Quantcast
Ζώδια: Πως ένας άντρας μπορεί να κερδίσει μια γυναίκα; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ζώδια: Πως μπορείς να κερδίσεις τη γυναίκα που θέλεις έχεις δίπλα σου; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Πως ένας άντρας μπορεί να κερδίσει μια γυναίκα;

Δεν είναι σπάνιο θέμα να κουβεντιάζετε στις ανδροπαρέες σχετικά με το τι ζητάνε οι γυναίκες. Πως να ταιριάξεις έναν εξ ανάγκης απλοποιημένο τρόπο σκέψης όπως είναι των ανδρών με έναν τόσο σύνθετο και πολυμορφικό όπως είναι στις γυναίκες. Με τόσα άπειρα γούστα που έχουν, τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να είσαι του γούστου τους; Ε, λοιπόν εδώ στα έχουμε όλα: Μάθε πως μπορείς να «ρίξεις» το κορίτσι που εξάπτει τις επιθυμίες σου ανάλογα με το ζωδιακό του χαρακτήρα. Εξάλλου πάντα γοητεύεται όταν το ρωτάς τι ζώδιο είναι, άσε που είναι μιας πρώτης τάξεως ιδέα για να ανοίξεις συζήτηση μαζί της.

Δες πως θα την κάνεις να σε θέλει με βάση το ζώδιο της:

ΚΡΙΟΣ

Της αρέσει το κυνήγι σαν του σκύλου με τη γάτα, να πολιορκεί αλλά και να πολιορκείται και λατρεύει να σου αντιστέκεται. Δεν καταλαβαίνει από υπονοούμενα και σπάνια θα παρεξηγηθεί εάν της πεις από την αρχή τις προθέσεις σου. Θα την «ρίξεις» με την αποφασιστικότητά σου, να θες απ' την αρχή να ορίσεις τους τρόπους του παιχνιδιού. Αγαπά το δυναμισμό σου αλλά και το ταλέντο σου να παίρνεις αποφάσεις στα γρήγορα. Δε θέλει να της «τάζεις» απλά ότι λες ή εννοείς, θέλει άμεσα να της το δείχνεις. Θέλει να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους γι αυτό που είσαι. Θέλει να σε θαυμάζει και να μη βαριέται μαζί σου ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Της αρέσει να την περιποιούνται και να προλαβαίνουν τις επιθυμίες της. Εκτιμά τα ιδιαίτερα δώρα και τα ιδιαίτερα αισθησιακά σκηνικά, ειδικά όταν τα συναντά στη φωλιά σου. Της αρέσει το καλό φαγητό και το εξεζητημένο κρασί. Αγαπά ότι της προσφέρεις να εμπεριέχει και μια εσάνς από πολυτέλεια. Θέλει να είσαι μαζεμένος, να βγάζεις από μέσα σου το νοικοκυρόπαιδο. Να έχεις έξυπνο χιούμορ αλλά και να αποφεύγεις να βωμολοχείς ακόμα και στα αστεία. Είναι ζηλιάρα γι αυτό καλό θα ήταν τα μάτια σου να είναι πάντα πάνω της. Θέλει να νιώθει συναισθηματική ασφάλεια φρόντισε να προβάλλεις το σταθερό σου χαρακτήρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις για να την κατακτήσεις, είναι να της κερδίσεις το μυαλό. Εκτιμά τους εύστροφους χαρακτήρες και βαριέται απίστευτα τους αναμενόμενους ή προβλέψιμους. Είναι ένα πλάσμα θετικό και χαριτωμένο και οπωσδήποτε αποφεύγει εκείνους που δεν ξέρουν από ενθουσιασμό. Αγαπά τα ταξίδια, τις γνώσεις, το να γνωρίζει πολύ και διαφορετικό κόσμο και είναι απίστευτα κοινωνική. Αν τη θες τόσο πολύ, μάθε ότι αυτό το κορίτσι, δεν μπορείς να το κλείσεις ή να το περιορίσεις μέσα στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού. Δεν αντέχει ποτέ τις επαναλήψεις και λατρεύει τις πάσης φύσεως εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά, κορίτσι για σπίτι. Κατά συνέπεια δεν αγαπά τις εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις, αλλά έναν άντρα φτιαγμένο σωστό νοικοκυρόπαιδο. Θέλει να θαυμάζει τον άντρα της για τις παραδοσιακές του αρχές και την αξιοπρέπεια που αποπνέει. Πάντοτε μέσα της ψάχνει τον πατέρα των παιδιών της, ή την κολώνα του σπιτιού της όσο κι αν αυτό στις μέρες μας ακούγεται παρωχημένο. Μπορείς εύκολα να τη ρίξεις ειδικά αν ξέρεις να μαγειρεύεις, καλώντας την για παράδειγμα ένα βράδυ και φτιάχνοντάς της κάτι με τα δικά σου τα χεράκια. Αγαπά τις λεπτές χειρονομίες και είναι φανατική της μεγάλης αγκαλιάς.

