Quantcast
Ζώδια: Ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσεις μέχρι τον Νοέμβριο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Με ποιες προκλήσεις έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο ως τα μέσα του Νοέμβρη; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσεις μέχρι τον Νοέμβριο;

Ο Κρόνος λειτουργεί σαν αυστηρός δάσκαλος στη ζωής μας, και ίσως είναι παρεξηγημένες οι προθέσεις του, αφού σκοπό δεν έχει να μας εξουθενώσει με τα μαθήματά του αλλά να μας βοηθήσει να χτίσουμε το μέλλον μας πάνω σε βάσεις γερές. Τη στιγμή αυτή ταξιδεύει σε ένα πιο ονειροπόλο ζώδιο και αν ασχολείσαι με την τέχνη έχει καλώς, αφού θα προάγει το έργο σου και πάνω από όλα θα αναδείξει σίγουρα τη δουλειά που έχεις ρίξει. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν όταν ψάχνεις τις διαφυγές σου ή όταν δεν πατάς στη γη.

Δες πως ο ανάδρομος Κρόνος θα επηρεάσει το ζώδιο σου;

Μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη σχέση της πορείας του, οπότε πάμε να δούμε το πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου εφόσον τον γνωρίζεις αλλά και με ποιο τρόπο μπορούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια.

Κριός ή ωροσκόπος Κριός

Πόσο καλά τα έχεις με τον εαυτό σου και πόσο με τους ανθρώπους που θες να υπάρχουν στη ζωή σου; Εάν συχνά συμβαίνει να τσακώνεσαι με αγαπημένα πρόσωπα, τότε κάτι πρέπει να διορθώσεις μέσα σου ώστε να τα βρεις πρώτα από όλα με τον εαυτό σου. Ο Κρόνος φαινομενικά αναδρομεί στο 12ο οίκο σου, εκεί που δίνεις τις εσωτερικές μάχες. Καλείσαι να τα βάλεις με τους εσωτερικούς σου φόβους και ανασφάλειες ώστε να απελευθερωθείς από τα συναισθηματικά δεσμά τους.

Ταύρος ή ωροσκόπος Ταύρος

Είσαι γεννημένος ηγέτης και αποδεκτός για τη σταθερότητα και τις αξίες σου από ομάδες ή σύνολα ανθρώπων. Με ποιους όμως θα περιστοιχίζεσαι, θα αλληλεπιδράς ή θα συνεργάζεσαι κάτω από έναν κοινό σκοπό, θα χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που τους αξιολογείς. Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι δεν είναι πάντα υποστηρικτικοί οι άνθρωποι που σε χτυπούν φιλικά στην πλάτη, έναντι εκείνων που έχουν περισσότερες απαιτήσεις από σένα και το έργο σου. Ξεκαθαρίσματα.

Δίδυμοι ή ωροσκόπος Δίδυμοι

Ξαναχτενίζει τις μοίρες του τομέα τις καριέρας σου με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του ο Κρόνος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα βάλεις με τα δύσκολα και τους «δύσκολους» ανθρώπους, να γίνεις περισσότερο διπλωμάτης και καπάτσος όπου χρειαστεί, σοβαρός στις επιλογές σου για να τύχεις και την ανάλογη υποστήριξη σε θέματα ανέλιξης. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με τα κοινά και να διακριθείς σε χώρους που κινείσαι ή δραστηριοποιείσαι εμπνέοντας έτσι πολύ κόσμο.

Καρκίνος ή ωροσκόπος Καρκίνος

Με τον Κρόνο από το φιλικό προς εσένα ζώδιο των Ιχθύων να αναδρομεί φαινομενικά στον 9ο οίκο σου, χρειάζεται να αναθεωρηθούν οι προσωπικές σου αξίες. Στο ίδιο διάστημα μπορείς να κατακτήσεις ένα γνωστικό αντικείμενο που θα αποτελέσει άλλο ένα όπλο στην επαγγελματική σου φαρέτρα. Θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμικών καταβολών, ώστε να αλλάξεις τις αντιλήψεις σου ως προς το διαφορετικό. Το μυαλό ανοίγει.

Λέων ή ωροσκόπος Λέοντας

Καλείσαι να επανεξετάσεις τους τρόπους που μοιράζεσαι αξίες ή οικονομικά με άλλους ανθρώπους στο διάστημα που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομα ο Κρόνος στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σου. Κληρονομιές κοινοί λογαριασμοί με το επίσημο ταίρι σου, η διαχείριση από μεριάς σου τέτοιων θεμάτων, θα καθορίσουν και την πορεία αυτών των σχέσεων. Μερικές στιγμές μπορεί να νιώσεις πως κρύβεις ένα οργισμένο παιδί μέσα σου. Πρόσεξε τους τρόπους που θα το εκτονώσεις;

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

Παρθένος ή ωροσκόπος παρθένος

 Μπορεί να έχεις για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Κρόνο απέναντί σου, είσαι όμως από εκείνους που τα έχουν καλά μαζί του. Το μόνο που μπορεί τώρα να σε δυσαρεστήσει, θα είναι το να βλέπεις ανθρώπους να θέλουν να σου επιβληθούν και αυτό να σε πληγώνει γιατί θα προέρχονται από τις σοβαρές σου σχέσεις και συνεργασίες. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ το κατά πόσο αντέχεις τις δεσμεύσεις που θα κληθείς να πάρεις, ή τους συμβιβασμούς που θα χρειαστεί να κάνεις.

