Quantcast
Ο Ερμής στον Καρκίνο ως τις 2 Ιουλίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει τάξη στις σκέψεις!

Ο Ερμής στον Καρκίνο ως τις 2 Ιουλίου 2024.

Στις 17 Ιουνίου ο Ερμής κάνει την εμφάνισή του στον Καρκίνο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 2 Ιουλίου 2024, έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, θα υπάρξει δυνατότητα οι σκέψεις να μπουν σε τάξη, ωστόσο τα συναισθήματά θα είναι αυτά που ουσιαστικά θα ορίζουν τις ενέργειες και τις αποφάσεις. 

Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τον τρόπο σκέψης τους, καλό θα είναι να αποφύγουν να προσκολληθούν στις αρνητικές εκδοχές, δεν θα πρέπει να δώσουν έκταση στις απογοητεύσεις. Οι συζητήσεις θα έχουν έκταση και βάθος θα υπάρξει ανάγκη να αναλυθούν οι καταστάσεις κυρίως από τη συναισθηματική τους πλευρά. 

Στον επαγγελματικό τομέα μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες, τα ρίσκα θα είναι περιορισμένα, στόχος θα είναι η εξασφάλιση και η σταθερότητα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει ανάγκη για κατοχύρωση ισορροπία και ειλικρίνεια. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για θέματα μελλοντικής εξέλιξης.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Ερμής στον Καρκίνο;

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να βρείτε συναισθηματικό καταφύγιο για να μπορέσετε να διατηρήσετε σε ισορροπία την ψυχολογία σας. Ενδεχομένως να είναι κάπως μειωμένος ο αυθορμητισμός σας, διστακτικοί θα είστε να κολυμπήσετε σε άγνωστα νερά, ουσιαστικά θα αναζητήσετε στρωμένο έδαφος για να προχωρήσετε στις προσεγγίσεις και στις επιδιώξεις σας. Προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος και την έντονη εσωτερική ανησυχία, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να τονώσετε την αισιοδοξία σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσοχή στις κυκλοθυμίες στην εσωστρέφεια και στην έλλειψη εμπιστοσύνης, θα είστε αρκετά επιλεκτικοί, ενδοιασμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανησυχία, περιέργεια και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στις συζητήσεις που θα κάνετε είτε για θέματα αισθηματικά είτε για επαγγελματικά, προσέξτε πολύ καλά τα λόγια που θα ακούσετε, καλό θα είναι να μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει σε αυθόρμητες ενέργειες. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη, κινηθείτε μεθοδικά, προσπαθήστε να συντονίσετε τα βήματα σας κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Οι αγορές σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, σε θέματα οικονομικής φύσης οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τη συμπάθειες και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, αρκετά επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συντονίσετε στις ενέργειές σας και να μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. Θα υπάρξει δυνατότητα για άνοδο και βελτίωση, οι συζητήσεις σας θα είναι δημιουργικές θα έχουν θετική κατάληξη, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας και να κινηθείτε με βάση κάποιο πρόγραμμα ή πλάνο. Ανοίγματα θα υπάρξουν για χρηματικές δοσοληψίες και αγορές, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε υλικά αγαθά που από καιρό είχατε κατά νου. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που διατηρείτε χαλαρές επαφές περνάτε σε νέο στάδιο σταθεροποιούνται οι σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, έμπνευση, σωστό ένστικτο και μεθοδική σκέψη, θα μπορέσετε να βάλετε τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας σε τάξη. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε μεθοδικά, μείνετε συγκεντρωμένοι στα πλάνα σας, πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για υλοποίηση και εφαρμογή. Δεν θα λείψουν τα άμεσα οικονομικά ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε ή έστω να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματα σας. Αιχμηρή θα είναι η αντίληψή σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε να εξηγήσετε και να ψυχολογήσετε τους χαρακτήρες και τα πρόσωπα. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε την πιεστική στάση, στην περίπτωση που θέλετε να δώσετε μία πιο δεσμευτική όψη στη σχέση σας κινηθείτε χαλαρά και όχι κτητικά. 

ΛΕΩΝ

Η εμφάνιση του Ερμή στον Καρκίνο θα έχει επίδραση σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να ισορροπήσετε για να καταφέρετε να εξηγήσετε σωστά τις καταστάσεις τις σχέσεις και τα συναισθήματα. Προσοχή στις εναλλαγές στις κυκλοθυμίες και στα υποσυνείδητα συμπλέγματα, προσπαθήστε να σκεφτείτε αντικειμενικά, καλό θα είναι να μην προσκολληθείτε και χάσετε την σφαιρική σας αντίληψη. Οι απογοητευμένοι ή ψυχολογικά κουρασμένοι ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον εσωτερικό σας κόσμο. Σε κοινωνικό επίπεδο η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάπως κλειστή και απόμακρη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλυτική θα είναι η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να επεξεργαστείτε σε βάθος τις καταστάσεις και τις σχέσεις. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεσή σας, ωστόσο σε θέματα προσωπικής φύσης ενδεχομένως να θελήσετε να κρατήσετε τις σκέψεις σας κλειδωμένες, ίσως να μην νιώσετε εμπιστοσύνη για να μπορέσετε να συζητήσετε για τον εσωτερικό σας κόσμο. Στον επαγγελματικό τομέα μιλήστε ανοιχτά για τις προτάσεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να καινοτομήσετε και να κερδίσετε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης κινηθείτε επιφυλακτικά στοχεύστε στη σταθεροποίηση και στην κατοχύρωση. Ομαλά θα εξελιχθούν οι συναδελφικές σας επαφές, θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε ομαδικά και όχι απομονωμένα ή αυτόβουλα.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΖΥΓΟΣ

Σφαιρική θα είναι η αντίληψη σας, αρκετά έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, η στάση σας θα είναι συναισθηματική και δοτική. Συγκαταβατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Θετική εξέλιξη θα έχουν οι σχέσεις σας οικογενειακές φιλικές και επαγγελματικές, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα σας δώσει τη δυνατότητα να συσφίξετε τις επαφές και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των τρίτων. Στον επαγγελματικό τομέα ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, δείξτε εμπιστοσύνη στα ταλέντα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Διατηρήστε επικοινωνιακή τη διάθεσή σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στην εμμονή στην προσκόλληση και στην ισχυρογνωμοσύνη, στην επικοινωνία σας προσπαθήστε να φανείτε συγκαταβατικοί και όχι κάθετοι. Για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να δώσετε έκταση στις συζητήσεις και στις επαφές θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδεχτείτε τις διαφορετικές απόψεις των τρίτων, απαραίτητο θα είναι να έχει έκταση ο πνευματικός σας ορίζοντας. Προσοχή στις κυκλοθυμίες και στις συναισθηματικές εναλλαγές, ίσως να δυσκολευτείτε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους ψυχολογικά συμπλέγματα. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ακολουθήστε το ένστικτο σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλείστε να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις έντονες εναλλαγές. Σε συναισθηματικό επίπεδο ενδεχομένως να είναι κάπως κλειστή η στάση σας, ίσως να μη θελήσετε να ανοιχτείτε κοινωνικά ή να εκμυστηρευτείτε τα προσωπικά σας. Δεν αποκλείεται για κάποιους να φανείτε απόμακροι, προσπαθήστε να δώσετε έμφαση στην εικόνα που δείχνετε προς τους τρίτους. Η σκέψη σας θα έχει βάθος και έκταση, σφαιρική θα είναι η αντίληψή σας, θα καταφέρετε να σκεφτείτε αντικειμενικά και να βρείτε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Διατηρήστε επικοινωνιακή τη διάθεση σας, φανείτε προσιτοί στο οικείο σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έμφαση θα δώσετε στην εξέλιξη των προσωπικών σχέσεων οικογενειακών επαγγελματικών και αισθηματικών, ουσιαστικά ανάγκη σας θα είναι να πορευτείτε σε σταθερό επίπεδο με βασική προϋπόθεση να υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια. Ανάγκη σας θα είναι να μπορείτε να στηριχτείτε και να βασιστείτε στα πρόσωπα που περικλείουν την καθημερινότητά σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν για ουσιαστικές συζητήσεις θα μπορέσετε να εκδηλωθείτε και να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Σφαιρική και μεθοδική θα είναι η σκέψη σας θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας αγχώνουν. Θα υπάρξει δυνατότητα για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, τα συμβάντα θα βοηθήσουν στη σύσφιξη σχέσεων και επαφών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας, θα καταφέρετε να εμβαθύνετε στα συναισθήματα και στις επαφές. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις, εκδηλωθείτε μιλήστε ανοιχτά για τις σκέψεις και τις ανασφάλειες σας θα καταφέρετε να βρείτε την υποστήριξη και τη συμπαράσταση που αναζητάτε. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσοχή στο άγχος και στην έντονη ανησυχία, όσο πιο μεθοδικά κινηθείτε και όσο πιο συγκεντρωμένοι είστε στα πλάνα σας τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας θα υπάρξει δυνατότητα για διεκπεραίωση, καλό θα είναι να αποφύγετε την καθυστέρηση και την αναβολή. 

ΙΧΘΕΙΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, ένστικτο, συμπόνια, κατανόηση, δοτικότητα. Πολύ καλά θα τα πάτε στις συζητήσεις σας, θα είστε σε θέση να προσφέρετε και να συμπαρασταθείτε στα άτομα που θα νιώσετε πως σας χρειάζονται. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε θα είναι δοτικός και οικείος, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Μεθοδικός και δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, στην εργασία σας θα είστε αποδοτικοί. Δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία και στην διασκέδαση σας, τα συμβάντα οι επαφές και οι συναναστροφές θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείτε και να τονώσετε τη διάθεσή σας.