σε όλα ναι αρκεί να αποφασίσεις να τον τρελάνεις κανονικά, από τις 15 του μήνα και μετά αφού και οι δύο επικοινωνιακά δε θα παίζεστε.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, έχει ανάγκη πραγματικά να ξεφύγει από μια τόσο πιεστική και καταπιεστική καθημερινότητα κι εσύ φαντάζεις ιδανικός το διάστημα από τις 8 του μήνα και μετά.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, μάλλον δε θα καταφέρεις να τον βρεις στις καλές του αφού και η έκλειψη τον αφορά και όσα έχει να τον παιδεύουν δεν πρόκειται αν τον αφήσουν ήσυχο.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, διαθέτεις και τον τρόπο και το λόγο αλλά και την καπατσοσύνη να τον ρίξεις στα δίχτυα της γοητείας σου αλλά όχι στο 1ο 10ήμερο.

Ο σαγηνευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε από τις 12 του μήνα και μετά όπου θα θέλει όσο κι εσύ να ξεφύγετε από μια μίζερη καθημερινότητα όσο τίποτα.

Με το Σκορπιό καλό κουράγιο έχω να σου πω, αφού γενικά τα νεύρα του θα είναι στο θεό , ότι και να έχεις να του πεις ότι να του προτείνεις. Άσε να φύγει κι αυτός ο μήνας.

Με έναν όμοιό σου Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, μπορεί να μιλάτε την ίδια γλώσσα δεν ξέρω όμως εάν μπορεί να ανεχτείς και τα διάφορα καπρίτσια του αφού από τις 17 και μετά δε θα τα αντέχεις.

Ενώ με τον Αιγόκερω, μόνο για μια περιστασιακή κι εφήμερη επαφή θα είχες πιθανότητες αλλά μη μου στεναχωριέσαι αφού από τον άλλο μήνα και μετά θα πέφτει στα πόδια σου.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, δεν θα ήταν κακός αυτός ο μήνας να βάλετε πάλι μπρος τη σχέση σας, αρκεί να αποφύγεις να του κάνεις κρούση μέσα στο πρώτο 10ήμερο του μήνα και τις 3 τελευταίες μέρες επίσης.

Και τέλος με τον Ιχθύ, εδώ θα πούμε ναι, και μάλιστα ετοιμάσου για κάτι πάρα πολύ φλογερό και με διάρκεια όλη σχεδόν στο μήνα. Όμως μην περιμένεις ότι μπορεί αυτός ο δεσμός να έχει ιδιαίτερη διάρκεια.

Οι πιθανότητες επανασύνδεσης για Αιγόκερω, Υδροχόο και Ιχθύες

Το πρώτο 10ήμερο του μήνα και συγκεκριμένα στις 8 του Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου η τελευταία έκλειψη του έτους και είναι έκλειψη Σελήνης. Τα πείσματα και οι εγωισμοί δε θα λείψουν μα και η κρυφή ελπίδα να δοθούν λύσεις σε συναισθηματικά αδιέξοδα προκειμένου κάποιες σχέσεις να συνεχιστούν αντί να σβήσουν.

Από τις 17 του μήνα και μετά όπου ο Ερμής θα περάσει στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη, η διάθεση να αφήσουμε πίσω τα δύσκολα και να επικοινωνήσουμε με περισσότερο ανάλαφρη πρόθεση ανεβαίνει. Το χιούμορ και το χαμόγελο κινούν βουνά και κάμπτουν αισθηματικές αντιστάσεις που ως τώρα στέκονταν στα πείσματα. Με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν κι έτσι δε αποκλείεται τότε, σχέσεις του χτες που πλέον παρέμειναν σε φιλικό επίπεδο, να ζωηρέψουν και να ξανά ζωντανέψουν.

Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα, φέρνει τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα σε εκείνους που μέχρι τώρα περίμεναν από τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά τους να χτυπάει δυνατά, να πάρει επιτέλους μια πρωτοβουλία για να τα ξανά πουν. Ναι, είναι η εποχή μιας νέας αρχής απαλλαγμένης από όλα τα κακώς κείμενα που έφτασαν κάποιες σχέσεις σε αδιέξοδα. Παράλληλα Ερμής και Αφροδίτη καθώς θα βρίσκονται σε όψη συνόδου θα ψιθυρίζουν υποσχέσεις γεμάτες ενθουσιασμό.