ΛΕΩΝ

Θέλει να την κάνεις να νιώθει ξεχωριστή, ενώ ένα τόσο λαμπερό πλάσμα δε θα μπορούσε να μη σε ξεχωρίσει από τα λαμπερά και εξεζητημένα γούστα σου. Σε καμία περίπτωση δεν αντέχει τα ημίμετρα. Αγαπά τα κομπλιμέντα και λατρεύει να βλέπει το θαυμασμό στα μάτια σου. Για να τη ρίξεις, να θυμάσαι ότι έχει ακριβά γούστα. Οπότε μια βραδιά σε ένα ακριβό ρεστοράν με όλες τις δικές σου περιποιήσεις, θα κερδίσουν τις εντυπώσεις της. Λατρεύει τους αριστοκρατικούς τρόπους και φερσίματα. Δε θα δυσκολευτείς γενικά με έναν έξυπνο λόγο να τη ρίξεις, μα θα δυσκολευτείς να την κρατήσεις χωρίς να διαθέτεις προ απαιτούμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε όλη της τη ζωή κυνηγά την τάξη, γι αυτό και αποζητά ένα σύντροφο με τακτοποιημένη ζωή. Αλλιώς, περνά και μόνη της καλά. Δίνει μεγάλο μέρος του μυαλού και της ενέργειάς της στη δουλειά κι αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνει πάντα για ήρεμες στιγμές, μακριά από κόσμο και φασαρία, ώστε να αδειάσει το κεφάλι της. Αγαπά την καλή κουβέντα αλλά και την καλή πρόθεση απ' το συνομιλητή της. Τη ρίχνεις σίγουρα με έξυπνο χιούμορ και καθαρές γραμμές σε όλο σου το φέρσιμο. Τα κομπλιμέντα τα θεωρεί περιττά φτιασιδώματα του λόγου άνευ σημασίας, αλλά το αξιοπρεπές φέρσιμο, μπορεί να την κάνει να σε ερωτευτεί ακαριαία.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να μην το δείχνει αλλά αγαπά την καλοπέραση την καλή ζωή και έχει γούστο εξεζητημένο. Αποστρέφεται τις έντονες και φασαριόζικες γενικά συμπεριφορές, ενώ θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που θα χρησιμοποιήσεις την οικειότητα που θα σου επιτρέψει. Ακόμα και στον τρόπο που θα συμπεριφερθείς, θα διακρίνει αν διαθέτεις πολιτισμό και αισθητική. Θέλει να λατρεύει τον άντρα της και να του αφιερωθεί. Αγαπά την αρμονία και τη συντροφικότητα και ανήκει στα πιο αισθησιακά πλάσματα του ζωδιακού. Δε πρόκειται να σου πει ποτέ τι της αρέσει και τι όχι και έτσι θα σε αφήσει να το μαντέψεις εσύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γυναίκα του πάθους και των άκρων. Δε βάζει όρια πουθενά και αισθηματικά το τερματίζει. Αγαπά την καλή ζωή κι έχει γούστα ακριβά. Δεν αντέχει τον άντρα που είναι τσιγκούνης στα χρήματα γιατί το έχει βέβαιο ότι τέτοιος θα ναι και στα αισθήματα. Για να τη ρίξεις θέλει κόπο και τρόπο. Κόπο γιατί θα πρέπει να της αποδείξεις ότι αξίζεις μια θέση στην καρδιά της και τρόπο, γιατί θέλει να έχεις να της προσφέρεις μόνο το καλύτερο. Ξέρει να σε διαβάζει πίσω απ' τις λέξεις και τις χειρονομίες σου. Είναι απίστευτα κτητική και κατακτητική και δεν αντέχει την απιστία. Εκεί θα ζεις επικίνδυνα. Είναι άλλωστε μια απύθμενα ζηλιάρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το κορίτσι δεν μπαίνει σε καλούπια κι αν ψάχνεις για ταίρι να φτιάξεις σπίτι και οικογένεια, μάλλον κοιτάς σε λάθος μεριά. Τιμά την ελευθερία και την ανεξαρτησία της. Δεν το παζαρεύει καν. Αγαπά τα ταξίδια την έντονη ζωή την καλοπέραση. Αν νομίζεις ότι μπορείς να τις τα προσφέρεις θα φανεί κι απ' τη συμπεριφορά σου. Αλλιώς περνά και μόνη της καλά. Αγαπά τα ακριβά δώρα και την ιπποτική συμπεριφορά. Της αρέσει να της κάνεις ακόμα και τα πιο απίθανα γούστα και τα πιο σκερτσόζικα χατίρια. Βαριέται τη ρουτίνα και τη συνήθεια. Δεν μπορεί να κλειστεί για πολύ σε ένα σπίτι αποδεχόμενη μια συντηρητική καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι φύση αριστοκρατική κι η γυναίκα που μπορεί να πατάει γερά στα πόδια της. Αγαπά την κοινωνική και επαγγελματική ανέλιξη γι αυτό και σε σένα θα διακρίνει το αν μπορείς να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους. Θα πρέπει ούτε λίγο ούτε πολύ να φέρεις κάποιον τίτλο τιμής, στους χώρους που κινείσαι ή δραστηριοποιείσαι. Δε θα τη ρίξεις με ημίμετρα δωράκια και χαλαρά γούστα. Είναι συντηρητική και αρκετά παραδοσιακή στις αξίες της. Απορρίπτει εύκολα τον κάθε επίδοξο εραστή της με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα που αποπνέει ως άνθρωπος και ως χαρακτήρας. Δε κοιτά ηλικιακή διαφορά, κοιτά όμως το κοινωνικό στάτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ένα περίεργο αλλά ταυτόχρονα και συναρπαστικό πνεύμα γυναίκας που από την αρχή που θα την γνωρίσεις θα σε τραβήξει από χαρακτήρα να ανακαλύψεις και άλλες πτυχές του εαυτού της. Για να την κατακτήσεις θα πρέπει να παίξεις με τις εγκεφαλικές της ταχύτητες ώστε να σου δώσει σημασία. Λατρεύει το έξυπνο χιούμορ και ψάχνει τον έρωτα στο διαφορετικό. Είναι ήπιων τόνων και σταθερή σα χαρακτήρας. Έτσι μπορεί να τη δεις να φλερτάρει από δω κι από κει, περισσότερο το κάνει γιατί της αρέσει να προκαλεί και να πειραματίζεται, παρά γιατί θέλει να δημιουργήσει μια σχέση με ή χωρίς διάρκεια στο χρόνο.

ΙΧΘΥΣ

Είναι κορίτσι με φαντασία και λατρεύει κάθε μορφή ρομαντικής έκφρασης. Αν της μιλήσεις θα καταλάβεις ότι θέλει να ζήσει το παραμύθι της και μες στο μυαλό της αποζητά εξιδανικευμένες αγάπες. Φτιάξε της παραμυθένια σκηνικά στη φωλιά σου και μίλα της για ιστορίες απ' τα παλιά. Μίλα της φτιάχνοντας όνειρα μαζί της και μη φοβηθείς πως θα  ακουστούν  ακόμα κι αν είναι ουτοπικά. Δεν αντέχει όλες τις φορές την πεζή πραγματικότητα. Αγαπά τα ταξίδια τις τέχνες τον πολιτισμό. Της αρέσει να τις μιλάς για μουσική & κινηματογράφο, την ιστορία ενός όμορφου βιβλίου την ταινία που θέλεις να δείτε μαζί. Είναι ευαίσθητη.