Quantcast
Ποια ζώδια κρύβουν τα προβλήματα «κάτω από το χαλί»; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποια ζώδια έχουν την τάση να κρύβουν τα προβλήματα «κάτω από το χαλί»; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποια ζώδια κρύβουν τα προβλήματα «κάτω από το χαλί»;

Δεν έχουν όλοι οι ανθρώπινοι χαρακτήρες τη δύναμη να τα βάλουνε με τα δύσκολα. Κάποιοι από αυτούς θέματα που τους ζορίζουν έχουν την τάση να τα βάζουν σε αναβολή, μια αναβολή που μπορεί να κρατήσει από λίγο ή να διαρκέσει επ’ αόριστο ενώ κάποιοι άλλοι εξαρχής δε φοβούνται να αντιμετωπίσουν την αλήθεια κατάματα.

Ποια ζώδια αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν τα δύσκολα κατάματα;

Κι επειδή μιλάμε για ανθρώπινους χαρακτήρες δηλαδή αυτό που περιγράφουν τα ζώδια, πάμε να δούμε ποια ζώδια έχουν την τάση να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί και ποια όχι για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Κριός

Όχι απλώς δεν τα κρύβει αλλά τα βάζει μαζί τους χωρίς καμιά τακτική ή και στρατηγική με αποτέλεσμα πολύ συχνά να καταλήγει στις λάθος λύσεις εξαιτίας της παρόρμησής του. Δε θα φοβηθεί να παραδεχτεί τα λάθη του αλλά δε θα σταματήσει να τα πολεμά, μέχρι να παρέλθουν οι αιτίες του κάθε προβλήματος.

Ταύρος

Για στρατηγικούς λόγους μόνο ένας Ταύρος θα αποσιωπούσε ένα πρόβλημα και θα το έβαζε σε κατάσταση αναμονής, όχι γιατί θα είχε την τάση να το κρύψει κάτω από το χαλί αλλά θα έπαιρνε το χρόνο του μέχρι να το δει σφαιρικά ώστε να δώσει τη σωστή λύση. Άλλωστε δεν αφήνει τίποτα στη ζωή του σε εκκρεμότητα ή αναπάντητο.

Δίδυμοι

Ενώ ως ζωδιακός χαρακτήρας μπορεί να σου βρει χίλιες δυο λύσεις σε ένα πρόβλημα, πολύ συχνά μπαίνει στην διαδικασία το δικό του να το υποτιμήσει, ίσως και να το υποβαθμίσει, πράγμα που τον κάνει να έχει μειωμένη αντίληψη ως προς τις συνέπειες που μπορεί να του δημιουργήσει. Είναι η πιο συχνή γκάφα του που σίγουρα μετανιώνει.

Καρκίνος

Ναι έχει την τάση να κρύβει προβλήματά του κάτω από το χαλί, ειδικά όταν νιώθει ότι η οποιαδήποτε αντίδρασή του απέναντι σε μια σχέση, που του είναι αδύνατον να απαγκιστρωθεί συναισθηματικά, μπορεί να επηρεάσει την ισορροπία της. Έτσι μπορεί να υπομείνει τα πάντα, εκτός από έναν προδιαγεγραμμένο χωρισμό.

Λέων

Ως ένας τόσο έντονος ζωδιακός χαρακτήρας που τα πάντα τα κάνει να κάνουν θόρυβο για να βγει στο τέλος από πάνω και να αποδείξει ότι τελικά ότι τον βρήκε γι αυτό έφταιγαν οι «άλλοι», σπάνια θα μπει στη διαδικασία να κρύψει τα αίτια κάτω από το χαλί. Έχει μάλιστα την τάση τα οποιαδήποτε προβλήματα να τα τονίζει.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

Παρθένος

Εδώ είναι μια περίπτωση που λίγοι άνθρωποι τυχαίνει να γνωρίζουν το τί την απασχολεί κι αυτό γιατί θεωρεί πιο ουσιαστικά άλλα πράγματα από το να προβάλλει τα προβλήματά της. Εντούτοις δε θα τα βάλει κάτω από το χαλί και θα τα λύσει «κατ’ ιδίαν» με τον άνθρωπο ή με την κατάσταση που τυχαίνει να σχετίζονται.

Ζυγός

Πάγια τακτική του είναι να θέτει τα προβλήματα κάτω από το χαλί και ακόμα πιο σπάνια να τα θέτει επί τάπητος για να βρουν τη λύσεις τους. Αιτία είναι ότι σε καμία περίπτωση δε θέλει να χαλά τις σχέσεις του ακόμα κι αν αυτές είναι τελικά προβληματικές, προτιμώντας αν είναι αυτό να συμβεί την αρχή να την κάνει άλλος.

Σκορπιός

Μπορεί αρχικά να είναι σύνηθες να μη θέλει να δείχνει τί τον απασχολεί προτιμώντας πάντοτε τη σιωπή μέχρι να βρει τη λύση του, εντούτοις δεν είναι από τους χαρακτήρες εκείνους που θα άφηναν αναπάντητο το οποιοδήποτε πρόβλημα. Απλά ψάχνει να βρει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθεί και σίγουρα βρίσκει λύσεις.

Τοξότης

Με το σκεπτικό ότι θεωρεί πως τα προβλήματα κάνουν τη ζωή πιο μίζερη, αποφεύγει να βρει άμεσες λύσεις, δεν είναι σπάνιο να τα βάζει στην αναβολή, ενώ έχει τον τρόπο να πετάξει το μπαλάκι της λύσης τους σε άλλο. Σε ένα δεύτερο πλάνο υποβαθμίζει μια κατάσταση μέχρι να ξεχαστεί ή να παρέλθουν οι συνέπειές της.

Αιγόκερως

Ανήκει στους ποιο υπεύθυνους χαρακτήρες του ζωδιακού και δε φοβάται να τα βάλει με τα δύσκολα όποιο κι αν είναι αυτά και με όποιον τρόπο χρειαστεί. Δεν είναι σπάνιο μάλιστα, να διαλέγει για τις λύσεις τους το δύσκολο αλλά και σίγουρα πιο αποτελεσματικό δρόμο. Το χαλί το χρησιμοποιεί για να κερδίσει χρόνο.

Υδροχόος

Οι αναβολές που μπορεί να θέσει ένα πρόβλημα στη ζωή του, δεν έχουν μέτρο. Ανήκει στους χαρακτήρες που υποβαθμίζουν ένα θέμα για λόγους τακτικής, ειδικά όταν το μοιράζονται με τον άνθρωπό τους που μπορεί να απαιτεί να βρούνε λύσεις. Μάλιστα προκαλούν με τη συμπεριφορά τους από αντίδραση κάνοντάς το χειρότερο.

Ιχθύες

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έχει κάθε καλή διάθεση ή πρόθεση να συζητήσει ένα πρόβλημα μα για να το βάλει κάτω από το χαλί, πιθανόν αυτό συμβαίνει όταν δεν έχει καταλάβει τη σοβαρότητα μιας κατάστασης. Τις περισσότερες όμως φορές, δε θα φοβηθεί να δει την αλήθεια του κατάματα και προσπαθεί να βρει τις λύσεις που χρειάζονται.