Προς το τέλος του μήνα το τρίγωνο του Άρη ανάδρομου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και τη 19η μοίρα των ζωδίων αυτών, απαιτεί σοβαρότητα και προσπάθεια να χτιστούν οι σχέσεις που θα προκύψουν μέσα από μία επανασύνδεση, έτσι ώστε να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Το ίδιο διάστημα ίσως ο λόγος να βγάλει παράπονα κι απωθημένα γι αυτό θα πρέπει να προσέχουμε και τι λέμε αλλά και πως το εκφράζουμε.

Πάμε λοιπόν να δούμε όλες τις προοπτικές που υπάρχουν για μια αισθηματική επανασύνδεση ανάλογα με το ζώδιό σου και του ανθρώπου που αγαπά.

Αιγόκερως

Έτσι λοιπόν αν είσαι Αιγόκερως και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός, το μοναδικό διάστημα που είναι sos έχει να κάνει με τις τελευταίες ημέρες του μήνα γιατί εκεί μπορεί να αρπαχτείτε.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, καταλαβαίνεις ότι μπορείς να του σταθείς, όμως γι αγάπες και επανασυνδέσεις καλό θα ήταν να του μιλήσεις μετά τις 12 του μήνα.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο, να ξέρεις ότι από τις 15 και μετά θα είναι πιο αλέγκρο τύπος και μόνο για δεσμεύσεις δε θα θέλει κουβεντούλες. Προτίμησε το 3ο 10ήμερο.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, ένα πολύ γλυκό διάστημα είναι ακόμα κι αυτό της σεληνιακής έκλειψης αφού θα έχει όντως μια ανάγκη για αγκαλιά.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, δύσκολη η συνεννόηση θα είναι κατά το πρώτο 10ήμερο αν και θα κουβαλάει πάρα πολλά άγχη και αργότερα που σημαίνει ότι δύσκολα θα του αποσπάς την προσοχή.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι έχει γενικά την τάση να εξιδανικεύει συνθήκες ανθρώπους και καταστάσεις και από τις 12 και μετά όλα είναι πιθανά.

Ο τόσο γοητευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις να του μιλήσεις με όρους και προ απαιτούμενα κάτι που θα τον καταπιέσει τόσο, που μπορεί και να αντιδράσει.

Με το Σκορπιό να ξέρεις ότι από την αρχή του μήνα και μέχρι τα μέσα του θα έχει την τάση να γίνεται απόλυτος και άκαμπτος σε κάποιες περιπτώσεις που σημαίνει ότι θα σου σπάσει στο τέλος τα νεύρα.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, αλλά δεν είναι σε θέση να πάρει απέναντι σου καμία δέσμευση πέραν της περιστασιακής και της εφήμερης ικανοποίησης ειδικά από τα μέσα του μήνα και μετά.

Ενώ με έναν όμοιό σου Αιγόκερω, λίγο περισσότερο κτητικοί μπορεί να είστε τόσο κατά το πρώτο 10ήμερο του μήνας όσο και κατά τις τελευταίες μέρες του. Θα υπάρχει δυσκολία στη συνεννόηση.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, Είναι από εκείνους που όντως επηρεάζονται από την έκλειψη στις αρχές του μήνα γι αυτό και να αποφύγεις τι διάστημα αυτό να του κάνεις νύξη.

Και τέλος με τον Ιχθύ, εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι από τις 17 και μετά τυχαία γεγονότα θα ανεβάσουν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του οπότε μια χαρά θα μπορέσεις να του περάσεις το δικό σου.

Υδροχόος

Έτσι λοιπόν αν είσαι Υδροχόος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός, δεν θα καταφέρεις να συγκρατηθείς στο 1ο 10ήμερο που θα έχει την τάση να σε εμπαίζει, οπότε το αποφεύγεις.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, ίσως τον δεις να στέκεται απόμακρος γιατί μάλλον θα έχει δικά του κρυφά μυστικά και ντοκουμέντα, ή θα απαιτεί να του δώσεις εξηγήσεις.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο, από τι 2ο μισό του μήνα θα είναι χαρά του και να τα πείτε και να τα βρείτε. Παίζει όμως πολύ δυνατά, αυτό να μην έχει μεγάλη διάρκεια.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, αν καταφέρεις να του μιλήσεις με ένα πιο ρομαντικό προφίλ ή έστω να πλέξεις το μύθο σου παραμυθιάζεται ακόμα και κατά την έκλειψη.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, τον πόνο σας θα θελήσετε να μοιραστείτε κάτι να θυμηθείτε απ' τα παλιά και κάπως έτσι έχει να γίνει το μοιραίο το πάθος το απροσμέτρητο.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, εδώ καλό θα ήταν να αποφύγεις το πρώτο μισό του μήνα αυτού γιατί ακόμα υπάρχουν πολλές αναταράξεις μεταξύ σας.

