Quantcast
Αστρολογικό ημερολόγιο Νοεμβρίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Αστρολογικό ημερολόγιο Νοεμβρίου 2021, από την Μελίνα Φώφη.

Αστρολογικό ημερολόγιο Νοεμβρίου 2021.

Πώς θα εξελιχθεί ο Νοέμβριος του 2021 με βάση το αστρολογικό ημερολόγιο από μέρα σε μέρα και κινήσου ανάλογα. Μάθε ποιες ευκαιρίες κρύβει ο μήνας για σένα αλλά και τι να προσέξεις, ή να αποφύγεις, ανάλογα με το ζωδιακό σου χαρακτήρα, ή και τον ωροσκόπο σου.

Οι αστρολογικές όψεις του Νοεμβρίου και πως μας επηρεάζουν!

1 Νοεμβρίου ο Ερμής από τη 22η μοίρα και 40 λεπτά του Ζυγού, θα κάνει ένα ωραιότατο τρίγωνο με το Δία από την αντίστοιχη μοίρα του Υδροχόου, για να ευνοήσει τους Κριούς και τους Ζυγούς, τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου 10ημέρου τους αλλά και όσους τυχαίνει να έχετε σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου σας στα ζώδια και στις μοίρες αυτές.

2 Νοεμβρίου και πάλι πρωταγωνιστεί ο πλανήτης Ερμής, όπου θα κάνει ένα τετράγωνο τώρα με τον Πλούτωνα, από την 24η μοίρα του Ζυγού και του Αιγόκερου αντίστοιχα. Ανακινούνται υπόγεια πράγματα, λέγονται σε παρασκηνιακό επίπεδο συκοφαντίες και θα συμβούν υπονομευτικές ενέργειες. Σε αυτές, μπορούν να προβούν, ή, να βιώσουν οι Ζυγοί και οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί γύρω από την 24η μοίρα των ζωδίων αυτών αλλά κι εσείς που τυχαίνει να έχετε κάποιο σημαντικό δείκτη στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, στα ζώδια και στις μοίρες αυτές.

4 Νοεμβρίου, τότε που ο Ήλιος θα βρίσκεται στις 12 μοίρες και 47’ του Σκορπιού, θα κάνει όψη αντίθεσης με τον απρόβλεπτο Ουρανό από τον Ταύρο και δεν αποκλείεται οι Σταθεροί Ταύροι και Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των αρχών του 2ου 10ημέρου, να γευτούν ξαφνικές ανατροπές και απρόοπτες εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Την ίδια μέρα έχουμε και τη Νέα Σελήνη του Νοέμβρη κι αυτό σιγοντάρει την πεποίθηση ότι εσείς οι Σταθεροί, Ταύροι και Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι χρειάζεται πλέον να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας.

6 Νοεμβρίου, θα έχουμε το εξάγωνο του Ερμή από την 1η μοίρα και 9’ του Σκορπιού με την αντίστοιχη μοίρα της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, που μιλά για εξαιρετική άνεση στην επικοινωνία, για αισθηματικού τύπου επαφές και εξομολογήσεις, ανταλλαγή πονηρών μηνυμάτων για Ταύρους και Σκορπιούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί στις αρχές των ζωδίων τους αλλά αφορά και όσους τυχαίνει να έχετε σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου σας, στα ζώδια και στις μοίρες αυτές.

10 Νοεμβρίου και ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη από την 7η μοίρα και 23’ του Σκορπιού. Οι συζητήσεις θα γίνονται στη βάση της ειλικρίνειας, ενώ το συναίσθημα με τη λογική, θα κάνουν τότε έναν καλό συνδυασμό, χωρίς να καπελώνει ο ένας τρόπος σκέψης τον άλλο. Ευνοημένοι από τη σύνοδο αυτή που παράλληλα χαρίζει ευστροφία και αποφασιστικότητα, θα είναι οι Σταθεροί Ταύροι και Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι  του 1ου 10ημέρου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου σας, στα ζώδια και στις μοίρες 6,7,8,9,10.

12 Νοεμβρίου και ο Ήλιος από την 20 μοίρα και 30’ του Σκορπιού, θα κάνει ένα γεμάτο πάθος και ρομαντισμό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από την αντίστοιχη μοίρα των Ψαριών. Έτσι λοιπό τα ζώδια του νερού που έχουν γεννηθεί στο τέλος 2ου και αρχές 3ου 10ημέρου, έχουν να ζήσουν μεγάλες προσωπικές και αισθηματικές στιγμές.

13 Νοεμβρίου, ο Ερμής από τη 12η μοίρα και 26’ του Σκορπιού, θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό από την αντίστοιχη μοίρα του Ταύρου και το τι αψυχολόγητο έχουμε να ακούσουμε ή να δούμε δε λέγεται.

15 Νοεμβρίου και ο Ήλιος από την 23η και 40’ μοίρα του Σκορπιού, θα κάνει τετράγωνο με το Δία από την αντίστοιχη μοίρα του Υδροχόου, επηρεάζοντας θετικά του Σκορπιούς και Ταύρους, τους Υδροχόους και Λέοντες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου 10ημέρου αλλά κι εσάς που τυχαίνει να έχετε κάτι στις μοίρες ή στα ζώδια αυτά. Λύσεις λοιπόν από μηχανής θεούς, τύχη αναπάντεχη και άλλα ωραία έχει για σας η συγκεκριμένη όψη.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

16 Νοεμβρίου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ήλιου από τις 24 μοίρες και 44 λεπτά του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από τις αντίστοιχες μοίρες του Αιγόκερου, μιλά για αφοσίωση στους στόχους, επιμονή ώσπου να παρέλθουν τα εμπόδια που λειτουργούν σα φρένο στις φιλοδοξίες κάποιων αλλά και αποκαλύψεις σημαντικών γεγονότων που θα κάνουν θόρυβο. Επηρεάζονται οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, οι  Σκορπιοί και οι Ταύροι, του 3ου 10ημέρου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε κάποιο σημαντικό δείκτη του ωροσκοπίου σας στις μοίρες και στα ζώδια αυτά.

17 Νοεμβρίου και ο Άρης από την 12η μοίρα και 16 λεπτά του Σκορπιού, θα κάνει μια ξεγυρισμένη αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και θα γίνει της 17 Νοέμβρη τα  επετειακά, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Κατά τα άλλα η ημέρα θα έχει και δόσεις εκτός του παραλογισμού, ονειροπόλησης, ουτοπικής διάθεσης και ρομαντισμού, αφού θα πραγματοποιηθεί η όψη τριγώνου μεταξύ του Ερμή από το Σκορπιό, με τον Ποσειδώνα από τα Ψάρια και από τις 20 μοίρες και 27’ των ζωδίων αυτών επηρεάζοντας κυρίως, το τέλος του 3ου 10ημέρου των Σκορπιών, Ιχθύων και Καρκίνων.

19 Νοεμβρίου η Πανσέληνος του μήνα χρωματίζεται με μια ωραιότατη έκλειψη στην 27η μοίρα και 14’ του Ταύρου Σκορπιού και αφορά πρωτίστως τους σταθερούς των τελευταίων 4 ημερών, Ταύρους και Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους αλλά και όσους τυχαίνει να έχουν σημαντικούς δείκτες στο γενέθλιο ωροσκόπο τους στα ζώδια αυτά και στις συγκεκριμένες μοίρες. Παράλληλα παίζει στο σχήμα κι ο Δίας οπότε θα γίνει της υπερβολής και της κατασπατάλησης, επενδυτικά λάθη σε χρήματα κι αισθήματα και άλλα ωραία. Η δε Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Μεγάλες υποσχέσεις θα ακουστούν και γενικά, δε θα πλήξουμε καθόλου.

21 Νοεμβρίου ο Ερμής από τις 24 μοίρες και 49’ του Σκορπιού θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα από την αντίστοιχη μοίρα του Αιγόκερου, επηρεάζοντας Ταύρους Σκορπιού Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου 10ημέρο αλλά και όσους τυχαίνει να έχετε σημαντικούς δείκτες στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας στα ζώδια αυτά και στις συγκεκριμένες μοίρες. Η όψη αυτή χαρίζει, παρατηρητικότητα και διερευνητική σκέψη.

26 Νοεμβρίου και θα το ρίξουμε στο φλερτ και στις αισθηματικές περιπέτειες, γιατί η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω,  θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό. Πάθος πόθοι και αισθηματικές διεκδικήσεις, όλα θα παίζουν δυνατά.

28 Νοεμβρίου θα έχουμε τη  σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή από την 7η μοίρα του Τοξότη, που μιλά για πολλά πήγαινε-έλα και πολλές επαφές με κόσμο, που σίγουρα δε θα μας δει το σπίτι μας. Επικεφαλής θα στεφθούν οι Τοξότες και οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του 1ου 10ημέρου των ζωδίων σας.

29 Νοεμβρίου 2021, ο Άρης από τις 20 μοίρες και 24 λεπτά του Σκορπιού, θα βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από την αντίστοιχη μοίρα των Ψαριών. Τα ζώδια λοιπόν του Νερού, Σκορπιοί Ιχθύς και Καρκίνοι, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου 10ημέρου, πιθανόν να βιώσουν αποκαλύψεις παρασκηνιακών και μη νόμιμων ενεργειών, μια κρυφή αισθηματική παράνομη ίσως περιπέτεια, ή αν το δούμε πεζά, να έχουν θέματα με τα υδραυλικά τους.

30 Νοεμβρίου και ο Κρόνος παίζει αρκετή μπαλίτσα  κάνοντας εξάγωνο με τον Ερμή, άρα προσέχουμε τα λόγια μας και λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Τοξότη που ζητά ωριμότητα και αποφυγή επιπόλαιων ενεργειών, σίγουρα ανάληψη ευθυνών και τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.

Κάπως έτσι θα εξελιχθεί ο Νοέμβρης του 2021, οπότε εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δώσει και απέφυγε τις κακοτοπιές που έπονται.

1 + 1 κλήση δώρο