Quantcast
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 14 Φεβρουαρίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα;

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 14 Φεβρουαρίου 2024.

Η συνάντηση του Άρη και του Πλούτωνα σε όψη συνόδου αγαπητοί φίλοι, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, προμηνύει οργή, πάθος και δύναμη πάνω και κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και των ζητημάτων που τρέχουν στην καθημερινότητα μας. Θεωρείται μια κάπως σκληρή όψη, που διεγείρει παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές, τόσο στις συνεργασίες μας, όσο και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Η συγκεκριμένη όψη διαρκεί συνολικά 14 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων επηρεάζονται περισσότερο οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), γενικότερα όμως δυσκολεύει η ζωή όλων μας, για αυτό χρειάζεται να αποφύγουμε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και τις υπερβολικές εκφράσεις σε ότι αφορά στην στάση μας, στο προφίλ του χαρακτήρα μας και φυσικά την επικοινωνία μας με τους άλλους.

Ας κατευθύνουμε την ενεργητικότητα μας και τον παρορμητισμό μας προς τον έρωτα και τον πόθο, και ας εκφράσουμε το πάθος μας και τον αισθησιασμό μας στον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα μας και όχι να πολεμάμε το άλλο μας μισό με ζήλια, κτητικότητα και επιθετικότητα, ακόμα και για τα δικά μας σφάλματα.

Πάμε να δούμε πώς επηρεάζει η συγκεκριμένη όψη τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, ενεργοποιεί την παρορμητικότητα και τον ενθουσιασμό σας, προκειμένου να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, ωστόσο καλό είναι να αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις που προκύπτουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι σχεδόν βέβαιο πως η συγκεκριμένη όψη, εγείρει τον εκνευρισμό και τον θυμό σας, με αποτέλεσμα να είναι αναπόφευκτες κάποιες εντάσεις και διαπληκτισμοί, στον επαγγελματικό σας χώρο με ανώτερα άτομα, που όμως στο τέλος ίσως σας βγουν σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ξεχάστε με τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα, οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί και αφορά στο παρελθόν, προκειμένου να ανοίξετε νέους δρόμους στην προσωπική, στην επαγγελματική και στην κοινωνική σας ζωή, γεμάτους με χαρές και επιτυχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε να κυριαρχήσουν το πάθος, ο αισθησιασμός και η λαχτάρα σας για τον άνθρωπο που αγαπάτε, εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο να ανθίσουν οι αντάρες και οι καβγάδες στην σχέση. Διώξτε τις ανασφάλειες και το άγχος, αλλάζοντας τρόπο ζωής.

ΛΕΩΝ

Από την μία πλευρά, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, δημιουργεί ανάγκη να αγκαλιάσετε το ταίρι σας με πάθος και δοτικότητα, από την άλλη όμως, υπάρχει η διάθεση να ελέγχετε τα πάντα γύρω σας και έτσι φουντώνει ακόμα περισσότερο το ερωτικό σκηνικό.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει η ανάγκη με την συγκεκριμένη όψη, να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά, φροντίζοντας την υγεία και την ευεξία σας. Παράλληλα, βάζετε γερές βάσεις για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα, καλό είναι να κυνηγήσετε τις επιδιώξεις σας και τους στόχους σας με περισσότερο πάθος και εμπιστοσύνη στα ταλέντα και την αξιοσύνη σας, ώστε να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα στη δουλειά σας και στις κοινωνικές σας επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που έρχονται, για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και γενικότερα η ζωή σας, και αφορούν στον επιδέξιο χειρισμό της ακίνητης περιουσίας σας. Είναι πιθανή μια σημαντική αλλαγή στο σπίτι ή στην δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεμίστε τις μπαταρίες σας με γνώση και σοφία, είτε για το αντικείμενο της δουλειάς σας, είτε για διάφορα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Με τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα, μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα, χωρίς να φοβάστε την κριτική τρίτων ατόμων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να έλξετε στο πέρασμα σας, ακόμα και τον πιο δύσκολο θαυμαστή, μπορείτε επίσης με τη συγκεκριμένη όψη, να ενεργήσετε στρατηγικά στον επαγγελματικό σας χώρο για καλύτερη οικονομική αμοιβή, ακόμα και από άλλες πηγές εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτσι κι αλλιώς με την παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο σας, είσαστε οι πρωταγωνιστές των μεγάλων αλλαγών που έρχονται, αρκεί να απαλλαγείτε από ταμπού και διλήμματα, οδεύοντας ολοταχώς προς ένα ευοίωνο μέλλον σε όλο το φάσμα της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ

Ξεχάστε την ανασφάλεια και τους φόβους που σας διακατέχουν και ακολουθήστε πιστά το αλάθητο ένστικτό σας, προκειμένου να οδηγηθείτε με τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα, σε ένα ομορφότερο και καλύτερο αύριο, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας.