Quantcast
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ως 11 Ιουλίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ως τις 11 Ιουλίου 2024.

Στις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 11 Ιουλίου 2024, βελτιώνονται οι προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, ενδυναμώνονται οι δεσμοί, οι συναισθηματικές συζητήσεις θα βοηθήσουν στη σύσφιξη των επαφών. Έμφαση θα δοθεί στα περιουσιακά στοιχεία, στην οικονομική σταθερότητα, στη συναισθηματική ισορροπία και στην αποκατάσταση.

Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να συντονίσουν τη σκέψη τους και να αποβάλουν την απογοήτευση ή τον αρνητισμό, απαραίτητο θα είναι να εστιάσουν στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις, ωστόσο στις περιπτώσεις που υπάρξουν καταπιεστικές συνθήκες το αποτέλεσμα δεν θα έχει την προσδοκώμενη κατάληξη, θα χρειαστεί χαλαρότητα. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν καινούργιες γνωριμίες η θετική κατάληξη θα απαιτεί σταθερό έδαφος, τα βήματα καθώς και οι αποφάσεις δεν θα έχουν ταχύτητα.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η διέλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο;

ΚΡΙΟΣ

 Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματά σας, θα είστε σε θέση να κατασταλάξετε και να συγκεντρωθείτε στις βλέψεις σας. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία και οικονομικά ζητήματα συνετές θα είναι οι ενέργειές σας, θα πράξετε σκεπτόμενα, διστακτικοί θα είστε στην ανάληψη επικίνδυνων ρίσκων. Ουσιαστικά ανάγκη σας θα είναι η εξασφάλιση και η σταθεροποίηση της οικονομικής σας κατάστασης, δεν θα θελήσετε να βάλετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση θα έχετε την ανάγκη να σταθεροποιηθείτε και να νιώσετε σιγουριά δίπλα στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας με κατάληξη τη σχέση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωμένοι θα είστε στην προσωπική σας ζωή και στην εξέλιξη της σχέσης σας, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να συζητήσετε με το ταίρι σας για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υποσχέσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δώσετε μία πιο επίσημη μορφή στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε σε σχέση. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, θα καταφέρετε να βρείτε το σταθερό έδαφος που αναζητάτε για να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να πλαισιωθείτε από τα οικογενειακά και κοντινά σας πρόσωπα, θα προσκολληθείτε στα άτομα και στις σχέσεις που μπορούν να σας προσφέρουν προστασία, κατανόηση και συναισθηματική ισορροπία. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και αρκετά δοτική, θα είστε σε θέση να προσφέρετε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση σας. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να τερματίσετε τις εκκρεμότητες. Ενδεχομένως να θελήσετε να κάνετε κάποιες συγκεκριμένες αγορές, προσοχή στις σπατάλες, προσπαθήστε να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιό σας έντονα θα είναι τα συναισθήματά σας, η διαίσθησή σας θα είναι σωστή, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά τους χαρακτήρες και τις συμπεριφορές. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, η χρονική περίοδος θα είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, όσο και με οικονομικές υποθέσεις γύρω από έσοδα, δάνεια, περιουσιακά στοιχεία. Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά, προσπαθήστε να επενδύσετε τα έσοδα σας. Προσοχή σε διαθέσεις υπερκατανάλωσης, οι αγορές σας δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δέσμευση και σταθεροποίηση, για τους ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

