Quantcast
Ζώδια 2024: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις | zwdia.gr Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων 2024

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων 2024 για να ξέρετε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά, με τις καλές και τις δύσκολες ημερομηνίες που πρέπει να προσέξετε.

Η δύσκολη γεωπολιτική ατμόσφαιρα του 2024

Tο 2024 ο Algol και οι Πλειάδες ή κλαίουσες αδελφές είναι δύο αστέρες που θα επηρεάσουν τις σκέψεις, τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις σε κοσμοπολιτικό επίπεδο. Ο Algol θεωρείται πως έχει αρνητική επιρροή, συνδέεται με το σκότος, το έγκλημα, τους σεισμούς, τις πλημμύρες. Φέρνει αβεβαιότητα, φόβο, ψυχρότητα, εμποδίζει τις εκφάνσεις της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Οι Πλειάδες συμβολίζουν τη θλίψη, την απογοήτευση, την ψυχική ανασφάλεια. Οι συμπεριφορές θα είναι αρνητικές, κακότροπες, θα υπάρξει κακεντρέχεια και μνησικακία. Δεν θα λείψουν τα συμβάντα που θα προκαλέσουν πανικό, άγχος και θα ανασύρουν στην επιφάνεια σκοτεινές σκέψεις. Δυσκολίες θα φέρει στις σχέσεις μεταξύ κρατών όπου θα κυριαρχεί η αδιαλλαξία και η πεισματική αντίδραση. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δυο αστέρες δεν επηρεάζουν άμεσα, αλλά δεν αποκλείεται να παρθούν αρνητικές αποφάσεις υπό την επήρεια της ανασφάλειας που επικρατεί στο γεωπολιτικό σκηνικό.

Εύνοια σε επικοινωνία, χρήμα και επανασυνδέσεις

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο ως τις 26 Μαΐου του 2024, η θέση αυτή φέρνει ευνοϊκά ανοίγματα σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με χρηματικές συναλλαγές, συμβόλαια, αγοραπωλησίες. Όσοι καταφέρουν να κινηθούν συντονισμένα και μεθοδικά δεν αποκλείεται να δουν αυξήσεις στα εισοδήματα τους. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί ψυχραιμία, μεθοδικότητα, συγκέντρωση και εφικτές προσδοκίες.

Ο Δίας στη συνέχεια θα περάσει στους Διδύμους στις 26 Μαΐου του 2024 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ως τις 9 Ιουνίου του 2025, φέρνοντας επικοινωνιακά ανοίγματα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνική δικτύωση, θα υπάρξουν συναναστροφές και νέες γνωριμίες στα αισθηματικά. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές. Στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν σαφήνεια, θα υπάρχει δυνατότητα για συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις και ξεκαθαρίσματα. Στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ρίσκα απαραίτητο θα είναι να μελετηθούν πολύ καλά όλες οι προοπτικές και τα δεδομένα. Ο καταιγισμός πληροφοριών και στοιχείων ίσως να προκαλέσει σύγχυση, οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να παρθούν υπό πίεση ή άγχος.

Οι εκλείψεις φέρνουν προκλήσεις και ευκαιρίες

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού ενδεχομένως να φέρουν δυσκολίες στις σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές. Ο Κριός θα βγάλει στην επιφάνεια μαχητικές διαθέσεις, ίσως να υπάρξει εναντίωση και αδιαλλαξία. Ο Ζυγός ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για συνεννόηση, συγκαταβατικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, ωστόσο η έκλειψη θα φέρει αντιδράσεις, αντίξοες θα κάνει τις συνθήκες για αποδοχή. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συνεργασίες, για να υπάρξει εποικοδομητική κατάληξη θα πρέπει ο τρόπος σκέψης να είναι δίκαιος, ισορροπημένος και αντικειμενικός.  

Οι αυθόρμητοι χαρακτήρες να είναι προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους, θα χρειαστεί αυτοέλεγχος, απαραίτητο θα είναι να χαλιναγωγηθούν οι έμφυτες τάσεις παρόρμησης. Στις περιπτώσεις που προκύψουν ανοίγματα για καινούργιες συνεργασίες στα επαγγελματικά, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές και ανυπόμονες. Απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα και οι προοπτικές, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η ανυπομονησία. Σε θέματα οικονομικής φύσης έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σπατάλες και οι παρορμητικές αγορές. Ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι επενδυτικός, επειδή ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες.

Κρατήστε ήπιους τόνους

Ο Άρης θα βρίσκεται στον Λέοντα σε ανάδρομη πορεία από τις 6 Δεκεμβρίου του 2024 μέχρι τις 5 Ιανουαρίου του 2025. Τα χαρακτηριστικά του Άρη σε αυτή τη θέση είναι αντιδραστικότητα, ανταγωνισμοί, ανάγκη για κυριαρχία και εξουσία. Οι δυναμικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τους στόχους και τις αντιδράσεις τους, ενδεχομένως να παρεξηγηθούν οι ενέργειές τους, όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα ειπωθούν οι προτάσεις και οι απαιτήσεις τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Ο εγωκεντρισμός και η ανάγκη για επιβολή θα δημιουργήσουν προβλήματα, δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση και στην αποδοχή. Οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες προσοχή στον τρόπο που θα χειριστούν τις καταστάσεις, αν προσπαθήσουν να επιβληθούν με τρόπο εριστικό θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Η ώρα της ανασυγκρότησης

Ο ανάδρομος Άρης θα κάνει την εμφάνισή του στον Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου του 2025 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου του 2025, τα συμβάντα θα δώσουν το άνοιγμα για επαναπροσδιορισμούς. Ο τρόπος σκέψης θα είναι μαχητικός και δυναμικός, ωστόσο η συναισθηματική δίνη θα εξισορροπηθεί με τη λογική, εφικτή θα είναι η αυτοσυγκράτηση. Η ανάγκη για ισορροπία θα αλλάξει τη σκοπιά της αντίληψης, οριοθετημένη θα είναι η επιθετικότητα και η πεισματική εναντίωση. Στις συζητήσεις πέφτουν οι τόνοι, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα μπορέσουν να χαλιναγωγήσουν τις έμφυτες τάσεις τους. Τα συμβάντα θα δώσουν το έναυσμα για να αναγνωριστούν τα λάθη και οι επιπολαιότητες.

Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς