Quantcast
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 3 Ιουνίου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 3 Ιουνίου 2022;

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 3 Ιουνίου 2022.

Η δημιουργική φαντασία και η ευαισθησία του Ποσειδώνα, μας κάνει περισσότερο ευγενικούς, χαρισματικούς αλλά και ερωτικά ελκυστικούς φίλοι μου, γιατί τώρα μπορούμε να εκφράσουμε με επιτυχία τις όποιες εικόνες δημιουργεί ο εσωτερικός μας κόσμος και να εκθέσουμε τις ιδέες μας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να ζούμε μέσα σε όνειρα και οράματα, αλλά πως έχουμε την ικανότητα να κάνουμε απτές πράξεις όσα από καιρό σκεφτόμαστε να υλοποιήσουμε.

Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, καλό είναι να επανεξετάσουμε πράγματα και καταστάσεις που επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε, και να συναναστραφούμε με άτομα που μπορούν με τις ιδέες τους και τα ιδανικά τους, να βοηθήσουν να πάρουν σάρκα και οστά οι φιλοδοξίες και οι επιδιώξεις μας. Η ρομαντική και τρυφερή μας διάθεση, παίζει σημαντικό ρόλο στην ομοψυχία και την σύμπνοια του δεσμού μας, η στοργή και η φροντίδα προς τον άνθρωπο που αγαπάμε, δημιουργεί ευχάριστες, αισθησιακές, μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας.

Πώς επηρεάζεται το κάθε ένα από τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Επαναπροσδιορίστε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, μακριά από επεμβάσεις και παρεμβάσεις τρίτων καταστάσεων ή προσώπων που το προηγούμενο διάστημα έβαζαν τρικλοποδιές στα θέλω και τις επιδιώξεις σας. Αξιολογείστε τα ταλέντα, τις δυνατότητες και τις αρετές σας, οπλιστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση και ξεχάστε το παρελθόν, χτίζοντας το μέλλον σε γερά θεμέλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι «δικοί σας» άνθρωποι, παίζουν σημαντικό ρόλο στο να σας βοηθήσουν να ξεχάσετε πράξεις και λάθη του παρελθόντος, είτε στη δουλειά σας, είτε στην προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα, έτσι ώστε να βλέπετε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα το μέλλον, κάνοντας σταθερά και σοβαρά βήματα για να κατακτήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν προσεγγίσετε τα κατάλληλα πρόσωπα και τις συνθήκες εκείνες που σας ανεβάζουν ψυχολογικά, τότε μόνο θα μπορέσετε να ανακάμψετε επαγγελματικά και οικονομικά. Σκεφτείτε πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας, που θέλουν και μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία που προσδοκάτε, ξεχάστε τις άβολες καταστάσεις και ρισκάρετε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου απολαύστε την εκ βαθέων εξομολόγηση μιας καινούριας γνωριμίας, που θέλει να βάλει τις βάσεις για μια υπέροχη σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι αγκαλιάστε το ταίρι σας με σιγουριά, με φροντίδα και τρυφερότητα και κερδίστε υπέροχες, δοτικές στιγμές στον δεσμό σας. Χαρούμενες και ευχάριστες ειδήσεις φτάνουν για την καριέρα και την κοινωνική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, φέρνει υπέροχες, χαρούμενες και ευχάριστες πληροφορίες και δεδομένα, έτσι ώστε να επανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, να κάνετε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας όνειρα πραγματικότητα, να επενδύσετε στα ταλέντα και την αξιοσύνη σας, προκειμένου να ομορφύνει η καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε έξω από την καθημερινότητά σας τους τοξικούς ανθρώπους και τις βλαβερές καταστάσεις που επιβαρύνουν τα μελλοντικά σας σχέδια και αποκτήστε αισιοδοξία και αποφασιστικότητα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, στην χαρά και την επίτευξη των στόχων σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης, γιατί μόνο έτσι μπορείτε να μεταμορφώσετε θετικά την ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η συγκεκριμένη όψη σας βοηθά να επαναπροσδιορίσετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους, με σκοπό να κερδίσετε την οικονομική αποκατάσταση που προσδοκάτε. Νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σας, έτοιμα να στηρίξουν στην υλοποίηση των στόχων σας. Ακούστε με στοργή και τρυφερότητα την εξομολόγηση του δεσμού σας, αφεθείτε στο ρομαντισμό και το πάθος.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια ιδανική όψη, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, που έχει τη δύναμη να σας ωθήσει να ανακαλύψετε νέους τρόπους προσέγγισης και επικοινωνίας με τους συνεργάτες, με τα προσφιλή σας άτομα, αλλά κυρίως με τον ερωτικό σύντροφο. Δείτε με σοβαρό μάτι τις εξελίξεις στον δεσμό σας, επωφεληθείτε από την τρυφερότητα και την φροντίδα του άλλου σας μισού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε από τους πιο ωφελημένους της όψης, δεδομένου ότι μπορείτε να βρείτε τον καταλληλότερο τρόπο για να επικοινωνήσετε με τους οικείους σας, να έρθετε πολύ κοντά με τα αγαπημένα σας άτομα, αφήνοντας πίσω, τις όποιες αντιξοότητες και διαφωνίες υπήρξαν στο παρελθόν. Κάντε το δικό σας προγραμματισμό και λειτουργήστε σύμφωνα με τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βασιστείτε στην αληθινή αγάπη, στην ζεστασιά και τον ρομαντισμό σας, για να βρουν το δρόμο της υλοποίησης τα όνειρα, τα θέλω σας και οι επιθυμίες σας. Αποδείξτε στα προσφιλή σας άτομα και στον ερωτικό σύντροφο, πως υπάρχει μέσα σας τρυφερότητα και στοργή, πως τώρα θέλετε να αφεθείτε στον έρωτα και στο πάθος, να χαλαρώστε στην μαγική αγκαλιά του δεσμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σπίτι και οι αγαπημένοι σας χώροι, γίνονται με τη συγκεκριμένη όψη τα μέρη που φωλιάζει η ζεστασιά και η τρυφερότητα, ώστε να αισθανθείτε ασφάλεια και σιγουριά, και παράλληλα να διώξετε το άγχος και τις αγωνίες σας. Ακόμα κι αν εργάζεστε σε δικό σας χώρο, υπάρχει εύνοια τόσο σε οικονομικό όσο και ηθικό επίπεδο. Δεχτείτε νέες προτάσεις για πρόοδο και προσωπική ανάπτυξη.

ΙΧΘΥΣ

Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, αποζητά να αναμορφώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε και πράττετε, γιατί μόνο έτσι θα απολαύσετε μοναδικές και ιδανικές στιγμές με τους οικείους σας, τους φίλους και τον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρά σας. Εκμεταλλευτείτε την εξυπνάδα σας, και μην επιτρέπετε να σας επηρεάζουν οι φλυαρίες και οι ψεύτικες υποσχέσεις.