ΛΕΩΝ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας κάνει ευαίσθητους, σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως και αρκετά ευάλωτους, καλείστε να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας με τρόπο κάπως ρομαντικό ή υπερβολικό, δώστε έμφαση στις προσδοκίες σας προσπαθήστε να πατήσετε σε σταθερό έδαφος. Αποφύγετε την έντονη ονειροπόληση, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις βιαστικές ωραιοποιήσεις. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, σε θέματα οικονομικής φύσης εμπιστευτείτε το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός. Συντονίστε τις επιδιώξεις σας, θα υπάρξει η δυνατότητα να υλοποιηθούν τα οικονομικά σας πλάνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ανάγκη σας θα είναι να βελτιωθούν οι σχέσεις σας και να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια με τα άτομα που εμπιστεύεστε. Δοτικοί θα είστε στους φίλους και στους συγγενείς σας, απλόχερα θα προσφέρετε τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας. Οι ευάλωτοι ή απογοητευμένοι προσπαθήστε να αποβάλετε την εσωστρέφεια, ανοιχτείτε συναισθηματικά, μιλήστε για τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε θα βρείτε την προσδοκώμενη συμπαράσταση. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση και στη ξεκούραση σας, οι φιλικές επαφές θα σας ανανεώσουν.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρωθείτε στα πλάνα και στις οικονομικές σας επιδιώξεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για υλοποίηση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να φανείτε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να συντονίσετε τις ενέργειές σας. Απαραίτητο θα είναι να μπορείτε να προσαρμοστείτε και να αξιοποιήσετε με μεθοδικότητα τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε και να τονώσετε τη διάθεσή σας, οι φιλικές και οικογενειακές επαφές θα καταφέρουν να γεμίσουν την καθημερινότητά σας. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που προκύψει κάποια καινούργια γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε σταθερή σχέση, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη στάση σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκαταβατικότητα, διάθεση για κατανόηση και ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε συναισθηματικά, εσείς που διατηρείτε σχέση θα θελήσετε να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας, θα χειριστείτε τις καταστάσεις με συγκαταβατικότητα. Στην περίπτωση που έχετε τσακωθεί ή παγώσει με το ταίρι σας ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης, η κατάληξη θα βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα και να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή, δεν αποκλείεται να προκύψει μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα τονώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα υπάρξει ένταση ίσως και πάθος, οι εκδηλώσεις θα είναι ουσιαστικές θα βοηθήσουν στη βελτίωση των σχέσεων και των επαφών. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας σε θέματα οικονομικά ή γενικότερα σε υποθέσεις που νιώθετε πως έχουν αβέβαιη κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, ανοιχτείτε συναισθηματικά θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένας καινούργιος έρωτας στη ζωή σας. Εσείς που διατηρείτε σχέση προσοχή στις παθιασμένες αντιδράσεις, η στάση σας θα έχει σκαμπανεβάσματα, προσπαθήστε να χειριστείτε το ταίρι σας με χαλαρότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιθυμία σας θα είναι να βελτιώσετε τη σχέση σας να προσφέρετε και να εισπράξετε αγάπη και ενδιαφέρον. Στην προσωπική σας σχέση ανάγκη σας θα είναι η συντροφικότητα και η αμοιβαιότητα, αφοσιωμένοι θα είστε στο ταίρι σας, δεν θα λείψουν οι γενναιόδωρες ενέργειες. Θα είστε σε θέση να προστατέψετε και να υποστηρίξετε τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, αυτό θα σας βοηθήσει να συσφίξετε τις επαφές και να κερδίσετε την εκτίμησή τους. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης επικεντρωμένοι θα είστε στην εξασφάλιση και στην σταθεροποίηση, οι ενέργειες σας θα είναι συντονισμένες και μεθοδικές. Ανταμείβονται οι κόποι σας, τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν, θα καταφέρετε να βγείτε από την αβεβαιότητα και την εσωτερική πίεση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση στην ψυχολογική σας ισορροπία θα έχετε τη δυνατότητα να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε, να βγείτε από την εσωτερική πίεση και το άγχος. Οι φιλικές συναναστροφές και τα κοντινά σας άτομα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να εστιάσετε στις σχέσεις σας. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη, αναζητήστε σταθερό έδαφος, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε και να βγείτε από την αβεβαιότητα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι προσαρμοστικότητα, συγκατάβαση και αλληλεγγύη, θα προσφέρετε τη βοήθειά σας στα πρόσωπα που θα νιώσετε πως σας χρειάζονται. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να πορευτείτε σταθερά και κατασταλαγμένα.

ΙΧΘΥΣ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα ενισχύσει την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια και ισορροπία. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, για τα πρόσωπα που ενδιαφέρεστε και αγαπάτε θα είστε σε θέση να προσφέρετε τη συμπαράσταση και τη βοήθειά σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευαισθησία, συμπόνια, διαίσθηση και δοτικότητα. Στον αισθηματικό τομέα αν έχετε τσακωθεί ή χωρίσει με το ταίρι σας θα έχετε τη δυνατότητα να τα ξαναβρείτε, κάντε το βήμα να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία η κατάληξη δεν θα σας απογοητεύσει. Οι ελεύθεροι βγάλτε στην επιφάνεια την εκδηλωτική πλευρά της προσωπικότητας σας, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπάθειες. Σε θέματα οικονομικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη, στοχεύστε στην κατοχύρωση και στην εξασφάλιση.