Με έναν γοητευτικό Ζυγός δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την τύχη σου εφόσον αποφασίσεις να κατέβεις με συγκεκριμένες προτάσεις στον αισθηματικό στίβο μαζί του.

Με το Σκορπιό, αυτή η έκλειψη κάνει ζημιές κι ίσως βγάλει πολλά κουσούρια στη φόρα αυτής της πρώην σχέσης σας. Καλό θα ήταν λοιπόν να εναποθέσεις τις ελπίδες σου στο 3ο 10ήμερο του μήνα.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, Αν έχεις σκοπό να το πάτε σοβαρά, προτάσεις δέχεται μονάχα ανάλαφρες ειδικά από τις 15 του μήνα και μετά. Μέχρι τότε θα μπορέσεις να τον βρεις σε στιγμές αδυναμίας.

Ενώ με τον Αιγόκερω, θα σου πω ένα μεγάλο ναι για έναν και μόνο λόγο. Σε αυτούς τους καιρούς που τα ετερώνυμα έλκονται, εσείς θα μπορούσατε να επανεκτιμήσετε μια χαρά και πάλι τη σχέση σας.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας άλλος όμοιος με σένα Υδροχόος, εδώ τα πράγματα ειδικά κατά το πρώτο 10ήμερο μάλλον θα είναι αποθαρρυντικά. Επικοινωνιακά όμως διορθώνονται από τις 22 του Νοέμβρη και μετά.

Και τέλος με τον Ιχθύ έχεις τον τρόπο και την καπατσοσύνη να μιλήσεις απευθείας στη καρδιά του από τις 12 του μήνα και μετά. Του αρέσουν άλλωστε τα όμορφα λόγια και τα παραμύθια σου.

Ιχθύς

Έτσι λοιπόν αν είσαι Ιχθύς και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός, μπορείς να τον εκπλήξεις προχωρώντας σε μια ενέργεια που από σένα δε θα περίμενε ποτέ και θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, ίσως να είναι πολύ καλή η περίπτωση να τα βρείτε εκεί γύρω απ' την έκλειψη αφού θα τρέξουν θέματα που θα θέλει συμπαράσταση.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο, μάλλον αρνητικά είναι τα πράγματα, ειδικά εάν προσπαθήσεις να βρεις την άκρη μαζί του από τις 16 του μήνα και μετά.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, για να μπορέσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του θα χρειαστεί αυτή τη φορά να μη μείνεις στα λόγια αλλά να πας στις πράξεις.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, προσπάθησε να αποφύγεις μια οποιαδήποτε νύξη μαζί του ειδικά κατά το πρώτο διάστημα του μήνα για να μη σου πω να το αποφύγεις γενικότερα.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, θετική θα είναι η ανταπόκριση του αλλά καλό θα ήταν να διαλέξεις να μιλήσεις μετά τις 16 του μηνός.

Ο γοητευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, ναι έχει ανάγκη από εκείνα τα όνειρα που κάνατε κάποτε όταν ήσασταν μαζί κι αυτό σαν επιχείρημα θα σας έφερνε πολύ κοντά.

Με το Σκορπιό ίσως καλό θα ήταν να τον αποφύγεις στο 1ο 10ήμερο του μήνα όπου μνήμες γενικότερα θα του μαυρίζουν την ψυχή, ειδικά εάν χωρίσατε για λόγους δικής σου απιστίας.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, λέμε ναι γιατί είσαι το μοναδικό πλάσμα που μπορεί να τον κερδίσει την περίοδο αυτή πρακτικά και πνευματικά αλλά δοκίμασε από τις 16 του μήνα και μετά.

Ενώ με τον Αιγόκερω, δεν είναι η καλύτερη περίοδος να του μιλήσεις για μια καινούργια μεταξύ σας αρχή και κυρίως λέμε σίγουρα ένα όχι προς το τέλος αυτού του μήνα.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, θα είναι πολύ βαρύς συναισθηματικά κατά το πρώτο 10ήμερο του μήνα αλλά μετά ως φαίνεται θα αρχίσει να γίνεται πιο ανοιχτός σε κάθε περίπτωση.

Και τέλος με έναν άλλο όμοιό σου Ιχθύ, μπορεί να μιλάτε την ίδια γλώσσα αλλά το να προσπαθήσεις να τα πείτε την περίοδο της έκλειψης μάλλον θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αντωνία