Quantcast
Ο Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο: 4 ζώδια θα περάσουν δύσκολα! Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο: 4 ζώδια θα περάσουν δύσκολα! Από την Μελίνα Φώφη.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο: 4 ζώδια θα περάσουν δύσκολα!

Την Κυριακή στις 27 Αυγούστου, εκεί γύρω στις 10:26 το πρωί ώρα Ελλάδας, ο Ήλιος από τις 3 μοίρες και 50’ της Παρθένου, θα βρεθεί με ακρίβεια σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο στις αντίστοιχες μοίρες των Ιχθύων.

Από τη θέση αυτή στο ζώδιο της Παρθένου, η ενέργεια του Ήλιου μας κάνει πιο αναλυτικούς, δίνοντας μας την ικανότητα να μπορούμε να ξεχωρίζουμε το καλό απ' το κακό, το υγιές απ' το άρρωστο, το συμφέρον από το επιζήμιο. Όλα διακρίνονται στη λεπτομέρεια. Ο Κρόνος πάλι από τους Ιχθύες, προτρέπει στο να μείνει κανείς για λίγο με το μυαλό του, να περιορίσει τις ουτοπίες του και να δουλέψει με τον εαυτό του. Αντιπροσωπεύει το χρόνο, τα όρια, περιορίζει το συναίσθημα, λειτουργεί στερητικά.

Η όψη αντίθεσης μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου, μας κάνει λίγο γκρινιάρηδες. Έχουμε την αίσθηση ότι τίποτα δε γίνεται στην ώρα του, αναρωτιόμαστε τι μπορεί τελικά να πηγαίνει στραβά και δε φτάνουμε ποτέ στην πηγή για νερό. Η ενέργεια αυτή ζητά ανάληψη ευθυνών μας αρέσει δε μας αρέσει, ενώ ίσως και οι συνθήκες μας επιβάλλουν να επωμιστούμε περισσότερες από ότι αρχικά ήμασταν υποχρεωμένοι. Αναγκαστικοί συμβιβασμοί, είναι στο πρόγραμμα, πληρωμή συνεπειών όταν δε φερθούμε με υπευθυνότητα, κακοδιαθεσία. Κατ’ επέκταση υποχρεωτική επιβολή κανόνων και «πρέπει», οριοθέτηση και χρονικά πλαίσια παντού.

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Για Παρθένους και Ιχθύς γεννημένους γύρω από τις πρώτες 3 ημέρες των ζωδίων τους και ασφαλώς στο ίδιο μοτίβο επιρροής δεν εξαιρούνται και οι Δίδυμοι με τους Τοξότες των αντίστοιχων ημερών. Ποιες είναι οι super sos ημερομηνίες;

  • Παρθένοι που έχετε γεννηθεί 24, 25 και 26 Αυγούστου
  • Ιχθύες που γεννηθήκατε 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου
  • Δίδυμοι που τα γενέθλιά σας είναι 23, 24 και 25 Μαΐου
  • Τοξότες γεννημένοι μεταξύ 24, 25 και 26 Νοεμβρίου

Επίσης ανεξάρτητα από τι ζώδιο είσαι, σε αφορά ξεκάθαρα αν έχεις ωροσκόπο Παρθένο, Ιχθύ, Δίδυμο ή Τοξότη κοντά στην 3η και 4η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ποιες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν αυτά τα τέσσερα ζώδια;

Η όψη αυτή θα έχει διάρκεια από τις 21 Αυγούστου, κορυφώνεται στις 27 και η ενέργειά της θα κρατήσει, ως τις 2 Σεπτέμβρη. Πάμε να δούμε με δύο λόγια τι μπορεί να αντιμετωπίσουν τα παραπάνω ζώδια.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

Παρθένοι, μοιραίες συναντήσεις με πρόσωπα που έρχονται απ' το χτες και που μαζί τους έχετε γράψει κάποια κεφάλαια της ζωής σας, έρχονται με τη πρόθεση να μείνουν αν τελικά πείτε το «ναι». Ίσως να σας αναστατώσουν συναισθηματικά με την παρουσία τους, βάζοντάς σας στο δίλλημα του τι να πρέπει να κάνετε τώρα. Όλα αυτά θα συμβούν εκεί γύρω από τις τελευταίες ημέρες του μήνα και ίσως τότε να χρειαστεί, να πάρετε σοβαρές αποφάσεις με την περίπτωσή τους, ή να περιορίσετε τον πόθο σας να κάνετε μαζί τους μία καινούργια αρχή.

Ιχθύες, να σας χαλάσει για τα καλά την ησυχία μπορεί να καταφέρει ο φτερωτός θεός το διάστημα που Ήλιος και Κρόνος θα βρίσκονται σε όψη αντίθεσης κι εκεί που θα βάζετε πλάνα, στόχους, ή, θα κάνετε κινήσεις για την σεζόν που μόλις ξεκινά, να σας στείλει ερωτικό πειρασμό και μάλιστα δεσμευμένο, πράγμα που δε θα το μάθετε από την αρχή. Μάλιστα θα έχει την ικανότητα και την καπατσοσύνη να κάμψει με σχετική ευκολία τις αντιστάσεις σας ανεξάρτητα από την προσωπική σας κατάσταση, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι.

Δίδυμοι, πολλές είναι οι ευθύνες που θα σας τρέχουν όλο αυτό το διάστημα, όπου στο περιβάλλον της εργασίας σας, δεν αποκλείεται να γίνουν ορισμένες αλλαγές ή ανακατατάξεις που αποκλείεται να μην επηρεάσουν και τη θέση σας. Να θυμάστε όμως πως πολλοί είναι εκείνοι που βασίζονται στις ικανότητές σας απ' τη μια και απ' την άλλη δεν έχουν σκοπό να σας δώσουν τίποτα παραπάνω, εκτός από επιπλέον ευθύνες, τις οποίες και δε θα έχετε την αντοχή να διεκπεραιώσετε. Άρα κρατήστε ένα μέτρο στα ναι που λέτε και στη προθυμία σας.

Τοξότες, το οικογενειακό σας περιβάλλον απαιτεί από σας να δείξετε περισσότερη αφοσίωση στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σε μια εποχή που τα οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα, με τον τρόπο που εξελίσσονται σας προβληματίζουν. Έτσι λοιπόν ίσως να έρθουν στιγμές που να θέλετε να αντιδράσετε σε ότι ταΐζει την εσωτερική σας καταπίεση και δικαίως. Όμως όταν μιλάμε για καθήκοντα και υποχρεώσεις σε δικούς μας ανθρώπους, πρέπει να προηγούνται, έναντι των υπόλοιπων άλλων όπως πχ της επαγγελματικής μας εξέλιξης.