Quantcast
4 ζώδια θα κάνουν δυναμικά ξεκινήματα τον Μάιο 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

4 ζώδια θα κάνουν δυναμικά ξεκινήματα τον Μάιο 2024! Από την Μελίνα Φώφη.

4 ζώδια θα κάνουν δυναμικά ξεκινήματα τον Μάιο 2024.

Αν ανήκεις σε σταθερό ζώδιο και είσαι Ταύρος, Σκορπιός Λέοντας και Υδροχόος ή έχεις ωροσκόπο σε κάποια από τα ζώδια αυτά, επιτέλους ήρθε η στιγμή να κάνεις καινούργια και δυναμικά ξεκινήματα στη ζωή σου.

Ποια ζώδια θα γνωρίσουν θεαματικές αλλαγές;

Οι αλλαγές που σου συμβαίνουν θα είναι θεαματικές και θα σε οδηγήσουν πολύ πιο μπροστά από όσα είχες καταφέρει μέχρι σήμερα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα αναλυτικά και ας πούμε πως αν είσαι:

Ταύρος ή ωροσκόπος Ταύρος

Μπορεί να μη σου πολυαρέσουν οι αλλαγές στη ζωή σου, εδώ όμως πρόκειται για κάτι τόσο θεαματικό που πραγματικά θα σου δώσει τεράστια ικανοποίηση. Αν είχες κάποια σχέδια που σκεφτόσουν και ξανά σκεφτόσουν και δεν τολμούσες για την πορεία τους να κάνεις μια αρχή, τώρα με την ευλογία των άστρων φαίνεται ότι θα δρομολογηθούν και μάλιστα με τον καλύτερο αλλά και πιο υποστηρικτικό τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για το αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μία μετακόμιση. Θα βρεις ακριβώς αυτό που θα κάλυπτε σχεδόν απόλυτα τις ανάγκες σου και με τους όρους που θες. Βελτιώνονται επίσης οι συνθήκες ανάμεσα σε σένα και στους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, σε σημαντικές σου σχέσεις ή συνεργασίες. Αλλάζεις εικόνα και αρέσεις πολύ.

Σκορπιός ή ωροσκόπος Σκορπιός

Επειδή σα χαρακτήρας είσαι φτιαγμένος έτσι που να μην πέφτεις τόσο εύκολα από τα σύννεφα με ότι και αν ακούσεις σε σχέση με άλλους, μάθε, ότι από τις 19 του μήνα και μετά, έχεις να ακούσεις πράματα και θάματα τέτοια, που μια αμηχανία σίγουρα θα στη φέρουν. Άρα εδώ αντί να αντιδράσεις ακόμα και αντανακλαστικά, καλύτερα αφουγκράσου το τι γίνεται και σχεδίασε την πολιτική σου αναλόγως. Η προσωπική και αισθηματική σου ζωή αλλάζει θεαματικά αφού ο φτερωτός θεός σου έχει φυλαγμένα καινούργια και συναρπαστικά ξεκινήματα. Παράλληλα ξεκαθαρίζεται η πορεία αλλά και η κατάληξη κάποιων σημαντικών σου σχέσεων ή συνεργασιών. Απελευθερώνεσαι από συναισθηματικά βαρίδια οπότε θα νιώσεις μια τεράστια απελευθέρωση.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

Λέων ή ωροσκόπος Λέοντας

Μια καινούργια και πιο συναρπαστική πορεία ξεκινά για σένα στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Φαίνεται λοιπόν ότι σου ανοίγεται μια πόρτα σε χώρο που στο παρελθόν ούτε καν θα πίστευες ότι θα είχες πρόσβαση και που θα είναι πολλά υποσχόμενη ως προς την ανέλιξή σου. Μια συνεργασία εντελώς διαφορετική από όσες είχες κάνει μέχρι σήμερα με ανθρώπους που πραγματικά θα πιστεύουν σε σένα και στα προτερήματά σου. Η αρχή θα γίνει μέσα από μια τυχαία πληροφορία που θα σου δώσουν φίλοι ή αγαπημένα πρόσωπα που θα σε βάλει στη διαδικασία να ψαχτείς πάνω σε επαγγελματικό αντικείμενο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, που απλά δεν το είχες σκεφτεί. Οι όποιες δυσκολίες στον τομέα αυτό υπάρχουν μέχρι σήμερα πολύ σύντομα υποχωρούν.

Υδροχόος ή ωροσκόπος Υδροχόος

Ισχυρά κίνητρα αλλά και πολλή αγάπη θα σε κάνουν να στραφείς στην επιμέλεια της φωλιάς σου, του σπιτιού σου και του προσωπικού σου χώρου, όπου μέριμνά σου θα είναι να το βελτιώσεις να το κάνεις πιο λειτουργικό, να το κάνεις κέντρο σου. Άλλωστε αλλαγές θα συμβούν και στη σύσταση της οικογενείας σου όπου στην αρχή μπορεί να μη σου δώσουν το χρόνο να τις συνηθίσεις να χρειαστεί να κινηθείς γρήγορα και να κουραστείς. Στη συνέχεια θα καταλάβεις ότι καλώς έγιναν αφού ήταν απαραίτητες. Άνθρωποι δικοί σου που μπορεί και να είχατε απομακρυνθεί έρχονται τώρα κοντά σου, στο πλάι σου και λειτουργούν υποστηρικτικά, ακόμα και αν δεν τους το έχεις ζητήσει. Τέλος αναθεωρήσεις κάνεις μέσα σου για σχέσεις και ανθρώπους που ίσως είχες αδικήσει.