Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, Ο ΑΡΗΣ ΣΕ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Το σημερινό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό αγαπητοί φίλοι, με συνολική διάρκεια 4 ημέρες, στέλνει μηνύματα χαράς, ικανοποίησης και ευχαρίστησης, αισιοδοξίας, φωτεινότητας και ενθουσιασμού, έτσι ώστε να αναλάβουμε δράση σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας και να αλλάξουμε την ζωή μας προς το καλύτερο, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους για να προωθήσουμε τα σχέδια και τους στόχους μας.
Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι και Ιχθύς) και τα γήινα (Παρθένοι και Αιγόκεροι), προκειμένου να εξελίξετε τις επιδιώξεις σας και τις καινούριες σας ιδέες, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας από μια καινούρια οπτική γωνία, να διαφωτιστείτε με νέους πρωτότυπους τρόπους κατάκτησης της απόλυτης επιτυχίας.
Ας αξιοποιήσουμε τον δυναμισμό μας σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας αγαπητοί φίλοι με το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, μια πλανητική όψη που έχει συνολική διάρκεια 14 ημέρες (7 πριν και άλλες τόσες μετά), προκειμένου να εξωτερικεύσουμε με θάρρος τα συναισθήματά μας. Είμαστε συνεπείς στις πάσης φύσεως υποχρεώσεις μας, διαθέτουμε σοβαρότητα στις επιλογές και τις αποφάσεις μας, ξέρουμε πολύ καλά πώς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο και τις ευκαιρίες που μας δίνονται την κατάλληλη στιγμή.
Επηρεάζονται πρωτίστως τα ζώδια της γης (Ταύροι και Αιγόκεροι), αλλά και του νερού (Καρκίνοι και Σκορπιοί), προκειμένου να βρείτε λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της δουλειάς σας αλλά και της προσωπικής σας ζωής που παραμένουν σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Διαθέτοντας πειθαρχία, προγραμματισμό και σοβαρότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, μπορείτε τώρα να προοδεύσετε με οποιοδήποτε εγχείρημα καταπιάνεστε, έχοντας αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για να φέρετε εις πέρας και τις πιο δύσκολες φιλοδοξίες σας.
Η Σελήνη από τον Αιγόκερω, ενεργοποιεί πιο βαριά και μόνιμα συναισθήματα και έγνοιες, όπως το ενδιαφέρον για τη δουλειά μας ή για τα οικονομικά μας, ίσως γιατί αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις των ημερών, δεδομένου ότι οι παραδοσιακές συγκεντρώσεις και οι φιλικές συντροφιές συμπληρώνουν την εικόνα μας προς τα έξω και την κοινωνική μας ζωή.
Τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και του νερού (Σκορπιοί και Ιχθύς) είναι περισσότεροι επηρεασμένα από αυτή τη θέση της Σελήνης, δεδομένου ότι τώρα μπορούν ευκολότερα να θέσουν τα θεμέλια για μια καινούρια συνεργασία ή ακόμα και για μια νεοεμφανιζόμενη, συναισθηματική γνωριμία και να επικυρώσουν τα αισθήματά τους ή να επισφραγίσουν μια ευνοϊκότερη επαγγελματική και οικονομική κατάσταση.