Ζυγός ή ωροσκόπος Ζυγός

Για να μην έχεις δυσκολίες στον επαγγελματικό σου τομέα, θα χρειαστεί να γίνεις περισσότερο διπλωματικός και συνεργάσιμος, από όσο είσαι ακόμα και αν δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με ορισμένα άτομα. Η εργατικότητα και ο δυναμισμός δε σου λείπουν, κάτι που θα σου το αναγνωρίσει ούτως ή άλλως το περιβάλλον που κινείσαι ή δραστηριοποιείσαι, αρκεί να σκέφτεσαι ομαδικά με το «Εμείς» και όχι με το «Εγώ». Το να είσαι ηγέτης πρέπει να το εμπνέεις και όχι να το απαιτείς.

Σκορπιός ή ωροσκόπος Σκορπιός

Θα νιώσεις την ανάγκη να σου αναγνωρίσουν τουλάχιστον οι άλλοι ότι στον τομέα σου είσαι μοναδικός και ξεχωριστός. Θα αναλογιστείς πόσο παραγωγική είναι μέχρι τώρα η δημιουργική σου πλευρά; Κατά πόσο τελικά κυνηγάς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Έχεις αλλάξει στάση και οπτική σε ότι αφορά τον ερωτικό στίβο, ή ακόμα αναζητάς ταίρι θέτοντας προαπαιτούμενα; Τέλος ίσως να ήρθε ο καιρός να σκεφτείς τη απόκτηση ενός απόγονου, με όσες ευθύνες και αν απορρέουν.

Τοξότης ή ωροσκόπος Τοξότης

Τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας θα σου τονίσει εντονότερα η παρουσία του Κρόνου με την ανάδρομη φορά από τους Ιχθύες. Το σπίτι ως οίκημα, σαν αγορά σα μετακόμιση. Μπορείς να ζεις σε έναν χώρο φορτωμένο με αναμνήσεις, ή μήπως ήρθε ο καιρός να αλλάξεις την κάθε γωνιά του φέρνοντας φρέσκο αέρα; Σχέσεις με πρόσωπα μεγαλύτερα από το περιβάλλον της οικογένειας πρέπει να διορθωθούν στα πλαίσια του σεβασμού και των δικών σου υποχωρήσεων.

Αιγόκερως ή ωροσκόπος Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να επανεξετάσεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, τους γείτονες ή τα αδέρφια σου. Μην απαιτείς να σκέφτονται όλοι γειωμένα όπως εσύ, αφού δεν έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης κάτι που θα χρειαστείς έμπρακτα να το σεβαστείς. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου συμβαίνει στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σου. Είναι η στιγμή να ενισχύσεις τις γνώσεις σου και να είσαι ανοιχτός με το διαφορετικό.

Υδροχόος ή ωροσκόπος Υδροχόος

Ποια στοιχεία στη ζωή σου σε κάνουν να αισθάνεσαι συναισθηματική αλλά και υλική ασφάλεια. Με την παρουσία του Κρόνου στο 2ο οίκο του ωροσκοπίου σου, η σχέση σου με το χρήμα αλλάζει. Βρες τις ισορροπίες σου και σκέψου ότι στα απλά πράγματα υπάρχει δυσκολία. Σκέψου τις σχέσεις σου με ανθρώπους που μοιράζεσαι πολύ σημαντικά κομμάτια. Καλλιέργησε το πνεύμα και τα ιδανικά σου. Σκέψου τους τρόπους που δίνεις και δίνεσα, που χαρίζεις ή χαρίζεσαι εκεί που αγαπάς.

Ιχθύες ή ωροσκόπος Ιχθύς

Ο Κρόνος κορώνα στο κεφάλι σου, χτενίζει και πάλι προς τα πίσω τις μοίρες του ζωδίου σου θέλοντας να σε βάλει στη διαδικασία να ξανά σκεφτείς τη θέση σου, στις σοβαρές σου σχέσεις και συνεργασίες, στο γάμο σου εάν είσαι επίσημα δεσμευμένος. Πως προβάλλεις τα «θέλω» και τις επιθυμίες σου και πώς απαιτείς να τα σεβαστούν και οι άλλοι; Μήπως σε σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, έδωσες υπερεξουσίες; Περισσότερο από ποτέ θα χρειαστεί να πατήσεις γερά στα πόδια σου.